A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mivel már másnap van)
have a good night colleg's<#integet2>#integet2>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
What about the forests?
gyere máskor is<#nevetes1>#nevetes1>
Nem mondtam,hogy követni kell a példámat,meg azt sem,hogy mindenki tolja fel ezerrel a 128-akat.Nekem jó így is amíg nincs jobb.A lényeg a nics jobban van.Viszont amíg ilyen semmiségeken órákat lehet vitázni,addig megyek körülnézni a világban,majd jövök.A lényeg megint kimaradt MAX MIX 1-12-ig _FLAC_ nem pénzért persze.
fülteszt<#eljen>#eljen>
kép:
kolléga. ezentúl ilyen wavokat kérünk<#eplus2>#eplus2>
meg hogy aki teheti hallgasson inkább audio cd-t 128-as empéjtré helyett<#papakacsint>#papakacsint>
ám ha annyira ragaszkodsz az empéjhez, akkor inkább legyen már 320<#eplus2>#eplus2>
Tiszta szívás volt, nem tudtam elmagyarázni, hogy mit is kellene hallaniuk.
Tehát mi a lényeg.16 kHz felett már nem nagyon hallani.Sajna a hang szerek sem szólnak itt.Ezen a részen már csak a felharmónikusoknak van szerepe.Ha jó az erõlködõd 20kHz fölé is mehet,viszont itt a gyenge lácszem a HANGSZÓRÓ.Evvel be is fejezõdik a történet.Felõõlem bárki bármit feltehet én megköszönöm mert foglalkozott vele.Ha a minõsége nem felel meg,eldobom.Ilyen egyszerü. Nekem ez a véleményem.Sajna a gyûjtögetésben nem tartok ott,hogy páholyból figyeljem a többiek munkáját.
What about the forests?
mert attól a falra másztam anno, de a családból csak én hallottam.
What about the forests?
és elég közel hajolok, én hallom..
jah, és sok sikert a 128-asaidhoz<#hehe>#hehe>
te aztán nem vagy nagy igényû<#nyes>#nyes>
audio cd-t hallottál már hi-fi minõségben<#kerdes>#kerdes><#miaz>#miaz>
mert ha igen, ilyen butaságot nem állítanál<#papakacsint>#papakacsint>
korrekt a mai mûsor, ezt nem látja a szomszéd...
de nagyon nem ugyan úgy látjuk a dolgokat...hagyd azt a fránya 128-at...
a tv nagyfesz trafójában szórt kapacitással elektromos kisüléseket lehet hallani már 15 khz körül és ettõl magasabb hangokon is, de a hangereje igen gyengécske, ezért hallják csupán kevesen..
egyébként az én fülem is érzékeny rá..
Van egy rossz hírem.Ez olaan 13-14kHz is van.Ha evvel teszteled a cuccodat nyugodtan kérd vissza pénzt.Ugyanis átvertek.Ha van régi tv a közeledben,hajolj közel hozzá.A sorkimenõje 16kHz-en dolgozik.Nem hallod ,mert különben az emberek nem néznének tv-t.Sajna ez van.Viszont még mindig azt tartom,hogyha nincs meg egy zene,jónekem 128-ban is.Ha sikerül,akkor majd megszerzem jobb minõségben is.
Bocsi.
Nem tudod véletlenül, hogy a Tv-készülékek 'nagyfesz' trafója milyen frekvencián üzemel?
Sokan nem hallják, én viszont már a másik szobában bekapcsolt TV készülék nagyfrekis zúgását is hallom.
osztán hallgatom a tapasztalataidat te kis hangban otthon lévõ<#nyes>#nyes>
20 khz itt😊
Ha szeretném egy MP3-as zenérõl megtudni, hogy milyen a tömörítési aránya, melyik programmal tudom ezt a legegyszerûbben és leggyorsabban megtenni?
gratulálok!
What about the forests?
Ha van a közeledben egy hang generátor nyugodtan kipróbálhatod.Meg fogsz lepõdni.Hangba n egy kicsit othon vagyok progi ide v.oda.a másik dolog, ha rossz a forrás nics jó tömörítõ program.Ez is biztos.
szeretném a segítségeteket kérni!
a hungáriától keresem a hotel menthol c. albumot.
elõre is köszi mindent!
persze elõbb lecsekkoljuk<#hehe>#hehe>
fül és progi..
mellesleg erre a technikás progis becsapásra nem emléxem, de nem is zárom ki, hogy téma volt..
beszélgettünk itt mi már a dombon ülõ vadászkutyákról is<#hehe>#hehe>
erre talán pár régebbi kolléga emléxik is<#nevetes1>#nevetes1>
ha nem jutottál legalább 3 khz-el magasabbra, kérlek fáradj be a legközelebbi fülészetre..
sokan nem hallják már a 19 khz-et, még többen nem hallják a 20 khz-et, és rengetegen nem hallják a 23 khz és az feletti tartományt..
..de ez a 15 azért kicsit durva volt<#wilting>#wilting>