10
-
#10 Na meg az lesz a szép, ha majd a Sims 3-ban már a virtuális TV-n is intimbetét-reklámokat leshetünk :) (persze ha cserébe olcsóbbak lennének a játékok úgy 4-5 ezer Forinttal, akkor szerintem kibírható) -
#9 az lesz az izgi, ha belassul a net, es egy orat varhatsz a kovetkezo palya betoltesere... -
#8 most még nem gáz.. néhány év múlva már reklámblokkoló progikkal patchelünk. -
Cat #7 szerintem a reklám maga nem gáz, növeli a valószerüséget ha a való életben is megtalálható dolgokat látsz egy virtuális világban is
egyébként már másfél évtizede biztos vannak reklámok a játékokban, lásd volt egy régi sierra játék, amiben L&M cigit szivott a főhős egyfolytában -
pemga #6 Ki beszélt textúrák letöltéséről? Nézd meg NFSU2-t, simán vannak óriásplakátok, előreheggesztett textúrákkal. És azt hogy szűröd meg, hogy a főhösnő milyen telefont használ? :). Szerintem ez még az elviselhető kategória.
Egyébként volt egy X-atkák epizód, amiben Scully és Mulder fake mailcímeken keresztül leveleztek nagy titokban, Scully belép egy netkávézóban az accountjára és vagy 5 spam ott figyel neki :). Ügyelnek a valósághűségre :)). -
#5 Én sem nagyon félek ettől :D
Ismerek olyat, aki még az intrót is kiheréli a játékokból, mert feleslegesen kell entert nyomni :D -
#4 nemhiszem hogy belehalunk , ráadásul tűzfallal lehet blokkolni a textúrák letöltését , esetleg egy kis program elhiteti magáról hogy ő az a szerver és küldi az üres/átlátszó/fehér/fekete/nemfeltűnő képeket ... ha meg nem online jönnek , akkor simán lecserélni a reklám textúrákat ..
majd orosz barátaink megoldják ezt is :) -
dez #3 Viszont várható volt. A filmek már azok. -
HUmanEmber41st #2 Menjenek a ***** ******* *** meg a ******** anyjukba a reklámjukkal együtt. Még tudnám folytatni, de biztos kimoderálnának a sok csillag miatt... -
trabant #1 "Ez egy nagy lépés a videójátékok számára a valódi reklámeszközzé válás irányába."
Hurrá, nem tudtuk mi hiányzott...