A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rapidshare.com/files/273320417/Pad__d__-tibi.wav
http://rapidshare.com/files/273320510/Cintula-tibi.wav
Cintula az más téma,nagyon sajnálom,hogy ennyire eltünt a médiábol.Õ egy nagyon remek és vicces ember volt,imádtuk ha beesett a nagy lemezkosarával,a legtöbbször valahonnan vidékrõl,felvágott valami hetvenes évekbeli maxit aztán durr bele a müsorba(már amig maga szerkeszthette a müsorait a Danubiusban)Én személy szerint nagyon kedveltem õt.Talán nekünk a legemlékezetesebb az az eset volt amikor egy délután szokás szerint hirek után elinditottuk a szignálját(ha emlékszik valaki,még a Jibaro c felvételre,ennek 9,50 perces változata volt a beköszönözenéje),majd egyszer csak jön a telefon,hogy õ már uton van de még valahol Érd elõtt jár mert nagy a dugo,de ne tegyünk fel zenét,mert esküszik,hogy idõben beér.
Hát lassan ezalatt már mindenki tükön ült,azt néztük már csak hogy mikor ér véget a zenéje,õ meg sehol.Zene felénél mégegy telefon,hogy már itt jár a Bach csomopontnál ne aggodjuk(Mi,mi nem aggodtunk,ááá).Majd zene vége elõtt fél percel amikor már halkult a vége,beesett a studioba,és ,mintha mi sem történt volna(hallgato szempontjábol végül is semmi),beköszönt,és felkomferálta az elsõ lemezét.(lihegés nélkül).Hogy hogy csinálta a mai napig rejtély,9 perc alatt elérni Budaörsrõl a Brody S.utcába,parkolot találni,feljönni az elsõ emeletig....mindegy,számomra ez vele kapcsolatban a mai napig rejtély.
Na mindegy ha hiányolta bárki is a hangját,elõkaptam egy régi slágerlistájának,mustertekercsét.Ha a dalokat hozzáadjátok kaptomk egy majdnem komplett müsort😊)
http://rapidshare.com/files/273320126/cintula-musicweek.wav
ajánlom mindenkinek figyelmébe fõleg Kaposi cimborámnak!
Genom & Synthesizers - The World Of Chinatown (China Light Version (4:55)
link
Ha már úgy is szó esett Gyulárólakkor 1 pár kép tegnap készültek!
Nem wordben irtam be,hanem abba a kis rublikába,ugy hogy elõttem volt a kinyomtatott levél,és igy az egyes mondatokrol eszembe jutott gondolataimat sorrendbe rendeztem.Mégegyszer elnézést,ha ilyen hosszu lett,tudom élõben ez kb.csak két három perces beszéd lett volna,igy meg...de hagyjuk.
Sajnos a discosban nekem is az a legnagyobb problémám,hogy sokszor olyan kiadványokat,lemezeket sem találok meg benne,ami egyebként fizikailag ott van éppen a kezemben.Meg olyan irott cd-kröl is látok leirást,amit soha senki nem adott ki hivatalosan.Ilyen alapon én is felrakhatnám az irott cd gyüjteményemet,nem?
De azért valljuk be,nekem azért sokat segit a szerzõk és kiadok felkutatásában fõleg azon bakeliteknél,amelyiket még nem én játszottam át,mert elõtte ezeket az adatokat nem igazán rögzitették.
ill. milyen hibát ne kövessek el...? nem olyanra gondoltam, hogy felteszem... <#hehe>#hehe>
http://youtube.com/user/BohlenStyle
wav, flac, mp3 320 ?
Kérdem én ezt azért, mert a netem feltöltési sebessége kb. 14KB/sec 😞 - ezért sem ömlesztelek el titeket a zenéimmel <#hehe>#hehe>
<#vigyor5>#vigyor5> Amit cucurbia leírt, szerintem teljesen korrekt.
imo :) science fiction is science fact
nem tudtad, hogy sokol minõségben is én vaok az ász#nevetes1]
önmagasztalás<#wilting>#wilting>
hát az meg mi a túró<#hehe>#hehe>
inkább téged magasztalljalak<#kerdes>#kerdes><#nyes>#nyes>
no most már tényleg mennem kell, mert 10-ig gyulán kell lennem<#falbav>#falbav>
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
de magas hangminõségrõl inkább ne.
abban ugyanis verhetetlen vaok.
