Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
Fél órát élt meg a winyómon, az ISO-val együtt undorral delete a rákba...
DB
A ti kung-futok nem erős!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
<#eljen>#eljen>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
rFactor
Nascar 2002
Nascar 2003
Cross Racing Championship
F1 2002
F1 Challenge
Grand Prix Legends
Live for Speed 1 és 2
és még lehet van több is, csak nem próbáltam 😊
Szerintem 640*480-ban, minimum, vagy közepes beállításokkal menni fog. De úgy meg szvsz nem érdemes játszani vlee, a vizuál a lényeg, ti. nem egy szimulátor, tehát már élményt nem nyújt, mint vizuálisat. Arról nem is beszélve, hogy a vége felé már idegrohamot kap tõle az ember, ti. csal a játék.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
2.6 p4
512 ddr 366mhz ram
ati radeon 9200
sracok, mi a gépigénye az nfsmw-nek?
me ha nem futna el nálam, akkor le se szedem..
Fontos lenne!!!!ha már olvassátok az oldalt akkor pls segítsetek!!!
http://vwclubsopron.hu
Kormánynak a controlját hogy tudom állítani?
Sehogy nem engedi, csak úgy megy ahogy alapba van 😞
http://epica.nl
Isten nem bottal, hanem VMware.
bírom najon😊
anyiszor átmentem alatta csak jo idözités kel és jo hely😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ez a 3.145.000 a rekordom!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
DB
DB
Ha nem, este utánanézek!
DB
...mitõl lehet ???? gyenge a graf.kari ??<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
http://vwclubsopron.hu
ettõl a progitól az ember csak idegbeteg lesz😊