Nógrád HipHop

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

készen vannak a zenék http://darklife.cwi.hu
Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.

Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)

Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF

A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.

SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.

Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.

Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]

A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros

Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..

Az esti órákban:

A SKA színpadon fellép:

- Kötelezõ Közhelyek zenekar

A hip-hop termben fellép

-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow

Drum and Bass teremben fellép:

-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive

Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team

Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34

http://darklife.cwi.hu remélem jobban tetszünk mint Gyõzike. holnap új zenékkel várunk mindenkit este!
odex
én is nógrádi vook Salgótarján zagyvapálfalva!

.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

SZTEM FOLYTATNOTOK KÉNE ÁKOS MERT EGÉSZ JÓ NYOMJÁTOK CSAK AZ OLDALRA DOBJATOK FÖL TÖBB SZÁMOT!!!!!!CSÁCSÁ
Csak hajrá, fiúk, nehogy már csak a Gyõzikérõl ismerjék a megyénket...

<#wave> Akárhogyis, már túl vagyunk a 700 látogatón!<#nyes>
"Nógrádért mindent, Nógrádot semmiért!"
Nógrád forever.
Bár a zene olyan "mindenkitudnailyetcsinálni" stílus, õk legalább kiállnak vele.
( /me is szeret állatkodni )

én ismerem az nhh-s tagokat, és tudom h az egészet csak a maguk szórakoztatására csinálták. Az már mindegy h másoknak is tetszett, de ha valakit nem érdekel az nhh, akkor ne foglalkozzon vele. -
Ja és ha valakinek problémája van Nógráddal vagy a vidékiekkel, az csak jöjjön le és itt ugasson.<#mf3> Nograd Forever
<#wave> helyreigazítás: az nhh nem rap!és mégcsak komolyan sem kell venni. Az álatkodásról szól.És a metálos számok a legkeményebbek😄 DragosteDinTeiHM+vidoe, nyerõgép, nemfogazagyam rulez!!! azokat szedjétek!!!! <#vigyor>
peace, meghallgattam 2-3 számot,
hát sz.tem (belgás) nem yo!!!!
ez csak az én véleményem!
nekem nem yön be ,nem sok köze van a raphopz és én csak azt szeretem!!!!

ToM86
nyugodtan hozzá lehet szólni 😄
nem illegális <#idiota>

by: ToM

Tetsuo
majd reggelire? te tudod.. 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

PResident Evil
nem még...

ToM86
amugy belehalgattál a muzikba?

PResident Evil
ehh 😄

ToM86
check the hightech!

kösz ToM! jee már majdnem 400látogatóó!!! Nyerõgép+Dragostea DinTei HM rulez!!!+virágének 😄
ja.én csináltam a oldalt
Köszi a kritikákat😄...végre betudtam jelentkezni ezzel a szar modemmel.ömm... mitismondjak
ToM86
Igen...
Hibás vok. Csak miután telenyomtam a többi topicot reklámmal, utána jöttem rá, h lehet témát is nyitni<#idiota>

bocsi<#vigyor5>

PResident Evil
akartam is mondani, hogy a topicot telespammelését eme lenti reklámmal büntetõponntal fogjuk jutalmazni... örülök hogy nyitottál témát neki !

városiak... még pföhhebb :-)

Pföhh vidékiek😊

Gyarapodik a nógrádi SGközösség...

rossz zene nincs csak kevés pia 😄, alakul ez kérem alakul 😊
ToM86
gratulálok hozzászólásodhoz! sokat gyarapodtunk általa. <#idiota>

Skiper

gyuri http://gyur6.uw.hu

ToM86
ööö...
én csak egy haverjuk vok, aki reklámoz 😄
de megkérdezem tõlük, aztán majd szólok hogy irkáljanak õk is a fórumba

higiri hip hop..😄
Én Nógrádi vok..esetleg adnátok koncertet is??

análtágítás.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ToM86
<#nyes><#eljen>

ToM86
Jézusom, most mi lesz!!! <#conf><#nemtudom><#shakehead><#rinya><#sir>

<#beka2> <#beka3>

engem már pl azért sem érdekel mert egy hónapja teleszpemmelted az össze topikot ezzel, szal innentõl elvbõl nem nézem meg.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Crem
Sok sz@r dolgot láttam-halottam az életben, de ez überel mindent...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Én ezek közül a Nem fog az agyamot, meg a Dragosta din tei hardcore remixet hallgattam meg.
A nem fog az agyamról az a véleményem hogy a mikrofonba beleköpködést, meg ilyeneket hanyagolni kéne, és nem kellene lealacsonyodni a Belga szintjére.
A dragostaról meg az a véleményem hogy túlságosan nyers.
Anno nekünk is volt egy bandánk hip-hop beállítottságú, bár én nem vagyok az; mi igényesen megcsináltuk a számainkat.

ToM86
Honnan tudod, h senkit nem érdekelt?
Azóta 300 uj ember nézte meg a honlapot <#idiota>

ToM86
Az elõzõ üzenet a #2 -esre volt válasz

ToM86
Bevallom, nekem sem jön be minden számuk, de amik szerintem elég jól sikerültek az Nemfogazagyam és a Nyerõgép na és persze a Dragosta din tei hardcore remix (!).
Köszi a kritikákat, majd továbbitom a srácok felé <#wave>

miért gondolod hogy miután teleszemetelted az összes topikot a nyomorult nógrád hiphopoddal, és senkit nem érdekelt, akkor egy uj topik nyitása majd sok ember érdeklõdését felkelti....

Igen, a zene aktualitását az adja, hogy Nógrád megyében hipp-hopp eltûnik minden...
Bocs a rossz viccért, én is nógrádi vagyok, bár nem hiphopos, de általában (nem mindig, a Romantictól még mindig rámtör a rókaszülés) támogatom a környék zenei próbálkozásait. Meg fogom hallgatni.

JohnnySmith
.....meghallgattam egy szerzeményüket most korán reggel "utolsó lövés" asszem.....mitmodjak olvasva jobb volt...Ezt még gyakorolni kell srácok.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ToM86

Hi!
Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! 😄

Több info a honlapon: nogradHipHop.fw.hu