Ezen jót röhögtem korán reggel, inkább meg sem említenénk a pár hónapja történt próbálkozásaidat, aminél még egy sokol is szebben szólt
Na megyek vissza aludni, kifárasztott a röhögés, meg folytonos egekig magasztalásod saját magadról, csak így tovább!!
What about the forests?
mindjárt az elején, ezzel kellett volna kezdened..
ebben tényleg benne van a lényeg.
sok minden ezek közül csak a te fejedben létezik, de ez nem gond,
mert egy jó mûsorkészítõnek kell is a fantázia<#nevetes1>#nevetes1>
ha már kiigazítás...<#whatever>#whatever>
én sem vaok a délmagyarországi italo,-euro zenei feketekereskedelem feje<#hehe>#hehe>
..ha akarnék, lehetnék..de ez egy másik történet<#nevetes1>#nevetes1>
nekem inkább az ismerettségi köröm gyûjti ezeket a sokak által keresett maxikat és albumokat..
én sem vaok a szó szoros értelmében vérbeli gyûjtõ..
de pár ismerõsöm (barátom) igen.
látom, azért a szálka a szívedben maradt, hogy kik is lehetnek õk.
nem számít. nem foglalkoznak veled. csak a zene érdekli õket..
semmi más. néha nem is esznek, vagy napokig nem is alszanak, és véreres szemeikkel lesik a netes vinyl árverések eredményeit, hogy sikerült-é végre mexerezni egy-egy ritka maxit/albumot<#hehe>#hehe>
sokan vannak, akik keresnek errefelé pár igen ritka zenei csemegét ..(általánosságban az sg-n, nem csak itt)
pár dologot sikerül is nekik beszerezni, de arról kár is álmodozniuk, hogy valaki egyszer csak idelibben és a közel 15000-es vinylgyûjteményét csak úgy megossza velük<#vigyor>#vigyor>
még egy dolgot azért tisztázzunk:
fanatikus hq minõségmániás létemre, kissé zavar amit leírtál.
szerintem ugyanis egy dolog számít csak, és semmi más:
ha valamit egyszer gyûjtesz, akkor az mindíg legyen a lehetõ legjobb minõségû.
ebbe a minõség dologba pedig akár bele se kezdjünk, mert neked is szívesen elmondom amit már a többieknek is elmondtam:
beszélgethetönk bármirõl (akár kismacskákkal egyensúlyozó kollégákról, akár régi jó, és ritka zenékrõl, de magas hangminõségrõl inkább ne.
abban ugyanis verhetetlen vaok.
(s egyúttal megemlíteném, hogy az általad felvázolt 22 khz-es hangfelvételek tökéletesen megfelelõek lesznek mindenkinek, mert hogy az ez feletti hangtartományt igen kevesen képesek érzékelni<#papakacsint>#papakacsint>)
az mp3-at pediglen arra kell használni, amire eredetileg kitalálták: meghallgatni, és kész.
de ha a zenét érezni, és átélni is xeretnénk, akkor inkább gyûjtsük az eredeti losslesseket, amik éppen úgy szólnak, ahogy azoknak valójában szólniuk kell..
és mára végezetül:
nem az a lényeg, hogy ki kit ismer. ismerhetem én az amerikai egyesült államok elnökét is, vagy a svájci kormányzót, sokkal fontosabb, hogy mihez tudok bármikor hozzájutni kiváló minõségben. ez a lényeg...
maradnék még szívesen, de most sajna újabb üzleti ügy vár gyulán.
estefele leszek csak. remélem minden fontos dolgot kitárgyaltunk végre, és ki-ki mehet tovább a saját útján.
köszönöm a hosszú írást, érdekes olvasmány volt.
have a nice day<#integet2>#integet2>
Rég írtam nagyon régen.
