A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flexi köszi, utólag is. Bocsesz, de lehet, hogy elfelejtettem megköszönni. De hát annyi zene forog itt már, hogy úgy vagyok mint fülcsi, nem gyõzõm kapkodni a fejem.😊

Tyia
Gyerekek, Ellis Beggs & Howard albumról tudtok valamit? Oly nagy igényem volna reá!
Szerintem sokaknak tetszene.
A Kajagoogoo utódjáról van szó a 80-as évek végérõl.

http://rapidshare.com/files/234833558/Ellis_Beggs___Howard_-_Where_Did_Tomorrow_Go__range_.mp3.html

Van 4 dal tölük de a "Homelands" album nem van!
Tessék megtetszeni mindenkinek.
Help!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

kaposi1
Bocsi!
Nem volt szándékomban.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

IMYke2.0.0.0
foo_shutdown (foo_shutdown)

Section: General, for foobar2000 versions: 0.9
Author: Dero, modified 2006-12-22 01:18:54 by eejadx

When 'checked', foo_shutdown will turn off your computer 'when the noise stops'.

This means you can make that bedtime playlist you wanted to knowing that your computer will shutdown once the playlist ends ( providing you don't have it on loop! ).*

Or if you're an obsessive compulsive like me and just want that single track to finish while you get changed to go out, you can select 'stop playing after track' alongside foo_shutdown and the computer will shutdown then too.

Very simple plugin, but one I can't live without!

* = azoknak, akik PC zenére szeretnek elaludni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Foobar Plugin

Audio Authentency Detector (fooCDtect)
Section: General / Verify Audio, for foobar2000 versions: 0.9
Author: mein (baralgin), modified 2008-09-06 10:55:53 by Fifo

Can identify if your audio CDs/lossless files were made from CDDA (original) or a lossy source (mp3, for example).

Not a standard component (.dll) - It works like encoder with foobar's converter, but it uses auCDtect as the "encoder" to check the files. You will find the settings you have to enter in an image file (in the rar). Don't forget to turn off dithering (for conversion of course)!

auCDtect (included) is a free console program for determining the authenticity of musical records, stored in WAV format (16bit/44.1KHz), using the character of the audio information it contains, and predict its possible source - is it an original CD record (CDDA) or a reconstruction from a lossy encoded data (for example, MP3).

Amúgy, áttértem erre a lejátszóra 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyia
nincs semmi gond a rarral. Szorgalmasan gyakorlok, Kaposi1 rémisztget.

kaposi1
"ismertek, hogy DiscoBonus ? "
Részemrõl természetes,csak azt fúrcsálom hogy nem a legjobb számát említetted.Ugye ismered?
Disco Bonus - Race in Uncertainty
Egyébként most is a best off albumát hallgatom.<#nevetes1>

kaposi1
Tudod,valami nagyon mozog a banner-ban.<#szomoru1>

mflex
Én most nemértelek, mi a gond a rar-al?

What about the forests?

mflex
Nincs mit! Ahhoz képest, hogy 23-an szedték le idáig...

<#integet2>

What about the forests?

Tyia
Ne rémisztgess. Remélem hogy a rar és én sokáig jóbarátok leszünk

kaposi1
64162-re ment .Bocsi.

kaposi1
"megtörtént a rart a mai naptól kezdve nem tekintem ellenfélnek."
Csak óvatosan ezzel a kijelentéssel.
Okozhat még nagyon kellemetlen meglepetéseket.<#ejnye1>

kaposi1
Nagyon érdekes hangzásvilága van.
De határozottan tetszik.<#worship>

Tyia
Nem valószinû h az, mert a klasszikus témával ilyen módon nincs kapcsolatban. Kétségbe esve keresem továbbra is!

mflex
Ez az egyik legjobb zene tõle, egyébként nekem semmi gondom a Török sráccal, örülök, hogy õ legalább még aktív a mûfajban.

What about the forests?

Ja, eszembe jutott a harmadik legjobb Gürcan nóta, ezt is kár kihagyni:
Mayar is a lonely dream 2000s Euro Version

Ha van olyan, akinek ez nem tetszik, akkor tényleg kardomba dõlök...
Atiapukának szólt ez a finom célzás, mint Gürcan-ra legkényesebb, de Fülcsimanónak legkedvesebb fórumozónak:

http://rapidshare.com/files/234785206/22_-_Guercan_Erdem_-_Mayar_Is_a_Lonely_Dream__2000s_Euro_Vers.mp3.html

kaposi1
Nem volt ám egyszerû!!!<#nevetes1><#wave>

Lock Up (Bill Conti) (1989)

