A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wav, no pass
imo :) science fiction is science fact
Miután Tyia barátunk révén megszólíttattam, így elmondom, most valszeg elõször, de mindenképpen utoljára a véleményem a problémákkal kapcsolatban!
A zenék korával kapcsolatban egyetértek Wescone barátunkkal: mivel a topic címe, <(na, most látom már megint csak 80-as évek(????)>(na, most látom már megint csak 80-as évek(????)> 80-as évek zenéi, ezért jó lenne, ha mindenki összeszedné magát, s ide csak a 80-as évek zenéit tenné fel, vagy itt csak ilyet kérne. Van itt az sg.-n is jónéhány zenei topic, azon zenéket, amik idõben ide nem passzolnak, ott lehet kérni, vagy oda fel lehet ajánlani.
Hogy megköszönik-e vagy sem a feltöltést. Ha olyat teszel fel, amit vki kért, akkor a kérõ bizonnyal meg fogja köszönni a fáradozást, a többiek pedig, a nagy letöltõ többség, soha. Ha egy zene tetszik Neked, s csak úri passzióból feltolod anélkül, hogy kérték volna, nos ezt vélhetõen senki nem köszöni meg, vagy csak néhány hozzám hasonló öreg tag. Ha, egyáltalán bárkinek kell, és leveszi.
Ez van!
A minõségrõl. Nos, ez teljesen szabadonválasztott, van aki beéri 128 KB-vel is, van akinek csak a wav jó. Én, speciel már ebbe a csoportba tartozom. Feltenni is csak loslesst teszek, levenni is csak ilyet szoktam, s ehhez ragaszkodom a továbbiakban is. DE, nem zavar az sem, ha vki alcsonyabb bitrátával dolgozik, legfeljebb nem rakom a memóriába, vagy meg sem hallgatom. Akinek nem kell, ugorja át. Mivel azonban a 128-as bitrátájúval is meg kell küzdeni, míg ide a topikba elérkezik, ezért joggal elvárom, hogy SENKI ne kritizálja a munkámat, mivel INGYEN, felebaráti szeretetbõl raktam fel, MÁSOK és nem a saját örömömre !!!! 2 Alapszó : ingyen és másokért ! Ezek bizony 2010-ben ritka szavak, sajnos ! Úgyhogy részemrõl köszönet minden feltöltõnek, bármilyen minõségben tölt is fel, hisz idejét, energiáját áldozza értünk, a többiekért !!
Végül, az átlinkelésrõl. Nos, ezt én kifejezetten rühellem, ez bizony nem szép dolog. Különösen akkor, ha vmi olyan szemetet linkelgetnek át, amit elõtte meg sem hallgattak, csak éppen vmiért kurrensnek tûnik az adott zene. Nem lenne ez baj, ha mindenkinek nagysebességû netje lenne, mivel akkor bármekkora linktömeg hamar lejönne. Lassú nettel az ember azonban csak birkózk a letöltéssel, s nagyon szomorú dolog, ha a tag nagy nehezen lehorgászik egy linket, s a meghallgatáskor kiderül, hogy az egy szemét. Ez kicseszés más idejével és erõforrásaival. Tehát mindenki csak olyat ajánljon fel a közösbe, amirõl tudja, hogy jó a minõsége, vagy jelezze, ha nem. Volt erre is már jónéhány példa itt.
Arról pedig, hogy valaki más farkával veri a csalánt, vagyis más feltöltését saját név alatt futtatja, nos ehhez no comment !!
Tisztelettel : Nagy Iván
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
És ebben remélem nem lesz vita, mert nem linkelt, saját kavarc a kedvenc ûrzenékbõl..<#ravasz1>#ravasz1>
Dawe H - Spacetown (Baltazar Remix) a vége felé több Mike reklámmal <#vigyor1>#vigyor1>
Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!
Artist: London Boys
Title: Supermix
Year: 1987
Label: K-Tel International
Catalog#: LBO-1234
Format: 12" Single
Styles: Eurodance
Tracklisting
1. Supermix 9:18
2. I'm Gonna Give My Heart (Remix) 9:18
Download Info:
Files format: MP3
Files bitrate: 320 kbps
Files size: 43.38 MB
http://rapidshare.com/files/146242678/LB-S12S87.rar
Vigyázat! Félreérthető vagyok...
Hiszen volt idõ amikor a punk szinonímája volt a New wave.....persze ez még kezdet kezdetén volt - a 70-es 80-as évek fordulóján.
