Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nálam sem mûködik, pedig csak Daemon Tools van fent, mégis sírt az eredeti CD-ért, és a CDhide sem segített. És nem vagyok ezzel egyedül. A pontos miértet nem lehet megmondani, de tudomásul kell venni, hogy ezek a mai másolásvédelmi cuccok ilyen háklisak tudnak lenni.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem feltétlenül kell a 4-es Daemon sem a game indításához!
Lehet hogy az Alcohol és Daemon együttléte okozza a problémákat? <#nemtudom>#nemtudom>
(volt már ilyen régebbi játékoknál)
Nekem csak Deamon 3.47!!! van fent, Alcohol nincs.
Daemon minden funkció ON, telepít, elsõ CD mountolva hagy, játék indít, játszik!
Nem volt se antiblaxx, se hide, se semmi. Simán elindult!
Ja és XP SP2, hátha...
Üdv. <#integet2>#integet2>
Majd holnapra lesz meg a full, addig a demo-t tolom... Viszont van olyan a grafikánál, hogy úgy kell állítani a fényerõt, hogy két szar EA jelet lássunk meg ne lássuk mögötte a dobozt. De nekem ez nem akar összejönni. Ti szarakodtatok ezzel?
de a játékbeli ha alapjában véve nem hasonlítana rá, azt mondanám, hogy 2 külön verda!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Vagy addig ügyeskedsz a virtuális meghajtókkal és azok eltrejtõivel, amíg nem sikerül megoldani, vagy tallonba teszed, és vársz, hátha kijön hozzá egy crack (vagy pedig megveszed boltban).
Javaslat a FAQ-ba:
Ha nem megy mégse a CDHide:
-Csak egy virtuális meghajtókat használó program legyen fent, tehát vagy Alcohol 120%, vagy Daemon Tools 4.0!
-Ha nem mûködik a CDHide, próbálkoz az node-rejtõ programokkal, pl. StarForce Nightmare. Ezt elindítod, majd Disable Node, Disable CD, és még 1x Disable Node gombot nyomsz itt.
-Lehet még próbálkozni az SR7Stop nevû programmal is.
www.autosapro.atw.hu
majd haveral mindjart megprobaljuk kiirni az elso cd kepfajlat. ha ugysem jo es nem lesz crackse, akkor ennyi volt...
Szerintem ráuntak vagy nem tartották fontosnak.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Az "unalmas" jelzõt inkább az A3, A4, BMW, SL, stb. rövidítések mellett használnám kívülrõl-belülrõl.
www.autosapro.atw.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.autosapro.atw.hu
És íme a 67' járgány, szerintem itt kezdõdik a kocsi fogalma:
Úristen, mit nem adnék egy 67' Mustang Shelby -ért 😞( ha benne lenne...Elenor..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Letöltöttem tegnap hkzondás játékot és nem tudok vele játszanni!
Próbáltam a safediskel és a sr7-el is elrejteni de nem jó valami miatt!
De melyik cd kell különben be mountoldolni????
én az 1-est csináltam de valamiért nem jó
Valaki írja má le hogy mit kell csinálni ????!!!!!!!!!????