A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okiland
Szívesen!
Talált, süllyed.

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

okiland
Cucurbia!

Leszedted a mappát, amit kértél??

http://rapidshare.com/files/273441312/Evanescence_-_My_immortal.mp3.html
tgolyo
Hali!
dobhatnál egy linket a progihoz.én kettõt találtam,de a vírusírtóm mindegyiknél kiabált.
Köszi.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Köszi a zenéket!!!

Marha jók.<#eljen>

Az egyik az Always my mind, a másik pedig a Lady Fantasy?

Talált?

Wescone
Jól "beszélsz" vinylbakker, üdv Neked és minden Tagnak egyébként!
Mostanában nagyon "elvagyok", de nem is igen számít ez. A "HQ..."-t nem a magam szórakoztatására nyitottam, igy kellékes sem vagyok a használatához.
Na jó, máris rohannom kell... a legjobbakat Nektek!

In Lak\'ech Ala K\'in

Srácok ezt keresném:

Evanesence - My imortal

ui: tegnap kértem a Basshunter-t, közben találtam.

› Bad Boys Blue - Rarities Remixed - 2009 › Music » Italo Disco

Bad Boys Blue - Rarities Remixed

Label: Coconut
Catalog#: COCMU 401
Format: CD
Country: Germany
Released: 2009
Genre: Electronic
Style: Synth-pop, Eurodance
Notes: Mp3 320 k - 99 MB (RAR)

Tracklisting:

1 Jungle In My Heart (5:08)
2 Fly Away (4:54)
3 How I Need You (5:13)
4 Someone 2 Love (5:06)
5 Love Me Or Leave Me (4:42)
6 Save Your Love (4:57)
7 Till The End Of Time (4:17)
8 House Of Silence (5:21)
9 Waiting For Tonight (4:50)
10 Follow The Light (5:31)

http://rapidshare.com/files/273281672/Bad_Boys_Blue_-_Rarities_Remixed_by_CED.rar
cucurbia
No,ime nektek a második Flirts cd,
Tracklista ,majd ha hazaértem.

http://rapidshare.com/files/273339767/TheFlirts2.001
http://rapidshare.com/files/273330828/TheFlirts2.002
http://rapidshare.com/files/273314514/TheFlirts2.003
http://rapidshare.com/files/273156047/TheFlirts2.004
http://rapidshare.com/files/273149697/TheFlirts2.crc

Na ezt a gyorsaságot nevezem.

Köszke!<#eljen>

d jani
Szép napot !!!

Visszaolvasva láttam, hogy emlegettétek a jó kis eurobeat és super eurobeat vonalat. Na hát az elõbbi stilusba ez bõven belefér :

Santa Claus & DJungle Girls

kaposi1
Parncsolj!<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Szia Lacikám!

Ha feltennéd, megköszönmém.

okiland

Tyia
Pivate!!

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Ez nekem is meg kellene legyen valahol... annak idején inkább a borító tetszett, de végül is a zene sem rossz...<#crazya>

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Szia Atiapuka!

Köszi a zenét nagyon tetszik ezért keressük ezt a radio mix verziót tovább együtt szerintem.
Ugyanis ennek az infóval szembe köze nincs a 320-hoz sajnos.<#szomoru1>
A Remixed Classic 39-en fent van a Maxi Fox Mix verziója jó minõségben.
Ha nincs meg neked azt szívesen felteszem.
Mert a szám az valóban nagyon jó.<#finom>

cucurbia
Hát én inkább majd Zephyrt szeretném megkérni egy kis "játékra" a napokban,persze csak ha belemegy.

cucurbia
Nekem a different story volt a kedvemcem

i2k-nak ,igen Danubius,nemzetközi slágerlista,egy két müsorvezetõtöl eltettem konkrét szövegetek,konfokat,és ez is köztük volt.Mivel a Brian Adams lemezt akkor hoztam be Londonbol,igy 1991-et saccolok.

cucurbia
Nahát képzeljétek,a vendégségben is van net.És ha már hozzáférek,rögtön hozzátok jövök😊)

Igen erre gondoltam,sajnos a mi lemezünk anno ebek harmincadjára került.Wav-ban ha kérhetném.

kaposi1
Na ha infómániás vagy akkor nemsokára én is küldök neked valamit priviben!<#nevetes1>

kaposi1
Szia!
"A Terra Titanic a Major Tom és a Different Story után a 3. legismertebb dala."

Biztos így van de idáig nekem ez kimaradt az életembõl.
Ha valakinek megvan jó minõségben szívesen elmenteném.

tgolyo
Hali!
erre a lemezre gondolsz? B oldal harmadik felvétele a Sexy Lady.ha kell bedigizem,bár a lemez elég viseletes.1988-as.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

IMYke2.0.0.0
Infomániás vagyok...
Megtudhatjuk, hogy melyik év, melyik rádió?

Ugyanis, az archívumomba infókkal tenném.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Musachy
Esett szó a Flirts kapcsán Linda Jo Rizzoról, nem tom volt-e már, de itt van egy Best Of tõle Wavban (jelszó:ItaloDJs az unrarhoz):
innen
majd innen
végül innen

Tyia
Zephyrt én is bíírom, csak azért vagyok rá egy kicsit mérges, mert nem számolt be a pottyantós WC-je "behangfalasításáról" a szentendrei Skanzen nyomán...<#hehe>

IMYke2.0.0.0
A WAV-ért: <#worship><#worship><#worship>

Tyia
Köszöntök mindenkit!!!

Sultan71 !!!

