A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, ez a Mozzart lemez van meg.
Hétvégén itthon megcsinálom a FLAC-ot és a rar tömörítést, és a munkahelyemen hétfõn feltöltöm, mert sokkal gyorsabb mint itthon.
Ha ez a lemez kell Neked. A Robert Zanetti-t sem felejtettem el.
Hétvégén itthon megcsinálom a FLAC-ot és a rar tömörítést, és a munkahelyemen hétfõn feltöltöm, mert sokkal gyorsabb mint itthon.
Ha ez a lemez kell Neked. A Robert Zanetti-t sem felejtettem el.
Sziasztok!
Ken LAszlo: Everytime <1993>1993>
1. Ken Laszlo - Everytime (5:27)
2. Ken Laszlo - Everytime (2:18)
3. Ken Laszlo - Everytime (3:16)
4. Ken Laszlo - Everytime (4:30)
Megvan ez valakinek HQ minõségben?
Ken LAszlo: Everytime <1993>1993>
1. Ken Laszlo - Everytime
2. Ken Laszlo - Everytime
3. Ken Laszlo - Everytime
4. Ken Laszlo - Everytime
Megvan ez valakinek HQ minõségben?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szia
Konkrétan ez a lemez van meg?
http://www.discogs.com/Mozzart-Money-The-Maxi-Singles-Collection/release/1168660
Konkrétan ez a lemez van meg?
http://www.discogs.com/Mozzart-Money-The-Maxi-Singles-Collection/release/1168660
Breki, a Mozzart Money c. albumát is fel tudom rakni Neked FLAC-ban valamikor a jövõ hét elején, megvan nekem a gyári CD.
Kedves Computerguru!
Nagyon-nagyon köszönöm a Pop-tari-top albumokat.
Tényleg jó kis nosztalgia lesz, most fogom letölteni az összeset.
Nem is értem, hogy miért nincsenek már ilyen rádiómûsorok ?
Szerintem hallgatóság biztos lenne, ha más nem, mi negyvenesek...
Nagyon-nagyon köszönöm a Pop-tari-top albumokat.
Tényleg jó kis nosztalgia lesz, most fogom letölteni az összeset.
Nem is értem, hogy miért nincsenek már ilyen rádiómûsorok ?
Szerintem hallgatóság biztos lenne, ha más nem, mi negyvenesek...
a szalagcím hamarosan pár publicista tollából elõ is fog bújni<#nevetes1>#nevetes1>
efelõl semmi kétségem...
én meg csak azt sajnálom, hogy az mj-s pólómat annakidején elajándékoztam<#falbav>#falbav>
ha nem teszem, most egy jótékonysági árverésen tízezreket söpörhetnék be a zephyr kasszába<#miaz>#miaz>
imádom az ilyen jótékonykodásokat..
fõleg, ha velem jótékonykodnak<#vigyor5>#vigyor5>
efelõl semmi kétségem...
én meg csak azt sajnálom, hogy az mj-s pólómat annakidején elajándékoztam<#falbav>#falbav>
ha nem teszem, most egy jótékonysági árverésen tízezreket söpörhetnék be a zephyr kasszába<#miaz>#miaz>
imádom az ilyen jótékonykodásokat..
fõleg, ha velem jótékonykodnak<#vigyor5>#vigyor5>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
köszönöm, hogy amolyan zephyr the kinges gondolateresztéssel brillroztál az éjszaka közepén. igen, azt hiszem mj is "lopott" tömegesen hasonló módon élete során. mondjuk azt, hogy egy mj egy piszkos tolvaj volt, rjunk hozzá két értelmetlen mondatod és lehetne egy újabb szalagcímet kreálni.<#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#falbav>#falbav>
2.szor pedig: volt is, és most is van olyan ember, aki életében nem lopott..
ami azt illeti, elég sok ilyen ember van<#whatever>#whatever>
többek közt én is..
mié? há me ami kell, azt nem ellopom, hanem elveszem!
azé<#hehe>#hehe>
ami azt illeti, elég sok ilyen ember van<#whatever>#whatever>
többek közt én is..
mié? há me ami kell, azt nem ellopom, hanem elveszem!
azé<#hehe>#hehe>
bob fosse lopott..
