23376
-
Sunrider924 #23376 Twitchen a KuruHS bevu osztrak csavo streameli az ido 90%ban, mindenfele NFS-t jatszik de foleg a Most Wantedet, tamogatoi kozott vannak modderek, igy neki meg betaban kinyomjak a kulonfele modokat hozza es surun engedi a hozzaferest is a discordjan. -
Batman15 #23375 Játszottok még vele? -
Sharam4ever #23374 Igen, nekem is ez a probléma, nem értem, egyszer kiirt vmi hard diskkel kapcsolatba nem emlékszem, folyton lefagy :( Tippek vannak? -
Deviome #23373 Valaki nem tudja, hogy mivel vesznek fel videót a régi MW-ből? Mert Én Fraps-el próbálok, de szaggat mint az állat. :S A gépem 3x elég a játékra. 4 magos AMD proci 3.4 GHz/mag. HD 7770 VGA meg 4GB memória. 64 bites a rendszer. Egyszerűen akad és be van lassulva a játék. Pedig szeretnék Én is végre feltenni videót ahogy játszom. :( Valaki ha tud segítsen már legyen kedves! :)
-
#23372 megsúgom, hogy ez a régi Most Wanted topik, nem a 2012-es ;) -
EvolutionGamer #23371 Először nekem se tetszett ez a játék, kihoztam a grafikából amit a gépem engedett (1920x1080resolution, minden médiumon 30-35 FPS felvétel közbe) és rájöttem hogy ez egy gyönyörű játék!
Mondhat akráki akármit,nekem nagyon bejön ha nem is a story, de külső táj, az autók hangja,
igaz, eltér a régi nfs-ektől,de végre mutattak valami újat is! Naponta órákat játszom vele,
mert szerintem nagyon élvezetes, akár csak free roam-ban is tolni. A napokba összedobtam
egy kis videót! Hangos zenére vezetés+gyönyörű környék, táj, akit érdekel! : -
Kistax #23370 -
High end PC #23369 hirtelen azt hittem ez az új topic, meg kéne különböztetni őket -.- -
hemmis #23368 sziasztok azt tudja valaki hogy belső nézetes kamera van a játékban mert én nem találom eredeti xbox360 vagy lehet hogy ezt az opciót csak később lehet elérni?
-
janihunk #23367 Készül:
-
hanta #23366 Sziasztok!
Gondoltam újra előveszem a játékot, de mikor elindult kikapcsol a monitor. A játék megy, mert hallom, hogy az introkat lejátssza, de a monitor kikapcsol és se az introk alatt, se a főmenüben nem kapcsol be. Ugyanezt csinálja Carbon-nál is. Mi lehet a baj? -
#23365 Üdv!
Valaki leírná hogy lehet vele Lan ba játszani hamachin keresztül?
eredeti játék kell e hozzá vagy nem mert mindent kipróbáltunk de nem látjuk a szervert
-
ATi0021 #23364 Tegnap ismét elkezdtem végigvinni a Most Wantedet, de hosszabb rendőrös üldözésekkor folyton kidob a játék asztalra ezzel a szöveggel:
Microsoft Visual C++ Debug Library
Debug Error
R6025
- pure virutal function call
Amikor kijött a játék is előszokott jönni ez a hiba, de most az üldözések 13-15dik perce környékén folyton előjön. Windows 7 64 bitem van és persze minden driver friss, a játékon 1.3-as patch fent van. Sőt újra feltettem a Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable-t (32\64bitet is). Állítólag ezt használja.
A kérdésem, másnál is előjön ilyen gyakran ez a hiba? Esetleg valaki tud rá megoldást?
23363 - Töltsd le az NFSMWRes-t, én is azzal állítottam be a felbontást. LINK -
#23363 Hogy lehet 1366*768as felbontást beállítani? egyszer már sikerült szerintem, de nem emlékszem már. thx -
Bullitt #23362 Pont mostanában állították le egyébként, azt hiszem még a hónap elején. -
janihunk #23361 Én úgy hallottam hogy már le vannak állítva. -
willy34 #23360 Nem tudom elérni az EA szerverét..ergo nem tudok online játszani..:((
Nem tudjátok véletlenül--leállították a szervereket az MW-hez?? -
willy34 #23359 Olyan nehéz új modot csinálni...És ezek a modderek szörnyen felvuvalkodottak(I don't accept requests).
