A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az a lényeg hogy leírtad.A téma a részemrõl is lezárva.
Üdv:Balázs
imo :) science fiction is science fact
1 nem ismer,nem dolgozott velem.
2 csak hallomásbol ismer engem(személyesen csak Eurobeatboy ismer,ha ez nem titok,mivel õ az egyik régi lemezbeszerzési forrásunk munkatársa volt igy vele régi személyes kapcsolatom is volt,igaz már 7-8 éve nem láttam,és a belsõs dolgokrol õ is csak áttételesen tud.)
3."közben megtudtam, hogy ki vagy, honnan jöttél, merre tartasz és hogy mik a szándékaid.. "na ez a mondat meg kifejetzetten fura volt reggelre ébredve.Mintha valami biroságon valami bünözö lenne az ember.Ilyenkor legalábbis(én)privátban meg szoktam mondani,hogy ki az akitöl hallott rolam.Mert ha egykori rosszakarotol,akkor nem foglalkozok vele,ha meg volt munkatárstol,akkor elgondolkozik az ember,hogy mit miért mondhat a násikrol valaki.De igy...igy ez rosszindulatot feltételez,bárki bármit is mondjon.
4."terveztem, hogy összehozlak pár arccal innen délmagyarországról, akik komoly gyûjtõk, de ezek után ez már lefújva.".Nos én ilyet nem kértem,igy ha most lefujja nem vesztettem vele semmit.Igaz van egy tag aki privátban felkért egy ilyen csapathoz valo csatlakozáshoz de ugye,mint itt is, nem derül ki,hogy ugyanarrol van-e szo vagy másrol.És egyenlõre nem is foglalkoztam azzal sem,nemhogy ezzel.
5."itt a fórumon is van egy tag, aki benne van. õ jelzett, hogy teszteljelek már le zeneileg.."Nos erre nem tudom mit mondjak,mivel ha nem mondja ki az, akkor én sem tudom,hogy a sok privát levél közül kire gondoljak.Igy ez ismét csak egy névtelen dolog.Bár mellesleg tegnap irt egy tag és igért egy felvétel-linket,ami érdekes modon tegnap még élt,ma meg elhalt linknek jelzett lett,de Én nem fogok nyomozgatni.Remélem hogy csak müszaki hiba.
Szoval kezd nekem is elegem lenni a témábol,én csak arra akartam felhivni a figyelmet,hogy nincs bajon zephyr "kollegával"bár nem tudom ki õ,és kik a forrásai,de szerintem ezen levele minimum egy privát levél kategoria,másrész ha állit valamit,akkor a forrásait is tárja fel,mert ugy tisztességes.
Amit a számára elfogadhatatlan zeneszámokrol irt,abban meg nincs vitám,mert leirtam,hogy ezt a két dalt én is kaptam,számomra megbizhatonak ismert forrásbol.De ezt nem is titkoltam.(ha meg nem tetszik neki irja meg ,mi hogy ellenörizhetjük itthon ugyanezt)
Egyébként pedig régi forumozo vagyok,ha nem is itt,ennél durvább és személyeskedõbb vitába is belekevertek már olyanok,akikkel aztán élõben a leggyümölcsööbb kapcsolat alakult ki,szoval viszonylag vastag a bõröm😊)))))).
De ha én nyilt vagyok akkor a másik is legyen az,ha máshogy nem hát privátban.
Részemrõl,ha nem lesz ujabb megjegyzés lezártam a témát.
(természetesen a kért minõségben)<#nevetes1>#nevetes1>
Remélem segítettem.
(ami késik az nem múlik...)<#wave>#wave>
Ráadásul, hátha nem is sejtek valamit, amit kéne <#hehe>#hehe>
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Sõt, valaki betelefonál a kívánságmûsorba, mire lemegy 1-2 szám, már amit kért az illetõ, addigra lejön a netrõl <#hehe>#hehe>
Az már más kérdés, hogy csak abból lehet kérni, ami megvan a rádiónak, és amit amúgy is adnak egész nap <#boxer>#boxer>
Anno persze inkább azért kértek, kértünk számokat, hogy fel tudjuk venni, nem a szívküldõ funkciója miatt <#hehe>#hehe>
Néha a kevesebb több.
