Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt kép !! please help
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
igaz 3x mondom már el,de figyeld majd végig a videót mikor jön a csaj a kocsijával...és azt is figyeld meg,hogy nem csaj vezeti a kocsit,hanem férfi!😄DDD
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A kecsegek meg tömték a fánkot a fejükbe ott, ahol a BL#14-et kell megszivatni?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
le van húzva a dvd, speed_loader, és a cd hide, asszem ez volt a 20. próbálkozásom, de sikerült😄
Az Alcohol marad, de nem sok vacak mert pl a BlindWrite kell a Hihetetlen családot kiírni😄DD
Köszi mindenkinek, remélem sikerül majd még 1szer elindítanom😊))))
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Winxp sp2, nincs más virtuális meghajtó csak daemon tools 3.47
Ezt a verziót: Need For Speed: Most-Wanted - Black Edition CloneCD *PROPER* használtam.
Miután feltelepült elsõ cd-t bemountoltam, daemonnál Emulation/All option On
, majd az asztalon lévõ parancsikonnal simán indítottam.
És már szépen megy is a game.
Ennyi.
Nem használtam semmi ilyesmit: hide cd, kábellehúzás, eszközletíltás, crack, stb...
Remélem van akinek tudtam ezzel segíteni!
Csak halkan, mert ez illegális...
P4 Dualcore@3,6Ghz,2 Gbyte DDR2, 4*160Gbyte SATA Hdd, GeForce PCX 6800 GT 256 MB DDR3 TV DVI,Belkin Wireless hálókártya,ASUS i945 P5LD2 DELUXE LGA 775 DDR2 PCX SATA 1394 ATX 2.0
Ennyi<#boxer>#boxer><#szomoru2>#szomoru2><#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
\\__/) (O.o) ( } { )
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
El olvastam a FAQ-t de azért jó lenne ha segítene valaki! megnyomom a Hide gombot rányomok a játékra, kijön a játék képe( ami felül a csaj mellet van ilyen kicsibe és utána vagy nem történik semmi vagy kiírja hogy tedd be a cd/dvd romot..MIT csináljak???
<#help>#help><#help>#help>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
<#mf1>#mf1><#alien>#alien>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
van 3 zsákbamacska,meg 3konkrét..és ott ha jót húzol,akk tiéd a kocsija..
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
NOK-I beleive in the future!