A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

computerguru
Gyerekek,egy hatalmas zene,legalább is az elsõ,persze csak akit érdekel,természetesen veszteségmentesen!

Hally & Kongo Band - Afrikan Man & Yvonne Koomen - Lost Night (2001) (CD Single)

01 Hally & Kongo Band - Afrikan Man (Vocal).ape
02 Hally & Kongo Band - Afrikan Man (Instrumental).ape
03 Yvonne Koomen - Lost Night (Vocal).ape
04 Yvonne Koomen - Lost Night (Instrumental).ape

http://rapidshare.com/files/151969348/HKBamYKln01.rar
jelszó:vladlov

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

A 6. kép marha jól néz ki.😊

Leszedtem a Night Fox-ot. Frankó ez is. Köszke!<#eljen>

Hát igen, ezek a foxok mindig jók. Fõleg Samantha kívülrõl.<#papakacsint>

Breki33
A MOST WANTED TEAM elkezdett romantikus zenéket kedvelõknek egy újabb sorozatot

Az elsõ három tracklistje

Tracklist:

01 - Kenny G. - Forever In Love
02 - Kool And The Gang - Cherish
03 - Glenn Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love For You
04 - Jennifer Rush - The Power of Love
05 - Umberto Tozzi - Ti Amo
06 - Wham! - Careless Whisper
07 - Elsa - Jour de neige
08 - Elton John - Sacrifice
09 - Sasha - If You Believe In Love
10 - Warren Hill - No Promises
11 - Savage Garden - Truly, Madly, Deeply
12 - Mariah Carey - Without You
13 - Vaya Con Dios - What's a Woman
14 - Richard Marx - Right Here Waiting
15 - Eurythmics - Miracle of Love
16 - Adrian Gurvitz - Classic
17 - George Michael - One More Try

01 - Beverley Craven - Promise Me
02 - Lionel Richie - Hello
03 - The Righteous Brothers - Unchained Melody
04 - Sam Brown - Stop
05 - Michael Bolton - To Love Somebody
06 - Celine Dion - Think Twice
07 - Simply Red - If You Don't Know Me By Now
08 - Guns N' Roses - Don't Cry
09 - Elsa - Quelque chose dans mon coeur
10 - Toni Braxton - Unbreak My Heart
11 - Robbie Williams - Angels
12 - Alphaville - Forever Young
13 - Patrick Swayze - She's Like The Wind
14 - Shakin' Stevens - Because I Love You
15 - Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U
16 - Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
17 - Roxette - Listen To Your Heart
18 - Whitney Houston - I Will Always Love You

01 - James Blunt - You're Beautiful
02 - Michael Bolton - Said I Loved You... But I Lied
03 - The Boomtown Rats And Bob Geldof - Crazy
04 - Jon Secada - Too Late, Too Soon
05 - Maria McKee - Show Me Heaven
06 - Lionel Richie - Tender Heart
07 - Diego Modena & Jean-Philippe Audin - Song of Ocarina
08 - Alexander - Take Me Tonight
09 - Terence Trent D'Arby - Sign Your Name
10 - Tina Turner - What's Love Got To Do With It
11 - Roxette - It Must Have Been Love
12 - Richard Marx - Hazard
13 - Garou - Gitan
14 - Barbra Streisand - Woman In Love
15 - Shakin' Stevens - Teardrops
16 - Cock Robin - When Your Heart Is Weak
17 - Natalie Imbruglia - Torn
18 - Jessica - How Will I Know (Who You Are)
Csak aztán nehogy mi kapjunk ki a férjedtõl!<#papakacsint>

Fülcsi megérkezett a Fresh Fox is. Még meleg a rókahusi.😊

http://rapidshare.com/files/234881972/Fresh_Fox.rar.html

Csak nem a Tiédre is illik a leírás ? ....