Kolléga én is köszönöm az értékes információkat.Elnézésed kérem hogy mostanra bírtam átolvasni ennyi hozzászólás közül.
Üdv:VB (Vass Balázs)
Stool Pigeon (12" Mix)
flac ellenõrizve tau-val.
Pass: kid
nincs nekem bajom vele de nem kellene mindenbe belepofazni amit tobb ember felreert
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
1.Anno a lemezkiadoi körben nagyobb becsületem és tisztességem volt ,mint sok-máig neves szerkesztõ és müsorvezetõtársamnak.Record express vip belépõket,vagy lemezeket sokáig csak én kaptam megjelenés elõtt a kiadotol,köszönhetõen a szerkesztési elveimnek,ami eltért a többitöl,az EMI-nél olyan vezetõk is tudták,hogy ki vagyok,és fogadtak látatlanban szivesen akiket én elõtte nem is ismertem még soha.Nem sorolom,mert dicsekvésnek hangzana,és nem annak szántam,de anno ez nagyon nagyon jol estett(vagy hogy bemehettünk a nálunk fellépõ akkori euro-sztárok öltözöjébe koncert alatt után,dedikáciora,riportra,stb).
Mivel ez rég volt és már többször kicserélõdtek ezek a kiadok és személyek,igy ennek már gyakorlatilag jelentõsége nincs,de akkor nagyon jol esett,mert a munkánkat dicsérte,minõsitette.
2.Amikor a Gyuri müsorai megszüntek,akkor az akkori gárdábol engem tartott a legmegfelelõbbnek arra hogy az õ szellemiségét és irányvonalát esetleg továbbvihetném a rádioba.Nem azokat akik nálamnál régebben dolgoztak vele,nem azokat akik a mikrofon elõtt ültek,és akkora mellényük volt amit nem biztos hogy megérdelemtek,..nem tudom,azt hogy miért gondolta ez õ igy ,õ tudja,engem is meglepett,váratlanul és utolag visszagondolva felkészületlenül ért.De a kihivásnak akkor is ugy gondoltam meg kellett vagy lehetett volna felelni,ha nincs megint olyan ember a képben velem szemben akit felülröl nyomtak,velem szemben akit nem.Miután a Gyuri távozott a rádiobol,sok beleszolása késõbbi életembe pedig már nem volt.De ez az Én problémám.És a dologban az bánt a legtöbbször,hogy olyan törik a pálcát az ember felett,akik vagy ott sem voltak,vagy olyan székbõl élték át mindezt ,ami velem kapcsolatos,ahonnan csak a háttér egy egy szelete juthatott el hozzájuk, a hallomásos dolgokrol(mondta valaki,hogy hallotta valakitöl...)dolgokrol nem is beszélve.
De ezt szerintem isdenki ismeri,minek errõl beszélni.
De ha baja van,akkor a mai napi engem hiv fel a Gyuri telefonon,nem xy-t és nem z-t.(vajon ez miért van?????)
T. cucurbia! Pedig a papucsos vagy kezes fotó nagy elõny... <#hehe>#hehe> Na nem nálam! Nekem se volt még plazma tv-m. Ha lesz is, akkor inkább LCD...
