A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki, mire érted, hogy ez az elsõ?

Egyébként szerintem uganaz az én számom mint a youtubos. Lehet, hogy rosszul tudtam az elõaóját?

Bárki is az elõadó, szerintem nagyon nagy zene!

Breki33
Ez az elsõ?

rapidshares slotok most elfoglaltak P

Nem a Love Message-ra hasonlít?

Breki33
ja építõtáboros ébresztõs 😊

ha gondolod priviben mutatok egy változatot, hogy gondolom
donbig
A Muza80-ról van, egyenlõre csak gépen hallgattam <#nemtudom>
De nagyon jó dal az biztos.
A sorozat 1-7ig itt megtalálható 320-ban, ha valakit érdekel.
http://buli-bulimusic.blogspot.com/search/label/Muza80

Szép a Cosma zene!

Felteszek 2-t a kedvenceim közül (inkább 90-es). A Hand in Hand zene nagyon hasonlít egy zenére, ami egyszer a Játék határok nélkülben volt, amikor az országról muttatak képeket (az is lehet, hogy pont ez az).

Heat Hunter - Walking on Cloads
http://www1.zippyshare.com/v/53127463/file.html

Hand in Hand - Children need a helping
http://rapidshare.com/files/231060254/Hand_in_hand-Children_need_a_helping.mp3.html

Kiváncsi vagyok, hogy nektek hogy tetszik.

Breki33
Key Biscayne - Rhythm Is Dancer.mp3 Size: 10.43 MB

http://sharebee.com/2ccda9fd

Minõségmániások nehogy letöltsék egy 128-as az alapja !
Breki33
Szerintem ez kicsit túl van vezérelve fõleg az elején hallatszik
donbig
Ó bakker nem látok, köszönöm.

Köszi!

Cliff ügyben nézd meg a 62842-t.<#wave>

donbig
<#integet2>

Geff Harrison_Bad_New_York_City_320

Cliff Matthews nekem is megvolt kazettán, ha valakinek meglenne a With A Knife legyen szíves feltenni.

Most találtam:

http://mareen.mylivepage.ru/forum/1212/5223/Mike%20Mareen

Breki33
Akinek nem ugrik be egy feldolgozása, ha jól emlékszem Kelly Family is feldolgozta

zsoltford
egyetértek...+ha a egy bármely elõadó lemeze olcsóbb lenne talán többen megvennék...a hazai boltokban , hogy próbálják ezt a fajta terméket eladni hasonló áron mint pl. németországban töredékméretû elõadók,töredékméretû studiók... papír emberkék a gagyi fordásztermékek...
azonban nem ejtett senki szót azokról a lemezekrõl amelyeket se nem adtak ki az elmúlt 20 évben újra és ritkán szerezhetõ be giga áron...ha megvettem anno akkor most tovább adhatom pl.az ebay-en akár az eredeti ár 50 szereséért is ezzel akár én keresvén a legtöbbet az adott terméken???

Breki33
Ha már romantika gondolom ez a szám sokaknak ismerõs lesz és beugrik róla egy sorozat is

Vladimir Cosma - 01 - David's song.mp3 (7.45 M😎

http://sharebee.com/3edc4669

Köszönet érte Kaposi1-nek 😊
Elég lenne nekem csak a 2 szám.

mflex
1080 HD linkek jöhetnek Sarah-tól...

What about the forests?

Breki33
Ez a MUZA80 Prezentuje Italo Disco 62

Elvileg 320 Kb/s mp3

A sorozat egyben kb 2 DVD vhol megis van csak meg kéne találnom
coldseed
Tényleg zseniális örökzöld! Csak egyet tudok érteni.