Track listing
1. Main Title (05:49)
2. Welcome to Gateway (04:17)
3. He can take more (03:08)
4. No Problems (00:54)
5. The Shank (01:20)
6. First down! (04:09)
7. You won't break me (01:57)
8. The Mustang (03:35)
9. Name and Number (03:31)
10. Times up (02:11)
11. First Base (01:44)
12. Do it! (04:21)
13. Conjugal Visit (01:13)
14. Payback Time (04:27)
15. Steam Bath (02:35)
16. Breakout (05:15)
17. Hold your Fire (02:45)
18. Your incredible Smile (02:36)
Duración total: 00:55:47

Download

Az ütemek sem.... De ha a Savage-ra "üt" az üteme, akkor rossz már nem lehet. Szóval "ámítástechnikus" vagy. Az jó, akkor nincs annyi nehézséged, mint egy negyvenet betöltött nõnek, aki alig bír lépést tartani ezzel az informatikai fejlõdéssel. Mondjuk a rar fájlok létrehozásának akadályait azért én elég gördülékenyen vettem. Inkább az tartott sokáig mire megértettem a torrent lényegét. Használni mér rég tudtam, de még mindig nem értettem. Mondjuk, amit az emberiség informatikailag feltalált mondjuk az elmúlt 10-20 évben, az elõtt én leveszem a kalapomat. Ha úgy vesszük, én is "ámítástechnikus" vagyok, csak én a számokat bûvölöm, könyvelõ vagyok ugyanis. Az is egy nagy ámítás ám, játék a számokkal. Csak elég fárasztó játék néha.

Tyiának üzenem, hogy ismerek egy Carmen c. számot, de az Camino de Lobo, instrumentális, és az ismert komolyzenei alapok diszkózenei feldolgozása. Ha pontos akarok lenni, akkor a címe: Carmen disco suite.
Ha akarod, este ha hazaértem fölteszem Neked, ha nincs meg és érdeke. Nem biztos, hogy ez a keresett dal, mert az elõadó nem stimmel, de akkor is érdemes begyûjteni.

Tyia
Van ám meg egy problémám!
A 80-as évek közepén volt egy italo dal G. P. Junior vagy J. P. Junior volt az elõadó a cime pedig Carmen volt. Namost ezt én azóta nem hallottam az ég világon sehol, 1x volt a Komjáthy féle Fiataloknak c. kivimüsorban. e egy basszus alapu nagyjából instumentális darab volt.
Ki hallott róla? ATIAPU te nagy mágus vagy, neked nem ismerõs?

Az ütemek sem?😊

A dúdolás sajnos nem jött át...

mflex
AKIT ÉRDEKEL MOST KEZDI SANDRODJ AZ ITALODANCE PARTY-T
16-18-IG..

klikk

What about the forests?

Rá nem emlékszem.

donbig
<#integet2>
Asszem Kuti Jani is ténykedett itt és õ szintén Megadances-ha õ az <#conf>

donbig
Gratulálok <#integet2>

mflex
Semmi csak utál ide járni...az ISD-én van...

Ergo Discobonus.. a srác nekünk küldte wav-ban a számát, ami nem hiszem, hogy sokmindekinek meglenne, ha érdekel nézz be ide:

DISCOBONUS-CITY

What about the forests?

Tudod én olyan helyen dolgozom, ahol az egyik feladatom az, hogy segítsek azoknak akik elakadnak az ámítástechnika rejtelmeiben. Úgyhogy megtanultam a kitartást.😊)

Azta, ekkora emberek kerülnek ki közülünk.<#wave>

Mondtam én, hogy legyõzõd azt a fránya rart!<#wave>

donbig
Szuszi a Megadance rádiónál ténykedik és ott a 80-as éveket nyomja. Én szoktam hallgatni, persze az Allofmusic mellett <#vigyor><#nyes>

Tyia
Hát kérem szépen!
Megköszönöm Édes anyámnak apámnak a szomszédnak a kuruttyoló békéknak és mindenkinek aki él és virul! De mindenek elött ATIAPUnak a kitartó munkát iszonyatós mivoltommal, és a Zabundu tippet adó Donbig-nek. Hát kérem... Igen igen valóban, nincs mit titkolni, megtörtént a rart a mai naptól kezdve nem tekintem ellenfélnek. Kéretik a madarak felsorolását magejteni eme fórumon melyeket szivesen megfogatnátok velem, mert igen széles az én jó kedvem! Hejjj!

Hú tényleg, mi lett szimivel? Emlékszem a nevére. Meg még voltak egy páran régiek akik eltüntek. Volt még szuszidi is (bár õ mintha egyik nap itt lett volna), meg már nem emlékszem a nevére, de egy fekete alapon piros logója volt valakinek. Õ is annak idején nagyon sokszor segített. Emlékszem a sok Bud Spencer filmzenéket neki köszönhetem.