3 nõ szerelmét, kiknek örök hûséget fogadott,
a filmjeivel néha szemünkbe könnyeket,
a többi rendezõ elõl díjakat: (tony, academy, emmy),
sõt magát a díjat is: (fosse díj, életútjának tiszteletéül "los angeles dance awards 1994")
s lopott még egy nagyot utoljára:
mûveivel belopta magát milliók szívébe..
emléke már csak bennük él tovább.
3 nõ szerelmét, kiknek örök hûséget fogadott,
a filmjeivel néha szemünkbe könnyeket,
a többi rendezõ elõl díjakat: (tony, academy, emmy),
sõt magát a díjat is: (fosse díj, életútjának tiszteletéül "los angeles dance awards 1994")
s lopott még egy nagyot utoljára:
mûveivel belopta magát milliók szívébe..
emléke már csak bennük él tovább.
gratula! mi a mondanivaló? ennyi?
ez egy akkora brahi videó,ami kifejezetten arra való, hogy ráklikkeljen a pórnép. gyûljön a sok reklámklikk után a bevétel. az indexen már anyira sötétek vannak, hogy csak a tartalom nélküli hangzatos szalagcímekkel vonzzák a klikkeket.
és bob fosse meg kitõl lopott? biztos egy 55-ös négertõl lesett el valamit.....lopott õ is nem? van olyan ember,aki nem lopott? én inkább azt mondanám, hogy tanult, ellesett, elsajátított és kidolgozott, de ha lopásnak mondjuk,akkor úgy HANGZATOSABB! UGYE? jobban veszik.
mond két mondatot egy csaj, aztán ennyi a lényeg? linkelj még hasonlókat, biztos izgi lesz.
ez egy akkora brahi videó,ami kifejezetten arra való, hogy ráklikkeljen a pórnép. gyûljön a sok reklámklikk után a bevétel. az indexen már anyira sötétek vannak, hogy csak a tartalom nélküli hangzatos szalagcímekkel vonzzák a klikkeket.
és bob fosse meg kitõl lopott? biztos egy 55-ös négertõl lesett el valamit.....lopott õ is nem? van olyan ember,aki nem lopott? én inkább azt mondanám, hogy tanult, ellesett, elsajátított és kidolgozott, de ha lopásnak mondjuk,akkor úgy HANGZATOSABB! UGYE? jobban veszik.
mond két mondatot egy csaj, aztán ennyi a lényeg? linkelj még hasonlókat, biztos izgi lesz.
tavaly õk domborítottak:
idén pedig itt a tervezett program késõ õszre 😊
akik eljönnek, biztos nem csalódnak idén sem..
idén pedig itt a tervezett program késõ õszre 😊
akik eljönnek, biztos nem csalódnak idén sem..
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.Én egy Bézu nevû francia elõadótól keresek albumokat jelent meg neki 1987-ben is Au Bal Musette címmel,de 2007-ben jelent meg neki egy 2Cd-s albuma Bézu - Le Roi De La Fête címmel,ha valakinek meglenne jó minõségben,azt nagyon megköszönném.További szép estét mindenkinek és jó fórumozást kívánok!Errõl lenne szó: http://www.linternaute.com/musique/albums/artiste/bezu/13754/bezu-le-roi-de-la-fete/124583/
ha már szóba került, életem legrosszabb koncertje, itt a hódtói sportcsarnokban volt 11 néhány évvel ezelõtt..
addig a napig egész jól elvoltam a republic-kal..
