51
Képregényszerűek
-
#51 A búvár egyszerű, a tulaja búvárkodik, a halra pedig itt egy magyarázat. -
#50 képzelj el egy várost tegek, rajzok, matricák, stencilek nélkül :) én nem szeretnék ilyenben élni. Az egyetlen formája amivel nem tudok egyetérteni az a teljesen romboló célú firkálás..pl egy nagy f@sz ami átivel 3 emeletet:),
vagy amikor egy másik rajzba csak a tönkretétel miatt mennek bele, sír/műemlékek szétcseszése..
A normálisabbja tudja mit lehet mit nem, ha egy firka kerül egy frissen vakolt családi házra, személyautóra, különösen ronda látványt nyujto, gyenge rajzot látsz a legforgalmasabb helyen, vagy egy vagonon..akkor tudd hogy nem grafitisekkel van dolgod hanem toyokkal, tudatlan szerencsétlennel aki magasról tesz a kultúrára, az értékek tiszteletére.. -
blackgamer #49 kösz, de én nyitottam a userbar topicot :) -
#48 proba -
#47 -
Emmegki #46 A tagek ocsmányak, a matrica meg oké ha mondanivalója is van. -
Emmegki #45 A "halas kocsik" a hitgyülisekéi. -
Cat 02 #44 ez komoly ? ^^ -
#43 . -
blackgamer #42 ilyen képeket sok helyen lehet látni, de honnan tölthetők? ki csinálja ezeket? van valami honlap?
-
#41 ez a módszer sztem jobb mint a falrafestegetés,százszor könnyebb leszedni.. viszont ennek esélye sincs hogy mutasson is valahogy,2 méternél távolabb már csak egy kis papírfeci,graffitiből talám minden ezredik még jól is nézhet ki.. -
#40 [szerinte szekta] -
blackgamer #39 de most tényleg érdekel :)
ezt a benzinkútnál lehet kapni? valami dísz? vagy búvárkodik az illető? esetleg szekta? -
Prank #38 azért teszik ki, hogy valaki megkérdezze mi az...
azért sem fog érdekelni:P -
blackgamer #37 autók hátulján búvár meg hal és egyéb hasonlók, ezek micsodák? -
Vlala #36 <megkönnyebbült sóhaj>
látom, nem vagyok egyedül -
#35 A Tagtól nekem is okádnom kell. Kis tizenéves p*csök májerkodnak, bűnranda, értelmetlen krikszkrakszokkal firkálják tele a várost. Érdekes, hogy nyugaton ennek is más a kultúrája, egyrészt ilyen vacak szemét tag-okat nem nagyon találni, másrészt pl. Svédországban egy buszt, vonatot, metrót nem láttam, amin akár egyetlen firkálás is lett volna. Se belül, se kívül. Nálunk meg, érdemes megnézni a vonatokat. Az egy dolog, hogy a régi, rohadó vagonok tele vannak firkálva, de már a vadonatúj Desiro vonatokon (Az az a nagy, piros) is megjelentek a tagek. Most miért kell szétbarmolni valamit, ami új, meg szép? Kinek jó ez? -
#34 Inkább a reklámokat ütnétek felül.. az valamivel hasznosabb lenne. -
ZsirosKenyer #33 teljesen egyetértek.. Tagelni is általában azok szoktak akik full tehetségtelenek a grafhez, ezért ettől azt hiszik hogy ők is húdelaza hiphoparcok. Persze grafesek közt is van akinek semmiféle művészi érzéke nincs hozzá, és ilyet nem is keveset látni szerte a városban.
Mondjuk BP-n elképesztő hogy szinte szó szerint mindenre kennek legyen az műemlék vagy tömegközlekedési jármű. Itt sopronban azért visszafogottabb az ifjuság de a buszmegállókat már itt is elkezdték teletagelni. Mi csak ragasztunk ;) -
#32 a TAGről annyi a véleményem hogy undorító és gusztustalan főleg ha az ember autójára/házára firkálják ill. nyilvános helyeken értelmetlen krix-kraxok... De a legidegesítőbb az, amikor az ember a buszon,buszmegállóban akárhova néz minden agyon van firkálva...
