10
  • Gerygrey
    Na meg az lesz a szép, ha majd a Sims 3-ban már a virtuális TV-n is intimbetét-reklámokat leshetünk :) (persze ha cserébe olcsóbbak lennének a játékok úgy 4-5 ezer Forinttal, akkor szerintem kibírható)
  • Macc
    az lesz az izgi, ha belassul a net, es egy orat varhatsz a kovetkezo palya betoltesere...
  • Tetsuo
    most még nem gáz.. néhány év múlva már reklámblokkoló progikkal patchelünk.
  • Cat #7
    szerintem a reklám maga nem gáz, növeli a valószerüséget ha a való életben is megtalálható dolgokat látsz egy virtuális világban is

egyébként már másfél évtizede biztos vannak reklámok a játékokban, lásd volt egy régi sierra játék, amiben L&M cigit szivott a főhős egyfolytában
  • pemga
    Ki beszélt textúrák letöltéséről? Nézd meg NFSU2-t, simán vannak óriásplakátok, előreheggesztett textúrákkal. És azt hogy szűröd meg, hogy a főhösnő milyen telefont használ? :). Szerintem ez még az elviselhető kategória.

Egyébként volt egy X-atkák epizód, amiben Scully és Mulder fake mailcímeken keresztül leveleztek nagy titokban, Scully belép egy netkávézóban az accountjára és vagy 5 spam ott figyel neki :). Ügyelnek a valósághűségre :)).
  • Pheel
    Én sem nagyon félek ettől :D

Ismerek olyat, aki még az intrót is kiheréli a játékokból, mert feleslegesen kell entert nyomni :D
  • [HUN]PAStheLoD
    nemhiszem hogy belehalunk , ráadásul tűzfallal lehet blokkolni a textúrák letöltését , esetleg egy kis program elhiteti magáról hogy ő az a szerver és küldi az üres/átlátszó/fehér/fekete/nemfeltűnő képeket ... ha meg nem online jönnek , akkor simán lecserélni a reklám textúrákat ..

majd orosz barátaink megoldják ezt is :)
  • dez
    Viszont várható volt. A filmek már azok.
  • HUmanEmber41st
    Menjenek a ***** ******* *** meg a ******** anyjukba a reklámjukkal együtt. Még tudnám folytatni, de biztos kimoderálnának a sok csillag miatt...
  • trabant
    "Ez egy nagy lépés a videójátékok számára a valódi reklámeszközzé válás irányába."

Hurrá, nem tudtuk mi hiányzott...