Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skyline itt vagy?

Tompie
Azt lehet tudni, hogy majd jön-e ki DVD-s változatú, Black Edition?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp

De igen is kell crack, nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy valakinek eselye nincs crack nelkul inditani!

JohnnySmith
Ja hogy amit szedek az cd-s 😊 Jó azt hittem valami dvd-s szar. Mind1. Szvsz jobb lett volna 1 dvdre de mind1.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

csum666
Hol jártok a játékban????

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

JohnnySmith
Ezért kell valami rohadt torrent linket használni ahonnan mondjuk perpill nálam 200k val jön. Szerencsére sokan szedik.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Nem tudom neked milyen verziód van, de a HKzonda verzió 4cd-s, és értelemszerûen az elsõ CD-t kell bemountolni. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

kill3r22
Alcohol+sd4hide....eddig 5haveromnál is ezzel ment....sztem nálatok valami más images progi bezaver.... havernál is bevolt kapcsolva a nerouimage....azért nem ment....alcohol legyen csak fent....winXp SP2 ennyi....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

scorpeeon
b*ssza meg a rohadt wandoo! mind2 szerverén összevissza ugrál a sebesség 5 és 50kb között amikor stabilan 130al kéne mennie 😞((

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

JohnnySmith
De Cifu, õ 1es cd-t moutolt "mi meg" a dvd-t nem? Neki cd-s van nekünk meg dvd-s. Vagy tévedek?

Evogordon
na meg az sd4hide

Evogordon
a daemon 4

[NST]Cifu
Mi segített?

[NST]Cifu
Már te vagy 3. ember, akinek leírom, hogy attól, hogy ilyen szerencsés vagy, miszerint nálad ilyen egyszerûen mûködésre lehet bírni, még nem jelenti azt, hogy mindenkinél mûködik ez a módszer.

Nálam sem mûködik, pedig csak Daemon Tools van fent, mégis sírt az eredeti CD-ért, és a CDhide sem segített. És nem vagyok ezzel egyedül. A pontos miértet nem lehet megmondani, de tudomásul kell venni, hogy ezek a mai másolásvédelmi cuccok ilyen háklisak tudnak lenni.

Hunter of Deer
Valaki tudna nekem segíteni? Az lenne a gondom hogy amikor beteszem a turbót meg a nitrót akkor azokon lehet állítani, csak nem tom hogy lenne jobb lehet pluszba meg minuszba!! Ti tudtok valami jó beállítást hozzá! most a 13-dik ellenfelet kell leverni még mindig lexusom van!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Evogordon
Jó már nekem is a game 😊

Scrat
CRACK NINCS! és nem is kell!!!
Nem feltétlenül kell a 4-es Daemon sem a game indításához!
Lehet hogy az Alcohol és Daemon együttléte okozza a problémákat? <#nemtudom>
(volt már ilyen régebbi játékoknál)

Nekem csak Deamon 3.47!!! van fent, Alcohol nincs.
Daemon minden funkció ON, telepít, elsõ CD mountolva hagy, játék indít, játszik!
Nem volt se antiblaxx, se hide, se semmi. Simán elindult!
Ja és XP SP2, hátha...

Üdv. <#integet2>

SASboy
hol találtad meg?

nice legs. what time to open?

Hali!
Majd holnapra lesz meg a full, addig a demo-t tolom... Viszont van olyan a grafikánál, hogy úgy kell állítani a fényerõt, hogy két szar EA jelet lássunk meg ne lássuk mögötte a dobozt. De nekem ez nem akar összejönni. Ti szarakodtatok ezzel?

fistin
jaj, mit írtam? <#wilting>
inkább nem szóltam 😊)))))

fistin
az eredetivel semmi, kéne is 😊)))
de a játékbeli ha alapjában véve nem hasonlítana rá, azt mondanám, hogy 2 külön verda!

Tatz
Nincs<#vigyor2>.

www.autosapro.atw.hu

Kandurex
Szarabbul? Már megbocsás, de mi is a problémád a Camaroval? A Shelby 500 -as meg real kép 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

sorry.....wki meg tudja mondani h a játékban van-e HONDA CIVIC?????
kill3r22
ha valakinek kell az SD4hide progi amivel elvileg megy akkor keressen meg msnen..😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

fistin
szarabbul nem tudták volna megcsinálni??

kill3r22
amugy az árnyékokkal kapcsoltba..havernál megoldás volt az árnyékokra a magas élsimitás ill az anizotropikus szürés... neki radeon 9600Xt je van és asszem 5.7 katalist...😄

Thx, tehát akkor gondolom az volt a koncepció, hogy olyanok legyenek benne amit lát az amerikai nagyközönség filmekben/reklámokban/magazinok fotóin...

kill3r22

[NST]Cifu
Szerintem ki kéne írni a banner alá, hogy nincs crack a játékhoz!

