Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
menj át két tüskés útlezáráson...de ne a tüskéken!^.^

kill3r22
Ezt hogyan kell megcsinálni...????please help...
Itt kép !! please help

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Atkamon
FAQ

Sziasztok, egy kérdésem lenne, mmégpedig az, hogy hova menti a gép az elmentett állásokat, trrendesen a program filesba instalálltam a játékot, biztos itt levan irva csak újrakell raknom a gépet és nemszeretném elõlrõl kezdeni a játékot. Válaszaitokat elõre is köszönöm.

DJ Skyline
nem dobál semmit,hanem ha leráztad a földi erõket,akkor a kopter' még ott van a nyakadban,és adja az infót a járõröknek,hogy merre haladsz,így hamarabb megtalálnak

a helikopter itt is dobál valamit, vagy csak zavar?

DJ Skyline
ja videóba volt,ott kajázták a fánkt' !😄
igaz 3x mondom már el,de figyeld majd végig a videót mikor jön a csaj a kocsijával...és azt is figyeld meg,hogy nem csaj vezeti a kocsit,hanem férfi!😄DDD

Szal sikerült elkezdenem az elsõ versenyt oszt kilépet és nem indul el többet😄DDD FAXOM tele!!!

RelakSfromhome
vagy tizen hármat? Mittommár... Most az elsõ csaj van soron

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
😄😄😄

A kecsegek meg tömték a fánkot a fejükbe ott, ahol a BL#14-et kell megszivatni?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
én le is döntöttem a tornyot ami ott van!<#idiota>

RelakSfromhome
bah! Áthajtottam a rendõrõrsön úgy, hogy rám se bagóztak... <#rolleyes>

Aki extra izgalmakat akar javaslom látogasson be a rendõrörsre. Aztán padlógáz <#hehe>

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

RelakSfromhome
Kigyulladt ... nem! BEgyulladt! ... õõõ ... mégsem 😄

Na elindult😊) a daemont csak most tettem fel, de má minjá szedem is le. A következõ kombinácíóval indult el:
le van húzva a dvd, speed_loader, és a cd hide, asszem ez volt a 20. próbálkozásom, de sikerült😄

Az Alcohol marad, de nem sok vacak mert pl a BlindWrite kell a Hihetetlen családot kiírni😄DD
Köszi mindenkinek, remélem sikerül majd még 1szer elindítanom😊))))

Atti12
neke msi segitsen valaki légyszi!!!!<#szomoru1>

kill3r22
miértnem értem hogy miért nem tudják elinditani...nekem egyböl ment....nemértem!!! na ez jol megaszondtam...😄😄

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Atti12
<#fejvakaras>

Nálam így indult el a game:
Winxp sp2, nincs más virtuális meghajtó csak daemon tools 3.47
Ezt a verziót: Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition CloneCD *PROPER* használtam.
Miután feltelepült elsõ cd-t bemountoltam, daemonnál Emulation/All option On
, majd az asztalon lévõ parancsikonnal simán indítottam.
És már szépen megy is a game.
Ennyi.
Nem használtam semmi ilyesmit: hide cd, kábellehúzás, eszközletíltás, crack, stb...
Remélem van akinek tudtam ezzel segíteni!

Csak halkan, mert ez illegális...

Atti12
ja nekem nem ahoz kell nekem emgy a jtáék 😄 nekem a szám nem jelenik meg a kocsi oldalán mert kvian pipálva meg felkiáltó jel is van 😄

kill3r22
bent az egyes lemez ?

szedd már le a sok vackot, csak egy cd emuláló legyen fent vagy alcohol vagy dt. aztán speedloader

P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0

Atti12
ok 😊 De léygszi segitsetek <#wilting>

BUSTED-del nem ér a rekord 😊

de leszedtem!😄 és nem megyen megcsáltam amit írt a rídmíbe és akkor is azt írja hogy tegyem be az eredeti lemezt😊))) aztán kiírja hogy DONE
Ennyi<#boxer><#szomoru2><#rinya><#wilting><#conf><#csodalk>

Atti12
légyszi segitsetek <#dumcsi>

kill3r22
Speed Loader töccsétek má le...megy vele a játék mindeféla szarakodás nélkül...

Atti12
Meg még annyi hogy amikor tuningolok és feltenném a számot a kocsira akkor kivan pipálva meg felkiáltójel is van és nem teszi fel a kocsira a számot akárhogy probálkozom. Valaki tudna segiteni?<#lookaround>

online-ban el lehet indítani??

\\__/) (O.o) ( } { )

Mostmár minden fent van😄DD (NERO7, Alcohol 1.9.5 build 3105, BlindWrite, Daemon Tools 3.47, speedsd4blocker, cd hider, starforce nightmare) Hirtelen ennyi, ja és még fent van a procoder-nek a dvd író progija.

Atti12
nekem ez a bounty rekordom tudom ekvésde nekem jó 😊.

rage
Mivel mountolod az egyes cd-t?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Milyen DVD másoló/régiókód-törõ/cd író programjaid vannak fent?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

bacardi93
tud valaki segíteni?
El olvastam a FAQ-t de azért jó lenne ha segítene valaki! megnyomom a Hide gombot rányomok a játékra, kijön a játék képe( ami felül a csaj mellet van ilyen kicsibe és utána vagy nem történik semmi vagy kiírja hogy tedd be a cd/dvd romot..MIT csináljak???
<#help><#help>

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Esetleg ha van valakinek valami 5lete, azért írjon! Az nem lehet baj, hogy raidbe van a winyo? Má nemtok másra gombolni😊) Lehet még megpróbálom azt is lehúzni😄DD

Különben MULTIMAX akkor kapod meg a kocsit ha a 2 verseny idejét megdöntöd.JÓ játékot
<#mf1><#alien>
OrioN the S
Júj! Nemtom mi lehet a kaki. Próbáltad már másik verzióval?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

JohnnySmith
lové,ingyen kijöhetsz a sitrõl meg mittom én ilyesmik

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Na srácok remélem mindenkinek sikerült elindítani, mert nekem nem mindent megcsináltam le is húztam a dvd-t az összes progit kipróbáltam, már olyat is csináltam hogy az összes ment 1szerre😊) Úgyhogy tegyetek szkrínsotokat😄D legalább enyi jusson nekem!😊)

Multimax
Értem, akkor a 3 zsákbamacskából 1-ik a csávó autója 2 meg semmi?

NOK-I beleive in the future!

RelakSfromhome
akkó most meg is csinálom a BL#13-mat 😊

fireball
ha legyõzöd a blacklist vmeik emberét,akkor 6 kártya közül választhatsz 2t
van 3 zsákbamacska,meg 3konkrét..és ott ha jót húzol,akk tiéd a kocsija..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

RelakSfromhome
ha verseny közben kerülnek elõ a zsaruk, mit tudnak veled csinálni? Feltartanak, és vesztesz, vagy egyebet is?

Multimax
Milyen kártyát?<#confused>

Sheva
ha jó kártyát választas akkor elnyered

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Multimax
Akiket megverek a blacklist-rõl azoknak nem kapom meg a kocsiját? <#smile>

OrioN the S
<#worship>

DJ Skyline
megtörtént!😊

kill3r22