43
Nógrád HipHop
-
Losmexicana #43 készen vannak a zenék http://darklife.cwi.hu -
Frana #42 Sabotaz Graffjam 2007. 03. 31.
Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Művek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)
Belépő: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF
A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az első hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplőit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fődíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetően a vendégeknek is lehetőségük nyílik megmutatni tudásukat.
SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.
Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késő délután graffitis videók lesznek megtekinthetők.
Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekző e - mail címen: [email protected]
A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítő, sör, rövidek, szendvics, gyros
Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS:ORE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..
Az esti órákban:
A SKA színpadon fellép:
- Kötelező Közhelyek zenekar
A hip-hop termben fellép
-Hősök vs Vérfürdő
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow
Drum and Bass teremben fellép:
-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive
Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team
Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34
-
Losmexicana #41 http://darklife.cwi.hu remélem jobban tetszünk mint Győzike. holnap új zenékkel várunk mindenkit este! -
#40 én is nógrádi vook Salgótarján zagyvapálfalva! -
Retro 16 #39 SZTEM FOLYTATNOTOK KÉNE ÁKOS MERT EGÉSZ JÓ NYOMJÁTOK CSAK AZ OLDALRA DOBJATOK FÖL TÖBB SZÁMOT!!!!!!CSÁCSÁ -
Vlala #38 Csak hajrá, fiúk, nehogy már csak a Győzikéről ismerjék a megyénket... -
SchmiTTi #37 Akárhogyis, már túl vagyunk a 700 látogatón!
"Nógrádért mindent, Nógrádot semmiért!" -
Vlala #36 Nógrád forever.
Bár a zene olyan "mindenkitudnailyetcsinálni" stílus, ők legalább kiállnak vele.
( /me is szeret állatkodni ) -
patmcray #35 én ismerem az nhh-s tagokat, és tudom h az egészet csak a maguk szórakoztatására csinálták. Az már mindegy h másoknak is tetszett, de ha valakit nem érdekel az nhh, akkor ne foglalkozzon vele. -
Ja és ha valakinek problémája van Nógráddal vagy a vidékiekkel, az csak jöjjön le és itt ugasson. Nograd Forever[IMG]http://C:\Documents and Settings\Pat McRay\Dokumentumok\Kép\Helyek\Nógrád\Dscn9753.jpg[/IMG] -
SchmiTTi #34 helyreigazítás: az nhh nem rap!és mégcsak komolyan sem kell venni. Az álatkodásról szól.És a metálos számok a legkeményebbek:D DragosteDinTeiHM+vidoe, nyerőgép, nemfogazagyam rulez!!! azokat szedjétek!!!! -
Csesza #33 peace, meghallgattam 2-3 számot,
hát sz.tem (belgás) nem yo!!!!
ez csak az én véleményem!
nekem nem yön be ,nem sok köze van a raphopz és én csak azt szeretem!!!! -
#32 nyugodtan hozzá lehet szólni :D
nem illegális -
#31 majd reggelire? te tudod.. :DD -
#30 nem még... -
#29 amugy belehalgattál a muzikba? -
#28 ehh :D -
#27 check the hightech! -
SchmiTTi #26 kösz ToM! jee már majdnem 400látogatóó!!! Nyerőgép+Dragostea DinTei HM rulez!!!+virágének :D -
SchmiTTi #25 ja.én csináltam a oldalt -
SchmiTTi #24 Köszi a kritikákat:D...végre betudtam jelentkezni ezzel a szar modemmel.ömm... mitismondjak -
#23 Igen...
Hibás vok. Csak miután telenyomtam a többi topicot reklámmal, utána jöttem rá, h lehet témát is nyitni
bocsi -
#22 akartam is mondani, hogy a topicot telespammelését eme lenti reklámmal büntetőponntal fogjuk jutalmazni... örülök hogy nyitottál témát neki ! -
Vlala #21 városiak... még pföhhebb :-) -
Ronny #20 Pföhh vidékiek:) -
Vlala #19 Gyarapodik a nógrádi SGközösség... -
PepeLopez #18 rossz zene nincs csak kevés pia :D, alakul ez kérem alakul :) -
#17 gratulálok hozzászólásodhoz! sokat gyarapodtunk általa. -
#16 hö -
#15 ööö...
én csak egy haverjuk vok, aki reklámoz :D
de megkérdezem tőlük, aztán majd szólok hogy irkáljanak ők is a fórumba -
Vegas #14 higiri hip hop..:D
Én Nógrádi vok..esetleg adnátok koncertet is?? -
cyrus #13 análtágítás. -
#12 -
#11 Jézusom, most mi lesz!!!
-
cyrus #10 engem már pl azért sem érdekel mert egy hónapja teleszpemmelted az össze topikot ezzel, szal innentől elvből nem nézem meg. -
#9 Sok sz@r dolgot láttam-halottam az életben, de ez überel mindent...
-
flashX #8 Én ezek közül a Nem fog az agyamot, meg a Dragosta din tei hardcore remixet hallgattam meg.
A nem fog az agyamról az a véleményem hogy a mikrofonba beleköpködést, meg ilyeneket hanyagolni kéne, és nem kellene lealacsonyodni a Belga szintjére.
A dragostaról meg az a véleményem hogy túlságosan nyers.
Anno nekünk is volt egy bandánk hip-hop beállítottságú, bár én nem vagyok az; mi igényesen megcsináltuk a számainkat. -
#7 Honnan tudod, h senkit nem érdekelt?
Azóta 300 uj ember nézte meg a honlapot -
#6 Az előző üzenet a #2 -esre volt válasz -
#5 Bevallom, nekem sem jön be minden számuk, de amik szerintem elég jól sikerültek az Nemfogazagyam és a Nyerőgép na és persze a Dragosta din tei hardcore remix (!).
Köszi a kritikákat, majd továbbitom a srácok felé -
cyrus #4 miért gondolod hogy miután teleszemetelted az összes topikot a nyomorult nógrád hiphopoddal, és senkit nem érdekelt, akkor egy uj topik nyitása majd sok ember érdeklődését felkelti....