Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok de nagyon lassú a netem!15kb/s mert beszart az 1mb/sec es T online net!
T-online!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

tep
mijarák? 3700 új hozzászólás 😄D

\"SLICE of LIFE\"

Kandurex
Csak tedd.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Buba007
Átlátszó a verda, nincs benne sofõr. Mi a f***? 😄D

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

nem lenne egyszerûbb letölteni vagy ha már meg akarod venni elmész a pl tescoba? :S

El is hozod Pécsre?

NuCLEARScoRp
ok várj megírom cd-re készítsd elõ a 10 rongyot..<#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
igy van.. sokan szt próbálják bemagyarázni hogy a bonusz DVD-n vannak a +pályák, kocsik... de ez nagy baropmság...

Elég csak megnézni a car könyvtárat, benne van a 2 plusz autó...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

SoDI---
Rakj fel egy K-lite codec packot.

Ha még több kódeket rakok fel, mint ami van, az hogy javíthat?
Nem értem... <#shakehead>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SASboy
Csak úgy lehet az ellenfél verdáját elnyerni ha a kérdõjel helyére az ugrik be?

nice legs. what time to open?

Megvásárolnám az nfs mw black edition HkZonda változatát!Árat megbeszéljük!Pécsen belül bárhol átveszem!

Scrat
Feltudom fogni hogy valakinek nem megy, sõt ha visszaolvastok láthatjátok hogy éppen én voltam az egyik aki elmagyarázta hogy sajna nem mindenkinek egyformán viselkedik a gépén ugyanaz a game.

És ezúton elnézést, de nem jól írtam!
NEKEM IS le volt tiltva a DVD író!!!

Mostanában GT Legends-el nyomultam és el is feledkeztem róla hogy le van tiltva! <#idiota>
SFNightmare...disablenode...disablecd...disablenode <#banplz>

janos666
Ohh, kösz. Valamiért arra következtettem abból hogy 4CD + 1 DVD hogy a black editionba is a sorozatnyomott CD-ket dobták bele és az extrák a DVD-re kerültek.
GregSB
Nem rád gondoltam, hanem azokra a delikvensekre, akik végigtoltak kb 2 pályát, és azonnal jöttek fikázni a játékot...

GregSB
Én úgy tudom a bonus kocsik + tuningok alapból benne vannak a HKZonda verzióban. A bonus DVD nálam nem telepített felsemmit, csak filmek vannak rajta.

DJ Skyline! jelenvagy?

GregSB
Én már hozzászoktam, nem vészes annyira.

janos666
Nincs kedvem letölteni egy másfél gigás DVD ISO-t pár új tuningért meg kocsiért. Nem rippelné nekem valaki DVD-rõl a game-add-on telepítõt ami berakaj a játéba a kocsikat (gondolom ott van egy installer a DVD-n a videók mellett). Ha nem túl nagy akkor feldobhatnád egy ingyenes tárhelyre, vagy átküldhetnéd valami DC++ féle programon aztán kiraknám én valahova és linkelhetnénk akár a FAQ-ba is. Szerintem sokaknak hasznára válna akiket nem érdekelnek az interjúk...
I.C.ram
elsõ résznek volt a legjobb az irányítása, azóta egyre szarabb 😞 nem értem, hogy miértk ell a billes irányítást egyre idétlenebbre csinálni 😞
shad0w
kösz, nem kell, hálistennek nálad és veled azonos szinten álló fórumtársaidnál jóval értelmesebbek is látogatják még az sg-t így már volt pár olyan kedves ember aki adott jelszót!
köszönöm a kedves segítségeteket, viszont látásra <#integet2>

don't give a fuck

Linux alól játszana és nem tudja a megoldást? Ejnye...

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

bertino
hát ezaz, a warez lényege, hogy nem pénzért van <#nyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GregSB
Van megoldás: használj kormányt 😄

Vagy szokd meg a billt 😞

bertino
én régebben a demora mondtam, hogy PS2õn lazsák voltak a zsernyákok 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

És egy ilyen duma után szerinted most küldjek neked usert meg passt?
aham...