Olvasva a régi sztorikat eszembe jutott két másik személy neve B. Tóth és Cintula. Cucorbiát kérdem ö róluk nincs valami jó kis története?
Ja és ha beszélsz Gyuri "bácsival" jó egészséget hosszú életet kívánok neki nagy rajongója voltam. Nagyon sok jó zenét vettem át anno a mûsoraiból amik a következõ héten forogtak a diszkóban. Mert ugye a 80-as években nem volt olyan könnyû zenéhez jutni. Legyen szép napotok!
Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!
Sok nagyszerû kiadvány található azon az oldalon,sok remek gyüjtõ az Usától-Koreáig illetve egy pár magyar gyüjtõ kolléga is feltette a darabjait illetve annak egy részét.Ezt azért tette elsõsorban hogy másoknak segítsen tájékozodni,illetve nemcsak azért..ebbe most nem mélyednék bele.Ha jársz az oldalon sûrûn akkor láthatsz valamit amirõl már beszélgettünk az elõbbiek során ott az információ sokszor hiányosan és talán hibásan is és ami engem idegesít fotó nélkül..mert ez így lenne teljes..Hamarosan szerintem folyt köv,,Good Night Mindenkinek
viszont azt tudom, hogy holnap reggel megyek gyulára ha el nem alszom<#nyes>#nyes> (bár az aszzony úgyis kelt majd, mert õ okosabb mint én, s már alszik rég)
kattintok pár szép fotót akkor, s beugrok a hardredbe is, mert elvileg megjött a meglepi acer laptop az asszonynak, csak még õ nem tudja<#kuss>#kuss>
zárva lesznek ugyan, de mondanom sem kell, a tulaj régi cimborám, s a kedvemért beugrik 10-re<#whatever>#whatever>
nem árultam el az asszonynak, mert gabesz nem ígérte biztosra..
óvatos vaok<#sniffles>#sniffles>..és qrva álmos is már..
jó éjt mindenkinek<#integet2>#integet2>
Végigolvasva a kialakult polémiát,és fõleg a nekem irt válaszleveleidet( a durvátol kezdve a finomig)kialakult bennem az a kép,hogy igazábol ez az egész hajcihõ személyem körül valakinek vagy valakiknek egy alapvetõ félreértésébõl adodik,mégpedig abbol,hogy attol hogy valamikor rádióztam,ráadásul tûzközelben,ahogy szokták mondani,ettõl nekem valami irdatlan nagy lemezgyüjteményem lenne.DE,és én ezt már akkor ,amikor idebetõdtem is leirtam,ez nem igy van.Az igaz,hogy rendelkezek egy jo 2500 darabos cd gyüjteménnyel,és egy olyan jelenleg 1500 darabos irottcd gyüjteménnyel,de ennek csak egy töredéke az italo és eurozene,mivel én egész rádios pályafutásomat és lemezek között letöltött életemet a kilencvenes években éltem, a nyolcvanas évek csak annyibol álltak és állnak a szivem közepében,hogy akkor voltam középiskolás,akkor eszméltem a zenékre és azok közül a zenék és elõadok közül,akiket szeretek akkor élték virágkorukat,de ez igazábol csak az 1984-1998 közötti idõszakot öleli fel,mert az azelõtti és az azutáni dalokkal kiadványokkal már csak hézagosan foglalkoztam,idõ,érdeklõdés vagy bármi más okán.(ráadásul a gyüjteméy többi része R&B,house,rock,vagy egyéb zenei stilus,elenyészõ az euro-italo)Ezért aztán soha nem tituláltam magam ebben szakmai tudornak,csupán azért jöttem ide(és ezt már legalább 3x leirtam),mert bizonyos beszélgetésekbõl az derült ki hogy talán eléggé tüzközeli informáciokkal szolgálhatok a belsõ rádios világrol.Nem terveztem irtozatos nagy dalgyüjtemény beszerzését,ha az elmult 10 évben ezt nem forsziroztam,valoszinüleg ezután sem fogom,de természetesen,velem született zeneszeretetembõl kifolyolag ha egy általam már rég keresett felvételhez-akár ilyen modon is-hozzá tudok jutni,akkor ezt a lehetõséget(is)ki fogom használni,és ha tudom akkor a saját gyüjteményem anyagát is szivesen megosztom.
