38
-
dez #38 Egy 100, talán 200 dollárral olcsóbb kártya (u.a. kategória, csak pl. nem 850, hanem 800, nem PE, csak "sima", stb.) alig lassabb (5 fps, meg ilyenek)... -
Tiby #37 L3oN - Szerintem nem "pénzkidobás" akinek van pénze rá.De legalább futnak rajta a jétékok.Mondjuk nem mondom azt hogy nem fut a 9800-on.De van különbség azért -
The Termentor #36 sztem nem azer mer nvidia. hanem mer elsokent o jott ki ilyennel -
#35 ja... -
Yeti #34 Csak azt nem tudom, hogy miért van az, hogy amikor NVidia hozott ki ilyen még egy helyet elfoglaló hűtős kártyát, akkor mindenki hogy cikizte, meg porszívónak nevezték, meg ilyesmi. De most, hogy az ATI csinálta egyből "deszép".
Még szerencse, hogy nem vagytok elfogultak. -
#33 mondjuk ha még ezt sem tudod, legalább megközelítőleg sem..
akkor elhiszem, hogy csak az üresfejűek vesznek mindig azonnal csúcskártyát... :) -
#32 DVI /digitális/ kimenet TFT és LCD monitorokhoz. minden normális kártyához kapsz egy ilyen átalakítót. -
#31 Nem azé de erre milyen monitort lehet nyomni??
Mer tudom, hogy van ilyen csatlakozó de van hozzá átalakító, hogy olyan legyen mint a hagyományos??
-
#30 Nekem kell ilyen rohadt jó és kib*** erős. -
Unreal1942 #28 Nem -
#27 Ramiris-ban dolgozol? -
#26 Ó jaj, már az Ati is kezdi a nevetséges mammutkártyák forgalmazását.
Ehh, az egyik gyártó ugyanolyan fos, mint a másik. -
Zsoldos #25 lol :) -
#24 Valami látványos hűtést is rászerelhettek volna ennyi pénzért, mert szerintem aki ilyen kártyát vesz annak 99%, hogy plexid oldallapos háza van. -
Keldor #23 csak a PCI Expressz a baj -
Keldor #22 deszéééép -
#21 Passzív hűtővel kéne.. -
Yeti #20 Hát ennek is szép hangja lehet... -
#19 o de csodás! -
#18 tegnap neztem az ebayon..800 dollar buy it now ba:(
viszont 2200 dodoert olyan konfigot lehet venni aneten hogy 500g hdd, p4 3.8, ati x800xt, 2 giga ram, sony dwd iro es kulon olvaso, csecse haz vilagitasokkal, audigyi mittom en hany... ehh. -
#17 Olyanközel ül a tűzhöz, hogy érzi a tesztkártyát csomagoló droidka testszagát is:) -
Unreal1942 #16 Vártam, hogy + kérdezi valaki!
Magyarországon vagyok természetesen.
És a kártya is ugyan az amiről a cikk ír.
-
dduma #15 valaki küldjön már nekem egy ilyet. :D -
#14 "Az első szállítmányok Japánba és az Egyesült Államokba mennek" szal hol is vagy te? :) -
#13 AGP ben még mindig azt a legjobb...
PCI-e majd ha már tényleg kevés lesz a 9800/x800. -
Zsoldos #12 az hogy kint mennyi es nalunk mennyi az 2 tok kulonbozo dolog. Kint van 120$ -ert nv 6600gt is, nalunk meg 40e alatt nem kapsz.. -
Zsoldos #11 sajnalom -
#10 a 9800-át pedig megöröklöd??? -
TheZsenyka #9 Alig pár hónapja vettem az X800XT-t. Eddig tartott a "legkirályabb kártyám van" érzet :) -
L3oN #8 Tiby akkor kivánok jo sok pénz szorást uj vgakra! -
#7 RADEON X800 XL-re pályázok majd de nem ugy volt hogy 299 dollár lesz?
-
Unreal1942 #6 Hogy a fenébe lehet, hogy egy ilyen kártya van éppen a kezemben? ( HIS )
És a nettó nagyker ára 100 alatt volt
-
Tiby #5 L3oN - Ha ennek az ára csökken , akkor be fognak jönni újabb és újabbak , szóval... -
L3oN #4 Igen írtó drága lesz. De egyszer neki is leesik az ára. De minek ilyen monstrum? Felesleges olyan kivételek esetében aki a grafika világába él.Egyik ismerösöm az egyetemen idén végez grafikus és jogosan mondja hogy az ati radeon 9800 pro kicsit lassu.x800xt-re sporol.Rábeszélem hogy gyüjtsön ilyenre:RADEON X850 XT Platinum Edition
-
juhand #3 És amilyen gép kell köré, hogy jól muzsikáljon az még több. -
myke #2 de nekünk a 800$ is sok -
#1 mire ide ér min 800$ lesz :(