A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel figyelemmel kísérem a rádióval kapcsolatos infókat,és ha tehetem hallgatom is ,tudom,látom ez egy rendszeresen jelentkező műsorsáv lesz,nagy örömre,mert rendkívül szórakoztató a műsorod, ráadásul számomra a péntek este egy jó időpont is,s persze ha tehetem a többiek műsorait is hallgatni fogom,az imént néztem meg a jövő heti műsorfüzetet,szerdán Wind mester " New Generation Italo Disco " zenékkel . <#eljen>#eljen>
Köszönöm a pontosítást !
ItaloDisco4Ever !
Annyi pontisítást tennék, hogy NEM UTOLJÁRA , mert a műsor állandó, azaz minden pénteken 19 órától van és lesz. De az igaz, hogy a legutóbb az elmúlt pénteken volt... Köszönöm az elismerést!
The real DJ play vinyl!
Vocals by : Mauro Farina
Az évszám : 1989
Gratulálok !
ItaloDisco4Ever !
Alan Barcklay <#taps>#taps>
Always For Me
Colour Of Love
Asia Records - ARD 1056
Asia Records - ARD 1034
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.10.11. 15:37:18
Always For Me
Colour Of Love
Asia Records - ARD 1056
Asia Records - ARD 1034
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.10.11. 15:37:18
Sok-sok ajánlatom volna még ,de sajnos idő hiányában ,az utolsó 2 érkezik.
Nem feladványként,inkább csak arra vagyok kíváncsi,felismertek é az énekes hangját,de ha valaki megnevezi konkrétan,milyen artist néven adták ki a lemezeket,annak bizony gratulálni fogok.
Az évszám,az előadó is azonos,két remek dal vonatkozásában.
snippet_1
snippet_2
ItaloDisco4Ever !
Az "M" betűre böktem,és az ott látható kiadványokból választottam kettőt,demonstrálni szeretném ,milyen jó zenék ezek,de unalmas már hogy egy YouTube videóval,inkább így,
Manuel Stepanoff (sample)
Moreno (sample)
Az "M" betűre böktem,és az ott látható kiadványokból választottam kettőt,demonstrálni szeretném ,milyen jó zenék ezek,de unalmas már hogy egy YouTube videóval,inkább így,
Manuel Stepanoff (sample)
Moreno (sample)
ItaloDisco4Ever !
Ha ők nem lennének,céltalan,felesleges lenne tőlem egy ilyen kérés.
Az meg a hab a tortán hogy összetartásuk eredményeképpen ,létrehoztak egy olyan rádiót,ahol az évek során összegyűjtött ,remek lemezeiket játsszák nekünk hallgatóknak,akik kedveljük e zenei stílusokat,és bizony akad köztük olyan tehetség is,akire azt mondhatom ,profi rádiós-DJ szinten tevékenykedik,tegnap este volt utoljára élő adásban a műsorával,ami újfent olyan jól sikerült,hogy amikor jelezte hogy az utolsó dal következik,az asztalra csaptam mérgemben,mert még hallgattam volna tovább.
A próféta szóljon belőled,de én a megosztást illetően ,e dal esetében,nem vagyok bizakodó,törlöm is a fájlt.
ItaloDisco4Ever !
Pszichológiai ráhatásból jeles! <#taps>#taps>
Biztos hogy előfog ugrani valami büszke mókus a bokorból! <#wink>#wink>
Biztos hogy előfog ugrani valami büszke mókus a bokorból! <#wink>#wink>
vagy ha úgy jobban tetszik,
Hölgyeim és Uraim!
Célzottan:
Vinyl hanglemezgyűjtők figyelem! 😊
Volna 1 kérésem,az alább linkelt dalt ha valaki ennél jobb állapotú lemezről,jobb minőségben tudná nekem prezentálni.
CD-n ,digitális fájlként is megvan,úgy nem érdekel,kizárólag vinylről az 5.10 min. verzió.