Vagy addig ügyeskedsz a virtuális meghajtókkal és azok eltrejtõivel, amíg nem sikerül megoldani, vagy tallonba teszed, és vársz, hátha kijön hozzá egy crack (vagy pedig megveszed boltban).

Javaslat a FAQ-ba:

Ha nem megy mégse a CDHide:

-Csak egy virtuális meghajtókat használó program legyen fent, tehát vagy Alcohol 120%, vagy Daemon Tools 4.0!
-Ha nem mûködik a CDHide, próbálkoz az node-rejtõ programokkal, pl. StarForce Nightmare. Ezt elindítod, majd Disable Node, Disable CD, és még 1x Disable Node gombot nyomsz itt.
-Lehet még próbálkozni az SR7Stop nevû programmal is.

Tatz
Rakhattak volna bele inkább új BMW-t. Én például a Honda S2000-est, az Integrát, meg mondjuk az új Alfát sajnálom h nincs benne. De A4-et még nemigazán láttam NFS szériában...

www.autosapro.atw.hu

nekem cd hide al az eletbe nem fog menni, ha nemlesz crack akor nem jaccok vele
majd haveral mindjart megprobaljuk kiirni az elso cd kepfajlat. ha ugysem jo es nem lesz crackse, akkor ennyi volt...

JohnnySmith
Értem de az elõzö NFS-ek japo kocsikról szoltak nem? U1,U2
Szerintem ráuntak vagy nem tartották fontosnak.

MaxPayne
Nekem Daemoon 4-em van de azzal sem jó.A CD hide nem csinál semmit 😞

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

JohnnySmith
Írd be még 3x biztos add valaki. De akár kereshetnél is.

Tényt kérdeztem nem mosolyogtató erõsen szubjektív véleményt.
Az "unalmas" jelzõt inkább az A3, A4, BMW, SL, stb. rövidítések mellett használnám kívülrõl-belülrõl.

JohnnySmith
Ja és kimaradt belõle az Alfa is meg mittom én még mi 😊)) Az a gáz hogy nagyon uncsik voltak már a japo autók hada ennyi.

MaxPayne
Valaki HELP! kellene 1 crack a Black Edition verzióhoz. az a CD Hide progi nekem nem jó.

kill3r22
nincs krekk.....sajna...cdhideal meg alkohollal mennie kell...de állitolag a 4es daemonnal megy hideolás nélkül...😄

Tatz
Szerintem sincs semmi gond vele. Akinek meg nem tetszik az irányítás az játszon a GTL,rFactor vagy a GTR-el, mert ez egy Arcade game!<#mf1>

www.autosapro.atw.hu

JohnnySmith
Ja jó lenne de akkor az lenne a címe hogy Need for Speed Motor City Most Wanted Black Edition =NFSMCMWB 😊)) Egyébként jó lenne szerintem is.

Istencsászár
elne olvadj tõle😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

[NST]Cifu
Az EA döntése volt állítólag, hogy milyen gyártók/autók kerüljenek bele, és melyek nem. De nemcsak a Nissan maradt ki, hanem pl. a Honda is.

kill3r22
akkor gta-z.....sztem ennél jobb játék nem kell az embereknek...akinek nemteccik jáccon mással...😄 ennyi....eddig ez a leghangulatossab game amivel jáccottam...és nekem semmi gondom az irányitással...nektek?

MaxPayne
Csátok! megtud dobni valaki 1 crackel ami jó a Black Edition verzióhoz? az a CD Hide progi nálam nem jó.

JohnnySmith
Mert iszonyat unalmasak már azért...

Tatz
Jah van egy pár autó amit én is hiányolok a game-bõl...<#szomoru1>(de azért így is tetszik az autólista<#wow2>)

www.autosapro.atw.hu

Kandurex
Nah, köszi szépen megtaláltam a bonus járgányokat. Apám! Kurva jó tuning gépek vannak ott.

És íme a 67' járgány, szerintem itt kezdõdik a kocsi fogalma:

Úristen, mit nem adnék egy 67' Mustang Shelby -ért 😞( ha benne lenne...Elenor..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rohamsisak
Egyébként a wanadoo-s hk zonda meg akármelyik hkzonda-az biztos hogy a black edition??

Valaki Segítsen!
Letöltöttem tegnap hkzondás játékot és nem tudok vele játszanni!
Próbáltam a safediskel és a sr7-el is elrejteni de nem jó valami miatt!
De melyik cd kell különben be mountoldolni????
én az 1-est csináltam de valamiért nem jó
Valaki írja má le hogy mit kell csinálni ????!!!!!!!!!????