A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy integetek itt a széken, hogy majd' leesek?
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Akkor kellenek szignálok vagy hasonlok?Mert akkor talán még vágok ma este össze néhányat izelitõként,mitudomén Csak fiataloknak,Éjszakai koktél vagy Pillantást.(vasárnapi koktélt nem érdemes merg Fiataloknak-t mert az csak egy bemondás,elején,végén)A Danubius szignálokat meg keresgélnem kell.
Viszon Én még nem töltöttem fel neki, pont azért, mert nem tudtam, hogy akkor most mit is akar?? <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Ezek nemtom kik..
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Nálam ez a trió a zene mélypontja.
Ez van. Izlések és maflások...már megint
Amikor Mandy Smith rázendít, hát...
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
a lényeg hogy te azért tudod hogy amiket kért azok ezek is!
szia
Kösz hogy válaszoltál !
Tényleg a Mikó robival mivan hova sódorta a szél?
......................
A london boys mixet amit állitolag a kis Komjáthy Zoli készitett egyszer leis ment valamelyik müsorban nincsmeg? Ha meg lenne nagyon örülnék régota keresem és tök jól meg volt csinálva vagy a szombatesti extazis Bochkor Gáborral Sz.... A...... alias Villám géza Balázsi panni Jáksó L énekelt együtt nincs meg valakinek jó minõségben?
Belekeveredtem, mint majom a liánba!!
Timcsy ezeket kereste:
Disco Party (1987)
Disco Party (1979)
Super Hits: Living on Video (1985)
Super Hits (1983)
Top 12 (1982)
Nem néztem meg mindenütt, de nekem meg valami ilyesmi van:
Neoton Famila - Top Hits '83
Neoton Famila - Super Hits 84
Na akkor most melyik a jó??
Atiapukával mi van?? Atianyuka eladta a gépet??
Gondolom errõl van szó.
Na ,ez nincs meg nekem.
Ej ej...
Én magam részérõl nem szeretem, ha New Wave-es dolgoz fel valamit.
És azt sem, ha New Wave-et dolgoznak fel.( pl.: a SAW )
A sokat emlegetett izlések és maflások...
\1993.No Way Out\
Szerintem az megvan neked, ha mégsem felnyomhatom majd csak még nem volt erõm a Fancy singles-eket feldarabolni így egyenlõre egyben van 111 megás FLAC-ban
Akik nem netrõl! töltögették,hanem eredeti lemezeiket töltik fel,van-e mod arra hogy ha kérem(akár privátban),elküldenék a feltöltött zenéknél a szerzõt,a kiadot és ha van rajta akkor lemezszámot,kiadási évet.(persze csak amelyiknél kéne nekem)Nagy segitség lenne.
Na tessék.Mellesleg megjegyzem nekem a DJ'S Projectes feldolgozás tetszett mindig jobban.
Természetesen ismerem,de a katalógusom alapján nincs meg ez a szám nekem.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Ha már rar-ban leszel szives feltenni, szeretném én is letölteni majd.
<#worship>#worship>
5,7,13,16,19,21,22,23,24,27,28,33,38,39,40,46,47(A Brando tol Wish Key ig terjedõ listárol)
Kiváncsi leszek némelyik miben tér el az enyémektõl??
Köszi, nem baj, hogy csak 192-es, a különlegesebb daloknak bármilyen formában örülök!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Még egy kérés, ez sincsen még meg, pedig egy remek feldolgozás.
Ezt is keresem még !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Majd egy RAR fájlban feltolom valahová!
A LÁNYA!!!
1.vagy nincsenek meg
2.vagy megvannak de nem ebben a remixben
3.vagy ebben a remixben vannak de valamiért nálam rövidebbek,vagy hosszabbak,és kiváncsi vagyok mi az eltérés.
Jelenleg 41 szám akadt fenn a rostán?megirjam mindet??(gondoltam elég lenne a lista sorszáma)
NEOTON MAXIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha már másnak nincs!
http://sharebee.com/5c430f4f
Honnan tudjam, hogy hiányzik, ha nincs meg?? <#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként kb fél éve kerestem egy számukat amivel anno Breki megdobott, de, hogy mi volt az, már nem emléxem.
<#fejvakaras>#fejvakaras>Ráadásul (BOCSI BREKI!!!!<#worship>#worship>) azóta véletlen kitöröltem!
Na ez kellene!! <#nevetes1>#nevetes1>
Nem véletlen hogy szinte csak a Neotonnak jelentek meg anno maxijai.
