Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. letöltöttem a Sefedisc 4 Blocker-t (http://www.gameburnworld.com/Other/SafeDisc4Blockerv1.0Eng.rar)
2. Elindítod a progit, megkeresed a játék indítófájljának a helyét
3. Beírod hogy speed (exe kiterjesztés nélkül)
4. Adsz egy nevet a parancsikonnak
5. Játszok
Le van tiltva a eszközöknél az másodlagos IDE vezérlõ így nincsen fizikai meghajtom.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
nekem vki #16557?
nekem vki #16557?
nekem vki #16557?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ÉS ÖSSZESEN:
Perpil 3ik vagyok és 11 millám van... <#vigyor1>#vigyor1>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
amúgy használjál már keresõt vagy olvassá FAQ-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Mit csináljak?
ezt írja ki:
Please insert the correct CD-Rom, select OK and restart application
U.i.:szarok az árnyékok,mert ati-m van nem tudtok vmit amivel jobban menne?(F.A.Q.-ba nincs semmi)?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
A Challenge Series mire jó? Csak fun, vagy kapok valamit, ha megcsinálom mindet?
Þór vígi þessi rúnar
Lehet én vagyok már teljesen láma, de a virtual cd hide -ot hiába töltöm be (csak 1 virtuális meghajtóm van dt4.0) mindig azt írja ki hogy virtual drives unhidden!
és hiába kattolok rá 100-szor hogy hidden all virtual drives, továbbra is unhidden marad
ez miért van?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
THX!
MERT HA IGEN AKKOR HONNAN LEHET LETÖLTENI?????????