Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B@dsector
Az a különbség, h a Black Edition-ben van +2db új kocsi

'67 Chevrolet Camaro SS
BMW M3 GTR (Race)
SD456
Mi a külömbség Need for Speed Most Wanted Black Edition és a sima között????

PS3 ID: SDani456

Jagi
LOL! 😄DDDDDDDD

fireball
lol😊

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

FOXX supreme
<#nevetes1><#idiota>

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Shadowkiller
A légiposta díja úgy hogy vigyázzanak is a cuccra kb: 14000Ft

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Shadowkiller
Te neked is tehén volt a radiátor a gyerekszobádban!!!!!!!!!<#vigyor3>

\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller

Jagi
Mittomén, majd vhogy... ha máshogy nem megy...

B@dsector
Adtam a szomszéd srácnak 100 Ft-ot hogy figyelje az nforce oldalát egyfolytában és ha fent lesz a game csörögjön rám <#idiota>
DJ Skyline
ja,csak úgy füstöl a gomb!😄DD

M@TriX
addig is legyen mit nézni (banner 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Jagi
itt aztán van dolgod vazze... 😊

FOXX supreme
szép legyen...<#idiota>

Shadowkiller
Amcsiktól légipostán????

DJ Skyline
na nem kevés kommentet töröltem...kéretik mostmár lecsillapodni,türelmesen várni a fullt,és kultúráltan fórumozni,nem teleírkálni mindennel a topikot! köszönöm!😊 banner meg lesz majd nemsokára!

Shadowkiller
Az lehet de te aztat mondtad hogy ha lenne be megvennéd azt viszont nem hogy megpróbálod magadnak meghozatni<#circling>!!!!!!!!

Jagi
Én meg leküldetem vkivel... ha hajlandó rá ha nem fizethetem a "shipping"-et. 😞

Erre mondták nekem tegnap, hogy jó szöveg!
Shadowkiller
Én úgy voltam vele hogy megveszem a Black Editiont, de ugye idõ közben változott a helyzet eu ba nincs BE úgyhogy nem gazdagítom az EA-t a ratyibb verzió megvásárlásával (nem érzem magam kevesebbnek egy amcsi par***tnál) Szal úgy néz ki hogy nem, hacsak ismerõs meg nem hozza nekem amerikából mikor jön haza karácsony felé!!! (Bízom benne hogy hozza a BE-t<#phone>)<#vigyor3><#buck>

scorpeeon
hazajövök, erre, ERRE: nincs még kinn <#mf3><#gun><#gun><#wilting><#bdead>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Jagi
majd a black editiont...

Hát persze ,hogy lesz !!! Én 100 % ék<#integet2><#nevetes1>
B@dsector
Van közöttünk olyan, aki megveszi eredetiben a játékot<#kerdes>
M@TriX
na nagy buliv otl már megint bazz úgy látom, de a szép kis bannert miért vettétek ki? lesz akkor új?
jöhet PM-be is ez meg törölhetõ

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Scott21
én is nyomom 1000rel 😊

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

FOXX supreme
Hétvégén már nagyba benne leszek a Most Wanted-ba..

Scott21
ok most már akkor én meg sem szólalok..

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Shadowkiller
Sztem nem a bannerel kéne foglalkozni hanem a gaméval!

rezsofiz
fogjátok vissza magatok ti a pofátokkal együtt. mondtam már húzzatok csetre bazmeg, szpemmeltek itt a szarnak

sazl : c

DJ Skyline
és mostmár lehet lenyugodni,thx!

Sakuu
A rákom tudja suliba halgatóztam és ugy van hogy kilyön amcsiba 15. ezt követõen 1 nap mig feltörik és felrakják ezért lehet majd szedni hétvége körül fixre de lehet már holnap....attól függ mikor jön ki...

.:HaZaFi//Hks:.

Inkább legyen egy ellenõrzött, rendesen crackelt, dícsomagolású :-) verzió 1 nappal késõbb (ami persze full sebességgel jön valami megbízható helyrõl), mint holmi ilyen-olyan félfake starfuckos, sdhideos, dvd-lehúzogatós marhaság...

Scott21
tényleg jobb az irányítás?

Scott21
tényleg a game-ben lesz free run?

én egy olyan képet láttam hogy a tékép megvan nyitva és kiva irva hogy bodyshop!

kill3r22
áááá gyerekek.....kurva yooooo a game...ha a PC-s legalább ilyen lesz mint a konzol verzio....akkor. fasza....irányitás sokkal jobb mint a demoban...
kõõõõõõõõõõõõõõõ jelenjken már meg+++

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

FOXX supreme
jajdejó...A mostani jó, csak egy picit uncsi. A valaki valamit tud az please írja be ide, vagy a banner alá JÓ NAGY PIROS BETÜKKEl!!!!!!!!!!!!!

DJ Skyline
nem én csinálom,nem az én érdemem lesz!😊

M@TriX
haj, lekerül a szép bannerem 😊

DJ Skyline
új banner van készülõben,még nem mondok semmit,majd mindenki meglátja ha kész!😊

kill3r22
na gyerekek ez a kép biztató....68 event....és ez csak azok....😄😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
ja lehet, a speedre emlékeztem tisztán <#zavart2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

speedDemo.exe
Scrat
Nem speedDemo.exe? <#nemtudom>

Kandurex
speed.exe

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ON

mi a demo indíófilejának a neve?

OFF😊

teccik?

Scott21
én most látom elõször

mit szóltok ehhez a képhez?

ezt eddig nem ismertem, szóljon aki nem most látja elõször!

érdekes!