Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunter of Deer
Ha a játék elején melyik kocsit érdemesebb lexust vagy puntot venni?? És melyikkel hanyadik blacklistes emebert lehet megverni! szal hanyadik legyõzött emberke után érdemes új kocsit venni?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ha nem létezik nocd crack, akko hogy tudok vele játszani, mit kell leszednem?
Hy!
de lécc adjatok már zsé kodot

blacklistben csináj eresenyet és akkor kapsz, a frre roun nál nyomd meg a B gombot
és ott vannak be versenyek

Geroy
Miért van az hogy nem ad be újabb versenyt?
A tárképen nincs több verseny.
6%nál járok s emiatt és nem tudok tován menni

Sziasztok.Nem tudom ti hogy vagytok az online dologgal,de én nem merek nyomulni vele mert fix ipm van és bemérnek egybõl hogy nem eredeti verzióm van.Halottam valami progiról ami nem engedi ki az ip címet de nem ismerem.Ti tudtok valamit errõl?
3Error
FAQ-ba !

HKZonda B.E. -> A SD4 Hiderrel lehet játszani úgy is, hogy explorer meg van nyitva, akkor hide, majd restore, megint hide, indítás. (befojásolja az explorer állapota) Vagy ezek más sorrendben. Egyszer bejön !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
talán megnéznéd a 576.hu-t vagy a cdgalaxys-t... <#falbav>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
pedig a ram lesz... ha sokat swappol a vinyó akkor kellene egy kis többlet ram (fizikai), vagy legalább kapcsolj ki minden "fogyasztót". net/virusírtó/tûzfal/letöltõ/megosztó/stb...
esetleg csinálj magadnak egy új profilt a win-ben és csak a kötelezõ cuccokat hagyd bent a startup-ban... (futtatás -> "msconfig" -> enter 😊)
sok sikert !

na megyek és tolom😊

Fejes021
egyébként mibe kerül a gém? nme mintha megakarnám venni. Ez is 16 péz minta movies?

http://www.panoramio.com/user/518310

3Error
külön nem adhasz el alkatrészt, legalábbis nekem nem sikerült...
autót a safehouse-ban adhatsz el a "2"-es gombbal... (asszem kettes/sell car)
de legalább 2 kocsid kell legyen, hogy eladj egyet...

3Error
átállítod metric-re a player vagy game opt-ban a játékot...
de egyébként festegesd át a kocsit is, mert lehet, hogy sok a szórzód ! (narancs karika x-el a térkép körül)

hány autó fér el a garázsba?

\\__/) (O.o) ( } { )

Csá! Jó a játék,csak azabaj,hogy nem tok eljutni 1 versenyhez a városban,me mindig üldözõbe vesznek a zsaruk,aztá meneklnöm kell.
Mikor lerázom õket,ottvagyok a város másik felén,és mikor visszamegyek,megin üldöznek a zsaruk.

Hogy lehet megcsinálni,hogy km/h-ba mutassa a sebességet?
HALI! kis SEGÍTSÉG kellene!

hogy lehet eladni az autót , hogy lecseréljem ???
esetleg az alkatrészeket külön ellehet adni az autórol ? ha igen hogy és hol ?

Vagy Killberk megoldása, vagy regelsz a fórumban azon az oldalon, amit az aláírásomban megtalálsz, és letöltöd onnan (a sok szép dolog között megtalálható) regisztrációs kulcsot! Két klikk, azt jó éjszakát... Ugyan ennyi vissza csinálni...

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Start menû -> Futtatás -> beírod, hogy "regedit" -> Megkeresed alábbi helyet:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Need for Speed Most Wanted

Ott pedig átírod a "g_MotionBlurEnable" értékét 0-ra.

Carlos
Ehhh...
Ez zsír volt!
Mostmár megyek aludni...Klassz ez a játék!

Þór vígi þessi rúnar

full SAVEGAMÉR MÉG MINDIG KERESEK!
Guer
errefele szokták azt mondogatni hogy faq? 😊

Hi all!

Lenne egy kérdésemmégpedig hogy honna szedhetek carcket!
(Need for Speed - Most Wanted AlcoholClone-St0n3d)
Ezt szedtem le egy varezoldalról de nem mûködik mert kéri a korrekt cd-t,
na most ez azt jelenti hogy kéne egy crack nekem de sehol nem találok.
Ha tudtok valami címet ahonnan le lehet szedni akkor pls írjátok meg.
elõre is köszi
Na akkor majd kipróbálom a:Ctrl+Alt+Csákány kombínácíót!
<#eplus2>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Dynamic
Tegnap mikor kiléptem egy pillanatra mintha láttam volna a tálcán a sárga felkiáltójelet virtuális memóriára való hivatkozással.Lehet az is a baj, bár én nem látom, hogy nagyon járna a vinyó a szaggatásnál másrészt meg amúgy is be van állítva vagy 1.5 giga.
Nekem meg 1-2 óráig jól ment utána meg jött a diavetítés!!<#szomoru1>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

Dynamic
Nekem is néha megakad.Ráadásul tök logikátlanul, mert lenyomok mondjuk 2 kört addig tök simán megy, majd gondol egyet és a harmadik kör közepén csinálja az akadást.Ezért szerintem nem a hardver miatt, de amúgy meg nem tudom miért.
Guer
és hogy leoltod szegényt 😊

Istencsászár
birom ezeket a kérdéseket😄 nézz szét a winfosban vazz... mi innen nemlátunk bele a gépedbe legyél kicsit önálló

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Valaki tudna nekem segíteni abban ,hogy miért áll meg a játék 1-2másodpercre és úgy szaggat mint Unreal 286-on ,de érdekes hogy a demo meg simán futott ja
shodow off, simítás ki, over bright off.

