Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
1.) Unrar, and mount in A120/DT, use SD4 Hider to get around the
blacklisting emulation. Burning this game cannot be done
since dvd burners are not RAW DAO, and a120 cannot emu-burn.
2.) Install the game, use serial from other sources.
3.) Have fun 😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
melyik kocsit érdemes tuningolni: ford gt vagy carrera gt?
\\__/) (O.o) ( } { )
Bounty növelõ csít van a trainerekben?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szóval MW = LÓÓÓÓÓL
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
rögtön a legjobbat megvennei vagy a legbénábbtól a legjobbig
most vettem meg a lamborg. muci.-t ezt akarom tuningolni
ja és nem 650000 cashem van hanem csak 465000 de most már csak 200000
CSALÁS NÉLKÜL
MINEK EHHEZ CSALÁS????
ILYEN BÉNÁK VAGYTOK VAGY MI????
4 KOCSIM VAN CSAK (ECLIPSE, CAYMAN, CORVETTE, GALLARDO) (HÁRMAT NYERTEM)
NEM ÉRTEM MIT SZENVEDTEK ENNYIRE!!!
MAJD UTALOK ÁT PÉNZT
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
MSI K8N NEO PLATINUM, AMD SEMPRON 3100+, 1GB DDR RAM PC 400, 160GB MAXTOR, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256MB, LG-DVD ÍRÓ, 19\" FPD BENQ, Genius SW-5.1 3600W
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Létezik ilyen tört verzió is: Need For Speed Most Wanted (c) EA Games *CloneDVD*
CUKI CuKI VIK
PSN: berghold
amúgy már meg volt beszélve és úgy nagyjából egyetértett mindenki abban, hogy a folyamatos adrenalin miatt ilyen.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Nem tudtok olyan cheat-et, hogy mindig elsõ legyek? Mert így semmi izgalom nincs hogy csal.
1500m-l vezetek folyton no, mivel az ellenfel (AI) karambolozott. Egyszer csak veszettul el kezd csokkenni a tavolsag es 5 masodperc es a seggemben van. Ugy hogy nem hibaztam. Ez mi? Kocsog csitel? Mert akkor kabbe EA
FAQ
😄
Nekem 360 volt a elgnagyob sebességem:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ezért nem értem a dolgot..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
2 kérdésem lenne:
1- be lehet tenni a játékba saját zenéket?
2- van a játékban visszajátszás?
MAN T.G.A.
szeretném tudni a piros zászlós helyen ahol versenyezni kell...mit kell csinálni..mert nekem lefullad a motor..!😞(
váltanom kell kézzel...?
de melyik gombbal..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
?????????????????????????????
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Amúgy nem harc miatt kéne, nekem nem GODLIKE cucc kell csak imádtam a filmet és ezzel jóvolna rombolni ... dúrváán áám <#violent>#violent><#vigyor1>#vigyor1><#boxer>#boxer><#bdead>#bdead><#kacsint>#kacsint>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"