Boltokban az X850 XT PE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy 100, talán 200 dollárral olcsóbb kártya (u.a. kategória, csak pl. nem 850, hanem 800, nem PE, csak "sima", stb.) alig lassabb (5 fps, meg ilyenek)...

L3oN - Szerintem nem "pénzkidobás" akinek van pénze rá.De legalább futnak rajta a jétékok.Mondjuk nem mondom azt hogy nem fut a 9800-on.De van különbség azért
sztem nem azer mer nvidia. hanem mer elsokent o jott ki ilyennel

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

HuAn82
ja...<#vigyor1>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Csak azt nem tudom, hogy miért van az, hogy amikor NVidia hozott ki ilyen még egy helyet elfoglaló hûtõs kártyát, akkor mindenki hogy cikizte, meg porszívónak nevezték, meg ilyesmi. De most, hogy az ATI csinálta egybõl "deszép".
Még szerencse, hogy nem vagytok elfogultak.

SinClaiR
mondjuk ha még ezt sem tudod, legalább megközelítõleg sem..
akkor elhiszem, hogy csak az üresfejûek vesznek mindig azonnal csúcskártyát... 😊

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

SinClaiR
DVI /digitális/ kimenet TFT és LCD monitorokhoz. minden normális kártyához kapsz egy ilyen átalakítót.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Antychrist
Nem azé de erre milyen monitort lehet nyomni??
Mer tudom, hogy van ilyen csatlakozó de van hozzá átalakító, hogy olyan legyen mint a hagyományos??

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

Antychrist
Nekem kell ilyen rohadt jó és kib*** erõs.

KILL GOD KILL YOUR MOM & DAD KILL YOURSELF

Nem

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Punkerwork
Ramiris-ban dolgozol?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mainruler
Ó jaj, már az Ati is kezdi a nevetséges mammutkártyák forgalmazását.
Ehh, az egyik gyártó ugyanolyan fos, mint a másik.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

lol 😊
Jericho
Valami látványos hûtést is rászerelhettek volna ennyi pénzért, mert szerintem aki ilyen kártyát vesz annak 99%, hogy plexid oldallapos háza van.<#confused>

format internet: /q

csak a PCI Expressz a baj<#szomoru1>
deszéééép<#eljen>
Tetsuo
Passzív hûtõvel kéne..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hát ennek is szép hangja lehet...

Tatyla
o de csodás!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CSOCSO
tegnap neztem az ebayon..800 dollar buy it now ba😞

viszont 2200 dodoert olyan konfigot lehet venni aneten hogy 500g hdd, p4 3.8, ati x800xt, 2 giga ram, sony dwd iro es kulon olvaso, csecse haz vilagitasokkal, audigyi mittom en hany... ehh.
SinClaiR
Olyanközel ül a tûzhöz, hogy érzi a tesztkártyát csomagoló droidka testszagát is😊

Vártam, hogy + kérdezi valaki!
Magyarországon vagyok természetesen.
És a kártya is ugyan az amirõl a cikk ír.

valaki küldjön már nekem egy ilyet. 😄

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

Punker
"Az elsõ szállítmányok Japánba és az Egyesült Államokba mennek" szal hol is vagy te? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SinClaiR
AGP ben még mindig azt a legjobb...
PCI-e majd ha már tényleg kevés lesz a 9800/x800.

az hogy kint mennyi es nalunk mennyi az 2 tok kulonbozo dolog. Kint van 120$ -ert nv 6600gt is, nalunk meg 40e alatt nem kapsz..
sajnalom <#sir>
burkusdió
a 9800-át pedig megöröklöd??? <#idiota><#idiota><#idiota>

Alig pár hónapja vettem az X800XT-t. Eddig tartott a "legkirályabb kártyám van" érzet 😊

Tiby akkor kivánok jo sok pénz szorást uj vgakra!
grebber
RADEON X800 XL-re pályázok majd de nem ugy volt hogy 299 dollár lesz?

Next PC upgrade: 2022

Hogy a fenébe lehet, hogy egy ilyen kártya van éppen a kezemben? ( HIS )
És a nettó nagyker ára 100 alatt volt <#confused>

L3oN - Ha ennek az ára csökken , akkor be fognak jönni újabb és újabbak , szóval...
Igen írtó drága lesz. De egyszer neki is leesik az ára. De minek ilyen monstrum? Felesleges olyan kivételek esetében aki a grafika világába él.Egyik ismerösöm az egyetemen idén végez grafikus és jogosan mondja hogy az ati radeon 9800 pro kicsit lassu.x800xt-re sporol.Rábeszélem hogy gyüjtsön ilyenre:RADEON X850 XT Platinum Edition
<#idiota><#idiota>
És amilyen gép kell köré, hogy jól muzsikáljon az még több.
de nekünk a 800$ is sok
Punkerwork
mire ide ér min 800$ lesz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.