Nógrád HipHop
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyszín: Budapest, XXI. Kerület, Csepel Mûvek, Gépgyár utca 12. (Schwinn SkatePark)
Belépõ: 11:00 - 21:00 500 HUF
21:00 után 900 HUF
A SABOTAZ team szervezésében megrendezésre kerül az elsõ hazai SABOTAZ Graffjam.
Célja, hogy széles körben felvonultassa a hazai graffiti színtér szereplõit.
23 meghívott writer mutatja be tudását a közönségnek, akik eldönthetik ki nyerje az est fõdíját: 30 db SABOTAZ kannát és további értékes nyereményeket.
A helyszín adottságainak köszönhetõen a vendégeknek is lehetõségük nyílik megmutatni tudásukat.
SABOTAZ kannák a rendezvény napján 750HUF/db áron kaphatóak a helyszínen.
Napközben Mc - verseny és lemezlovasok szórakoztatják a közönséget, majd késõ délután graffitis videók lesznek megtekinthetõk.
Az Mc – verseny nyertese szintén értékes nyereményekre számíthat. Nevezési díj 500 HUF.
Jelentkezés a követekzõ e - mail címen: [email protected]
A helyszínen BÜFÉ fog üzemelni, elfogadható árakkal.
Röviden a kínálatból: üdítõ, sör, rövidek, szendvics, gyros
Meghívott csapatok: ABK, ANED ,BPS😮RE 365 , CDM:FCO,
CFS:BREAK ,DZ:HYTEK , GLK:WALK , GS:TRES ,HPC:RAUL, IP:ZWEY ,JBF:TICAL ,MAS-ETM:TURBO ,MBS:WODS , MRC:KET , MST:ROUGE ,N4F ,PBD:STAB ,PDF(SERBIA):KLON, STU(SERBIA):ZULUM ,UF:BAND ,WCS:SUCK ,XY……………..
Az esti órákban:
A SKA színpadon fellép:
- Kötelezõ Közhelyek zenekar
A hip-hop termben fellép
-Hõsök vs Vérfürdõ
-Testament Records csapata
-Q-Cee & Dugo
-Adria company feat Aliby
-Blantrez
-Dj Slow
Drum and Bass teremben fellép:
-Oliv R
-SIET B2B Weide Mc Disztroy
-Elf
-Dj dive
Mindenkit szeretettel várunk:
SABOTAZ team
Info: [email protected]
06/70 624 19 11
06/70 340 16 34
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
"Nógrádért mindent, Nógrádot semmiért!"
Bár a zene olyan "mindenkitudnailyetcsinálni" stílus, õk legalább kiállnak vele.
( /me is szeret állatkodni )
Ja és ha valakinek problémája van Nógráddal vagy a vidékiekkel, az csak jöjjön le és itt ugasson.<#mf3>#mf3> Nograd Forever

hát sz.tem (belgás) nem yo!!!!
ez csak az én véleményem!
nekem nem yön be ,nem sok köze van a raphopz és én csak azt szeretem!!!!
Hibás vok. Csak miután telenyomtam a többi topicot reklámmal, utána jöttem rá, h lehet témát is nyitni<#idiota>#idiota>
bocsi<#vigyor5>#vigyor5>
by: ToM
én csak egy haverjuk vok, aki reklámoz 😄
de megkérdezem tõlük, aztán majd szólok hogy irkáljanak õk is a fórumba
Én Nógrádi vok..esetleg adnátok koncertet is??
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
<#beka2>#beka2> <#beka3>#beka3>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A nem fog az agyamról az a véleményem hogy a mikrofonba beleköpködést, meg ilyeneket hanyagolni kéne, és nem kellene lealacsonyodni a Belga szintjére.
A dragostaról meg az a véleményem hogy túlságosan nyers.
Anno nekünk is volt egy bandánk hip-hop beállítottságú, bár én nem vagyok az; mi igényesen megcsináltuk a számainkat.
Azóta 300 uj ember nézte meg a honlapot <#idiota>#idiota>
Köszi a kritikákat, majd továbbitom a srácok felé <#wave>#wave>
Bocs a rossz viccért, én is nógrádi vagyok, bár nem hiphopos, de általában (nem mindig, a Romantictól még mindig rámtör a rókaszülés) támogatom a környék zenei próbálkozásait. Meg fogom hallgatni.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Hi!
Haverjaim "zenekarának" munkáit szeretném bemutatni nektek, mert sztem elég zsir! Nógrád Hip-Hop név alatt futnak a srácok és nagyon zúzzák! 😄
Több info a honlapon: nogradHipHop.fw.hu