Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez is vicces 😄
nekem olyan bajom lenen hoyg az aoston martynimmal, ne megy a körözési szint 4 fölé! pedig üldöznek a suvok!

Carlos
Lökd be a kérdésed.
Ne egy számot, mert a legtöbben lusták megkeresni. Énis az vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

DeO
''886,''911,má irtam ezeket de senki nem valszolt miért nemplz segitsetek :'(
Má 1 hete killodok vele hogy vaalhogy megcsinaljam,de ....
Plz

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

IMYke2.0.0.0
Jó kép - <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Halihó!

a Camaro-t hol lehet megtalálni???
vagy mit kell megcsinállni hozzá?

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

tetszik ez a mondat <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
nám' !

amatõr :b

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Francis80
Hello!

Visszaolvasgattam, és láttam hogy a játék elindul mx440-es kártyán. Nos nekem sajna az van még, és az intro video után azt irja ki hogy a videoillesztõ meghibásodott... és vagy visszalép winbe vagy teljesen megfagy a gép. Ugyan ezt csinálja a demo is. Más játékokkal nincs gond, néztem már opengl-es és d3d-s játékokat is és mennek. Cserélgettem már az nvidia drivert, dx9c van, de mindig ezt irja ki.
Nem volt még senkinek ilyen gondja?
Esetleg tud valaki valamilyen megoldást erre?

Bye! Jó gamelést mindenkinek!

Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere

Ezt nézzétek 😄
Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Közömbös arccal!
Regisztrálj az SG-n és kapsz tárterületet.

Þór vígi þessi rúnar

Hogy lehet nagyban berakni a képet ide?
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/fuck_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
DeO
jajj istrenem,vazze lécci segitsern valaki részeletesen me lefolyok a székrõl
wááá nemigaz😞

valaki tudja hoy lehet-e nehézséget váltani?

csak mert én nem találtam meg sehol...
Carlos
GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:

Þór vígi þessi rúnar

url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051123/jump_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
rosemberg
Szia ALL!
az a helyzet hogy azt irja ki ,hogy a az operációs rendszer megtagatta a hozzáférést az állományhoz és nem indul el a telepités ha valaki tudna segiteni azt meg köszönném<#szomoru1>

Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a n&otilde;k mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?

fitutufi
ezt tudta valaki überelni ?
(no cheat és egyéb)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

OrioN the S
A FAQ-ba!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

FAQ!

itt le van írva😊

kovecses
Van benne valami...de ez csak játék...arra meg tökéletes...kurva jó!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

ScanaiFan
Hol lehet beállítani hogy mp/h helyet km/h legyen?

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!

scorpeeon
én tegnap multiztam a szomszédommal WLAN-on 😄
egyszerûen lehet, valaki csinál egy szervert azon belül egy game-t, ha már bennvan, a másik csatlakozik a szerverre rámegy hogy quick rae és ott lesz a game vagy még lehet hogy a játék típusát ki kell választani.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

nem... szerintem nemm

DJ RX7
a Bonus autoket lehet tuningolni valahogy???HELP

:3

SD456
Valaki nem tudja hogyan lehet Lan-ba multizni?

PS3 ID: SDani456

scorpeeon
tök frankó, hogy van már dvd-s verzió is, így nem kell szarakodni a cd-kel. ez az új dvd verzió black edition vagy sima?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Van egy gyors verdám+az elejétõl fogva "5 láng-os" körözés+az nfs sorozaton nõttem fel!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Beszarás 😊 Trainerrel duplázom a sebességem van ahol 800 km/h val megyek és két kanyar után mögöttem az ellen 😄
matyi08
ja és sztem a hamachit betehetnétek faq-ba

matyi08
ja meg a black editionban lévõ két kocsit (fekete bmw meg mustang, asszem '67-es, nem biztos)hol lehet megnyerni? vagy hol lehet velük menni?

Truck Driver001
csak 1 kérdés...bmw wan a gémbe,vagy csak az elején lehet vele menni és kész?:S...wagy idövel meg lehet nyerni?..mert nekem nincs a shopba bmw.remélem lesz😛

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

matyi08
van egy olyan program, hogy hamachi.
itt nézz utána:
LeírásLetöltés

sure
Talán vedd meg az eredetit...csak 11000 forint. Vagy töltsd le a demót, és ha az nem tetszik, akkor ne is foglalkozz tovább vele.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Carlos
Hogy tudsz ilyen milliós Bounty-kat összehozni?
Én örülök, ha 2-3-400.000 összejön.

Þór vígi þessi rúnar

Sheva
nem tudom rá a választ de ezt már ki lett tárgyalva olvass vissza jó sokat

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Van valami mód arra,hogy leghessen multizni a Zonda verzióval?Mondjuk ip alapján csatizni lan menüben, vgy mittomén.Egy haveromal akarnánk game-elni.Szóval nem feltétlenül kell az online.(oda nem enged be a sorozatszám miatt)
DeO
na szevasztok
Problémám akadt a játékkal,vagyis nem is inkább a játékkal,hanem azzal,hogy én letöltöttem az endless-rõl a gamet,bvalami hkzonda Black edition,és az a baj,hogy a daeom tools-al mondják nekem haverjaim hogy mount image.
Ok,megcsinálom,3 mp mulva bejön egy ablak,ami nem azt irja ki hogy install,már pedig azt kéne,hanem azt egyböl hogy play.És ha megnyimom a play-t,akkómeg azt irja ki hogy insert a cd-rom,than select ok and restart application
Mit csináljak ?Segítsetek plz

nah...😊 ez a bajunk😊

DonnieBrasco
Én pl. ott csesztem el, hogy vezettem már autót életemben. Innentõl kezdve lehetetlen az EA sorozatot igazán élvezni, a Porsche óta... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Enosh Chan
nah refresh és 6 üzi de egyik sem válasz nekem 😊)

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

DonnieBrasco
Én itt külhonban PC Gamer-t veszek (a legjobb újság UK-ben, bár én Írországban élek, de itt nincs semmilyen). Az õ értékeléseik még elég korrektek, nagyon vigyáznak a hírnevükre, ez látszik. Kíváncsi leszek mit kap ez most... bár attól tartok, hogy az EA akkora iszonyú óriás, hogy nem is annyira lefizet bárkit, hanem lassan FÉLNEK tõle, a média is 😞((

DB

kovecses
Nem tudom most mi a bajotok? Kurva jó játék! Csak rövid...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

IMYke2.0.0.0
A magyar PC-újságok is istenítik... no comment rájuk <#levele>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DonnieBrasco
Az a baj, hogy az EA most már minden játék-értékelõ website-ot lefizet. A metacritic.com-on már meg is jelentek az elsõ 85/90%-os, egyértelmûen lefizetett "értékelések"... valójában reklámok.
De legalább jól le lehet szûrni, hogy melyik online PC-s játékmagazin szerkesztõségének értékelése nem ér egy kalap szamócát se..... Aki erre a kakára 70%-nál többet ad, az mehet a levesbe!

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/needforspeedmostwanted

DB

gratulálok😊

LoL😊 hát van ez így😊 szegényke megjárta😊