ha ebben kételkedik vagy vagdalkozik valaki arra harapok,már elnézést.(és sajnos sosem volt mögöttem senki,aki ilyen vagy olyan szerkesztõi vagy mûsorvezetõi székbe nyomott volna,mint "sokakat"a prakszisom alatt.Amit elértem anno,azt saját erõböl,és anyagi forrásokbol tettem,rá is ment a magánéletem anno,amit a mai napig érzek,és nem kivánok senkinek.Belecsömörlöttem abba,hogy 10 éven keresztül szinte napi 4-5 orán keresztül zenéket hallgassak,rohangáljak discosokhoz,boltokba sokszor este hat után majd éjfél utáni hazamenetel után már reggel 9-re vigyem vissza a 20-30 darabos lemezpakkokat.(Vagy vagdalkozzak olyan vádakkal,hogy kimásolom a zenéket gyüjtöknek,mikozben a mai napig is tudom,hogy melyik technikus volt az aki ezt megtette.Dehát az én kezemben volt a lemez,hát kit vádoljanak,ha nem engem?).Hétvégén ünnepnapokon is(szilveszterkor,husvétkor szinte mindig én dolgoztam mert ugye az a családosoknak szünet volt),csak a zenékkel foglalkozni,amikor már a 10-ik cd-nél vagy bakelitnél már arra sem emlékeztél,hogy hogy szolt a legelsõ....nem részletezem,tudom ez olyan jol hangzik sokak szemében de 10 éven keresztül ebbe (is)nagyon bele lehet fáradni.és amikor hazamész akkor még esetleg másnapi müsortervet késziteni,szerkeszteni,szöveget irni(akkor még internet nélkül),olvasoi leveleket feldolgozni(anyám volt a levélbonto mindig örömmel csinálta),és mindezt az akkori árakon is csak középkategoriás pénzért,ami persze a normál gyári ,irodai fizetésekhez képest 5-6 x os volt de egy egy orás mösorvezetõ (akinek sokszor csak féloránként kellett 4 mondatot mondania)bérezéséhez képest,töredék volt(csak egy példa danubius tini kivánságmüsorának készitésekor, a Kajárik Andi gyakorlatilag a müsor kezdete elõtt 4-5 perccel esett csak be a studioba, a leveleket én vittem haza,anyám bontotta fel,én szortiroztam,én nekem kellett elmenni megvenni vagy beszerezni hozzá az egyébként a rádioban nem megtalálhato felvételeket(amiben azért volt öröm is),összeszerkeszteni a müsort,és az utolso két évben gyakorlatilag már a technikus is én voltam abban a két orában a studioban(legalább megtanultam a keverõpulthasználatot,stb).Mindezért ird is mond adásonként brutto 2000 ft-ot kaptam,mig õ 10000 ft-ot.Egy akkori hires müsorvezetõ 1996-os számlája a mai napig a kezemben van,heti kétszer két ora müsorvezetésért ,580 ezer ft-ot számlázott ki.(na ennyit a piszkos anyag háttérrõl)
Szoval nem olyan szép világ ez mint sokan gondolják,akik csak egy vagy két elõado vagy stilus lemezeit gyüjtik,mert abbol nem jelenik meg hetente több tucat,könnyebb eligazodni,naprakésznek lenni,de nekem minden zenei stilus,minden lemezével foglalkozni kellett kicsit ezért aztán egyikben sem mélyedtem el igazán,lehetetlenség lenne,de mindenhez érteni kellett kicsit.És ebbe igenis belecsömörlöttem.
Ezért nekem a hátszeles "kollegák" ne vegyenek a szájukra mert örüljenek,hogy az életük ugy alakult,hogy mindig volt aki megvédte õket a tisztességtelenségek ellen.
Én is probálok rövid,és kedves lenni.(vagy sikerül vagy nem)
1.Arra kiváncsi vagyok,hogy azt honnan tudod,hogy merre tartok,vagy hogy mik a szándékaim???Mert errõl vagy nem nyilatkoztam,vagy ha igen,akkor hamar kiderült,hogy tisztességes szándékkal vagyok itt(és külön kiemeltem mennyire megvetettem mindig azokat akik a gyüjteményüket csak pénzért másolják másoknak,mert sajnos eddig 1-2 kivétellel csak ilyenekkel találkoztam élõben,ezért is örültem ennek a forumnak.).Hogy honnan jöttem azt nagy vonalakban leirtam.Hogy ki vagyok,arra meg nagyon kiváncsi vagyok,hogy kitöl kérdeztem meg,mert van egy két ötletem nevekre vonatkozoan akikre van tippen,ha esetleg negativan nyilatkozott rolam(fõleg azok,akiknek a tisztességtelen magatartását esetleg felhánytorgattam valaha,mert ilyen az emberi Ciránoi természet tudom...hogy nem magába néz,hanem a szonokot utálja meg).Szoval kiváncsi lennék,hogy pontosan miket is hallottál rolam???
