A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy ellenpéldám: keresztlányom (12 éves) családjánál a zene a mulatósoknál kezdõdik és ott is végzõdik. Múltkor meglátogattuk, s a fiammal mutattunk neki pár stílut, italó-t, meg pl. Ricky Martint. Erre kérdeztem, hogy hogy tetzik, mire apja rávágta, hogy ez neki nem tetszik mert csak a mulatóst szereti(k). Erre egymára néztünk a fiammal és legyintettünk.
Egész pontosan, hogy a rapidos linket nem ismeri fel, ha "....." van benne.
Tennél rá egy kontrollt??
Így ez jelenik meg:
"Error
The file could not be found. Please check the download link. "
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Most éppen ezt szedem le, ez nekem jobban bejön:
01 - Clif Matthews - With A Knife (Maxi Version)
02 - Sinery - Don't You Know
03 - Happy Hour - Wie Geht's (Viergeht's Gut Mix)
04 - Happy Hour - Heavy Hour(Instrumental)
05 - Dave Merlin - Electric Nights(Dance Version)
06 - Michael Heart - She's A Model
07 - Fesh - Scandal Eyes(T.I.T. Mix)
08 - B.Blase - Bondolero
09 - Tom Spencer - Blue Eyed Eddy
10 - Sonny Garsia - Fix Your Antenna(Long Version)
11 - Russ Abbot - Atmosphere
12 - Ray Foster - Run To Me
http://rapidshare.com/files/61705727/ol03.part1.rar
http://rapidshare.com/files/61710209/ol03.part2.rar
meg ezt:
01 - Carl Max - Bolschevita
02 - Carl Max - Glasnost (Instrumental)
03 - Girl Talk - No, No, Not Tonight
04 - Girl Talk - Dancin'
05 - Gene Ramone - Romantic Face
06 - Julia Claire - A Summer Romance (12''Version)
07 - Julia Claire - Cat In Disguise (Instrumental Mix)
08 - Jean Louis-Levant - Say Say
09 - Kai Morgan - Secret Lover (Cold As Ice)
10 - Kai Morgan - Movin'
11 - Ago - I Want You (Extended Mix)
12 - Careen Connection - Psychodelic Terror (Club Version)
http://rapidshare.com/files/61730255/ol4.part1.rar
http://rapidshare.com/files/61733071/ol4.part2.rar
pass-ok: 1967
1. Chriss - With A Boy Like You (5:26)
2. Geff Harrison - Bad New York City (6:11)
3. Del Garrett - Hollywood (6:21)
4. CoAngieLu - Feeling (7:11)
5. Fancy - I'm In Shock (5:42)
6. Michael Ray - Just A Dream (5:49)
7. Patty - My Name Is Patty (5:53)
8. Dyva - I Know (6:17)
9. Linda Jo Rizzo - Fly Me High (7:21)
10. Monte Kristo - Money For Your Love (4:45)
11. Les McKeown - Love Is Just A Breath Away (5:48)
12. Magazine 60 - Don Quichotte (5:39)
13. Sabrina - Hot Girl (6:04)
Bitrate: 320 Kb/s, 182 Mb
http://rapidshare.com/files/204107146/M ... .part1.rar
http://rapidshare.com/files/204103560/M ... .part2.rar
pass: www.muza80.com
Azért köszi szépen a tippet, majd megkuksolom.<#wave>#wave>
Charlotte Church - Billy Gilman: Dream A Dream
Hasonló Sarah Brightman-hoz, aki szereti ezt a stílust, annak be fog jönni a dal, egyébként Sarah-ról volt is szó nemrégiben itt a fórumon.
Itt lehet letesztelni, hogy tetszik-e a szám: http://www.youtube.com/watch?v=QuymNdkUc3E
Nálam a 'libabõr' kategóriába sorolt zenék, azaz a leggyönyörûbb muzsikák közé tartozik. Várom a véleményeteket.
Nem is értem. Persze nekik az a név, hogy Fancy vagy Modern Talking, még csak-csak mond valamit, de Lian Ross-ról, Max-Him-rõl, vagy Ken Laszlo-ról soha az életben nem hallottak... Tapasztalom a húszéves kollegáimnál, irodában dolgozom ahol mindig szól valami zene a számítógépemen, nekik ez a zene, amiért mi teljesen odavagyunk, nem jelent semmit. Hát ennyit a vélemények különbözõségérõl. Kor- és nemfüggõ is lehet persze az ízlés. Lehet, hogy a sok szövegembõl már kikövetkeztetted, de én nõ vagyok, korban szerintem hasonló itt a többiekhez (67-ben születtem) miközben itt látom hogy inkább fiúk jöttek össze. Ez persze nem jelent semmit, fõ az azonos érdeklõdési kör, a hozzáértés és a segítõkészség. Tehát lehet, hogy nõi mivoltomból fakad, hogy nagyon bejönnek ezek a Bernie Paul-Bo Andersen romantikus duettek nekem.