DE!Én nem rendelkezem bakelitekkel,sosem vettem bakelitlemezeket(tudom mit mondanak erre a gyüjtök,de most ebbe nem megyek bele),azt a néhány tucat nagylemezt és válogatást,és kb 5-600 magyar és külföldi kislemezt amit a Gyuri tárábol végül én kaptam meg mégcsak meghallgatni vagy lejátszani sem tudom idehaza,igy ha bármi ilyen kijátszás akarok végezni,és a felvételt nem tudom megszerezni cd-n,akkor elviszem egy gyüjtö ismerõshöz aki ezt nekem megteszi.És mivel õ rendelkezik szélesebb kapcsolatrendszerrel,azokat a zenéket amelyekre esetleg szükségem van, eddig töle hoztam el.(Õ bakelitrõl játsza át tudtommal,de ezek szerint tudta és tudtomon kivül,õ is kaphat netrõl alakitott zenét,de errõl én személy szerint ugy gondolom nem tehetek).Hogy miért nem?Azért mert én ezeket hangtanilag a fülemen kivül nem ellenõrzöm.Hogy miért nem?Sajnálom,valoszinüleg itt a külömbség a Te köröd és az én köröm között.Te ,ahogy irtad minõségre kényes,minden hangi részletre figyelõ körben csereberélsz,Én viszont 1989 ota csak arra figyeltem mindig hogy a zene rádios,lejátszhatosági szempontbol(!!) legyen megfelelõ.Ezért aztán részemröl nem zavar ha csak mp3-ban találok meg egy számot,mivel manapság már a mai számitogépes adók mindent errõl nyomnak.(az más kérdés,hogy én személy szerint utálom,nem szeretem sem a formátumot sem a hangzásvilágát,nincs is i-podom meg hasonlo mp3 walkmenem)Amint lehet megprobálom eredeti wavként felkutatni a dalt.Másrészt rádios lejátszás esetén a keverõpultok különféle átalakitásai miatt ezek a széles frekvenciatartományok nem is mennek át a hallgatohoz(bár lehet ma már ezeknél a digitális meg HD adásoknál ez is változik).Egy szo mint száz,engem lejátszás szempontjábol mindig jobban zavart ha egy dal sercegett vagy pattogott,mint az ha a frenvenciatartománya kicsit hiányos volt,amit adásba adva nem is lehetett érzékelni.(vagy az ha nem voltak infok a dalrol,szerzö,kiado,stb).Ezért van az hogy ezeket a kapott felvételeket,nem igazán chekkoltam.Ha a fülemnek megfelelt,külön programokkal nem ellenöriztem,ha a hangzáson hallhato volt a bibi akkor meg jobbára nem is tettem el magamnak a felvételeket.
Hogy a saját irhato cd-imet hogy készitettem?egy része a rádios tekercsekröl valo kijátszás után készült(aminek szalagbol adodó kis változásárol már értekeztünk,igaz régen is szalagrol vette fel mindenki a rádioadásbol)másrész volt amit datkazettára rögzitettem és utána onnan mentettem át cd-re(elvileg itt nem lehetne nagy minõségromlás,de azért itt is elõfordulhat a közvetlen lemezjátszos-cd-s irokkal szemben)
A cd-ket meg vagy CD-Dat-CD sorban vagy cd-cd ben másoltam mikor hogy lehetett.Tehát ebben volt vagy van egy alapvetõ félreértés,ha egyesek azt gondolták,hogy most majd idejön egy benfentes és nála lesz az egész rádios zenei anyag.sajnos nem,max a lemezkatalogusok,meg amit anno volt lehetõségem és pénzem cd-re irni.A 10 év során a beérkezõ anyagokat én mind a rádio számára játszottam át,saját célra nem is volt akkor lehetõségem,és sem én se a Gyuri nem hordtuk haza a hátunkon a 30-40 év zenetermését,max egy két saját válogatást.