Most dúdoltam egy kicsit, na ráismertél?😊 Vagy túl fars volt?😊

Hú de kúvára haladok a programommal.😊

mflex
Fõleg, hogy az orosz srác utálja Bohlen zenéjét <#hehe>
Egy régi volt fórumlakóval (szimi) leveleztünk vele, innen tudom.

What about the forests?

Ha meghallod, tuti, hogy ismerni fogod. Szerintem alapmû. Nem igaz kaposi kollága?<#papakacsint>

Szerintem a Savage hangzására hasonlít.

Szerintem török. Szerintem is marha jó zene. Bár erõteljesen koppint szerintem a német vonalról, de jól csinálja.

Egyik dalt sem ismerem...egyedül a Squash Gang neve hanzik ismerõsen, de a dalt így a címe alapján nem tudom beazoosítani. Megjegyzem, az ízlésedben eddig még nem csalódtam.....

És a két DiscoBonus dal, hátha valakit érdekel, ez is megtévesztõen Bohlen-es.

http://rapidshare.com/files/234759251/02.Disco_Bonus_-_You_Are_My_Star__Disco_Version_.mp3.html

http://rapidshare.com/files/234760708/07.Disco_Bonus_-_Tears__Original_Version_.mp3.html

Na jól leszavaztatok Gurcan témában.😊 Hát akkor mégiscsak a hallásommal van gáz. Pedig eddig bizakodtam..)

Ez a beszéd! Ne add fel! De ha nem boldogulsz akkor majd olyan 6 után szólhatsz is.

Tyia
Most pedig neki álltam és má' csak azért is megcsinálom ezt a K.....
rar-t. Nahát!

Fülcsi ez a Gürcan ( aki tán talán tán netalán tán török? )igazán jó zene!

Küldöm a két Gürcan zenét: amit ismerek tõle, abban ez a kettõ a csúcs, a Save me egyébként nem ugyanaz mint a Save the soul, utóbbi tényleg nem annyira jó. Még van otthon egy Gürcan megamixem, ha érdekel valakit, szívesen fölteszem, az is elég jó.

http://rapidshare.com/files/234756243/10_-_Guercan_Erdem_-_Save_Me.mp3.html

http://rapidshare.com/files/234757506/19_-_Guercan_Erdem_-_In_The_Rain.mp3.html

Ha fel tudod tölteni, akkor jöhet fülcsi.

Tegnap még otthon kipakoltam pár cd-t (kerestem a Stage másik számát de nem találtam) amirõl még ajánlani szeretnék olyanokat mint a Squash Gang - I Want An Illusion-je vagy az Elvin You set ... (pontosan már nem emlékszem a számára) száma.

Tényleg ezt ismered? Denise Simmins-Cry Of Passion? Tavaly szereztem, nekem tök ismeretlen volt, de egy idõben állandóan ezt hallgattam.

Jaj most jutott eszembe, hogy hiába küldesz privit, valamiért itt nem tudom megnézni. Egyszer írtam itt már valaki SG-snek de nem kaptam választ.

A Collective ma este, vagy legkésõbb holnap reggel menni fog Neked és mindenkinek akit érdekel. Teljesen Bohlen-utánzat, elég sok szám van rajta, azt hiszem nekem csak egy vagy kettõ nem tetszett, a többi kimondottan jó. Ha már Bohlen utánzat, olyat ismertek, hogy DiscoBonus ? Oroszok egyébként... Na õtõlük válogatni kell erõteljesen, mert épp fordítva van, hogy egy-két számuk nagyon de nagyon jó, a többi viszont rémes. De az az egy-két daluk eszméletlen jól sikerült.
Írok pl. mindjárt kettõt, ami nekem nagy kedvencem: Tears of joy és You are my star. Ha érdekel valakit, ezt máris feltölthetem, itt vannak a munkahelyi gépemen.

Na látom számíthatok rád is.<#wink>

Figyu, én átneveztem neked txt-re, mert ha exe-t küldtem, az visszapattant. Ha megadod a számodat (akár priviben), most felhívhatlak és segítek. Persze ha gépnél vagy.😊

Vissza kell nevezni a txt-t exe-re és futtatás!

Hank Shostak - Don't Tell Me ? Nem ismerem...igaz, csak holnap reggel fogom tudni hallgatni, mert itt a munkahelyemen képtelenség bármit is letölteni, egy szám több mint két óra alatt töltõdik le. De azért küldd el mindenképpen, reggel 5-kor meghallgatom. Köszi elõre is. Örülök minden jó zenének, fõleg ha nem ismerem.

Tyia
Köszönöm a tippet!
Eza rar az én mumusom!