Tyia
Qfárnak üzi:
Köszönöm a törödést- nem ez az.
Ez egy elég nagy mértékben basszus alapu mû.
Tehát GP Junior-Carman vagy JP Junior-Carman

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Lehet, hogy ugyanaz az anyukánk?😊

Nekem is pont ez jutott az eszembe. Van egy film Sylvester Stalloné-val, az Oscar. Haláli jó film, egyik kedvencem. Abban mondja az egyik gengszter, hogy "Fõnök, hadd ne menjek ki, mert elvesztem a fonalat." Na itt is pont ez van, nem gyõzöm kapkodni a fejem. Még jó hogy a férjem megfõzte a vacsorát, mert itt olyan jó a hangulat, hogy másfél órája nem tudok kimenni a konyhába...

Breki33
nekem ez a két zene vhogy együtt jár fõleg hogy az elsõ évekig volt a Sat1-en a Bundesliga összefoglalók zenéje -amikor a legszebb jeleneteket- mutatják a 80-as 90-es években
Breki33
szerintem most keversz vmit az másik Ken laci volt ezt csak javítani próbáltam illetve odaadtam a Hi-Fi-s srácnak mit tud vele kezdeni

ezekkel kevered

2004 - Ken Laszlo (24 BIT Remastered)\
Ken Laszlo - Totally (2009)\
Az anyukám pont úgy néz ki mint én: alacsony, vékony, barna hajú, barna szemû, és kicsit babás arca van...

Akkor jó,sajna ritkán kerülök gép közelébe. <#worship>

Nekem sokkal jobban tetszenek a Shaped S. Tranq-jai. Én azt a zenét nem tudom megunni. Ma bent dúdoltam. Hú, most már értem, hogy miért voltam egész nap egyedül.😊

Zephyr Retiring
még nem elégszer sputyikám<#nyes>
én wavba és mp3-ba toltam fel, ha jól emléxem kaposi kolléga 320-ba a full albumot (vagy maxit, ki emléxik mán<#rolleyes>) és talán breki úr losslessbe. bár ez utóbbit inkább ne nevezzük annak. igaz, nem breki hibája a (magam sem hiszem, mit mondok😊 fos lossless utánzat<#nezze>
ja, majd elfelejtettem tgolyót, aki ugyanazt a lossit vitte be a wescone féle hq soundba...asszem...<#fejvakaras><#wilting>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Köszi sputyi de szerintem a srácok már feldobták nem is olyan rég. De azért tényleg kösz, mert itt már olyan arányban meg a levelezés hogy nem biztos hogy mindenki mindent lát.

Azt hiszem srácok, hogy meghaladtuk a május 1-i önök kérték mûsorát.😊)<#wave>

Breki33
Ha Shaped Signs szóbakerül mindig meg kell említenem ezeket

Egyszerûen nem lehet megunni

Fiúk délután említettem a 'JohnnyM5 - You Are All c. albumáról van meg 9 szám-ot'

Kell valakinek?

Azét egy kört megér nem? Hogy néz ki az anyukád?😊

Jaja, egyszer már ajánlottad, de az nekem nem tetszett. Az 1-4 szerintem fantasztikus zene! Meg még 3 szám tõle. Ezeket tettem fel fülcsinek.

Breki33
Nekem van egy öcsém, az igaz, de más testvérrõl eddig nem volt tudomásom...

Köszi cimbi a Jhonny instrumentált. Marha jó!<#eljen>

Amit az imént ígértem:
Night Fox: Tears of joy (maxi version)

http://rapidshare.com/files/234866745/Night_fox-Tears_Of_Love_maxi_version_.mp3.html

Szia Tyia!
Kazettán találtam egy JP Juniors számot (elõadó szintén hallás alapján)
ennek címe viszont O senorita. Feltöltöttem hallgasd meg, hátha ismerõs
lesz.

http://rapidshare.com/files/234862224/JP_Juniors_-_O_senorita.mp3.html

Breki33
Tranquility-ból már van ötös is bár azt hiszem a legelsõt nem lehet felülmúlni

klikk
Látod Kaposi cimbi! Mennyire ismerem fülcsi ízlését.<#vigyor0> Megkérdezem már mindjárt tõle, hogy nem vagyunk-e testvérek. Bár anyám azt állítja, hogy egyke vagyok.😊

Köszi fülcsi!