10% esélyt adok rá hogy kapok segítséget,tornázzátok fel százra ! 😊
sample (Girly)
ItaloDisco4Ever !
Egy nagy kedvenc!!
A kislányos hangú Baby Baby - Sex Succes című dala a jobbak közül való!<#szeret>#szeret>
Ez se semmi rongyosra hallgattam!<#taps>#taps>
A 90 es években is sok jó italo-euro disco zenét adtak ki, de közel sem annyit és pláne nem olyan átütőt hangulatában mint a 80 as években.A 90 es évek már inkább a mennyiségről szólt, mintsem a minőségi italo-euro disco zenékről, ott én már nagyon válogatós voltam vagyok , persze ez csak az én szerény véleményem!Akinek nem inge az nem veszi magára.<#integet2>#integet2>Ez például a sok tucat közül egy kimagaslóan jó dal!<#nyes>#nyes><#szeret>#szeret>
Disco Diamond Radio.
Sziasztok! <#integet2>#integet2> Melyik rádióról írtál, szabad tudni? Hol tudom visszahallgatni?
Akkor éppen itt volna az ideje hogy belevesd magad a 90s évek zenei feltérképezésében,csupán az italo-euro disco stílusnál maradva is,rengeteg jó zenét adtak ki.
Értem a célzást az új zenei trendekkel,stílusokkal kapcsolatban,a klubokban,rádiókban,televíziós zenei csatornákon,a slágerlistákon ezek voltak már a menők, de ettől függetlenül ha a kedvenc zenei műfajunkra fókuszálunk,lásd ha 1990-től indítok,ilyen kitűnő zenéket dobtak piacra.
1990 _ link1
1990 _ link2
<#wave>#wave>
Értem a célzást az új zenei trendekkel,stílusokkal kapcsolatban,a klubokban,rádiókban,televíziós zenei csatornákon,a slágerlistákon ezek voltak már a menők, de ettől függetlenül ha a kedvenc zenei műfajunkra fókuszálunk,lásd ha 1990-től indítok,ilyen kitűnő zenéket dobtak piacra.
1990 _ link1
1990 _ link2
<#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Zéró felesleges duma,főszerepben a zenék,köztük egy Bobby Orlando szerzemény. <#eljen>#eljen>
Idővel ,jó volna ha nyújtani lehetne 2 órásra,ezen élő adásokat,várom a soron következő zenei kalandozást Wind lemezes polcairól,s remélem a jövőben, néhány new-italo muzsika is helyett kap a műsorodban.
ItaloDisco4Ever !
Fred Ventura - Imagine (Original 1986 Rediscovered Demos)<#circling>#circling>
Én így vagyok a kilencvenes évekkel "szinte semmit nem tudok róla".
Akkoriban mással voltam elfoglalva.
Még szerencse, hogy az akkor menő zenei stílusok nem jöttek be nekem.
<#wave>#wave>
Akkoriban mással voltam elfoglalva.
Még szerencse, hogy az akkor menő zenei stílusok nem jöttek be nekem.
<#wave>#wave>
The real DJ play vinyl!
Pedig a hetvenes évek vége aranykorszak.Pont ebből a korszakból keresek most rengeteg zenét,szinte lehetetlenebb dolog megszerezni,mint a kilencvenes évekből.Ami utána jött a 82-85 tartó korszak nekem a legfeledhetőbb, alig valami tetszik,majd utána 85 től már ismét javul a kedveltségi rátám😊)
+10 év ,nálam 1989 a kedvenc évjárat.
Hogy én milyen fiatal vagyok ... ! 😊
Szinte semmit sem tudok a 70s évek zenéiről.
Hogy én milyen fiatal vagyok ... ! 😊
Szinte semmit sem tudok a 70s évek zenéiről.
ItaloDisco4Ever !
Tegnap este 19 órától ,egy hazai disco rádió műsorát hallgattam,miközben telefonhívásom is volt,és a család is néhány percre lefoglalt,ezért a zenei összeállításban melyet fórumtársunk,DJ kolléga,Wind prezentált,elmulasztottam egy a műsor utolsó harmadában,általam ismeretlen, lejátszott dal ,előadóját,címét,annyit jegyeztem meg hogy francia vonatkozású.