Mint már irtam,ha akkor ilyen lehetõségek lettek volna mint ma valoszinüleg mi is más rögzitési technikával éltünk volna,szerintem olyan heti 20-25 cd-t teleirtam volna,és megusztuk volna a szalagokat.De nem volt,,és ezt a tényt el kell fogadni.(aztán hogy a késõbbiekben valamilyen formában egy egy zeneszámhoz hozzá tudunk-e férni az a jövö kérdése)
Szoval tölem nem várjatok ritkaságokat és hi-tech minõséget mert ez sosem volt sem a rádioban a cél,sem nálam.
(egyébiránt megjegyzem,hogy ma betettem egy gyári Abba cd-t megnéztem a frekielosztását,és 22 kHZ-nél magasabb tartományba az sem ment,pedig nem mondhatnál,hogy a polygram mp3-bol gyártana cdt)
Na akkor remélem ezt a tévhitet eloszlattam a gyüjtötársaidban.
Más:
a spamtopikba valo invitálás nem rémisztett meg.voltam én más forumban egy hétre kitiltva is,szintén olyan ügy miatt ahol valaki megrágalmazott,erre én visszairtam neki egy kéretlen levelet,és mégis engem tiltottak le.Több topiktárs is irt az adminnak,hogy olvassa már el a beszélgetést,és vegye már észre hogy nem engem kellett volna letiltani hanem a rágalmazot de erre az admin csak annyit irt,hogy nem kellett volna válaszolnom.Hát sajnálom,de én önérzetes gyerek vagyok válaszoltam és vállaltam a kitiltást,igy a Spamtol sem rettenek meg😊))
2. amit a szándékaimrol irtál,akkor talán igy érthetõbb lett.
Nem zenegyüjtési szándékkal jöttem ide,ha 10 évig kibirtam akkor tudok várni,hanem fõleg azért mert ugy gondoltam,hogy egy kellemes és hasznos zenekedvelõ társaságra találtam véletlen keresés közben.Természetesen,ha van zenegyüjtési lehetõség akkor éltem és élni is fogok vele,de nem ez motivál,és ezután sem ez fog.
Amit a wav minõségrõl irtál,azt elõbb már leirtam.Én nem ellenõrzöm,és nem is ellenõriztem,hogy azok a felvételek melyeket nem saját kezüleg másoltam cd-re valoban eredeti bakelitrõl irták-e vagy már az is másolt valami esetleg mp3 bol alakitott valami
ha ilyen van,és te vagy barátaid ezt le tudod ellenõrizni akkor szerintem ez egyetlen normális reakcio kétféle lehetett volna(legalábbis én ezt tenném),vagy jelzem a feltevõnek,hogy bocs de ez amit feltettél nem az a minõség amit vártunk ezért vagy azért(recseg,tompa,nem eredeti wav),vagy ha az megvan esetleg nekem jobb minõségben,akkor felteszem a jo minõségû változatot,hogy mások is akkor azt le tudják tölteni.
He nem igy cselekszem akkor szerintem ugyanaz az effektus áll fent amiröl már értekeztünk,"enyém a felvétel és nem adom senkinek",de ez nem a gyüjtök,hanem a nepperek jelmondata ezért én nem is szeretem és kerülöm.