A graffity másik véglete(amikor összeállnak tehetséges fiatalok és nagyonszép képeket festenek) az viszont nagyon bejön. Nekem ez kimaradt az életemből mert én még a ceruzát is alig tudom megfogni olyan fakezű vagyok... nemhogy rajzoljak :D Na az a része nagyon tetszik, és erősen gondolkozom rajta hogy házfalunkra ne kérjek-e valami ízléses és szépen elkészített rajzocskát. Aki ilyesmikre vállalkozna az kéremszépen ide írkáljon :D -
ZsirosKenyer #31 ti nem voltatok benne sosem ezekben az underground körökben?
TAG=azok az egyébként sztem is igénytelen aláírások amikkel televan minden város..Szóval egyszínű általában filctollas krix-krax -
#30 amugy mindenki kinő belőle 1x. Nem is kell hozzá sok idő. ki az aki semmi hülyeséget nem követ el gyerekkorában? Ettol meg nemkell őket elkönyvelni mint valami bankrablo sorozat-anyagyilkos-t. :P
es mielottmegköveztek, a tageket/matricakat en se szeretem se a hazunk falan se másén.
[de aze ne foss torkon plz :D ] -
#29 [ebben a témában sajnos nem tud uralkodni magán..elnézést kér] -
#28 én a tagelőknek és a matricázóknak is tudnék javasolni egy "Árvácska" próbát: mezetelen tényérbe teséék szorítani egy kis parazsat...
[BÉKÉSEN ELMONDTA A VÉLÉMÉNYÉT]
... egyébként meg torkonfosom akinek nem tetszik... -
#27 My name is seAke...Criminal Beats
Egyébként meg azt a jó kurva annyukat!Faszért kell összebaszni mindent!
Ez menő?Olyanok mint a kutyák akik összevizelnek mindent hogy megjelöljék a területüket!
Szánalom! -
Vegas #26 nálunk vazze kis pöcsök is csinájják szétbasszák a város ilyen kis szar tegekkel...D:
De mostmár elterjedt a matricázás is... -
Vlala #25 ööööö.... az esgé?
Igazad van, ilyen nincs. -
#24 en nem fikazom, a tag nem csapat, a tag nem muveszet, a tag egyszeru firkalas, es kozteruletrongalas. -
Kis vidám barna gyerekek?
ajánlani kéne hogy ne cérnával próbálják ki hanem dróttal pocsojában állva.. -
#22 mondj 1 dolgot ami mindenkinek tetszik :) -
#21 Azt itt szegeden is látni pl már egy éve van olajos flakon az iroda elött fán lógva. :) -
#20 akik meg akarják nézni szikrázik -e :D -
#19 urban - városi
art- művészet -
#18 Mókáskedvű kisgyerekek? -
#17 Én inkább azt szeretném megkérdezni, hogy kik dobálnak fel villanypóznákra cipőt/ásvényvizes üveget, májkrémes dobozt egy cérna két végére kötve. -
Vlala #16 és egészen biztos, hogy ez mindenkinek tetszik? Nektek lehet, hogy "megadja a város hangulatát", de egy felnőtt lehet, hogy csak "huligánok rongálásának" veszi egy felnőtt. -
#15 Érdekes, hogy az ilyen csapatok mindig a másik "módszerét" fikázzák.
Illetve rohadtul nem érdekes.
-
#14 szerintem jok, es annyira nem konnyu megcsinalni mint gondolod, pont az olyanok miatt nezik le ezt a stilust, mint akik csak egy paint abrat latnak benne. Tagnek nulla ertelme van, lekene vagni a kezet annak aki tagel, a matricazasnak van ertelme, mert nyilvanvaloan megadja a varos hangulatat a legnagyobb nyomor kozepette, a nyugatinal, hogy vannak helyek, ahova ilyeneket ragasztanak. Magyarorszagon ugy, ahogy a stencil sem nott meg ki, ez is gyerekcipoben jar. -
Vlala #13 értM, thanX... láttam már ilyet, csak nem tudtam, hogy ez a TAG :-) -
#12 pedig nincs két egyforma tag... :)
...ez a matricas dolog szerintem teljesen hulyeseg. de igy a kevesbe mereszek is tudnak nagyok lenni, hacsak 1 fel pillanatra is. (amig felragasztja) :P