Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GameCNN
Persze, ez világos, nem is erre gondoltam, mert ez nyilvánvaló, csak így nem egészen tetten érhetõ a dolog. Azonban Rage sztorijai egy sokkal alattomosabb eljárási mûveletre engednek következtetni. Szóval arra gondolok, hogy nem pusztán a grafika õrült feltolásával késztetnek arra, hogy vedd meg a vasakat, hanem adott esetben két bit nem megfelelõ megírásával... Ez pedig elég alattomos dolog.

rage
Az egér driverében a hardware gyorsításon állíts
Persze, nem tudom milyen egered van, nekem Logitech, abban lehet 4 különbözõ állapotra állítani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sanyix
Én mit optimalizáltam rosszul? LOL nem én írtam a játékot 😄 amúgy attól van... teljesen mind1 mit írnak az ajánlottban, szinte minden gém többet használ, nameg a vinfos... aminek dinamikus memóriafoglalása van: minél több ramom van, annál többet foglal le...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

00 Blue 00
Ott van az egér csak nem látszik, mozgasd össze vissza azt megleled

Sanyix
Szerinted miért dobálnak ki egyre nagyobb gépigényû játékokat is ilyen csúcshiper gíforcokat meg iksz354543-okat? Nincs itt gyanú, nyiltan összfognak, hogy vegyük a cuccaikat.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

NuCLEARScoRp
Mivel 512 Mega Ram az ajánlott memória... ezért kizárt hogy attól akad... valamit rosszul optimalizáltál...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

rage
Sõt, próbáld meg a Quake 4-et elindítani Win98 alatt
Ezt fogod kapni :
"The Quake4.exe file is linked to missing exportKERNEL32.DLL:GlobalMemoryStatusEx."

Ugyanez, két bitet átírsz, és mûködni fog...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

00 Blue 00
Sorry!<#vigyor3> megtalálam.

bazza
Nekem is lenne egy kérdésem: miért tûnik el az egér, és hogyan varázsolható elõ?
(mer így nemtok színtváltani pl egy kétszínû vinylnél)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

GameCNN
Úristen! Szép lassan összejön ebbõl az elméletbõl egy cikkre való anyag...:-P Van még ilyen sztori? (Bár asszem, most erõsen offolunk a sok warezos kérdés közepette...)

Sanyix
phö 1 giga ramom van (néha beakad 1 másodpercre a gém), a játék 1/3-a beleférne, ha nem elég neki, csessze meg. Mondjuk ez inkább a vindóz hibája ami x éve kb ugyanúgy nemtudja normálisan kezelni a memóriát...

00 Blue 00
Lenne egy kérdésem: át lehet állítani a sebességmérõt mph-ról km/h-ra?

rage
Amit te írsz, abban is van ám igazság
De ez nem újkeletû dolog
Anno az egyik játék nem volt hajlandó elindulni, mert nem volt a gépben 16 mega RAM. Elején detektálta - csak 8 mega RAM ? - exit

Egyik haverom, aki kicsit ért a programozáshoz, megtalálta az exe-ben az utasítássort, s a 16-ot átírta 8-ra.
Onnantól mûködött a játék 8 mega RAM-mal, mégpedig tökéletesen..

De ha a közelmúltból szeretnénk példát venni, a Doom3 nevû program nem mûködött win98-on, fel sem lehetett installálni, mondhatni, lezavart a boltba XP-t venni. Miközben, egy hexeditorral átírva két bitet 0-ra, máris mehetett fel win98-ra, ahol aztán futott mint a szél.

huááá hétfõn meglesz eredetibe..huáááá!

Istencsászár
tök mind1 mit irnak neked mindig igazad van az a lényeg😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rage
Ehhez még annyit fûznék hozzá, hogyha már a SecuRom 7-esrõl van szó, hogy pl az én gépemen ha egy ilyen játékot elindítok (eredeti, vagy mountolt) háromból egyszer csontra fagy a gép. Erre azóta sem jöttem rá, hogy mi okozza, de nem szívlelem a SR7-est ezek után😊

Szerencsére, az összes meglévõ SR7-es játékomhoz létezik már crack, így a probléma megszûnt, egyedül a Rollercoaster volt kivétel, de ott meg a kiadó dobta ki a SecuRom 7-est..