3.valoban többször volt nekem is a kezemben promolemez,tudom,hogy ezeken semmi nics de ezek kivételek,és jelen esetben ezek a kivételek inkább csak erõsitik a szabályt,hogy akinek eredeti lemeze van és nem netrõl töltöget az látja az alapadatokat,akinek meg vaj van a fején az nem.😊).Nem is beszélve arrol a kilencvenes évek végi szokásrol hogy ezeknél a discos cégeknél kérésre bármelyik cd-drõl gyártattak bakelitlemezt(mert ugye egy igazi discos csak arrol dolgozott)
4.Nos a forráasidat azt irtad nem adod ki.Ok igy nem is érdekes bárki legyen is az.összeszámoltam egész 10 éves munkám során talûn ha 5 olyan emberrõl tudok/tudtam akinek rossz véleménye lehet(volt)rolam.Az egyiknek azért mert nem dugtam meg(van ilyen,tul lapos melle volt,sajnálom),egy másikkal azért mert olyan amerikai kislemezeket is odaadtam más müsorokhoz,amikrõl azt gondolta az illetõ hogy az csak az ö privilégiuma,volt akivel magánéletbeli összezördülésem volt,volt olyan is,ma is aktiv rádios,aki azért orrolt meg rám,mert egy általa velem megrendeltetett bakelitlemezért,amikor beérkezett pénzt mertem kérni(õ ugy gondolta az neki ajándékba járna),és volt egy olyan is,aki ugy gondolta,hogy én majd fizetek azért hogy töle felvételeket kapjak,én meg nem voltam erre hajlando( a rádio minden egyes felvételért darabonként fizetett igy akinek sok lemezét kijátszottam az jobban járt mint akinek csak 1-2-t).És persze a különféle lemezmaffiákrol már több szo esett itt mint kéne,egy kettõvel én is összezördülésbe kerültem anno tehát ezek közül elõfordulhat hogy valaki a mai napig kevésbé kellemesen gondol rá.de ez CSAK pár ember, a többség,boltosok,gyüjtök,magánembetek,készséges és megbizhato embernek ismertek meg,ha nem igy lett volna szerintem nem lettem volna képes velük néhány év alatt megduplázni vagy triplázni a begyüjtött és átmentett felvételek számát.Ez nem az én érdemem volt,ez a beszállitok és az én közös érdeme,ezért ha kellett általában én tartottam a hátam odabent(föleg a szalagtulrendelésekért)
Szoval csak ezért érdekelt volna,hogy kik lehetnek ezek az informátorok,mert ha ezek közül valaki,aki érthetõ a reakcio,ha meg nem,akkor meg nem fogok foglalkozni a véleménnyel,én nem pénzember vagyok,és soha nem is voltam a zenét és a pénzt mindig kellõ távolságra tartottam a beszerzéseknél.(egyéb kompromisszumokra meg mindig hajlando voltam ha ez volt a felvétel ára ahogy már irtam)
Amit a végén kapcsolatokrol irtál az meg szerintem csak azért lehet mert valamelyik korai bemutatkozo hozzászolásomon átsiklottál.Én már akkor leirtam,hogy mi hogy szereztük be anno a lemezeket.Egy szoval sem irtam hogy ezek a kapcsolatok még ma is élnének.A boltokbol ahonnan hordtam a zenéket gyakorlatilag ma már csak egy létezik,az egyéni beszállitokbol a legnagyobb már meghalt tudtommal, a Haluska Imiröl már értekeztünk,ö csak a müsor miatt szállitott,egyéb alkalmakkor nem,és a többi forrás,is akikkel anno kapcsolatban álltunk ma már nem foglalkozik zenékkel,átalakultak,megszüntek,meghaltak,kivel mi történt.Én pdig 2000 után gyakorlatilag abbahagytam a vásárlást.Tehát ezek a kapcsolatok csak VOLTAK,igy aztán zenét nem is tudnék kérni tõlük(és nem is szándékoztam eddig sem)
Zenei téren valoban vannak most is meglévõ aktiv kapcsolataim,de ez nem a rádios müsorokhoz ,és fõleg nem ilyen ritkaságok felkutatására épül(sõt inkább engem kérbek fel ritkaságok keresésére,tehát ez inkább forditott dolog).
Sosem tartottam magam zenei szaktekintélynek,teljesen autodidakta modon tanultam meg ennek a fortélyait,meg a sok háttérben folyo cselszövést is intrikát.Egy munkát,egy eléggé bizalmi munkát végeztem jol vagy rosszul( a fönökeim szerint láthatoan,és érezhetõen jol),hogy aztán az élet máshogy alakult és részben saját,részben politikai okokbol ma már nem ezen a környéken tengetem szerény életem,az meg a sors,ahogy szokták mondani az ellen meg nem szabad harcolni.