2.a két felvétel valoban irott cd-rõl származnak,de olyan gyüjtöröl,aki(legjobb tudomásom szerint,mert sokszor az orrom elõtt másolja),eredeti lemezekrõl másolja át az anyagait.Ami persze nem zárja ki,hogy amikor én nem vagyok ott(mivel nem pesti),õ is valakiktöl kapja.De ezt én nem tudhatom,és mivel nekem nem olyan kifinomult a hallásom mint neked ezért az mp3 kivételével(mert azt még én is felismerem),én ezt nem tudom leellenõrizni.Tehát itt ártatlan felvételgyüjtök becsapásárol szo sem lehet.(inkább annak kéne örülnöd,hogy van olyan technikád,hogy ezt ellenõrizni tudod,és ezt a technikát inkább meg kéne osztani itt is másokkal,nem háttérbõl vagdalkozni)
Egyébként mindkét maxit bármikor be tudnám hozani,most néztem meg a katalogusomban,de 50-60 dollárt nem vagyok hajlando kiadni cd-re sem,nemhogy bakelitlemezekre!!tehát egyáltalán nem akkora ritkaságok,mint gondolod.
3.Köszönöm nem kell összehozni engem senkivel.Tudod 10 évet lehuztam ebben a gyüjtöi világban,az ember kapott hideget meg meleget,és vannak tapasztalataim,és azt mondom,sok "gyüjtövel"szemben,hogy mindig megprobáltam megõrizni a tisztességemet,nem adtam el egy-egy felvételért a lelkemet,vagy azért(mint amiröl nemrég irtam)hogyha megszereztem a keresett felvételt akkor üljek rajta és ne osszam meg másokkal vagy csak pénzért legyek hajlando továbbadni.Mert sajnálatos(és tisztelet az itt levõ kivételeknek)ebben a businessben ez a business.A legtöbb gyüjtö nem gyüjtö,hanem kereskedõ.Én is voltam kapcsolatban régebben olyan gyüjtövel,aki eleve kikötötte csak akkor kaphatok felvételeket tõle,ha x nek vagy y-nak nem adom tovább,mert az illetõ dalkereskedõ.Hát én sosem ilyen voltam,bárki bármit is mondott.
Szoval Ha nem ismertetsz meg senkivel,az a Te problémád,én ezt nem kértem és bár gondolom esetleg ugy érzed,de nem is bánkodom emiatt.
Egyébként kaptam már privát megkeresést azzal majd lehet élek,de remélem nem Dél-Magyarországrol lesz ezek után,ha ott Te vagy az úr.
Na a megbizhato berkekrõl meg inkább nem értekeznék,tul hosszura menne a dolog,és nincs kedvem hozzá,de örülj ha erre még van lehetõséged mert nekem(mint azt már leirtam néhányszor)ma már nincs.(régen a rádioban meg sosem játszottunk mp3-at vagy egyébb butitott zenéket,minden lemez fizikailag a kezemben volt.(és a retromédiás megbizhatoságrol pl.már értekeztünk,nagyon jo példa erre)
4.Mint azt nemrég leirtam,az mp3-akat én is csak meghallgatásilag töltöm le,mert sokszor örülök,ha a zene amit kerestem legalább igy megvan!De cd-re csak wavokat irok,vagy az mp3-at én is erre használom,hogy késõbb az eredeti zenét megszerezzem,és addig depozzam valahol.Egyszerûen azért,amit már leirtam,és érdekes modon ezért a mondatomért is megköveztek,hogy világéletemben utáltam ezt a technikát,De elfogadom,nem hözöngök,örülök ma már ennek is,és nem pocskondiázom azokat,akik esetleg csak ebben fértek hozzá valamihez.
5.Talán már akkor jeleztem mikor idetaláltam a forumra,hogy engem az elmult 10 évben!!!!egyáltalán nem érdekeltek a zenék.10 év rádios mult és azt azt követö egy két vidéki pökhendi rádios és gyüjtö megalázásai után bevallom elegem lett ebbõl az "euro-gyüjtöcsoportbol",már többször azon is gondolkodtam,hogy eladom a gyüjteményem,mert pár milliot biztos kapnék érte,elnézve a külföldi aukcios árakat,de aztán sosem tettem.Közben egyszer ki is raboltak,80-100 cd-mtõl megszabaditva ,amiböl sajnos egy részét a mai napig nem sikerült potolni.Anyagi lehetõségeim is kb.ötödére setek vissza,szoval mig rádios koromban havi 10-20 lemezt is beszereztem,azota jo ha évi 10-12 lemezt megveszek,és ha már veszek azt tuti nem bakelitra költöm.