Azt hiszem Zephyr írta ezt az adni-s dolgot amihez (persze) én is hozzátettem.😊

Egyformán gondolkodunk nagyon.
Ez a tearses szám nekem is ismerõs egy nõtõl, de nem jövök rá, hogy ki énekli. Nem Lian Ross zene ez?

Hát ez a Don' tell me valóban egy gyöngyszem. Pont az én stílusom. Hogyhogy ilyenekt eddig nem ismertünk? Én legalábbis nem. Ki ne hagyjátok. Köszönet érte!

Tyia
ATIAPU nem valószinü h az lesz, de sebaj. Talán valamelyik másik italo gurunak beugrik és akkor...
Tehát G.P. Junior-Carmen V J.P. Junior-Carmen ról van szó.
Figyelem valóban kuriózum az alkotás!!!

FÜLCSI---Melissa Etheridge mond valamit?

http://rapidshare.com/files/234859848/02_-_California.mp3.html

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

IMYke2.0.0.0
Ja, és miért is kellene bocsánatot kérned? Jó volt ez így.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem tudom meg volt-e.

Pass: eda

Bitrate:320kbps

Ken Laszlo - Dancing together ( 2009 )

IMYke2.0.0.0
Pont(y)osan 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bocsi, szerintem keresztbe akartunk nagyon gyorsan segíteni Tibinek, de két segítség sokkal jobb, mint egy segítség, pláne nulla segítség.

Most nagy örömet szereztél. Valaki azt írta egyik nap, hogy adni jobb mint kapni. Ezt gondolom én is. De a legjobb úgy adni, hogy annak igazán örülnek is!! A Tears of joy c. dal egyébként megvan nekem egy másik elõadótól is, mindjárt megkeresem és fölrakom, ha fölment a Collective. A másik verzió is nagyon jó, azt egy nõ énekli, az együttes neve Night Fox, és maxi verzióban van meg. Na, amíg tölti a rapid a Collective-t, addig begépelem a címeket.

Elõadó: Collective
Album: The Album
Megjelenés éve: 1999
Stílus: disco (A La Dieter Bohlen, helyenként)
Formatum: mp3 192 kbps (sajnos)

01 Call me (When you're sad)
02 Let me hold your hand
03 Queen of broken hearts
04 Sometimes (you're too far)
05 I don't know
06 U are the one
07 Love is...
08 It's not to late
09 Let metry
10 Walk into the light
11 I'm falling in love
12 Deep in my heart
13 Let's take a ride
14 Here comes the rain

Külön felhívom figyelmedet az elsõ és a tizedik számra, ez a két legbombázóbb dal az albumon. Hátha megszépítik a mai estédet. Teljesen Bohlen-esek. A többi szám is jó, azt hiszem, csak egy-két dal gyengébb. Stílusában egyébként szerintem Thomas Anders szólólemezeihez is van némi hasonlóság.

http://rapidshare.com/files/234857782/Collective_-__1999__-_Album.rar.html

computerguru
Én maradok az ingyenes verziónál,nálam nem kell várni semmit,talán másfél perc,azt meg kibirom!Egy kis trükkel meglehet oldani,de ezt már leirtam egyszer.
Bocs a hozzászólásért!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

IMYke2.0.0.0
Egy szem szép hölgyünk 😊
Alattad linkeltem az oldalt. De így legalább duplán jó információt kapott htibcsike 😊

Fülcsikém ez a Disco B nagyon tetszik! Köszike!<#integet2>

Nagyon szépen köszönöm, annak ellenére, hogy megelõzött valaki, bár ezt is lekapom, hátha jobb a minõsége...

