A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
imo :) science fiction is science fact
Remélem a házigazda nem dorgál meg érte<#nevetes1>#nevetes1>
Már sokszor téma volt ez a csekkolósdis dolog.Az említett kiadványt nem néztem meg tüzetesen úgyhogy én nem nyilvánítanék véleményt róla.Esetleg annyit hogy nem tartalmaznak semmi extrát amiért az ember ugrana rá.Ezeket a muzsikákat más hanghordozón is azért az összegért könnyedén beszerezheti.A csekkolás részénél maradva semmit nem jelent hogy mit ír ki a csekkoló.Ezek a kütyük csak a dolgukat teszik illetve valós dolgoknál hiteles képet is adnak.Viszont mint mindent tökéletesen át is lehet verni.Egy 95%-os mpeg-nek is lehet akkora értéke mint egy 100%-os cdda-nak.Azt érdemes vizsgálni hogy miért is 95%-os mpeg valami.A kérdés annyi hogy elõtte mp3 volt az anyag vagy egyszerûen nem kívánt többet a zene profilja.?..<#hehe>#hehe>Ez is vizsgálható ha van valakinek rá ideje és kedve.
Ami még érdekes hogy ez az mpeg jelenség a veszteségmentes anyagban is kb 10éve fordul elõ illetve a 10évnél régebbi dolgoknál nem.
Egyébként ennek is megvan a tudományos magyarázata:
Az internet hozzáféréssel és gyorsulásával párhuzamban megnõtt a feltöltött zenék és a gyûjtõk száma is.<#hehe>#hehe>
Ahogyan a tötikézõk is ugyanúgy lehetséges hogy egy kiadó is innen szerzi be a ritkaságnak számító muzsikákat.Hivatkoznak õk is hogy az bizony rare anyag.Ebben az esetben elõfordulhat hogy egy jó szándékú gyüjtõ mondjuk 192-ben feltett valamit és ez rákerül késõbb egy cd-re is.Lehet az alapanyag is mpeg amibõl a cd készül és ha nem javítja ki egy hozzáértõ akkor ez az idõk végezetéig mpeg is fog maradni.
És zárszóként üzenem a tutyikázós eredetiség gyüjtõknek hogy azzal amikor egy mp3-ból wavot készítenek az attól még nem lesz se wav illetve cdda sem és jobban sem fog szólni.<#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
lossless
01. Cha Cha Cha Cha
02. Gunfire
03. Take Your Time Now
04. Russian
05. Big
06. So Long
07. Relight My Fire
08. Mama Girl
09. To My Heart
10. Medley
11. Cha Cha Cha Cha (Japan Version)
12. Gun Fire (Explosive Mix)
13. Russian (Gorby Mix)
14. So Long (Original Mix)
part1
part2
part3
part4
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Italograbber barátunk szösszenetében meg igen sok igazság van.
Szóval mindenki döntse el fülre kell avagy kuka!
Off!
Ha valaki valami csoda folytán találkozna egy ilyennellegyen szíves sikítson nekem!!<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezekben pont az a jó hogy sem hangminõséget sem eredetiséget megállapítani nem lehet.Egyébként a nagyobb testvéreivel sem igazán.Mutatnak valamit,de lehet hogy fényévekre jár az igazságtól.Vannak esetek amikor pontosak is tudnak lenni.Egyébként ha a százalékokra utaltál semmit nem jelentenek eredetiség és minõség szempontjából.Van az ilyen eredményekben jó is.Például a profi lossless hamisítók általában a tökéletességre törekszenek hogy minden 100%-os legyen.<#hehe>#hehe>
Most hogy mondod tényleg az.Nekem is tetszik.<#hehe>#hehe>
3 419 Ft
(Eredeti ár: 3 599 Ft)
Megtakarítás: 5 %
jó sokat rátesznek <#gun>#gun><#mf2>#mf2>
klikk
énis megnézem holnap a helyi könyves és lemezboltban
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Mert ha igen én ilyen track listás lemezt nem is láttam még tõle.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt tudom ajánlani helyette.