DE nem adom fel: találok egyet, aki vagy megmutatja, vagy megcsinálja, amit akarok.
Éljen az Alfa Romeo 155 DTM!! -
#23358 Most vettem meg eredetiben és ezt nekem is eljátszotta!
Ezzel ment! Link
De szerintem neked már nem 9c kell! de próza szerencse! -
polse001 #23357 Hali!
Nekem olyan problémám van hogy telepítésnél mindig kiírja hogy rakjam fel a directx 9c-t vagy újabb verzióját, már próbáltam minden újabb verziót de semmi... nem engedi a telepítést. Win 7-em van és ez előtt futott a játék csak reinstallálnom kellett... -
haywire #23356 játékvezérlővel lehet játszani MW-t? -
#23355 Én anno a Cobalt-al is végigjátszottam de a Gallardo sem egy rossz választás! Én szinte minden NFS-ben azzal vittem végig! -
DIESEL DOG #23354 Én anno amikor játszottam akkor a játék elején vettem egy Golf GTI-t, és az egész játékot azzal vittem végig. Kicsi, gyors, jól kontrollálható autó billentyűzettel is. Nem minden a végsebesség... -
haywire #23353 én mindig az elnyert kocsikkal mentem -
takiati1989 #23352 Sziasztok! Most tartok Webster-nél(kopasz). Kezdésnek vettem egy Chevrolett Cobalt SS. Egészen idáig azzal vittem a játékot de most Mingtől nyertem egy Gallardot amit feltuningoltam mégjobban és a végsebessége 385km/h körül van :) Ezzel a Gallardoval végig fogom tudni vinni a játékot vagy kell majd vennem valami még jobb kocsit? Ti milyen kocsival mentetek a játék vége felé amivel ki tudtátok játszani? -
haywire #23351 sziasztok. azt nem tudjátok hogyan lehet saját zenét betölteni a MW-be? mondjuk egy magyar előadót akarok belerakni azt hova kell másolni illetve milyen formátumban?? -
#23350 Csáó,bocsi a hülye kérdésért...de a multi még működik? ill.vannak még rajta?? -
Papp Gergő #23349 Én nem megyek!online-ba ! -
Papp Gergő #23348 Nincs semmilyen kód vagyis én nem tudok róla! -
Bigman22 #23347 Sziasztok!!!ennek a kódnak a folytatását nem tudja valaki:8wmm-k7dk......?
segítsetek -
#23346 valaki jöjjön online-ba! -
#23345 képet hogy küldjek?? meg mikor lesz? -
loki010 #23344 Izgalmas LAN bajnokság!
nfsmwonlineblacklist.mindenkilapja.hu
-
zsomboor #23343 Mert előtte fel kell telepíteni a Mod loader-t -
#23342 valaki jönne játszani onlineba??? és gyengébb kocsivalmer már párszor kiakasztottam de msot ujra csinalom és most csak olyann van :) -
DCshoesLali #23341 Sziasztok!
A játékba szerettem volna letölteni kocsikat, láttam videókat arról hogyan is kell berakni! Ez menne is, de az a gond, hogy az ADDONS mappába kell berakni és nekem olyan mappa NINCS!!! Ez mért van? És hogyan lehet megoldani? Előre is köszi! -
WinStar #23340 Sziasztok.olyan problémám lenne hogy Windows 7-sen nem indul el a játék.Áttettem Windows XP-re hogy úgy futtassa,de úgy se indul el.Mit csináljak? :S
Pedig jó lenne retrózni kicsit vele :D -
Remz #23339 Sziasztok:DMa megvettem a most wantedet pc re. Csak a cdkulcs miatt hogy tudjak vele online jáccani.Van 10 ea accountom egyik se volt jó belépéskor,csináltam még 10 et más más email cimekkel. az a baj hogy bejelentkeznék-->és azt irja ki,hogy "A megadott Ea fiók érvénytelen."
Srácok nagyon jó lenne ha valaki tudna nekem segíteni mert nagyon szeretnék már multizni:(léccives.valaki. :D:D:( legújabb patc is fenntvan .előre is köszi.(: -
#23338 még nem de eredeti-t is kéne?? -
DIESEL DOG #23337 Akkor ez kilőve... patch-elni próbáltad már?