De sajnos a zene iráni szeretetem végül most 10 év után csak visszahajtott a gyüjtésre,ha nem is ugy mint a klasszikus idõkben.Sajnos valo igaz nem értek(mint az már kiderült)a mai technikákhoz,de igyenkszem alkalmazkodni,és minden olyat ami számomra hasznosithato megtanulni,és azok akik tisztességesek és elfogulatlanok voltak valaha vagy a mai napig velem szemben azokkal a gyüjtökkel tartom a kapcsolatot ma is rendszeresen,akiket meg más egyéni szempontok vezéreltek,azokkal nem szivesen,üljenek csak a dalaikon,ha nekik igy jo.
6.KK-rol valoban elfeledkeztem,de ennek miértjérõl nem igazán nyilatkoznék itt nyilvánosan,ha zavart elnézést érte,és utolag ha jol olvastál emlitettem is hogy tudom kire gondoltál.(egyébként 3-4 éve is összefutottunk a Fehérvár rádoban,és semmi bajunk nem volt soha egymással,legalábbis nekem,és õrajta sem láttam,hogy utálna,de miért is tenné??Nem voltunk közvetlen munkatársak,nem kereszteztük egymás utait,sõt...).De Õ csak egy müsorvezetõ volt a sok közül,akik megfordultak a mikrofonok elõtt,soha nem volt szerkesztõnk,soha nem volt müsorkészitõnk,beszerzõnk,magyarul nem müsorelõkészitõ volt,hanem (és ez nem lekicsinlés)csak egy müsorvezetõnk.Ilyen alapon sajnos számtalan régi müsorvezetõnkrõl emlitést tehetnék,de ha olvassák ezt a forumot elnézést kérek tõlük. (remélem azért nem a Krisztiántol vagy munkatársaitol származnak az informácioid rolam,mert ha igen akkor alaposan és egyoldaluan tájékoztathattak)
Egyébként nekem a Krisztiánnal soha semmi bajom mint ember!!nem volt, a többi meg más kérdés.Nekem nem,de hogy a stábbol másoknak volt-e vele ez más dolog,De a Más nem én vagyok,és most Rolam van szo.
7.
Én nem haragszom rád,bár ha ilyen pletykahirekbõl informálodsz rolam,akkor elvárná az ember hogy ezt esetleg elõször privátban velem beszéled meg és csak ha mindketten elmondtuk a véleményünk akkor irjuk be a közösbe(ahol esetleg én is leirhattam volna,hogy szerinted ezek nem eredeti bakelitröl kapott dalok,hidd el semmi okon nem lett volna eltitkolni,a mixeknél is leirtam,hogy mind eredeti gyári cd-rõl valo 1-2 kivételével).De igy hogy mindenfélét sugallsz rolam nyilvánosan,miközben a forrásaidat nem nevezed meg,majd még olyan kijelentéseket is teszel,hogy ezek után már nem is ismertetsz meg valami Társasággal ez olyan mintha valami leprás furia lennék aki átvágja az embereket,ami igencsak tisztességtelen és álnok cselekedet(mondom ezt látatlanban is,ugy hogy nem ismerlek)
8.Végszoként pedig akinek nem jo mp3-ban egy felvétel az ugyis ide szokta irni és annak nem küldünk ilyeneket,Akinek meg ez is megfelel,mert CSAK élvezni szeretné a zenét,vagy nosztalgiázik,és nem kereskedik vele,a az sokszor ennek is nagyon tud örüni.
Tudod egy valami megtanultam az életben,hogy sokszor a kicsinek is kell örülni,mert aki csak a nagyra vágyik az elõbb utobb kap valami nagyot..de annak nem biztos hogy fog örülni.
Maradok továbbra is baráti üdvözlettel:
Varga Béla
(én ugyanis le merem irni a nevem mert minden amit valaha is leirtam a multrol tényeken és nem mások informácioibol származik)
Nem biztos, hogy jó a tipp mivel kevés az infó, de egyszer próbáld meg úgy
hogy a Ctrl-t lenyomva tartva klikkelsz, ha esetleg ez sem jó akkor úgy hogy jobb egérgomb megnyitás új ablakban vagy lapon.