Istencsászár
persze, ez mind csak üzlet nézd meg minden "szar" dvdn jön ki amikor elférne 1 cdn és minden uj gém egyre szarabbul fog menni a "csúcs" vgadon és ez nemazér van mer szar hanem mer ugyis jön az uj és rákényszeritenek hogy vedd meg habár sok játék csak dx8at használ, nincs is olyan játék ami fullra kihasználja a dx9 adta lehetõségeket és lassan itt van a küszöbön a dx10... túl gyors a tempó és ezzel csak a gyártók, fejlesztõk járnak jól amig a játkosok meg dobhatják el az 1 éve megvett paksi erõmüvüket mer nemmegy rajta ahogy kéne..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Guer
hát ez igencsak elgondolkodtato
tehát gyakorlatilag rávan bizva a vidkarira az egész...

ez most tényleg igencsak elgondolkoztato
ugylátszik mindig vannak még meglepõ dolgok 😊

elméletben gondoltam én is hogy persze biztos lehet ilyet csinálni de hogy ilyen szinten....

optionsban nincs olyan ful tehát ha valaki tud megoldást irjon plzz köszönöm!!
Guer
gondolom az optionsban...

NEM TUDJÁTOK hogy lehet kikapcsolni a motion blurt?!?!?!?
rage
Ahogy lentebb is írtam, a shadereken múlik az egész
A program csak az alaputasításokat tartalmazza, a textúrákat - shadereket a fizikai és a video memóriában építi fel, s voltaképp rábízza az egészet a videokártya saját utasításkészletére.

Ez ugye, kicsit elgondolkodtathatja az embert, hogyha a saját hardware-e ennyit tud, akkor mennyire nincs kihasználva, mire már úgymond elavul, s mehet a kukába...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Guer
hehe
legfeljebb törölve leszünk....

Guer
na ja...
és hogyisvanez?
már hogy ilyen kicsi méretbe ennyi mindent belepakolnak...

rage
Na, reméljük, nem haragszik meg a topikgazda a sok off-ért, de talán érdekesebb volt, mint 100 db "hol a crack" címû hozzászólás
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
És nem is fél perc a játékidõ hossza....
Miközben manapság 1 DVD-s játékot végigviszel 8 óra alatt

Guer
oltás
100 kb-ba ezt beletömöriteni
és még kajak jol is néz ki

Ha már nincs replay, lementettem egy versenyt aviba..<#smile>
Porsche vs. Supra
rage
Ha már szóba került, és valaki esetleg nem látta volna még, íme ez a bizonyos kb 100 kb-os fps. Így is lehet programozni, a DVD-k korában...

Krieger

rage
Itt is attól függ, hogy írják meg a programot. Mint régen, lehetett választani, hogy software-es módban menjen, vagy ha van 3dfx kártyám, akkor 3d-ben. Aztán késõbb kényelmesebb volt a software készítõ bácsiknak az elsõt elhagyni, s a videokártyára bízni, hogy a hardware-esen alapból benne lévõ utasításkészletet használja a játék.

Most is meg lehetne írni a játékot úgy, hogy fusson mondjuk Pixel Shader nélkül. De sokkal egyszerûbb, ha kihasználjuk amit a kártya tud, és kész.
Gyakran még azt sem teszik meg, hogy legalább egy verzióval korábbi PS-re is képes legyen átszámolni, s jelenítse meg úgy.

Minimum mondjuk PS 2.0 és szevasz
Akinek meg nincs ilyen VGA-ja, az vegyen
Battlefield 2 esete a GeForce 4 tulajokkal...

mucsácsó
okés, köszi szépen a segítséged, akkor ma majd leszedem reggel, csak most elmegyek aludni mert ma nagyon kifáradtam...byez, majd írok hogy mi a helyzet<#smile>
GameCNN
Errõl, meg hasonlókról mesélhetnétek kicsit, komolyan felkeltettétek az érdeklõdésemet. :-)

rage
Igen, az hivatalos
Igaz, nem WHQL, de ne törõdj vele. Mikor majd azzal jön, hogy jajj jajj, nem ment át a Microsoft tesztjén, ne foglalkozz vele, kattints a 'folytassa a telepítést' gombra.

Sanyix
A pixel shader nélkül nem elinduló játékok ilyenek... ottis annyi a gond, hogy ha nincs, akkor exit. Teljesen mind1 hogy a játék menne, közben egyes fejlesztõk játékai csodával határos módon mégis mennek nélküle... Ráadásul ez kijáccható is tehát annyira "létfontosságú", hogy igazából nemis. És ilyen "képességekbõl" még van pár...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

mucsácsó
okés, akkor sztem felrakom, a 81.94-et, ez nem béta ugye? legalábbis sztem nem...
rage
Az, hogy mondjuk 3 gigát installál fel, s neked van 1 giga RAM-od, az nem jelenti azt, hogy a játék harmada elfér a memóriában.
A shadereket, textúrákat indítás után építi fel neked, egy részét a VGA memóriába, másikat a fizikai memóriába töltve

S ez így jóval több lesz, mint amennyi a vinyón helyet foglal

Emlékszel arra a jópofa kis fps-re, ami shaderekre épült, kellett neki
minimum 1.4-es PS támogatás, kb 2 percig tartott míg elindult, javasoltak a számára 512/1024 MB RAM-ot, ugyanakkor csak egy 100 kb-os exe volt?