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

[NST]Cifu
Ha jól értelmezem, Blint Linux alól játszana, márpedig így az ehhez hasonló trükkök eléggé esélytelenek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

I.C.ram
Tud valaki valami megoldást arra, hogy billel ne úgy kanyarodjon, mintha túlkormányzott lenne? Nem birok bevenni egy kanyart, mert kb derékszögben kanyarodik.
NuCLEARScoRp
Akinek nem indul a játék ezzel próbálja ne Virtual CD Hide-al!!:

SafeDisc4Hider

shad0w
és ha igen? neked mi közöd van hozzá? plz kíméljetek ezektõl a rettentõ hasznos hsz-ektõl, ha valaki akar adni akkor ad, ha meg nem akar adni akkor nem kell reagálni... köszi!

don't give a fuck

I.C.ram
Ott kezõdik, hogy warezért pénz...
A rész amit írtál engem is leizzasztott. 7.-re sikerült is, de megért egy idegösszeomlást<#idiota>

filamester
sajnálsz kiadni 200Ft-ot érte????

shad0w
Ha valakinek van mûködõképes jelszava wanadoohoz az megoszthatná velem, velünk. Köszi elõre is!

don't give a fuck

reménytelen
Már alig várom, hogy nekem is hasonló élményben legyen részem...
GregSB
Méghogy könnyû kijátszani a rendõröket, LOL. Aki ezt mondta az legyen szíves csinálja meg a 16. challenget elsõre. Van egy tippem hogy nem fog neki sikerülni 😄

Az a feladat, hogy 2 spikestripes blockon kell áthaladni. Igenám, de mire spikestripet használnak a rendõrök már nagyon bedurvítanak, ha 1 kanyart rosszul veszel be már körbevesznek 10en, és se elõre, se hátra. Tegyük fel hogy be tudod venni az összes kanyart, akkor meg 2 batárnagy SUV fog veldd szembe jönni a 2 sávos úton, és lemos téged. Tegyük fel hogy sikról õkt is kikerülni a "bullet-time" móddal, és sikerül 2 spikestripen átmenni sértetlenül, még le kell rázni a rendõröket (nálam ez 5ös készültségi szinet jelentett, Corvette rendõrautókat és helikoptert).

Kb 6.-7. próbálkozásra sikerült, 14perc folyamatos idegtépõ üldözés után

kill3r22
akkor soksikert a játékhoz....faxa nagyon....😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Engedd meg had gratuláljak.
Azt a "cracket" amit olyan bõszen emlegetsz, SafeDisc Hider-nek nevezik.

<#lama>

Tompie
Még semmi mert lassan jön <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

hi,van Replay a játékban? Magyarul vissza tudom nézni a versenyeket?

én a másodikat szedem😊

kill3r22
jolvanna meg ne egyél...😄😄😄😄 inkááb ird le hogy mi teccik az nfsbe? 😄😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[NST]Cifu
A Black Edition-ban van két plusz elérhetõ autó (de ezek a Carrier módban nem szerepelnek). Ha ez nem érint, akkor egyébként szerintem mindegy.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kandurex
Keblemre <#idiota>

Tompie
Én meg nem dolgozok ott, és a ***** kell belekötni !

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

Promi
A szivem szakad meg.<#hehe>
kill3r22
Nokiaman..😄😄 én ott melozok de nem reklámozom....😄😄 NFS Powwa

Csuhai G
Szerintetek melyiket érdemes letölteni ?

Need For Speed: Most Wanted (c) Electronic Arts *CD Version* *AlcoholClone
Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

kill3r22
biztos...megveszem boltba...😄😄😄😄

Akkor inkabb nem jaccok.

Kandurex
....zz használjon windowst <#hehe><#hehe>