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
Én is szeretem a New Wave-t és sokan mások is egész biztosan.
In Lak\'ech Ala K\'in
te biztos hogy sokat tettél erre az oldalra és véleményed megnyílvánulásod után gondolom sokaknak a szivébe loptad magad!
a tojáshéjt remélem hamar ledobod a seggedröl! tudod valahol a messzi messzi galaxisban az ilyen hirtelen jött és eképp megnyílvánuló kollégákat Mflex kolégáék már rég elküldték melegebb éghajlatra!
bocsesz de ha netán nem lenne igazam annak várom véleményét privátban!
<#wave>#wave>
Új logó by: berczely (Y)
Vigyázat! Félreérthető vagyok...
lehetne akár nyitni egy ki talál több linket ''a'' kezdõbetûvel topic-ot is az lenne ám a valami...linkkirály folyton gépelött ücsörgõ kollégák...
<#nevetes1>#nevetes1>
50 & 50 Brothers - Red Man
Cock Robin - The Promise You Made
The Korgis - Everybodys Got To Learn Sometime
Ofra Haza - Ya Baye
In Lak\'ech Ala K\'in
azonban miért nem úgy invitálod,ismerteted meg a tagokat pl. :-tagok regisztráltam egy fórumba,jó arcok vannak,érdekességek... nézzétek meg ...inkább non-stop szörfölni a világhálón és más valaki anyagát amit oda szánt ahová feltett,így vagy úgy átmásolni ...
rengeteg lemez forog gyûjtõknél akik elfordulnak a közösségektõl épp az átlinkelések és az egyoldalú tötikekapzsiság miatt ...
ide is szabad linkelni senki nem tiltotta meg csupán hová jut a világ ha az ide-oda konvertált tutyizott adathalmaz körbejárja a világot?
gyakran benézek a fórumba...de nem nagyon van mihez hozzászólni...azt gondolom az mp3 és az a szemlélet miszerint a szarabb minõség is jó egy mérföldkõ a zenekedvelõk életében...van aki sosem találkozott vele,van aki túljutott rajt...de mindenki mozgásban van aki kedveli a muzsikát és ki hiszi,ki nem kevés kivétellel mindenki túl jut rajt...talán amikor felfedi hogy ugyan az a szar már körbejárta többször a világhálót és egyszer meghallja eredetin vagy annak hiteles másolatán...én magam is így tettem...
Oda ugyanis szabad majd átlinkelni.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
No persze én meglehetõsen univerzális vagyok zene terén - a felsorolt mûfajokat mind komálom.
Ezért is "open" e szempontbol a "HQ...".
In Lak\'ech Ala K\'in
Sokaknak nem jön be a nehezebb befogadhatóság miatt.
<#eljen>#eljen>
Pedig mennyi sok jó stilus volt eben az idõben...( Pl.: New wave <#hehe>#hehe>)
Arra alapozom, hogy egycsomó compilation album kerül fel, de szinte mindig ugyan azok vannak rajta....De legalábbis semmi ujdonság erejével ható...
Kéretik nem elítélni az észrevétellel kapcsolatban...
inkább próbálom másokrol levenni a vádakat!
a véleményem az amivel nem kritizálni akarok senkit hogy: elsõsorban a fórum gazdája és képviselõje aki ezeket a dolgokat határok közt tudná tartani!
ha most ezzel Brekit bántanám akkor elnézést kérek elõre is nem ez a célom!
végül is a dolgok egyszerüek!!!!!!
80 as fórum????? akkor ami nem ide való akármilyen hozzászólás vagy zenei belinkelés kapásból törölném!!!!!!!!
másik lépés a tag felszólítása: a fórum évjáratára és zenei hozzátartozására !
következõkben pedig a kizárására!
azt hiszem egyszerü!? igaz a 80 as évek elõadói sokan a mai napig is adnak ki dolgokat és léteznek virulnak persze ezek az elõadók kivételt tennének minden alól ugye ez nem is kérdéses!
In Lak\'ech Ala K\'in
A kérdés az, hogy ez a helyzet hova vezet, és vezet-e egyáltalán valahova....