Egyértelmû, hogy sok a baj ezzel a védelemmel, a FEAR-hez is nemrég jött ki patch pontosan emiatt, és mindeközben a Sony kénytelen volt kidobni az audio cd-khez készített másolásvédelmét is, mert olyan jól sikerült, hogy a vírusírtó cégek vírusként kezelik, s eltakarítják a géprõl, mielõtt rootkitként mûködve ajót nyit az összes spyware-nek és vírusnak
A Sony jobban járna, ha inkább TV-ket gyártana, mert sosem volt egy nagy szám a számítástechnikában (csodálatos CD olvasóik voltak...) és most ez a 2 védelmi eljárás is remekül sikerült. Mindkettõ könnyen törhetõ, ellenben kellõen szar ahhoz ,hogy fõleg azokkal csesszen ki, akik eredetiben megvették az adott lemezt.

NuCLEARScoRp
Aki a játék gépigényére panaszkodik,.. nincs igaza 9200se-m van és mégse sírok...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

GameCNN
Oké, megvagy, akkor onnan. <#nevetes1>

Gabesz amd64
mért cseszné el!Rakd fel a legújabbat,ha elcseszi akkor visszarakod a régit<#idiota>

off:
time: 0:00 <#smile>
on

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

rage
PC Dome -on van egy Windows Help Deskem
Esetleg ott ?
😊

GameCNN
Ez de meleg sztori! <#wow1>Egyre inkább erõsödik bennem a játékkésztõk & hardvergyártók gamerekkel szembeni összeesküvésének gyanúja. Feltolatják a szoftveres mércét, mindenki veszi ezerrel a vasakat és mindketten jól járnak, nem? <#dumcsi> A gamer meg költ, mint a hülye...

Egyébként ismerõs a neved, nem kóboroltál anno a 7warez tájékán? Én ott padavan néven toltam jó darabig.

rage
Hm, ezt pedig a játék readme-ben találtam :

"CHOPPY PLAYBACK DURING VIDEO SEQUENCES
==================================================
If you experience choppy playback during video sequences, try increasing
the page file size on your hard drive. Please consult the Microsoft Windows help pages to determine how to tweak your virtual memory settings."

Nem árt, ha a virtuális memóriát nem variáljuk, hanem a beállítást rábízzuk a Windows-ra, mégpedig egy olyan partíción, ahol van hely bõven.

Nagykovi barátunk figyelmébe ajánlva :-)

hkzonda ilyen bonyolult? en fogtam, mountoltam cd1, install, cdkey, mountcd2, mountcd3, mountcd4, mountcd1, majd game

dt 3.64-el
rage
Na, akkor jó játékot 😊

tökéletes:lefutattam a lemeztöredezettségmentesítõt és a vírusírtót és HIGHON 1024*768ba tökéletesen fut

rage
Igen, nyugodtan felteheted, sõt, ajánlott is
Pl ezt a játékot is a 81.84-es driver alá írták, azzal tesztelték.
Csak ha lehet, mindig a hivatalos drivert használd, bétát ne, s elõtte mindig távolítsd el a régit

DJ Skyline
frissítve,thx az infót!

mucsácsó
valaki mondjon vmit pls! #14005<#sir><#sir><#shakehead>
A HKZONDAs-s verziónál nálam csak ugy megy ha elõször 1CD mount még AKKOR IS HA MÁR ELEVE AZ VOLT UTÁNA SD4HIDE HA MÁR VOLT HIDE AKKOR RESTORE MAJD UJRA HIDE UTÁNA MÁR MENNI FOG....nálam minden inditáskor el kell ezt játsznai és ebben a sorrendbe...MÉG1X AKKOR IS BE KELL MOUNTOLNI AZ 1CD-t HA MÁR BE VAN mert különbe nem fog menni.... igy nálam 100%-an megy, de ha nem igy vagy ebben a sorrendbe akkor szivás van nálam is.
ok... elõre is köszi

rage
Igen, persze
Lehet ez annak mondjuk a második pontja
Vagy kompatibilitás állítás, vagy ez.

rage
Akkor tedd vissza alapállapotra, s hagyd úgy
Most hirtelen nincs több ötletem (max annyi, hogy az ACE codeket teljesen nyotalanul eltávolítani sajnos nem lehet) de ha beugrik valami új, beírom majd ide.