Egy ideig még 91-92 ben kaptunk promobakelitmaxikat magyaroktol(de nem azoktol akiket irtál)aztán jött a cd korszak és akkor már szinte mindenkinek maxijai lettek(amit aztán promotálhattak az elõadok,hogy megjelent a lemezem!!!),anno ha fizettél volna 3-400 ezret akár neked is lehetett volna lemezed😊)A fehérvári gyár legyártotta volna.
Lian_Ross_-_Neverending_Love__Rap
Maltese_-_Mama__Extended_Version
Raul_Orellana_-_Raul_Mix__Another_Version
Raul_Orellana_-_Raul_Mix__Raul_Mix_Version
Bank_Of_America_-_Shall_I_Go__Vocal_Version
Kris_Tallow_-_Emotions_Game__Extended_Version
Egy kérdés foglalkoztat már rég óta. Lehet, hogy csak Én vagyok információkkal alúltáplált, de segíts a dologban.
Már a 80-as években is divat volt a nyugati piacon egy-egy számból maxi cd-t kiadni. Ezeket mind a mai napig fel lehet lelni.
Szívesen vettem volna ilyen maxikat, remixeket a hazai együttesektõl is. Most persze mindenki a saját kedvenceire gondolhat, de, hogy említsek egyet-kettõt:
Neoton Família
Elsõ Emelet
Bikini
Edda
És persze még sorolhatnám reggelig!!
Mi volt (vagy lehetett) ennek az oka? Az elõállítási költségek és a befolyt nyereség aránytalansága? Piaci igény hiánya? Mi????
Hát igen! Sajnos Siófok (csúnyán fogalmazva!) eléggé elkurvult az elmúlt évek alatt. Régebben a családokat célozták meg mind a programokkal, a szálláshelyekkel és persze a városi szolgáltatásokkal.
Aztán jöttek sorra a "híres" disco-k (Palace, Flört, hogy csak a 2 legnagyobbat említsem)aztán a Coca-Cola Beach House és szépen magábaszippantotta a város elõször az ország, aztán nyugat európa, most meg már a keleti rész maffiózóit, kábítósait, idiótáit és persze az önmajmolt fiatalokról nem is beszélve.
Régen, ha szórakozni vágytunk bementünk a kikötõnél a Matrózba, vagy ott volt a Siótour Disco. Mellette még rengeteg kisebb, de annál hangulatosabb hely volt.
Nem ismerem Füred nappali és éjszakai életét, de azok amiket írtál tutira kenterbeverik a "Balaton Fõvárosa" címmel büszkélkedõ Siófokot!
Utcai zenészek?? Hmmm! lassan már azt sem tudjuk, hogyan néznek ki!
Pedig anno!! Felkelt a nap, és ezek mint a piaci legyek kirajzottak az utcákra, fõtérre, vasúti alúljárokba stb. Most meg!? Még a fõtér sincs meg!! Nem tudom a város úgymond szívében voltatok-e, de az áruház helyén most egy nagy gödör tátonk! Nesze neked turizmus!! Nem kell éveket visszamenni az idõben, elég ha csak a tavalyi évre gondolok, amikor a fõtéren (meg a városban), Füreddel együtt F1-es autók dübörögtek az utcákon.
Ha egy visszajáró vendég (aki 15-20 éve minden évben Siófokot választja) most végignéz a városon sírva fakad!
Na ennyi, mert Én is mindjárt elszomorodom!
U.i.: Elnézést kérek minden fórumozótól a hosszú hsz-ért! Fõleg, hogy nem is idevaló!!!!!!!!!!
1. Koto - Chinese Revenge (New Mix) (7:03)
2. Koto - Chinese Revenge (Original Mix) (6:14)
3. Koto - Chinese Revenge (Asia Version - 89) (4:55)
4. Koto - Chinese Revenge (Original Version - 83) (6:18)
5. Koto - Chinese Revenge ('89 Mix) (5:50)
6. Koto - Chinese Revenge (Dub Version) (6:00)
7. Koto - Chinese Revenge (6:25)
Az alant lévõ alaptevést keresem 1986-ból. Hogy nehezítsem a dolgotokat csak ez a verzió kell, mivel ez az, ami még nicsen meg. Egy biztos, ez a New wave 1986-os termései közül számomra a legnagyobb !
Köszönettel ...
EZT KERESEM, ITT NYOMJAD MEG !!!
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
http://sharebee.com/4cb57a5e
<#integet2>#integet2>
Kid Creole - Don't Take My Coconots (6:45)
coconouts