A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolt, és mfn, az én kedvencem meg a "One More Time" Coveri-tól. De a Bye Bye Baby-t is nagyon szeretem <#awink>
zsoltford
anno nekem is kuldott ket figura listat 3-4 hetente es abbol valogattam ossze alltalaban 2 kazettat,meg diakkent ugy kb.1990 korul volt az utolso lista amikortol mar nem nagyon akart senki italo vagy eurodiszkot jatszani,sot cikinek ereztek...jott az mtv-s amerikai akarmi...volt abban is jo de nekem mar csak szigoruan modjaval...

Hello!Nekem is!<#wave> meg a Bye Bye Baby a Radiorama albumról!Ez a Run to the sun mindig egy kakukk tojás volt nekem.Ez az olasz lemez nem tudom hogyan keveredett az akkori lemezcsempészekhez akkoriban.Mert általában németböl hozták a zenéket a kazetta másolók<#nevetes1>
zsoltford
udv, tole a kedvencem a run to the sun es a one more time.

Hát akkor nézz át a 90-es topicba és nézd meg mennyien töltik a Max Coverit<#nevetes1>
Tényleg senkit sem érdekel ott az Eurobeat!!! Tudod TE hogy miről beszélsz???<#nevetes1>
reynaud
Ezekre szokták volt mondani : " Az italo-disco második aranykorszakának dalai"
Meglehetősen sokan kedvelik ezeket is italo-disco körökben,de a 80s évek klasszikus dalai nyilván népszerűbbek,érthető módon.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Zenét is ajánlót .... erre válaszoltam.

Tévedésben vagy,a 90s topicban ezekre senki nem kíváncsi,ott az eurodance a menő "style"!
Egyébként pedig : 70-es és 80-as stb. évek zenéi ... egyszer ezt már letárgyaltuk.
s ez csak a játék kedvéért,meg megemlíteném 17-ből 16 találat.
Miről is beszélsz ??? <#nevetes1> <#hehe>

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Ezek még a hallgatható, '80-as utánérzetű zenék. Az "igazi" '80-as évekbeli muzsikákat viszont én is jobban kedvelem.

imo :) science fiction is science fact

Szerintem Zef azt akarta mondani neked,hogy ne szord tele az oldalt 90-es zenékkel! Azokra van külön 90-es oldal.Onnan meg a koruknál fogva az emberek könnyebben nyomnák a megfejtéseket neked.
reynaud
E játékban a siker azoké akik felismerik ezen rövid részletekből a dalokat.

Ez a 89-es "kultzene" számomra inkább szörnyű csörömpölés,megfűszerezve némi hörgéssel.
Pont neked való Zef mágus ! <#hehe>

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Mindenféle más.A studiószalagokról összeválogatott cd-k egyike.

Zephyr Retiring
Már csak egy kérdés maradt tisztázatlanul.
Milyen zenék vannak még azon a lemezen, amin ez a track 5.-ként szerepel?<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Biztosan csak amiatt, hogy az már 90-es évek volt...<#hehe>

Esetleg egy '89-es kultzenével több sikered lett volna...
Pl. ezt is mindenki ismeri (itt meg pláne)<#nyes>

//www.youtube.com/embed/RfHGJ0xhlpQ

Musachy
//www.youtube.com/embed/M_oEASvm3aA

reynaud
Még 1 jó zene az italo-disco második aranykorszakából,remélem ezt felismeritek.
sample 17

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kivételesen erre most nem érkezett találat.
Ez lett volna :
Colin Newman ‎– Jail Bait

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Jaja! <#nyes>

cucurbia
Hát ha nem érdemlem meg,akkor le sem szedem:))
Azért ez érdekes,ez 3-4 trackkel több,mint az 1993-as kiadás mégis ugyanaz a lemezszáma?Hm.micsoda jogdijmizéria:))
Hát ha ez volt a kilencvenes évek kedvence........akkor inkább a Modern Hungária,vagy Rony:))

Kösz hogy megmutattad ezt a zenét, nem ismertem, és tetszik! Betettem egyből a kívánságlistába <#awink>
Sokunk Magyar kedvencét nem túl elegáns leszarozni! <#nevetes2>
Rengeteg emlék fűz ezekhez a MasterVoice nótákhoz különféle Balatoni és egyéb tábor Disco-k kapcsán. <#wink>
Ezek után nem is biztos hogy megérdemled. <#nyes>

A Dal erről a 2017-es promó CD-ről származik!
Egyenesen Hajni István kezéből átvéve stílusosan egy Balatoni Italo Party Buliban! <#wink>

Balaton

Discogs
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.07.16. 15:59:40

cucurbia
Nem fáradság,ezek a sz******-ok egy dobozban vannak a szekrény tetején:)),csak valamiért lelassult a net,most már vagy 5 perce alig 1-2 % ot tölt nem tudom miért.De mivel már régebben más is kért ezekből,ha felér kiteszem,hátha kell másnak is.