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

Szia Tibi, ebben talán tudok segíteni Neked. Leírom, hogy én hogy intéztem. Menj fel elõször is erre az oldalra:
http://www.rs-hungary.com/

Tanulmányozd át az egész oldalt, részletesen leírják, hogy hogy lehet prémium számlát igényelni, megtalálod az árakat is. Találsz egy igénylõlapot, különféle idõtartamokra lehet elõfizetni. Meg kell adnod néhány személyes adatot, de bankkártya számot nem kérnek ! Én nem szeretem megadni a bankszámla számomat az interneten, ezért ódzkodom minden olyan oldaltól, ahol ilyet kérnek. Én egy éves elõfizetést kötöttem, az tavaly õsszel 16.000 Ft-ba került. E-mail-ben 24 órán belül megküldik a bankszámlaszámot, ahová fizetned kell. A Raiffeisen Banknál vezetik a rapidshare.com számláját. Én sem bankkártyával fizettem, hanem bementem egy bankfiókba, és készpénzzel. Mire hazajöttem, itthon volt az e-mail, az ID azonosítóval, és a jelszóval. Leírják azt is, hogy mit kell tenned az aktiváláshoz. Ha valahol megakadsz, szóljál. De szerintem könnyen fog menni.

IMYke2.0.0.0
http://www.rs-hungary.com/

"Hogyan történik a megrendelés?
A megrendelés elküldését és az általunk történõ regisztrálást követõen Ön egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, mely tartalmaz minden szükséges információt az Ön Premium számlája fizetési lebonyolításához. Ezt a visszaigazolást a lehetõ legrövidebb idõn belül eljuttatjuk ügyfelünkhöz, de legkésõbb 24 órán belül kézbesítjük (állami ünnepek kivételével). Abban az esetben, ha a visszaigazolást nem kapná meg a fent meghatározott idõn belül, küldje el ismét a megrendelést, esetleg lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal."

"Milyen letöltésvezérlõt használhat?
Rapidshare.com sikeresen tesztel néhány sikeres programot, mint pl. GetRight, GoZilla és IDM. Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy letöltéshez ne használjanak FlashGet programot, melynél számos hiányosságot észleltünk. E program használatakor az Ön határértékén belül nagymennyiségû hamis letöltött adat számolódik be."

"Korlátozva van egy számítógépre vagy egy IP címre a premium számla használata?
Mivelhogy Ön tulajdonosa a premium számlának, csak Önön áll, hogy milyen számítógéprõl fogja használni, és a használata nincs korlátozva egyetlen számítógépre.
Technikailag a letöltés lehetséges párhuzamosan több IP címrõl is, tehát letölthet otthonról és munkahelyérõl is. De a Rapidshare.com abban az esetben, ha több felhasználó általi visszaélést feltételez, fenntartja annak jogát, hogy az ilyen számlákat blokkolja."

Fülcsi itt az egyik meglepim (ami olyan mint az Oldfield)

http://rapidshare.com/files/234842574/Shaped_Signs.rar.html

Egyébként ha tetszik akkor Breki-é az érdem, õ ajánlotta anno nekem is. Nekem nagyon tetszik.

Köszönöm, mindjárt hallgatom. Én még az elõadóról sem hallottam soha, dehát vannak ilyen egy-gyöngyszemes elõadók szép számmal... Köszi még egyszer.

kaposi1
Olyan helyen van hogy nem kell letölteni ahhoz, hogy meghallgasd!

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Hank Shostak - Don't Tell Me (1986 ) 320-as<#wave>
Azért irigyellek hogy most hallod elõször ezt a gyöngyszemet.
Csak az vigasztal hogy már a létezõ összes verzióba megszereztem .<#nevetes1>
Viszont más számáról még nem hallottam.<#nemtudom>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, akár privátban is. Szeretnék prémiumos accountot a Rapidshare oldalra. Mit kellene tennem? Gondolom, hagyományos úton nem lehet accountot létrehozni, csak úgy, ha elõfizetek valamilyen formában. Sokkal jobb lenne, mert egy idõ után picit uncsi, hogy mindig negyed órákat várni kell. Az nem is lenne baj, de csak egy szálon tölthetek... Az a helyzet, hogy most bankkártyám jelen pillanatban nincs és nem is tudom, hogy mikor lesz. Van valami más módszer is a fizetésre?
Válaszotokat és segítségeteket elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Tibi

\"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" (Exupery)

Breki köszi a Pia-t!

Tyia én csak egy ilyet ismerek: Deborah Sasson - (Carmen)
de ez tuti, hogy nem az amit keresel.

Fülcsi ez a Gurcan szerintem nekem az a kategória mint neked a grego.<#smile>