\"ZENE NÉLKÜL MIT ÉREK ÉN\" - MÁTÉ PÉTER

IMYke2.0.0.0
A zongorista hölgy valóban jól néz ki 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok rossz hangulatban - sõt 😊
Azonban, mindig jó kicsit melankóliázni, "pityeregni" és örökzöldeket hallgatni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Albinoni...Adagio - szinte minden elõadásmódban üt... 😊))

Zephyr Retiring
imyke...látom ma te is szentimentálisba nyomod<#nevetes1>
papírzsepit készítettél be? vigyázz a billentyûzet nem tolerálja a szomorkás hangulatot<#papakacsint>
több vidámságot kolléga<#hawaii>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Máté Péter...Egyszer véget ér - pantomim Michael Knopf perfomansza a Máté Péter halálának évfordulójára.

IMYke2.0.0.0
Rúzsa-t meg kinyírnám azért, hogy megszentségtelenítette ezt a gyönyörû dalt!!!

<#violent><#rinya>

IMYke2.0.0.0
Máté Péter...Most élsz[/b] - ezen mindig elpityergem magam.

IMYke2.0.0.0
A legjobb példa Sarah Brightman eddigi életútja: MINDENT énekelt már. És ahogy "öregszik" úgy válik egyre szebbé (õ maga is) a hangja, és szélesebbé a stílusa.
Elég, ha két lentebb linkelt videót megnézed. Mindkettõn ugyanaz a dal. Elsõ (azaz alábbi) még a 90-es évek elõtt, utóbbi annak végén...
Sarah pedig az operától egészen a pop-ig mindent énekelt, ami hallgatható.
Én az õ zenéin szoktam meghatódni.

És Albinoni "Adagio"-ján, Máté Péter "Egyszer véget ér" / "Hazám" / "Elsõ szerelem" / "Ez majdnem szerelem volt" dalain és sorolhatnám...

okiland
Hi! Téged is "látni"?

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

sziasztok! Üdv mindenkinek! végre ujra itt!<#lookaround>
Zephyr Retiring
üdv fülcsimanó<#integet2>
tudod..kinek a pap...kinek a papné<#nevetes1>
rám aztán senki sem mondhatja, hogy szûk a látóköröm, mert olyan filmeken pityeredtem el, mint az oroszlánszív, vagy a gettómilliomos, vagy éppen a ghost<#sir>..zenei téren pedig gyermekkorom színhelyén pest alatt ezt úgy mondtuk: fortunás. (nem tudom megvan-e még pesten a fortuna disco...szép tinédzser évek...<#eljen>)
ami mifelénk azt jelentette: mindenevõ. hasonlóan atiapukához (csak szélesebb spektrumon) majdnem mindent szeretek.
inkább a kivételeket sorolnám fel, az rövidebb:
opera, operett, jazz (ezek biztos), a többi kétesélyes és hallás után dõl el.
meghallgattam. fogalmazzunk úgy, én ettõl érzékenyülök el:

túl a szivárványon...
az 50 elsõ randi végén, mikor ez felcsendül, mindíg meghatódok, és a vészhelyzet azon részénél, mikor green doki meghalt, (szégyen, nem szégyen) de nem bírtam visszatartani a sírást, miközben életemben elõször meghallottam ezt a számot.
tisztelem az érzelmeidet, de nálam a "te" zenéd/dalod inkább az opera felé kanyarodik el...
persze attól még másnak, éppúgy mint neked még tetszhet...
ettõl szép a világ, hogy mind mások vagyunk, de mégis vannak közös pontok mindenkinél, bár ez most épp nem az<#nevetes1><#integet2>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Sarah Brightman & A. Boccelli...Time To Say Goodbay - máshol, máskor, HD és YouTube.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Hiába no, kellene a szerkeztés lehetõsége...

http://charlottechurch.net/downloads/music.html
Dream a Dream video is megtalálható...

IMYke2.0.0.0
http://charlottechurch.net/index.html

A YouTube-os video amúgy aszinkron.

IMYke2.0.0.0
Charlotte Church
Állítólag - és a hozzászólások szerint - szénné cigizte és drogozta a hangját a 'kiccsaj' azóta... s most már, felnõttként inkább jazz-t énekel, mert ahhoz nem kell kétvonalas C 😊

Billy meg homokos lett. Semmi bajom velük, csak meglepõdtem.