Na felért.Tessék(2 napig fenthagyom,mielőtt törlöm)
Master Voice HI 001:

Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.16. 14:06:43

cucurbia
Ennek a magyar változata viszont nincs meg,azt elfogadom wav-ban,akinek megvan.

Még a Balaton című zene volt ami bejött, az Every Summer annak az angol nyelvű változata... Egy kis retró feeling, mert másra tényleg nem való, sajnos....
Ez van meg nálam is , az enyém Haluska Imi egy példányának a mentett változata ... De azért köszi a fáradozást !
Valamit elqrtam, de akkor még egyszer : Master Voice feat Kristina - Every Summer

ja és wav. :-)
cucurbia
Na amig elmentem a közértbe látom megoldódott a dolog.De addig én is előkerítettem azt az 1993-as cd-t amit anno a Hajni osztogatott a rádióban,,maradt belőle kettő is itthon.Mindjárt felrakom.
Számomra ezek ugyis a gagyi netovábbjai voltak a kilencvenes években.A Haluska bepromozta őket a pillantásba mert ez volt az érdeke,de másra nem használtuk őket.

Miután feltettem a kérdést, elkezdtem keresni itthon és lőn, megtaláltam !!! Akkor most én adok :

Master Voice feat Kristina : Every Summer
De ha már a Master Voice Szóba került : a formáció Every Summer c.nótája nincs meg valakinek véletlenül, megosztható minőségben ? 320 mp3 teljesen jó lenne, csak én szeretném döngetni ! Köszi !
Én is vittem ! Köszönöm ! :-)
Zephyr Retiring
És ha már megemlítettem, szóljon ismét az idén már 41 éves! rockhimnusz.<#eljen>

//www.youtube.com/embed/zHqdXCYARak

Zephyr Retiring
Prince 1986-os "Kiss" című dalát több mint 1 millió példányban értékesítették, 11 országban került slágerlistára, és az Egyesült Királyságban több zenei Billboard lista (dance, hip hop, elektonikus stb.) első helyéig is eljutott.

Ennek ellenére szerintem Prince-nek voltak jobb zenéi is (pl. Purple Rain vagy a Batdance akár, de sorolhatnám még)
Az a verzió, ami minket most érdekel, 1988-ban látott napvilágot az Art of Noise tolmácsolásában Tom Jones vokáljával megspékelve. Az ipse világsztár ez tény, olyan hanggal megáldva, ami 1000 másik közül is elsőre felismerhető.
Persze őt sem kedvelheti mindenki, italomucsácsót például a víz veri ki már csak a neve hallatán is..<#nyes>

És innentől válik ketté az a nézet, hogy míg nekem féltett kincseim a Tom jones vinylem vagy a dupla lemezes Best of cd-m, másnak meg 2 forintot sem érnek. Vagy talán épp 2 forintot, ahogy azt a P. Mobil is megénekelte egykoron..<#vigyor>

Így a mai tízórai szüneten túl, pörögjön most a cd-kről, vinylekről vagy kinek min van épp meg (ha meg van egyáltalán) a 8'10"-es AON mix verzió...

Jó zenéket és szép napot mára is mindenkinek!<#integet2>

//www.youtube.com/embed/8DBBvpXtFS0

Zephyr Retiring
Én ezt köszönettel elvittem hallgatni.<#worship>

cucurbia
Na hogy ne csak azt a borzalmas videováltozatot kelljen hallgatni,amin még az egyik csatorna is hiányzik,íme a keresett mű.
Nehezen találom meg,mert anno a rádióba mi Christine és a Kalozok néven kaptuk a studiószalagot a Hajni Pistitől,így Krisztinaként nem adta ki a cimjegyzékem.Érdekes, a kilencvenes években a Hajniék kiadtak egy válogatáscd-t néhány dalukkal,de azon sem ez a változat volt rajta.
Christine és a Kalózok:Áll a híd

Mikor törölték a youtube fiókomat ennek a dalnak a feljavított videóját is törölték .<#falbav>
Tökéletes hangot tettem rá. Ugyan az a video verzió készült el audióban, mint az eredeti klipp alatt hallható
Még Kriszta is külön megköszönte hogy elkészítettem és feljavítottam.
Ma már csak a saját gyűjteményemben hallható ez is .