én nem zavartam a köreiket, s õk sem az enyémet.
de az a koncert pokoli nagy csalódás volt. cipõ olyan tök részeg volt, hogy kis híjján a saját lábában majdnem pofára is esett<#szomoru2>#szomoru2>
mielõtt kezdtek volna, pontosabban a zenekar kezdett felhangolni, cipõ tántorogva mikrofontesztet nyomott valami ilyesmi szöveggel:
(nem szó szerint idézem)
"..ennyien vagytok csak b...átok meg! ezért kár is volt..." -nagyjából itt vette észre, hogy a mikrofon is mûxik már..
majd mintha mi sem történt volna, eféleképp folytatta:
"..jó estét vásárhelyiek..."
na kb. ekkor úgy a társaság egy elég nagy számú csoportja (köztük jómagam is) a kijárat felé vette az irányt...
republic koncerten azóta sem, és ezek után sem áll szándékomban megjelenni..
akárcsak te, én is sok koncerten voltam: fedetten, és szabadtérin, fizetõsön és ingyenesen, de ilyet még sehol sem tapasztaltam eddig<#nemtudom>#nemtudom>
de van ellenpéldám is:
az elsõ (és egyetlen) hódító fesztiválon is ott voltam annó szintén tizennéhány éve, ahol az akkor még tök amatõrnek számító irígy hónaljmirígy nevû formáció, és egy mára országos hírnévre szert tevõ akkor még szintén amatõr banda a tankcsapda is fellépett.
az ihm tagok hozzánk motorosokhoz csapódtak, söröztünk, röhögtünk, nem szépítem: mexerettük õket.
közben színpadra lépett a tankcsapda. repülni kezdek a sörösüvegek hála pár tahónak. másfél számot nyomtak "végig" a tanksapkások, majd lefáradtak a színpadról. hát (akkor még) nem arattak osztatlan sikert<#hehe>#hehe>
aztán jöttek a mirígyes fiúk, s a maradék pár félig/teljesen részeg közönségnek végig nyomták a koncertet.
talán nem véletlen, hogy ilyen címzettel, hogy "hódító fesztivál" többé nem volt program.
szerencsére azóta eltelt pár jó év, és mostanra "hódstock fesztivál" néven újra "feltámad a fõnixmadár hamvaiból"...ha érted mire célzok.
koncertügyben most ez ugrott be<#integet2>#integet2>
addig a napig egész jól elvoltam a republic-kal..
én nem zavartam a köreiket, s õk sem az enyémet.
de az a koncert pokoli nagy csalódás volt. cipõ olyan tök részeg volt, hogy kis híjján a saját lábában majdnem pofára is esett<#szomoru2>#szomoru2>
mielõtt kezdtek volna, pontosabban a zenekar kezdett felhangolni, cipõ tántorogva mikrofontesztet nyomott valami ilyesmi szöveggel:
(nem szó szerint idézem)
"..ennyien vagytok csak b...átok meg! ezért kár is volt..." -nagyjából itt vette észre, hogy a mikrofon is mûxik már..
majd mintha mi sem történt volna, eféleképp folytatta:
"..jó estét vásárhelyiek..."
na kb. ekkor úgy a társaság egy elég nagy számú csoportja (köztük jómagam is) a kijárat felé vette az irányt...
republic koncerten azóta sem, és ezek után sem áll szándékomban megjelenni..
akárcsak te, én is sok koncerten voltam: fedetten, és szabadtérin, fizetõsön és ingyenesen, de ilyet még sehol sem tapasztaltam eddig<#nemtudom>#nemtudom>
de van ellenpéldám is:
az elsõ (és egyetlen) hódító fesztiválon is ott voltam annó szintén tizennéhány éve, ahol az akkor még tök amatõrnek számító irígy hónaljmirígy nevû formáció, és egy mára országos hírnévre szert tevõ akkor még szintén amatõr banda a tankcsapda is fellépett.
az ihm tagok hozzánk motorosokhoz csapódtak, söröztünk, röhögtünk, nem szépítem: mexerettük õket.
közben színpadra lépett a tankcsapda. repülni kezdek a sörösüvegek hála pár tahónak. másfél számot nyomtak "végig" a tanksapkások, majd lefáradtak a színpadról. hát (akkor még) nem arattak osztatlan sikert<#hehe>#hehe>
aztán jöttek a mirígyes fiúk, s a maradék pár félig/teljesen részeg közönségnek végig nyomták a koncertet.
talán nem véletlen, hogy ilyen címzettel, hogy "hódító fesztivál" többé nem volt program.
szerencsére azóta eltelt pár jó év, és mostanra "hódstock fesztivál" néven újra "feltámad a fõnixmadár hamvaiból"...ha érted mire célzok.
koncertügyben most ez ugrott be<#integet2>#integet2>
Tudtátok, hogy a Beatles után Prince volt a másik példaképe Szikora Róbertnek?