Igaz ezen csak 11 szám van de cserébe veszteségmentes!
01. Only One
02. Come Back Home
03. Love Attack
04. I Want To Love
05. Falling Into Love
06. Indian Girl
07. We Can Start It All Over Again
08. Talk With Your Body
09. Try Me Out
10. Only One (Funky Version)
11. Dove Andiamo
Letitbit!
Jó lesz igyekezni a letöltésével mert igen csak törlik mindenhonnan ezt a lemezt!<#wilting>#wilting>
Dj project - Prima noapte
Dj Project - Wherever U Go
Egymás utáni számok a lemezen!
<#finom>#finom>
Ha nem isnmernéd figyelmedbe ajánlanám ennek a Román<#wow1>#wow1>csapatnak a lemezeit!
Nekem tetszenek.

Én meg ezt szerettem volna nagyon de mint a kommentekben is látszik valahogy a letibit-es link lemaradt.<#sir>#sir>
Curacao - The Best Of (Remastered) (2009) (Lossless)
01 - Curacao
02 - You
03 - Fire
04 - Yiasou
05 - Gigolo
06 - Hold Me
07 - I Feel Good
08 - Time Up For Love
09 - Yes Or No
10 - Smile
11 - Starship №2
12 - I've Had Enough
13 - Out Of Sight
14 - Love Is Pain
15 - Java
16 - Mirror
17 - Gwendoline
18 - You (Russian Mix)
19 - Yiasou (Special Russian Mix)
20 - Medley (Yiasou-Time Up For Love)
Ezen a lemezen megtalálod flac-ban.
Ezt te meg úgy is tudod hol találod!
Gondolom a Antoine Clamaran feat. Soraya Arnelas - Live Your Dreams Teaser 192-ben meg nem érdekel téged?
Én náluk éreztem most, hogy ezt meg kell vennem és lehetõleg azokat akik csak rátesznek illetve levesznek lehetõleg kihagyva
Amúgy a Lordot én is kedvelem, természetes, hogy meg kell venni!
ugyanitt most 2 690,- Ft
Dupla válogatás album, exkluzív kivitel - papírborítóban!
Minden lemez mellé egy dedikáló kártyát és néhány Lord matricát adunk ajándékba. A kártyát akár névre szólóan dedikálva is kérheted!
Itt
http://www.lordzenekar.hu/index.php?modul=termekek&kod=98
Örökké CD+ DVD ( digipack - exkluzív csomagolás)Albumok
2 990,- Ft
- CD (13 új dal) + DVD (Sitkei Lord koncert 2008)
- exkluzív, ”digi-pack” díszcsomagolás, felár nélkül, csak itt, a Lord Butikban!
(A szokásos mûanyag tok helyett egy igényes papírborítóban kapod a lemezt)
- minden lemez mellé adunk egy dedikáló lapot a zenekar tagjainak fotóival (szintén csak nálunk!)
http://www.lordzenekar.hu/index.php?modul=termekek&kod=98
Nem irígységbõl, csak szeretném ha még sok ilyen albumot készítenének és szeretném támogatni õket ebben azzal, hogy megveszem ezt a két albumot + ugye tartalmaz egy koncert DVD-t és nemis drága.
Direkt azért is nem raktam be ezekhez az albumokhoz linkeket.
Így másokat is arra kérném aki szereti õket és tetszik neki ez az album vegye meg, hogy támogassuk õket, hogy még sok jó zenét készítsenek nekünk.
Remélem érthetõek az indokaim.
majd ha meglessz tudnád majd prezentálni nekünk?
ha szépen megkérlek<#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2><#eljen>#eljen>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Kate Ryan y Soraya-Tonight We Ride No Digas Que
Earth & Fire - Weekend.vob
File Size 185MB
Resolution 720x576
http://rapidshare.com/files/280101195/Earth___Fire_-_Weekend.rar