ItaloDisco4Ever !
Egy régi kedvenc, szintén a pörgősebbek közül, kedvenc évjáratomból ....
Laurence Darpi - Have A Good Time (1979)
<#wave>#wave>
Laurence Darpi - Have A Good Time (1979)
<#wave>#wave>
Egy kis pörgés egy közel negyven éves dallal ebben az álmosító időben:
Tower - See You Tonight (1981)
<#wave>#wave>
Tower - See You Tonight (1981)
<#wave>#wave>
Keresem a Hot & Fresh a Pop News illetve a Hitbreaker német cd válogatássorozatok főleg 87-94 közötti tagjait,akinek van belőle lossless rip.(nekem csak 3-4 darab van,neten torrent meg letöltőoldalakon meg max 1-2 elvétve)
Szivesen!
Köszi szépen!
Nem volt meg!
<#wave>#wave><#worship>#worship>
Nem volt meg!
<#wave>#wave><#worship>#worship>
Nem egy ritkasagrol van szo,de lehet ,hogy valakinek tetszeni fog. Pet Shop Boys - Mega Mix (Scandinavia 12'')
01 - Mega Mix (Extended Mix)
02 - Mega Mix (Edited Mix)
01 - Mega Mix (Extended Mix)
02 - Mega Mix (Edited Mix)
Nincs összehasonlítási alapom, mivel nincs másik kiadás a birtokomban. Amúgy a MOV minőség.
imo :) science fiction is science fact
Hanyag voltam, vissza sem olvastam. A 2019-es listáktól, valóban meg lehetett őrülni. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.09.25. 15:41:14
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.09.25. 15:41:14
Na, ezt sem gondoltam volna pár évtizeddel ezelőttől eddig, hogy 2020-ban a MT első albumát pörgetem új kiadásban a lemezjátszón. <#nevetes2>#nevetes2>

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.09.25. 10:36:52

Utoljára szerkesztette: Musachy, 2020.09.25. 10:36:52
Kettőt, de lehet, hogy a második szándékos? <#vigyor3>#vigyor3>
Sejtettem hogy ez egy nehezebben megfejthető feladvány lesz,ezt most törlöm,de ígérem,ha legközelebb,újra feldobom a zenefelismerő játékot,ezzel a dallal kezdem,vokált is vágva a dalból.
ItaloDisco4Ever !
Igen,az elmúlt évtized terméséből kiválasztani, legjobbnak vélt 10 dalt,melyiket,miért éppen azt,ez nem lesz egyszerű lecke.
ItaloDisco4Ever !
Az idei New Italo top 20-al nem lesz gond, de az elmúlt évtized Top 10 zenéje.... hát az fejvakarós lesz :-)
Lian Ross 8 órája megszidott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@emzoltan74
ici pici Bad Boys Blue - A World Without You Michelle
Lian Ross
8 órája
@emzoltan74
My vocal melody is the music. You're talking about a riff that reminds you of a song by Bad Boys Blue. I hope I could sort it out. Music & lyrics relate to the vocals, not to the arrangement.
Many songs of the 80s style have a similar touch but the MUSIC & LYRICS are 100% by Luis Rodriguez, Philippe Escano and Jobel (Lian Ross) ❤️
I hope you love my new album 3L
ici pici Bad Boys Blue - A World Without You Michelle
Lian Ross
8 órája
@emzoltan74
My vocal melody is the music. You're talking about a riff that reminds you of a song by Bad Boys Blue. I hope I could sort it out. Music & lyrics relate to the vocals, not to the arrangement.
Many songs of the 80s style have a similar touch but the MUSIC & LYRICS are 100% by Luis Rodriguez, Philippe Escano and Jobel (Lian Ross) ❤️
I hope you love my new album 3L
Köszönettel,én is vittem.