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Jó estét fórumozók!
Nekem csak egy Prince számom van, talán mert a legjobb remixe.
Prince - The Greatest Romance Ever Sold (Jason Nevins Remix Edit)
Nekem csak egy Prince számom van, talán mert a legjobb remixe.
Prince - The Greatest Romance Ever Sold (Jason Nevins Remix Edit)
Prince - When Doves Cry.flac
http://www.gazup.com/h03A7-01._prince_-_when_doves_cry.flac-download-mirrors/
http://www.gazup.com/h03A7-01._prince_-_when_doves_cry.flac-download-mirrors/
Hát ezeket énsem látom, bár Bikini és Republic koncerten is voltam már vmelyiken többször is.
De holnap azt hiszel lesz Neoton is
De holnap azt hiszel lesz Neoton is
Breki, te keresel ilyent:
Mike Mareen - Dance Control (1986)
Mike Mareen - Dance Control (1986)
Néztem én is a programot, hogy fájdtsam a szivem, engem inkább a vasárnapi Republic érdekelt volna, meg a mai Bikini.
Kikérem magamnak a Szegediek nevében!
Én már sokszor ettem itt, étteremben, ismerõsnél, a répát nem engedik a halászlé közelébe!
Én már sokszor ettem itt, étteremben, ismerõsnél, a répát nem engedik a halászlé közelébe!
Szia Breki!
Jól emlékszel, én voltam, aki meghívtalak, s halászlét pedig a sógorom fõzte!
Idén nem ér rá, és így i9dén nem megyünk, nem akarjuk mi sem a nyálinkat csorgatni. Sajna!
De hátha jövõre összejön!
Jól emlékszel, én voltam, aki meghívtalak, s halászlét pedig a sógorom fõzte!
Idén nem ér rá, és így i9dén nem megyünk, nem akarjuk mi sem a nyálinkat csorgatni. Sajna!
De hátha jövõre összejön!
Semmi gáz.
Mint mondtam elõbbi már megvan igaz hogy APE de azért jó lesz 😉
Miért tartanálak ezért csõdtömegnek ne viccelj 😊
Mint mondtam elõbbi már megvan igaz hogy APE de azért jó lesz 😉
Miért tartanálak ezért csõdtömegnek ne viccelj 😊
Hát mi mindig úgy eszük itt szinte havonta van egyszer vagy kétszer 😊
Szegeden meg állítólag sárgarépát raknak bele
Tavaly mielõtt mentünk Görögbe ott ettünk, hálisten nem volt benne.
Szegeden meg állítólag sárgarépát raknak bele
Tavaly mielõtt mentünk Görögbe ott ettünk, hálisten nem volt benne.
Hát Breki gáz van.
Se nem Mike Mareent, se nem Mozzart-ot nem lelek FLAC-ban. Az a baj, hogy csak november óta van netem és azóta ügyködöm emigyen. Korábban volt egy ember aki megoldottam a zeneéhségemet.
Szóval kell egy kis idõ amig rájövöt, mit honnan kell elõvarázsolni, föleg a magasminõségû cuccot.
New Wave stilusú letöltõ helyet sokat találtam, ám ezek 128-320-as mp3-ak. Ráadásul technikailag sem vagyok még berendezkedve a magas minõség fogadására...
Remélem nem tartasz csõdtömegnek , és a többiek sem...
Azt képzeljétek, hogy novemberig csak a DC++ és a Cabos letöltõket ismertem, ma már azért tágabb határok között mozgok, majd minden napra jut egy új felfedezés.
Viszont stilus, meg zenekarismeret tantárgyból nem buknék meg - szerintem!!
Bocsi a nyavajgásért...
Se nem Mike Mareent, se nem Mozzart-ot nem lelek FLAC-ban. Az a baj, hogy csak november óta van netem és azóta ügyködöm emigyen. Korábban volt egy ember aki megoldottam a zeneéhségemet.
Szóval kell egy kis idõ amig rájövöt, mit honnan kell elõvarázsolni, föleg a magasminõségû cuccot.
