A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többünknek így van meg.
Carol O - Only 4 Love Single (3:05)
MPEG 1.0 layer 3, 192kbit, 44100Hz, Stereo
De hála az égnek a 2009-es Dj s Project feldolgozás is nagyon jól sikerült belõle.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nekem David B. - Diana száma kellene. Ha valakinek meg van küldje el.
Üdv. Attila!
Annyit viszont hozzátennék, hogy kár ezt munkára, de legfõképpen gyerekre fogni, mert az írásodban, olyan alapvetõ helyesírási hibák vannak, ami nemcsak egy egyszerû karakter elütés.
Nem tudsz helyesen írni, és akkor mi van, sosem késõ megtanulni legalább a saját anyanyelvünket helyesen megfogalmazva prezentálni.
Használj mozilla-t, tudtommal abban van ellenõrzés, és hamarosan ösztönbõl fogsz helyesen írni.
Néha én is elcseszem, de a tied azért más.
helyes irásba
belle
kõtnek
erõségem
fûlsüketitõ
egyébb
ir
munka helye
Azért ezek mindennapos szavak, de ettõl függetlenül Te döntesz, hogy akarsz-e helyesen írni, vagy egy hsz-ben kifogásokat találsz rá.
Nem reflektáltam volna rá, ha direkt nem hívod fel rá a figyelmet😊
Üdv
<#integet2>#integet2>
What about the forests?
http://rapidshare.com/files/271020523/Carol_O_-_Only_4_Love_-__downloadmp3search.com_.mp3
Itt meg akkor egy válogatás a Gyuri szignáljai közül némelybõl,most az Éjszakai koktélra,varánapi koktélra és a dan szignálokra volt idõm,ha kell majd a csak fiataloknak szignálok között is válogatok,ha kell.Ok?
http://rapidshare.com/files/271019049/netre.zip
Én is tudom milyen lemezeket adnak ki néha(minõségrõl nem is beszélve ami országonként változik.
Sajnos én is sok olyan cd-re ird felvételt kaptam anno amit nem én játszottam ki,viszont a katalogusomban ezeket az adatokat is fel szoktam tüntetni(ahol hozzáférhetõ,és meg tudom)Ezért törekszem arra hogy ahol tudjam ezekböl amit csak lehet meg tudjak(ebben sokat segit a discos oldal,de sajnos van ami nem szerepel a katalogusaiba)
tehát ez CSAK egy kérés volt,nem azokra vonatkozik,akik maguk sem tudják vagy azokra akiknek erre nincs idejük😊))))))értve??
2.lehet ezt még fokozni próbáld csak ki és menni fog ha nekem sikerült neked is megy majd!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
még ha a hsz-eimen tova siklasz is, azért én megteszem egy-két maxinál amit kérsz...
hamarosan (ma vagy holnap) wescone kolléga hq sound fórumába nézz be.
kérésre feltolok pár maxit, s mert szépen kérted, megtalálod majd a rarban az általad keresett szerzõt, kiadót, lemezkatalógusszámot, és persze a kiadási évet is<#eljen>#eljen>
igaz, ebbõl azért nem fogunk rendszert csinálni<#hehe>#hehe>
az ötletet remeknek tartom, bár kevés kolléga tol fel saját rippet.
õk nagy szarban lennének, ha ezeket is csatolni kellene<#nevetes1>#nevetes1>
és még egy apróság (bár ezt neked sokkal jobban kéne tudnod itt bármelyikünknél elvileg):
sok olyan vinyl létezik, amin max csak egy katalógus vagy szériaszám szerepel csupán az elõadó, a számcím és az oldal számozás mellett...
kell lennie, kereses ala vonva <#nevetes1>#nevetes1>
Nálam ugyanez a helyzet (annyi különbséggel, hogy 2 gyerkõc van + ráadásul állandó készenlétben kell lennem, mert ha riasztás van a boltban, akkor ugrás!!).
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Tudtommal csak eme 7" van belõle. Bár ki tudja a japánoknál lehet,hogy kiadták .
Csak a WAV peregjen
Jöhet egykét szignál amiben sok efekt van!
Azon kolégáknak akik a helyes irásba is belle kõtnek meg mindenbe!!!
Igen nem az erõségem!
De javaslom nekik probálják ki a következõt!
-Tévé szól
-közben gyerek valamit csinál félszemem rajta ha nem valamelyik fûlsüketitõ játékkal játszik-
+++napi teendõk rendezése++++Munkával kapcsolatos dolgok ++++ egyébb
Ha ezek mellett valaki 100% helyesen ir kezetrázok vele!
Nem mindenkinek olyan szerencsés a munka helye hogy egész nap a neten lóg!
pedig volt.TOP 12 és TOP 15-is.
köszi a muzsikát,közben én is feltoltam.elég gyorsan felment az apartmanban 8 gigás net van.
http://rapidshare.com/files/270994773/U.K._-_Roadrunner_vinyl_.rar
FLAC jelszó nem kell.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Csak a WAV peregjen
Megvan neked esetleg??
Szerintem, te tudsz nekem segíteni.
Keresek egy olyat, hogy JP. Junior - Carmen vagy GP. Junior - Carmen
Ez egy erõsen basszus alapú italo mû.
A "Fiataloknak"-ból vadásztam le....
Már közzé tettem a kérésemet a fórumon, de sikertelenül...
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ja a Roadrunner 320-as és 6:31
1. U.K. - Roadrunner (6:49)
2. U.K. - Roadrunner (Radio Version) (4:14)
3. U.K. - Fitness (instrumental(3:28)
Mindjárt linkelem!
Nagyon beindult a fórum!
Ezt a két számot kerestem.
Chocolat's - Brasilia carnaval
Chocolat's - Ritmo Tropical
Az elsõ megvan az albumon, 192-es, a 2.kellene még.
Ha esetlegleg valakinek van jobb minõség, megköszönném.
Jó kis latin discó a 70-es évekbõl.!
Köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Timcsi szerintem azokat a felvételeket keresi,amik anno a Neoton elõadásában kerültek a lemezre.(bakelitre)bár a TOP 12-n ha jól emléxem csak egy neoton nóta van.vagy egysem <#fejvakaras>#fejvakaras>
ha minden igaz,valakinek kb.1 éve feltoltam egy másik fórumon.mindjárt megkeresem(ha még megvan)a borítóját a képfeltöltéseim között.
Itt füreden tegnap megismerkedtünk egy házaspárral.kiderült a srác is kedveli a 80s évek muzsikáit.csemegézett a laptopomon lévõ zenék közt,s mikor meghallotta U.K. - Roadrunner nótáját,felkiáltott:te jó ég 1000éve hallottam.nekem sajna bakelitrõl van meg,ha valaki rendelkezik jó minõséggel,tolja már fel valahova neki.
elõre is köszönjük.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Pedig mindig elolvasom, mielõtt elküldöm!
..pár percre eltûnök, megyek iszok egy kis bort! Az lehet, hogy segít!!!
A london boys mixet amit állitolag a kis Komjáthy Zoli készitett egyszer leis ment valamelyik müsorban nincsmeg? Ha meg lenne nagyon örülnék régota keresem és tök jól meg volt csinálva vagy a szombatesti extazis Bochkor Gáborral Sz.... A...... alias Villám géza Balázsi panni Jáksó L énekelt együtt nincs meg valakinek jó minõségben?
kapásból nekiesik a hiba javítójával!!!<#nyes>#nyes>