A The Devils - Dark Circles lp érdekelne.
Egy bajom van csak!!! Megtennéd nekem, hogy csinálsz belõle nekem 320-ast...Én még nem állok készen "nagy" cucc karbantartására....
A Kajagoogoo egyébként Limahl kiválása után vált igazán jó zenét játszó bandává. Asszem Bigivan tudna még igazonli...
Ha teheted hallgass bele az "Islands" vagy a "Crazy people right to speak lemezbe. De az utódzenekar Ellis Beggs & Howard albuma(i) is jelentõs(ek).
2007-tõl pedig....minden a régi...

Kaposi Laci!

Feltettél egy Peter Schilling dalt (Terra Titanic), az lehet, hogy az a
mix ritkaság, de Õ egyébként a Neu Deutche Welle egyik ásza volt Nena, Falco, a DÖF és mások mellett.
A Terra Titanic a Major Tom és a Different Story után a 3. legismertebb dala.
Egyébként karrierje kb úgy alakult, mint Pete Burns-é (Dead or Alive):
"Minden évben" újra kiadta legjobb dalát ilyen-olyan mixben...
Nagyjából még igy járt el a Real Life a "Send me an Angel"-el...

kaposi1
Hali!
Itt vagyok ám nem vesztem el.<#wave>
Köszönöm szépen a zenét.<#worship>
Nagyon megugrott a hozzászólások száma az elmúlt két napban alig gyõztem végigolvasni.Még jó hogy melóban találtam erre idõt.
Néha csak néztem ki a fejembõl ki mirõl beszélt.
Elhangzott rengeteg olyan információ lemezkiadókkal elõadókkal kapcsolatban amirõl fogalmam sincs.
Azért egy két dolgot ezek alapján leszûrtem.
Bõvült egy két névvel azoknak a listája akiket úgy gondolok hogy nagyon komoly és értékes gyûjteménnyel rendelkezik.
Neveket nem írnék nem szeretnék senkit se kihagyni,megbántani meg pláne nem azzal ha véletlenül valaki kimaradna.

lervi
Zephyr cimbora szereti a mókát! mindig hoz egy kis vidámságot soraival <#nevetes1><#nevetes1>

lervi
ismét szóljon valami közben !!
Tony Turn - Cherry Cherry (6:20)
kellemes kis muzsika a töltögetõknek: ezt Fülcsimanónak ajánlom!

link

Köszönöm a képeket.Tavaly volt 39fok vagy az idén?Most nézem tegnapiak a fotók.Esetleg ha akad még ilyen azt szívesen megnézném.

IMYke2.0.0.0
Én is bírom Zephyr-t. Csak láttam, az alant lévõ néhány HSZ-t, és lelki szemeim elõtt megjelent a nem olvasottak között lévõ parázs vita...

Csak erre válaszoljatok: Zephyr kolléga hozta a formáját?
Õ mindig hozza a formáját.Jól beszél egyébként,megsértõdni annak van szerintem oka akinek éppen nem tetszik az igazság egy bizonyos szelete<#hehe>

kolléga lehet hogy megsasolom a képeket hamarosan<#wave>

szerintemittolvastam egyszer erre utalást.Egyébként az ottani házigazda Wescone kolléga egyszer már érthetõen leírta ez a topik erre jött létre,hogy itt ne zavarjuk a fórumozókat a minõségi problémákkal.Szerintem is hiszen a nevében is benne van.
Remélem Wescone nem tettem rossz fát a tûzre ezzel?

IMYke2.0.0.0
Melyik oldal ez? [2xx HSZ-t átnyálazni: <#guluszem1>]

Szó sincs errõl,csak beszélgetünk hiszen errõl is szól egy fórum

erre szerintem csak te gondoltál<#hehe>

Ha teszteltetni szeretném a felvételemet
Erre van egy speciális topik illetve egy másik is...ott érdemes az ilyen kérdésre a választ keresni...a progikkal még azt is megmondják neked hogy bableves fogyasztása után hány decibeles a kipufogógázod.
Ha nem hiszed olvasd el.Tanulságos<#hehe>

cucurbia
Én sem értem,de nem is a dolgom.
Na megyek vendégségbe,este reagálok majd a levélre (igérem csak 2-3 mondatban),illetve felkerül a második Flirts lemez.Minden jot estig.
És ne veszekedjetek,mert az öregit!!

Ez az oldal egyébként sok információ vadásznak gyüjtõnek segítséget nyújtott már.Kapcsolatok alakultak ki.stb.Amit hiányolok illetve nem értem hogy a modik mmiért engednek olyan anyagot kitenni amirõl nem teljes az információ,hozzátesznek dolgokat..azonos lemez..azonos katalógusszám..és verziók írogatva hozzá holtt az eredetin nincs..stb

Én ugyan semmit sem számítok
Itt mindenki számít,habár valaki nem így látja ezt<#nevetes1>

Hello Everybody!
kifárasztott a röhögés, meg folytonos egekig magasztalásod saját magadról, csak így tovább!!
Ez a része tetszik nekem is,de szerintem ez nem a legmegfelelõbb helyre lett címezve<#hehe>

IMYke2.0.0.0
A tegnapi több mint 200 HSZ-t nem olvastam, csak a nyílt levelet , és az azt követõket.
De azt hiszem, el tudom képzelni mi folyhatott itt.
Csak erre válaszoljatok: Zephyr kolléga hozta a formáját? <#hehe>

cucurbia
Jaj tudod, a minõség!!!!

A megszokás nagy úr, de ezeket talán nem kellett volna wavban <#hehe>

http://youtube.com/user/BohlenStyle

Musachy
Cintula KIRÁLY! Köszi!

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>