This is youtube!<#gunyos1>

Ezt az érzést ismerem.
Nekem kazin volt meg először a Krasznai Kriszta - Áll a híd a folyó felett című óriási kedvenc.
Amiben volt egy csúnya besípolás.
Valószínűleg mikrofon hibából kifolyólag volt benne.
De nagyon megszoktam és amikor meglett a CD akkor már szinte hiányzott belőle az a hiba.<#nevetes1>
Mert úgy szoktam meg.

Még egy feldolgozás<#szeret>Tiffany - I Saw Him Standing There
Zephyr Retiring
//www.youtube.com/embed/pnv8Gp4xJMY

Zephyr Retiring
//www.youtube.com/embed/c7MzfkDZ7u4

amaximus
Amennyire én hallom, ez biztos, hogy nem hivatalos, inkább alkalmi lokál dj verzió, aminek az alapja kiegészítve néhány borzalmas mikrofon hátterű röfögéssel, és az elkövető hangjáva, továbbá jingle és még ami épp kéznél volt effekttel, de a több helyen is vágott változat zenei alapja megegyezik az Ultrasound Extended Remix-el.
reynaud
Örülők hogy segíthettem !

Fair Control dalba belehallgatva ,ez " mashup" szerű,én ebben több dalból felhasznált anyagot hallok.
pld. "Murray Head ‎– One Night In Bangkok " acapelláját ,de ezt te is tudod,hallod.
Logikusan átgondolva, 1987-es kazettán az elődleges forrás a bakelit kell legyen,akkortájt még a vinyl formátum aranykorszakában voltunk.
Elképzelhetőnek tartom hogy ez felkerült egy kiadott korongra és onnan kimásolta valaki szalagra,kazettára.
Valószínű egy ügyes DJ munkája,ami szintén nem zárja ki a lehetőséget hogy mondjuk egy
"unofficial" kiadványra felrakták.
Józsi,ez egy különálló track,a felvételből nem egyértelmű?
Tetszik nekem is,jó volna ezt begyűjteni,majd érdeklődöm néhány DJ havernál.

ItaloDisco4Ever !

A WolfBack's remixet ismertem! Amit keresek az lehet hogy nem ennyire jó, de én régen sokat hallgattam, és nekem az már nosztalgia zene abban a formában. Persze az eredeti is jó.
Nálam csak ez a Ballerina van: Discogs

Szerintem maszek lesz ez is:

//www.youtube.com/embed/khDKFY_82-0

Mert úgy tudom csak kislemez van belőle, ami van nekem is, és csak 3:35 perces
Zephyr Retiring
És még egy...

//www.youtube.com/embed/aiTInocI3v4

Zephyr Retiring
Szóljon ismét egy egykori hazai gyöngyszem '85-ből...

//www.youtube.com/embed/goB5H5hzQog

Zephyr Retiring
Nem rólad volt szó.

"őt inkább a drága ritka maxik érdeklik, még akkor is, ha zeneileg egyébként semmi extra sincs bennük."

Tőlem lehet az 1 Euros lemez is ha tetszik.
Soha nem gyűjtöttem olyan zenéket ami nem tetszettek csak mert minőségben hozzáfértem.
Sok sok olyan ripet kaptam már ami nem tetszett és nem tartottam meg .
Pedig nem is volt olcsó és gyakorinak se mondható éppen a polcokon.<#wink>

Ezt a Extended Verziót viszont már egy ideje üldözöm.
Tartok tőle hogy ez így szintén maxek! <#fejvakaras><#sir>

Chinese Theatre - Ballerina (Extended Version)

//www.youtube.com/embed/J93KBXJBLko

Szia!

Az elsőt ahogy látom már megírták neked! ( Nekem nem ment volna) Mert nem tetszik így soha nem kerestem.
A második a Symphony Of Love (Ismeretlen verzió) hát én úgy hallom hogy ez semmilyen verzió hanem egyszerűen végig ráúsztattak egy Jingles & Effects dolgot. Nem is túl szerencsésen szerintem. Nem gondolnám hogy létezik ilyen verzió.
Aztán majd lehet hogy valaki megcáfol. <#fejvakaras>

Inkább egy másik verziót ajánlanék neked ha esetleg nem ismernéd.
Szerintem ebben sokkal több fantázia van mint az általad keresettben.
//www.youtube.com/embed/SNDPtW4_PpM

Roland, te egy mágus vagy, köszi. Gondolhattam volna hogy Wakelin zene, az Africa Man meg is van tőle lemezen, és az In Zaire nótáját is ismerem. Valamivel majd meghálálom a segítségedet. De sajnos a másik az nehezebb, abban nem bízok annyira.