Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne egy számot, mert a legtöbben lusták megkeresni. Énis az vagyok.
Þór vígi þessi rúnar
Má 1 hete killodok vele hogy vaalhogy megcsinaljam,de ....
Plz
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a Camaro-t hol lehet megtalálni???
vagy mit kell megcsinállni hozzá?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Visszaolvasgattam, és láttam hogy a játék elindul mx440-es kártyán. Nos nekem sajna az van még, és az intro video után azt irja ki hogy a videoillesztõ meghibásodott... és vagy visszalép winbe vagy teljesen megfagy a gép. Ugyan ezt csinálja a demo is. Más játékokkal nincs gond, néztem már opengl-es és d3d-s játékokat is és mennek. Cserélgettem már az nvidia drivert, dx9c van, de mindig ezt irja ki.
Nem volt még senkinek ilyen gondja?
Esetleg tud valaki valamilyen megoldást erre?
Bye! Jó gamelést mindenkinek!
Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere
wááá nemigaz😞
csak mert én nem találtam meg sehol...
az a helyzet hogy azt irja ki ,hogy a az operációs rendszer megtagatta a hozzáférést az állományhoz és nem indul el a telepités ha valaki tudna segiteni azt meg köszönném<#szomoru1>#szomoru1>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
(no cheat és egyéb)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!
egyszerûen lehet, valaki csinál egy szervert azon belül egy game-t, ha már bennvan, a másik csatlakozik a szerverre rámegy hogy quick rae és ott lesz a game vagy még lehet hogy a játék típusát ki kell választani.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Én örülök, ha 2-3-400.000 összejön.
Þór vígi þessi rúnar
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Problémám akadt a játékkal,vagyis nem is inkább a játékkal,hanem azzal,hogy én letöltöttem az endless-rõl a gamet,bvalami hkzonda Black edition,és az a baj,hogy a daeom tools-al mondják nekem haverjaim hogy mount image.
Ok,megcsinálom,3 mp mulva bejön egy ablak,ami nem azt irja ki hogy install,már pedig azt kéne,hanem azt egyböl hogy play.És ha megnyimom a play-t,akkómeg azt irja ki hogy insert a cd-rom,than select ok and restart application
Mit csináljak ?Segítsetek plz
DB
A ti kung-futok nem erős!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
DB
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De legalább jól le lehet szûrni, hogy melyik online PC-s játékmagazin szerkesztõségének értékelése nem ér egy kalap szamócát se..... Aki erre a kakára 70%-nál többet ad, az mehet a levesbe!
http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/needforspeedmostwanted
DB