A másik dalt, a Hollywood címût sajnos nem ismerem.
Ha csak ez az egy dal, a Geff Harrisontól kell, és nem kell az egész Maxi disco album, akkor fel tudom Neked tenni valahova, megvan nekem.
A Maxi Disco albumok letölthetõk például innen:
http://www.retrodisco.eoldal.hu/oldal/mp3-donna-summer---on-the-radio---greatest-hits-_1979_
Ez a Bo Andersen - Bernie Paul duett-album kihagyhatatlan!! Még egyszer ezer köszönet!!
Del Garrett - Hollywood
Geff Harrison - Bad New York City
lásd pl
http://www.sg.hu/cikkek/52959/az_artisjus_a_baratunk
vagy:
"Van egy senkiházi szervezet, akik mindent megsarcolnak, amit lehet. Persze az úgynevezett zenészek melléjük állnak, mert õk aztán úgy meg vannak károsítva társadalmilag meg jogvédettségileg, hogy fú és juj. Az mondjuk nem tûnik fel, teszem azt, fasztudja ki, mondjuk a Mark nevû popénekes izének, hogy ha értékelhetõhöz nyomokban hasonlítható "zenét" csinálna, akkor nem 5 ember lenne, aki megvenné a lemezeit. Persze, egy igazi zenész nem a lemezeibõl csinál pénzt, hanem a koncertekbõl. De ott akkor pedig óriási szörnyûséget kell ám csinálni: zenélni tudni! Itt azonnal megfagy a levegõ egy megasztárgyõztesvesztes-válogatott castingtermében, mert hát a közönség hogy a picsába várhatná el azt, hogy õk hangszerhez nyúljanak, ahelyett, hogy a play-t megnyomnák a lejátszón és tátognának a 15 éves bebaszott picsáknak, fellépésenként 750000 forintért."
http://maniakus.freeblog.hu/archives/2009/03/02/ARTISJUS/
Adobe Systems
Apple Computer
Autodesk
Avid
Bentley Systems
Borland
Cadence Design Systems
Cisco Systems
CNC Software/Mastercam
Dell
Entrust
HP
IBM
Intel
Internet Security Systems
The MathWorks
McAfee
Microsoft
PTC
RSA Security
SAP AG
SolidWorks
Sybase
Symantec
UGS PLM Solutions Inc.
Synopsys
A BSA Magyarország tagjai 2002-ben:<17>17>
Adobe - Trans-Europe Kft.
AutoDesk Magyarország
Borland Magyarország
Corel - Codra Kft.
Ingram Micro Magyarország Kft.
Lotus
Microsoft Magyarország Kft.
Novell Magyarország Kft.
Számalk Rt.
Symantec
WSH Kft.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Mûködése:
A szervezet szerint tevékenységük a szerzõi jogokat sértõ programfelhasználás visszaszorítása a tájékoztatás eszközeivel, illetve a – tagjaik számára – jogi konzultációs lehetõség biztosítása.
Ezen tevékenységük mellett sokkal nagyobb súlyt látszik kapni az, hogy jogi eszközökkel biztosítsák azt, hogy tagjaik bevételei minél magasabbak legyenek (vagy más nézõpontból minél kevesebb legyen a jogtalan felhasználás miatti bevételkiesésük), és nem támogatják az amúgy jogtiszta, de nem tagjaik bevételeit növelõ megoldásokat. Egyik fõ tevéknységük a jogtalan felhasználás „magánúton” való ellenõrzése, a jogtalan felhasználókkal való alkuk létrehozása, vagy ezek feljelentése és a rendõrségi eljárás szakértõi támogatása.
2007 tavaszán egy BSA–APEH megállapodás alapján egy képzéssorozatot tartottak az APEH-alkalmazottak számára.<2>2>
Ide nekem minden linket, és egy password sem árt néha!
Amúgy a házassághoz van köze, csak vissza kellene menni 17 évet!
Esküvõ, vagy gyerekáldás? ..általában ezekhez szoktak...<#wave>#wave>
Szép napot mindenkinek. Én is osztom Fülcsimanó véleményét. 100%-osan!
Örülök, hogy rajtam kívül is vannak, akik szeretnek adakozni, és segíteni mások problémáján (zenei téren).
Bigivan kollégától kérdezném, mert kicsit lemaradtam:
Mi (vagy ki) lenne az a BSA amit/akit emlegetsz??<#nemtudom>#nemtudom>
Atiapukának üzenem, hogy a Turn on me c. rejtvény-ügyben még nyomozok, úgy tûnik, nem egyszerû, de még nem adtam fel, csak kevés idõm van, sajna...