Ja, meg a fekete sereg.😊

okiland
Atiapuka!

Privi ment!

IMYke2.0.0.0
Ja, és most tudtam meg: Lion King-es betétdal.

okiland
Folyamatban

IMYke2.0.0.0
Sarah Brightman a királynõ! 😊

Emellett, most kaptam Il Divo albumokat. Az egyiken Celine Dion-nal is énekelnek.
Ez is az a "lúdbõrözõs" kategória:

Il Divo...I Believe In You (with Celine Dion) - YOUTUBE

Köszi de ezek annyira nem jönnek be.

Sikerült leszedned?

okiland
Ha már említetted és azt mondod ez a száma tetszik.
Ezeket is gondolom ismered, mert ha nem feldobom neked:

Tom Spencer - Fashion (extended version)
Tom Spencer - Get Love (extended version)

Ha már Dave Merlin, akkor ezen van egy másik átolgozása is:

Pass: 1967

01 - Tom Spencer - Fashion
02 - Shipra - Joy
03 - Shipra - Sugar And Spice
04 - Shipra - Blinded By The Light
05 - Sensitiv - Burning Emotion (Vocal)
06 - Casablanca - Angel Of Night
07 - Dave Merlin - Electric Nights (Disco REMIX II)
08 - A.I.M. - So Evil ( Close To The Edge)
09 - Hands Of Love - Dance To Dance
10 - The Winner - Freedom
11 - Alan Ross - Valentino Mon Amour
12 - Dhuo - Walking

http://rapidshare.com/files/61635150/ol01.part1.rar
http://rapidshare.com/files/61641527/ol01.part2.rar

Én nagyon ajánlom neked!

Különösen a Clif Matthews - With A Knife (Maxi Version) és a Tom Spencer - Blue Eyed Eddy nagyon cool zenék. Az 1. meg is volt, egyik kedvencem. Bár van egy pár egyik kedvencem.😊)

Jaj Oki én csesztem el a linket. Itt a jó:

http://rapidshare.com/files/204107146/Muza80_Vol.62.part1.rar
http://rapidshare.com/files/204103560/Muza80_Vol.62.part2.rar

bocsesz

okiland
Értettem én, hogy a lejátszással van gondod, de ahhoz, hogy valami ötletet (esetleg) tudjak adni, le akartam szedni. Na itt akadtam meg!

Kaposi kollega, ez a füttyös marha jó, még így nem ismertem.<#eljen>

Sajnálom, hogy nem tetszik a duett. Hát valószínûleg én csöpögõsebb lelkivilágú vagyok. A két album elõadóit nem ismerem, kivéve egy számot, a David Merlin Electric nights c. számát, az viszont az egyik nagy kedvencem, meg is van nekem. Louis Rodriguez-dal egyébként, márcsak ezért is érdemes meghallgatni, õvele meg Bohlen-nel elég elfogult vagyok. Bár õk is csináltak egy-két felejthetõ produkciót, például a Natalie Thineo kifejezetten szörnyû. Pár oldallal korábban valaki érdeklõdött errõl a nõrõl. Hát nem egy C.C.Catch kategória.
A két albumot azért le fogom tölteni, hátha az összes többi zene olyan jó dallamos rajta, mint a David Merlin. Köszi a tippet.

Okikám nem az a gond, hogy nem tudom letölteni. Hanem ha meg szeretném hallgatni a dvd lejátszómban (pedig annyira régi nem lehet, decemberben vettem), akkor nem ismeri fel, be sem tudja olvasni. A gépen jó, viszont írtam, hogy ha rámegyek, akkor nem a szokásos mp3 ikont mutatja. Ezért gyanús nekem. Te megpróbáltad letölteni? Vagy ha gondolod, az egyik számot feltöltöm neked, hogy kipróbálhassad.