Túl sokba kerülnek a biometriai igazolványok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
elvárom továbbá, hogy az amcsik se nagyon dugják ide a pofájukat, mert ha úgy bánnak egy szövetségesükkel, mintha az az ellenség lenne, akkor én sem vagyok rájuk kivncsi
az arabokkal meg rendezzék le maguk a kis vitájukat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Az USA-ban belföldi járatokon kb. olyan komoly volt az ellenõrzés, mint nálunk a buszokon.
Ezt az arcfelismerõ rendszert miért nyomják olyan nagyon? US-ben üzemel, de azt olvastam h. igen nagy hibázással dolgozik.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...
És ezért annak is meg kell fizetnie aki soha a büdös életben nem akar majd USA-ba menni? Vagy azoknak marad a régi útlevél.
"Úgy tûnik, mintha egyik európai uniós ország minisztériumai és szakhatóságai sem akaródznának pontosan felvilágosítani az állampolgárokat, arról, hogy mirõl is van szó, az amerikai terrorellenes nyomáson kívûl miért van szükség a biometriai adatok rögzítésére. Nálunk sem..."
Sodródunk a szarral. Mert nyalni jó.<#ejnye1>#ejnye1>