DJ Skyline
ok,és mi legyen a kérdés?!
mint pl "Milyen tört verziók léteznek?"
erre mi lenne a jó kérdés?
mert már van egy ilyen,hogy:
"Nem települ fel DirectX hiba miatt, mi a teendõ?" egészítsem ki a te verzióddal is?

rage
Ok

Másoljuk ki az egyes CD tartalmát a merevlemezre
Lépjünk be az autorun mappába, s nyissuk meg az autorun.cfg-t
A directx=9.0c sort változtassuk directx=0 és mentsük a file-t.
Indítsuk el az autorun.exe-t a kimásolt mappából, s mehet az install.

Mikor az installer kéri a következõ lemezt, tegyük be/mountoljuk be.
Fel fogja ismerni, s mehet a további install.

mucsácsó
õõõ...lehet kicsit hülye kérdés, de felteszem, csak légyszi ne lámázzatok érte 😄
szal: 77.72-es driver van fennt, ASUS GEF. N6600 256MB VGA-m van.
és azt szeretném kérdezni, hogy feltehetem a legújabb drivert a videókártyához(ahogy elnéztem 81.94?), szal nem lesz baj neki? mert hallottam ilyen, hogy elcseszett teljesen egy 6600GT pl a 78.01-es driver, és kicsit félek<#lama>...és ha igen, akkor tapasztalható vmi javulás a Most Wantedben, esetleg más gamikban? légyetek szívesek segítsetek, mert sajna nem igazán vágom ezeket a dolgokat! <#shakehead><#shakehead>
köszi elõre is!
Beállítottam a hang és audioezközök tulajdonságainál az audió fülnél h "csak az alapértelmezés szereinti ezközök használata"... Nem tudom h erre gondoltál e, de igy se jó 😞

az miért van hogy egyszer megy egyszer nem?

\\__/) (O.o) ( } { )

DJ Skyline
leírnád pontosan és akkor beteszem!😊 a végén a neveddel ellátva

rage
A Direct X hibával kapcsolatban, az autorun.cfg átírását be lehetne még tenni.

RelakSfromhome
Nemtom, de jól veszem észre, hogy gyorsabb a képfrissítés, mint az nfsu2-ben?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
frissült a FAQ...akinek van valami javaslata a FAQ-al kapcs,az mondja nyugodtan(kérdés pl)!😊
thx

Re-tech
Sehogy sem jó, de már nem érdekel... Szerintem ezt nem nekem kell megoldanom, hanem a játékkészítõknek! De mind1. Megyek CS-zni azért kösz mindent.
Istencsászár
ehhez a játékhoz aztán tényleg nemkell iq és tudás de ahogy látom sokan nemhaladják meg a kellõ szintet

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rage
Nem, nem a vezérlõpultban, a hangok és audio eszközök alatt
A bejövõ ablak alján, a hangszóró mellett lesz egy speciális (vagy egyéb?) gomb, azt megnyomod, majd a teljesítmény gombot

Ott lehet.

A gamen belül? V hol?

rage
Megpróbálnád azt, hogy a hang hardware-es gyorsítását átteszed basic-re?
Ha nem jön be, visszateheted maxra, ahogy most is áll.

quack
nemtom, sztem elég érthetõen le vannak írva a feladatok, írja hogy mennyit kell teljesíteni, aztán hogy mennyi van meg ebbõl neked és ha megvan akkor még egy szép pipát is odarak mellé...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SB Live 24bit

DJ Skyline
az nem az,hogy állsz a garázsban és kiválasztod a Bountyt?majd 4 db fa van és mindegyik más területre mutat?az csak annyi,hogy 4 különbözõ helyen tudsz a rendõrökkel akciót kezdeni...

azt énsem tudom énis elvaygok ottakadva<#eplus2><#duma>

Get a life!