Illetve nézd meg másik böngészõvel ugyanez van-e
Valaki találkozott már olyannal hogy a Google keresõje nem nyit meg semmilyen oldalt.
Elég nagy probléma ez nekem mivel évek óta ez a kezdõ oldalam.
Odáig mûködik hogy beírom a keresett kifejezést kidobja a találatokat, de ha rákattintok a találatra nem nyitja meg.
Gondolom blokkol valami de nem jövök rá hogy hol kellene be állítani.<#help>#help>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ha kaphatnék egy prezentáló fotót is, azt mind a magam, s képgyûjtõ kollégám vb nevében is naon megköszönném..
pl. egy fotóval a mostani rendszeremrõl..
(mflex által hitetlenkedõ 4 magos vas profi hankártyával- mintha másnak nem lenne ilyen, technics erõlködõ - természetesen phono bemenetes, etc...)
na, akkor lesz üzlet, vagy sem<#kerdes>#kerdes><#vigyor5>#vigyor5>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nekem nagyon tetszik. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Hogy ne csak disco legyen mindig, itt van némi komolyabb muzsika.
Saját vinyl, saját rip, saját up!
A minõség, amilyennek lennie kell!
Ha vkit érdekel a technikai háttér, az a HQ totyikban elolvahatja.
Mike Oldfield - I got rhytm
A dalt Wendy Roberts énekli.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
..ha ez nincs, talán ki sem szúrtuk volna..
sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de keresheted még egy darabig valós wavban<#vigyor5>#vigyor5>
Csak, hogy én is teszteljem a saját vackaimat <#hehe>#hehe><#wave>#wave>
Ha meg netán nem, akkor lehet azért lett, hogy legközelebb így tegyél
<#awink>#awink>
Vagy simán csak élni akartak tovább a növények, és nincs rá semmilyen humbug, belebeszélt magyarázat <#hehe>#hehe>
én arra értettem, hogy nem smokie az elõadó, annak ellenére, hogy a youtube-ra úgy tették ki. sprechen sie zephyr<#kerdes>#kerdes>
próbálok rövid és kedves lenni..
nem biztos, hogy sikerül<#hehe>#hehe>
közben megtudtam, hogy ki vagy, honnan jöttél, merre tartasz és hogy mik a szándékaid..
mivel alapjában véve jószándékú gyereknek tûnsz (bocs a gyerek miatt) szólok még most idõben, hogy nehogy késõbb gond legyen ebbõl..
ez a két felvétel gondolom írott cd-rõl származik. nem tudom, tisztában vagy-é az eredeti forrással.. mert ha igen, az biza nagy gond. de ha nem..
akkor jobb, ha tudod: ez nem eredeti, hanem veszteségesbõl viszakonvertált anyag. gondolom több ilyened is van még..
ezzel csak az lenne a probléma, hogy másokat akaratlanul is megtéveszthetsz vele..
terveztem, hogy összehozlak pár arccal innen délmagyarországról, akik komoly gyûjtõk, de ezek után ez már lefújva.
sajnos (vagy épp szerencsére) olyan berkekben mozgok, hogy csak megbízható eredeti forrásból szedett anyagból gyûjtenek és cserélgetnek.
ezeknél az mp3 csak meghallgatásig van, aztán lomtár. ha tetszett, megveszik az eredetit.
itt a fórumon is van egy tag, aki benne van. õ jelzett, hogy teszteljelek már le zeneileg..
ismétlem. nem állítom, hogy szándékos a "hiba", de ebben az esetben mindenképp gond, mert jó anyagod van, csak épp a minõségbe csúszik néha hiba. ez van.
más:
k.k.-ra visszatérve. hogy jön õ most ide? kérdezted nemrég tõlem.
hát csak úgy, hogy krisz barátom 1989-ben gyuri bá mûsorvezetõjeként kezdett, és te még csak meg sem említetted a nevét a felsorolásodban.
így került elõ a neve..
haragszol rá, vagy nem értem miért hagytad ki..
azért rám nem kell haragudnod, tudod én csak a "munkámat" végzem.
ha tudok, és van miben, neked is állok rendelkezésedre..
további kellemes estét<#integet2>#integet2>
Mára ez az utolso mentem alukálni.
árulja el valaki,hogyan kell ide videót beszúrni.<#falbav>#falbav>
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!