A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 print "eurodance rulez!" 20 goto 10
Lassan én is ezek közé tartozom, és én nem a linkek miatt.<#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Köszönet a Claudia T megamix-ért!! Zseniális!!!<#szeret>#szeret>
Ja, hogy az nem is itt volt?<#fejvakaras>#fejvakaras><#wink>#wink><#worship>#worship>
XD, LOL, OMFG, OMG <------- meg satöbbi ilyen faszságok <#vigyor>#vigyor>
What about the forests?
remélem a bölcsesség szólalt most meg belõled!
amúgy ha tehetem és módom van rá én személy szerint feltöltöm és felrakom saját dolgaimat is se idõt se fáradtságot nem nézve!
erre példa Donbig kolléga kérése a Thompson Twins Best of albummal kapcsolatban!
de vannak itt mások is rajta kívûl akiknek már nem 1 albumot felraktam mint saját dolgot Wav ban!
örültek neki megköszönték ennyi!!
Bizony hogy a birtokomban van.
Éjszaka kalandos úton sikerült letöltenem még a melóba.
És van rajta még más is ami itt még nem szerepelt.<#taps>#taps>
De hát ugye nem linkelünk mert az csúnya dolog.<#nyes>#nyes><#kuss>#kuss><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszönöm szépen!<#worship>#worship>
Mivel többen is megmozdultak ez ügyben priviben ,lesz mit összevetnem.<#nevetes1>#nevetes1>
Magyarországon az a gond, hogy senki sem meri felvállalni, amit mondott. De ezt nem tőlem hallottátok! LOL
Click - Duri Duri (Baila Baila)
sikerült letöltenem egy 256-os minõségût, de nagyon recseg a lemez, élvezhetetlen.
elõre is köszi!
Az eredeti lemez kicsit (nagyon) másképp szól.
What about the forests?
mint Bohlen-rajongótól és gyûjtõtõl kérdezném Tõled:
egy szintén Bohlen rajongó barátom keresi a Mark Medlock Club Tropicana c. albumának Re-edition változatát, és Dieter Bohlen 2009-es "Produced by Dieter Bohlen" c. albumát.
Csak törölt linkeket találtam mindkettõre sajnos.
Hátha Te tudsz segíteni.
Ha nem, megrendelem a CD-t. Elõre is köszi válaszodat.
Kedves Norberttibort, köszi ezt a szuper válogatásalbumot. <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Örülök rajta a 2gether Japanese Girl-jének, mert anno azt lemezrõl vettem fel, de buta fejjel nem vettem meg, pedig egyedi darab lenne még most is <#vigyor2>#vigyor2>
http://youtube.com/user/BohlenStyle
Lenne egy kérdésem:melyik programmal lehet elvékonyítani a hangot?:
pl:
Alvin and the Chipmunks-We Will Rock you
Alvin és a mókusok
<#vigyor3>#vigyor3>
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
In Lak\'ech Ala K\'in
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
COCCOBELLO-COCCOBELLO ( REMIX )WAV
http://www.multiupload.com/WUVWINKGCQ
Másikat most nem vállalom be, majd 80 mega
Manapság egyre kevesebb embert érdekel a minõség...
In Lak\'ech Ala K\'in
"...én többször próbáltam valamiféle összefogást kialakítani egy kisebb közösségben...nem sok sikerrel..."
Lehet, hogy nem jó helyen próbálkozol?
In Lak\'ech Ala K\'in
egyfajta csere-bere ahol nyilván nem állhat mindig egyensúlyban a mérleg nyelve... de öröm adni és kapni is...olyan anyagot ami megbízható forrásból,nem tutyizott alkalmasint egy foto mellé,lejelszavazva...de ez kudarc...nem érdekel senki míg tonnaszám találni még élõ vagy éppen már döglött linkeket a világhálón...ráadásul ha elkönyveli valaki hogy nem érdekes a minõsége...én annó több száz dvd-nyi mp3-at dobtam ki a f.szba...pedig jelentõs részét ugy rendeltem...és nem kell giga rendszer hogy jól szóljon...de ha rossz az alapanyag semmilyen rendszerben nem fog ugy szólni ahogy megszólalhatna...
a probléma nem ott van,hogy kinek van meg,illetve kinek mennyi van, avagy hogy is lenne meg minden...
a probléma ott van,hogy aki tehetné sem áldoz egy eredeti hanghordozóra hanem arra vár majd valaki feldobja valahonnét valahogy...
pedig néhány száz forintért is vannak bizony maxik...
az pedig ha kedvelünk egy elõadót és csak másolni vagyunk hajlandóak...akkor szeretjük-e valójában?
senki nem hívja fel a kollégák figyelmét,hogy itt egy fórum...regisztráltam...korrekt tagok vagy éppen elrettentõ példa...a többség be sem regisztrál sehová...valahogy odatalál....felismeri a linket...se szó se beszéd másol és beilleszt ...
némelykor, ki tudja miért sajátjaként tünteti fel...
itt is mint minden más hasonló fórumokon keresgélik az emberkék a zenéket! én részemröl ha tudok segítek bár ezzel így vannak mások is itt! a legnagyobb örömöm az lenne ha minden kérést saját eredeti anyagból lehetne pótolni de nagyon kevesen vannak akik tudnának vagy tudnak ezzel élni! sõt azt hiszem nincs is olyan kolléga ugye aki azzal dicsekedhetne hogy neki aztán minden megvan:így hát még sokáig marad a jól bevált verzió- kijelölés másolás beillesztés!
a minõséggel meg foglalkozzon az aki kérte a dolgokat és döntse el õ hogy neki megfelel vagy nem!
ha tehetem akkor személy szerint inkább elküldöm privátban amit tudok és akkor nincs gond abból hogy mi hogyan szól meg 320 vagy csak 128!!
ahol mind az eredet, mind a minõség megkérdõlyelezhetõ...
ugye a hanghordozóról nincs esély társalogni, sem a kiadóról , sem a beszerezhetõségérõl ...
én magam is teszek fel idõnként dolgokat és bevallom gyakrabban tenném ha az elsõ lépés nem az volna, hogy valaki azonnal ijedtében átlinkeli mielõtt meghallgatná...nem szól hozzá semmit... ez nem errõl kellene szóljon...
youtobe-s videokhoz ... hozzáférni a youtobe-n ... más forum anyagai pedig oda valók ahová a feltöltõje szánta...
részemrõl itt a vége, aki gondolja nyilván <#nevetes1>#nevetes1> másolás...beillesztés <#nevetes1>#nevetes1> hajrá nehogy valami kimaradjon <#nevetes1>#nevetes1>
Mike Christmas songját meg töltsétek ezerrel mert fantasztikusan szép nóta!<#worship>#worship><#szeret>#szeret>