In Lak\'ech Ala K\'in
ha visszakeresel pár oldallal alább akkor ezt a dolgot és témát személy szerint én is felvetettem!!!!!
de semmi pozítiv dolog vélemény nem nyílvánult meg róla! én is kifogásolom 1 fórumon belûl ha 2000 es dolgokról beszélünk de azt hiszem ez nem az én hibám és persze a tiéd sem! én is annak vagy a szó szólója ha valami 70-80 as akkor maradjunk ott! de azt te is tudod hogy nem én voltam az elkövetõje annal hogy itt jelenleg minden évtizedrõl szól a dolog!
na nehogy azt hidd hogy ezt méltányolom és jónak tartom! de nem az én dolgom se mértékelni se bírálni maximum csak elfogadni tudom kritika nélkül!
a mondást meg ismered: Lervi jó barát! nem ellenség!
Az alant leirtak...nos igen!
Én magam csak 8 hónapja létezem itt láttam, olvastam és részese is voltam egy-két konfliktusnak, de ami tegnap este óta megy az, talán már enyhe túlzás.
Érdekelne Bigivan, Donbig, Atiapus, Fülcsi és más aktiv 80-as fórumozó ezzel kapcsolatos véleménye.....
A tieddel egyet értek!
Igen, táborrol van itt szó, de csak a Te oldaladom mivel úgy tûnik csak én látom úgy, hogy nagyon eltért a topik tartalma a cimétöl. Tehetnék fel én mptréé-t is, sõt, nem is akármilyen minõségben, de sajnos 90-es, napjaink zenéi terén (ami az aktuális téma itt - vagyis OFF) nem vagyok járatos.
Nem tudom mibölszûrted le, hogy a minõség mellett kardoskodom most? Elárulom Neked, hogy régóta teszek rá, hogy milyen minõséget raktok fel ide. Én kimondottan a topik eredeti témájának megtartása mellett kardoskodom - de amellett elszántan.
Ha az "újonnan" összesereglett "táborod" nem képes a topik cimével kapcsolatos téma keretén belül foglalkozni a zenével, van mód új topik nyitásra - éljetek a lehetõséggel.
Tudok egy jobb megoldást is!
Vegyétek rá Brekit ha már ilyen szépen eltért a topik a "lényegtöl", hogy változtassa meg a topik nevét (módjában áll) és ígérem, mihelyt megszûnik e topik "70-es, 80-as évek zenéi" lenni többé nem "kötekszem" senkivel e téma kapcsán.
Nos?
In Lak\'ech Ala K\'in
akkor nem igazán értem hogy mi ez a sok negatív kritika tõled ezen a részen?? azt szokták mondani a cipész maradjon a kaptafánál!
neked van 1 másik fórumod amit én tiszteletben tartok és nem köhögök oda olyan dolgokat amik nem oda valók!
az ugye a HQ fórum! tiszteletlen és méltatlan lennék ha oda olyat próbálnék berakni ami nem oda illõ! de azt hiszem ezt eddig nem is tettem és nem is fogom!
ez a fórum nem a HQ dologrol szól - mert szerintem egyszerüen csak annyít kellene csinálni hogy kellene nyítni 1 ilyen fórumot 80 as évek bejegyzéssel és akkor gondolom senki nem rakna be mp3 at meg egyéb minõségeket!
de ha valaki netán azért minõségi cuccokat illesztene be még ha lopott is vagy máshonnan való azért azt nem kell megkövezni!
mert aki berakja az ezek szerint rra törekszik hogy másnak is a tulajdonába kerüljön az anyag még ha nem is a sajátja!
vannak akik tehetnék mégsem teszik hogy iderakjanak dolgokat: bár ezt már sokszor elmondtam most ismét elmondom az az felhívom a kedves tagok figyelmét!
miért nem teszik ide a saját dolgaikat?? féltik ? sajnálják?
vagy tegyék ide alopott linkeket: mi nem fogjuk megkiabálni és lemínõsíteni az biztos!
na kedves kooléga úgy érzem hogy ezen a fórumon én be is fejeztem az ezzel kapcsolatos dolgokra a véleményezésemet és gondolom mások is így vannak ezzel akik az én táboromat erõsítik!
úgy hogy ha legközelebb azok akik itt találkoznak lopott linkekkel mielött kritizálnának dolgokat egyszerüen klikkeljenek tovább!!
Egy valóban 70-es, 80-as zene itt már szinte OFF-nak számítana a sok 90-es és napjaink zenéire vonazkozó kérés mellett.
In Lak\'ech Ala K\'in
amúgy most bunda van rajtam!<#mf2>#mf2>
...de akinek inge... az õtöcködjön már fel <#felkialtas>#felkialtas>
In Lak\'ech Ala K\'in
se nektek se másnak!<#wave>#wave>