A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár valszeg sokakat nem érdekelnek a részletek.....egyébként hogy legyen min csámcsognod, az eredeti egy promociós (nem hq) bakelitrõl származott.aki nem hisz, járjon utána...ha tud.
nem bánom, lásd kivel van dolgod, dobd át az "eredeti" empéjhármat priviben, oszt megmutatom neked, hogyan is kell javítani igazából<#vigyor>#vigyor>
legyen már neked is egy jó napod<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
mp3 128-as<#nevetes1>#nevetes1>
most viccelsz, ugye<#hehe>#hehe>
mi a túrónak toltad át m4a-ba..értelmét nem látom<#wow1>#wow1>
hát legfeljebb csak az álmaimban<#nevetes1>#nevetes1>
mellesleg úgy a 92%-a a track-eknek szntem megvan<#hehe>#hehe>
a maradék 8% meg vagy más elõadásában van meg, vagy pedig nem is érdekel..
de megkérnélek, hogy eféle remasterelt lemezeket errefelé ne mutogass, mert wescone és imyke kollégák szemét nagyon bántja az ilyesmi<#vigyor>#vigyor><#papakacsint>#papakacsint>
Jó éjszakát mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Egyébként az összesre ugyan ez,az elsõ poptari top lemeznél ott van a végén,csak biztos nem vetted észre.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
192 AAC 8,53MB
allofmusic radio
Egy olyan albummal lepnélek meg benneteket, ami roppant ritka még mindig.
A New Wave egyik meghatározó zenekaráról beszélek.
A legnagyobb kedvencem legújabb albuma:
Kajagoogoo - Gone to the Moon (2008)!!!!!!! 320-as
http://rapidshare.com/files/129378179/kjgogo_-_gttm.part1.rar
http://rapidshare.com/files/129378924/kjgogo_-_gttm.part2.rar
pass: pm
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Nekem a Lana és az It's a secret a kedvencem. Megunhatatlan.
Ha nem tudnád letölteni a rapidról, szólj és feltöltöm máshova.
Nálam egyébként semmi gond a rapid letöltéssel, nem szarakodik.
MUNGO JERRY: IN THE SUMMERTIME
CEDAR RECORDS 2000
mp3 320 kbps
Tracklist:
01 In the summertime (3:41)
02 Lady Rose (3:08)
03 Alright alright alright (2:47)
04 Open up (3:26)
05 Mighty man (4:41)
06 Maggie (4:13)
07 Lana (3:40)
08 It's a secret (3:13)
09 Feels like I'm in love (3:19)
10 Red leather and chrome (3:30)
11 Baby jump (4:04)
12 Heartbreak avenue (5:14)
13 Sugar in the bowl (3:20)
14 In the summertime it's partytime (Macarena) (3:47)
Mungo Jerry - In the summertime
Egy kicsit elindul,aztán megáll.
Én már csak annyit tudok mondani: hajrá <#nevetes1>#nevetes1> <#eljen>#eljen>
CM = Colin McRae Pack-ból a DiRT
mung(o) jerry
X-Aktak = seedbe raktam az embereknek.
Rapdishare-rõl nagyon nem megy a letöltés...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://thepiratebay.org/torrent/3224400/Mungo_Jerry_-__In_the_Summertime__1970
Ha nem sürgõs, reggel felteszem 256 VBR-ben.
Mp3 320-asban most töltöm fel a rapidra.
Ha végzett, küldöm a linket.
Máshonnan tudsz?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
98,7mb
Sajnos a bitrátát nem tudom,a megabájtból itélve talán nem lehet rossz.
http://rapidshare.com/files/.../Mungo_Jerry_-_1970_Mungo_Jerry.zip
Megnéztem a greatest hits album linkjeit,sajnos azt törölték,de remélem ez jó lesz!
Õ nem HQ-õrült, ellenben, fontos, hogy hallgatható legyen, hisz neki ezek emlékeket ébresztenek.
A nevében elõre is megköszönöm a fáradozásodat!
<#worship>#worship>
Mungo Jerry: In The Summertime" <1970>1970> album kellene nagyon jó minõségben...
Pls, help!
http://dancediscomusic.blogspot.com/search/label/Patrick%20juvet
Hátha ez is segít. A minõség nem tudom milyen.
Hooters - All you Zombies (Extended version)
http://sharebee.com/de2997fc
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
látod,látod egy picit nem figyelsz oda,s mindent elhagysz.
ez véletlen nem a Tiéd volt?:
na nem mintha visszaadnám <#hehe>#hehe>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Nekem csak két számom van tõle, innen töltöttem le (mp3 320-as minõség)
http://rapidshare.com/files/116405867/Patrick_Juvet_-_Lady_Night.rar
Jelszó nincs.
Gyári lemezeim nincsenek tõle. Én is kerestem a zenéit, mert van egy gyûjteményes albuma, az például kifejezetten érdekelt volna, az odimusic oldalán van, de nem él a link.
Ezen a két számon kívül meg lehet talán szerezni az egész Lady Night c. albumot, de én csak olyanokat találtam, amikhez nem volt megadva a jelszó, illetve ami meg volt adva, nem mûködött. Majd szétnézek délután, hátha tudok segíteni.
Szia!<#integet2>#integet2>
Most te segits nekem,ha tudsz?
Ismered Patrick Juvet? Állitólag egy lemeze van csak a 70-es évekbõl,de kiadták franciáúl és angolul,de nem biztos hogy jól tudom.
Most megpróbállak én is.
A korai örömrõl eszembejutott egy mondás, nemrég olvastam valahol és nagyon tetszett.
Woody Allen: Nemrég meghívtak egy korai magömlésrõl szóló konferenciára.
Öt perccel a kezdés elõtt érkeztem, de már mindenki elment.
mi vagy te: gondolatolvasó<#nemtudom>#nemtudom><#wilting>#wilting>
már mindenhol kerestem<#nevetes1>#nevetes1>
..csak épp nálad nem..
Exotic Holdfénytánc lemez
Roxbury 54 Disco for life
Utóbbit nem ismertem, de marha nagy zene!!
Az Exotic lemezt pedig így több mint 20 év távlatából már el is felejtettem, hogy milyen isteni, most hallgattam meg háromszor egymásután...
régebben korai (mag)ömlésnek hívták magukat, de folyton félreértették<#nemtudom>#nemtudom>
bár tudnám: mit lehet ezen félreérteni<#vigyor5>#vigyor5>
feltette a katona klári parókáját, és belecsapott a vokálba<#nyes>#nyes>
..vagy csak elszaladt a legközelebbi lokálba<#nyes>#nyes>
ahol épp katona klári lépett fel..
ismerek embereket, akiknek az mp3 320-as is az<#whatever>#whatever>
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>