Nos,igérem ha nem szükséges többet nem fogom ennyire hosszu levelet irni mert igy tényleg spamlistára kerülök😊)de ugy gondoltam,fõleg utolso két reakciod okán,hogy ezeket a fontos kérdéseket rolam,és a gyüjtési szándékaimrol és lehetõségeimrõl érdemes tisztázni,hogy Te is meg akik a háttérbõl figyelnek és nem ismernek személyesen engem ezzel tisztában lehessenek.
Aki meg nem akarja kérem ne olvassa el!!lapozon tovább.Én ezzel a lapozást megtettem.
lehet, tudatlan vagyok <#hehe>#hehe>
Esetleg publikus a listád? 😊
Nekem nincs, mert nálam nekem kéne készítenem <#hehe>#hehe>
Röviden ennyi...remélem nem untattalak?
egy paróka, napszemcsi és máris személyit kérnek tõled, ha alkoholt vásárolsz<#hehe>#hehe>
bár én még egy jó tízessel fiatalabb vaok, de nálam bevált<#eljen>#eljen><#finom>#finom>
..vagy lehet, csak én gondoltam azt, s tök hülyének néztek, mert a dizsi elõtt megkérdezték:
"tata..hogy szöktél ki a diliházból?"<#eplus2>#eplus2>
csak pár kis köcsögbõl kéne kiköhögtetni az adósságát<#hehe>#hehe>
fekete audi, napszemüveg, stuki, skuló és persze alibi biztosított<#nyes>#nyes>
utánna meg sem fog neked kottyani holmi fizetõs webfordítás<#papakacsint>#papakacsint>
Csak azért kérdeztem a kort, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen korú még szeretheti, vagy szerette anno ezeket a zenéket 😊
Magadnak biztos nem vagy fura <#hehe>#hehe> - ebbõl a szempontból 😊
Amúgy nem titok éppen 51éves vagyok(kopaszodó haj,+os szemüveg,de vezethetek még..stb<#nevetes1>#nevetes1><#hehe>#hehe>
csak amiatt kérdem, mert
itt foglakoznak ilyesmivel, de nem ingyen 😊
..egy kis cash, és japánból magyar lesz<#hehe>#hehe>
ez lopott is, új is, valszeg nincs is meg még,
és gondolom tetszik is<#nyes>#nyes>
dj nándi 2009 😊
..és még csak meg sem kell köszönnöd<#papakacsint>#papakacsint><#integet2>#integet2>
Mikor évjáratú az utolsód?
Amúgy te mondtad magadról, hogy 50 felé jársz? 😊 (bocs ha nem😊)
néha beszólogat más fórumokon, de úgy általában tele a puttonnya mindennel.. (úgy hallottam)
..bár szerintem, ez csak a látszat..
valszeg a háttérbõl figyel, mint mindíg és ha elég sokan emlegetik, akkor majd elõbújik újra<#nevetes1>#nevetes1>
..hagy másoknak is teret kibontakozni<#ravasz1>#ravasz1>
ha már poénokról trécselünk??
amúgy nekem a lopott dolgok is megteszik!!!!!!!
csak valami újdonság és olyan dolog legyen ami nincs meg: na és ezen kívül még tetszen is!
Hol a tanítványod?
Üdv a csapatban.Nekem errõl szól egy fórum anno azért is regisztráltam be.Sokat úton vagyok maximum egy kávészünetben van idõm beleolvasni és válaszolni valakinek.Engem az a része hogy valaki mit talált egy fórumban netán lopott onnan ez nem érdekel.A beszélgetések és poénkodások, eszmecserék ez az én világom.Ha ehhez van partner és idõm én benne vagyok,a linkvadászatban nem.
lökd a sódert<#hehe>#hehe>
vinylbakker -cucurbia-eurobeatboy: ezt szorozd meg 100 al<#nevetes1>#nevetes1>
hagyjatok szóhoz jutni másokat is emberek! <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>