A jelszóval kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, én sem használom, sõt rühellem is. Valszeg aki használja az a bsa-tól tart, hogy esetleg felkeresik a feltöltések miatt!? Ez egy reális lehetõség, most megnéztem az adatlapomat a 4shareden, hát szép anyagtömeget fellõttem én is a hálózatba, de oda se neki. Nekem ebbõl egy kanyi hasznom nem származott, csak szívességet tettem vele egy csomó tagnak. Ha ezért cseszegetnek, nincs mit kezdeni vele. Vannak a neten olyanok, akik ebbõl jól megélnek. Vélhetõen inkább ezeket basztatják! Amit feltolok a netre az mind saját anyag, a wavok fõleg, sztem inkább pénzt érdemelnék az elõadóktól, hogy jó minõségben reklámozom a régen elfelejtett számaikat, s ezzel õket is. Esetleg az újabb emberkék közül hátha megveszi valaki a régen porosodó cd-jüket, ami már a kutyának sem kell, csak azért mert tetszik neki az az egy szám, amit rajtam keresztül ismert meg. Nem beszélve arról, hogy ezeknek a régi zenéknek az effektív ára zéró, a bolhapiacon, ahova csak lemezügybõl kifolyólg járok, a 80-as évek zenéit, amit itten gyûjtötök, 1 - 2 - 10 centért veszem meg, ha ritkaság, akkor 1 Eu max, de ilyen ebben a zeneágban sztem nincsen. Legalábbis nem hallottam nagyon ilyenrõl az elmúlt 20-30 évben. Vannak persze drága lemezek, de azok nem a pop kategóriájába tartoznak! Végsõ konklúzió, sztem a bsa nem a 80 évek zenéi miatt aggódik, vannak ezen topicon megjelenõ régi zenéknél sokkal akutabb bajai, amik valóban károkat okoznak !!!
Véleményeket várok, bocs, hogy ilyen hosszan írtam, de ez egy fontos téma, megérdemelte a gépkoptatást
100%, hogy én vagyok a béna, de én kis naív, gondoltam, most végre itthon vagyok, letöltöm azokat a cuccokat, amiket felraktatok, privátban kaptam, illetve azokat is, amiket még én tettem közzé.:-) Hiába keresek rá a fórumban pl, hogy "Saragossa", az általatok és az én általam beküldött hozzászólásokat sem találom, csak 2009. márciusi hozzászólás a legkorábbi. Így jártam a Goombay Dance Band-del is.
Mit kellene beállítanom, hogy a keresés során ezeket a találatokat is megkaphassam?
Segítségeteket és válaszotokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi
\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)
ó, de jó lenne, ha angol lenne<#nevetes1>#nevetes1>
...ebbõl született az óra szócska is hála haidiciinak:
"ó," ez "r"omán "a" kutyamindenségit<#nevetes1>#nevetes1>....
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
egy tuti Fancy ezzel a próbálkozásával egy erõs hányingert váltott ki belõlem, a végén meg kidobtam a taccsot <#nevetes1>#nevetes1><#vomit>#vomit>
What about the forests?
Egyébként kösz Sultan a klippet is, jó minõség<#eljen>#eljen>
What about the forests?
Volt egy füttyös számuk is .
Az nekem jobban bejött.
O - Zone - Despre time ( Prezioso & Marvin extended remix )<#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Play it loud!!
Van egy ilyenem, ha érdekel:
Discopatkányok Soundtrack - Night At The Roxbury (1999)
01 - Haddaway - What Is Love (7'' Mix).mp3
02 - Bamboo - Bamboogie (Radio Edit).mp3
03 - Robi Rob's Club World - Make That Money (Roxbury Remix).mp3
04 - Cyndi Lauper - Disco Inferno.mp3
05 - N-Trance feat. Rod Stewart - Da Ya Think I'm Sexy.mp3
06 - 3rd Party - Pop Muzik.mp3
07 - Faithless - Insomia (Monster Mix).mp3
08 - La Bouche - Be My Lover (Club Mix).mp3
09 - Amber - This Is Your Night.mp3
10 - Ace Of Base - Beautiful Life.mp3
11 - No Mercy - Where Do You Go (Ocean Drive Mix).mp3
12 - Jocelyn Enriquez - A Little Bit Of Ecstacy.mp3
13 - Haddaway - What Is Love (Refreshmento Extro Radio Mix).mp3
14 - Tamia - Careless Whisper.mp3
15 - Bee Gees - Stayin' Alive.MP3
Megtaláltad benne amit keresel?
Meg O-Zone felallasban lehuztak egy bort a dalrol az ostoba amerikaiak kedveert Numa Numa cimen, majd kesobb a Dan Balan gyerek mar egyedul egy rockositott verzioval es teljesen mas szoveggel megorvendeztette a YouTube kozonseget is.
Variaciok egy temara:
O-Zone - Dragostea Din Tei (English Version)
Dan Balan - Sugar Tunes
YouTube