New Wave stilusú letöltõ helyet sokat találtam, ám ezek 128-320-as mp3-ak. Ráadásul technikailag sem vagyok még berendezkedve a magas minõség fogadására...
Remélem nem tartasz csõdtömegnek , és a többiek sem...
Azt képzeljétek, hogy novemberig csak a DC++ és a Cabos letöltõket ismertem, ma már azért tágabb határok között mozgok, majd minden napra jut egy új felfedezés.
Viszont stilus, meg zenekarismeret tantárgyból nem buknék meg - szerintem!!
Bocsi a nyavajgásért...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Akkor Te már felkészültebb vagy, egyébként tényleg jó hangulatú, de azóta sem tudom milyen a halászlé tésztával <#szomoru2>#szomoru2>
Énis ezért keresem az emberünk :-)
Tavaly meghívott csak akkor közbejöttek dolgok és emiatt nem tudtunk elmenni
Tavaly meghívott csak akkor közbejöttek dolgok és emiatt nem tudtunk elmenni
Egyszer voltam ott, délben egy vendéglõben kakaspörköltet ettem, mondom majd este lesz finom halászlé <#finom>#finom>. Hát majdnem tökön szúrtam magam, amikor álltam egy fa alatt és néztem, ahogy a baráti társaságok szépen falatoznak..<#szomoru2>#szomoru2>
Na igen, sokszor utólag hallani kik is járnak, jártak nálunk 😊)
http://youtube.com/user/BohlenStyle
2009. július 10. péntek
„Pick” Szabadtéri Színpad (Szentháromság tér)
20.00 - 21.30 Mobil Mánia koncert
22.00 - 23.30 Bikini koncert
Vodafone Színpad (Petõfi-sziget)
20.00 - 22.00 Garden koncert
22.30 - 24.00 KGB koncert
Heineken Sörsátor (Petõfi-sziget)
(a 70-80-as évek retro zenéi)
21.00 - 22.30 Dj. Varga
22.30 - 01.30 B. Tóth László
01.30 - 02.30 Dj. Tom-Nyk
02.30 - 04.30 Dj. Török
„Pick” Szabadtéri Színpad (Szentháromság tér)
20.00 - 21.30 Mobil Mánia koncert
22.00 - 23.30 Bikini koncert
Vodafone Színpad (Petõfi-sziget)
20.00 - 22.00 Garden koncert
22.30 - 24.00 KGB koncert
Heineken Sörsátor (Petõfi-sziget)
(a 70-80-as évek retro zenéi)
21.00 - 22.30 Dj. Varga
22.30 - 01.30 B. Tóth László
01.30 - 02.30 Dj. Tom-Nyk
02.30 - 04.30 Dj. Török
Errõl jut eszembe mától
Bajai Halfõzõ Fesztivál !!!
Valaki innen tavaly fõzött ott ha idén is kérem jelezze vszínû lemegyünk
Bajai Halfõzõ Fesztivál !!!
Valaki innen tavaly fõzött ott ha idén is kérem jelezze vszínû lemegyünk
Na megtaláltam
Kisalföld
Kisalföld
Én több estét (mit estét - éjszakát!) is áldoztam volna rá... <#nyes>#nyes>
imo :) science fiction is science fact
Ja, akkor nem Magyarországról írsz, hogy ilyenek lesznek ingyenesen? 😊
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Jó lenne nálunk is valami olyan mint a Discoteka 80, asszem az oroszoknál, ahol, több nagy sztár lép fel egy idõben, ha jól tudom- ha nem, akkor valaki légyszi javítson. Bár az igaz, hogy C.C. Catch egymaga elvisz egy estét.
Sajna nem, válság van, Depeche koncert volt, erre az évre ennyi- már a fizetõsekbõl <#hehe>#hehe>
Felénk majd augusztusban lesz egy nagy koncert ( ingyenes ) Bonnie Tyler, Mandoki, talán Al Di Meola is, és még mások.
Felénk majd augusztusban lesz egy nagy koncert ( ingyenes ) Bonnie Tyler, Mandoki, talán Al Di Meola is, és még mások.