111892

xnl87ky5.jpg

free counters

• allada67
    Köszi a listát, de a Shake It Up, meg a Give it Up sem rossz ám.

Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.05. 19:18:31
  • allada67
    Reggel gyorsan belehallgattam, de nem volt időm tovább nyomozni, hogy a Giancarlo Pasquini vokál melyik
    művész néven futó zenéje ez. Jó kis feladvány volt, a radio verzió eleje már jó segítség volt, hogy a vokál
    alapján a Pasquini zenék között keresgélje a feladványt. Csak az idő volt rövid, sokan most estünk be ide.
  • zsoltford
    üdv Tagok,

Divine :
    1.Shoot Your Shot
    2.You Think You're A Man
    3.Walk Like A Man
    nálam 3 szám, ezt a 3-at nagyon szeretem, többit meghallgatom de nem ragaszkodom :-)

94-es, de talán ide jobban passzol:

A2
  • reynaud #109753
    Legközelebb,tán még a hétvégén egy könnyebben megfejthető játékkal érkezem.

E feladványban ez a korong illetve dal játszott!

A vinylt linkeltem már korábban,érdekességként mutatom ha valaki CD formátumon szeretné beszerezni a dalt,akkor a discogs-on az egyetlen lehetőség,brutál magas összegre van beárazva.
    The Best Disco' 91 (Seven Seas ‎– KICP 8017-8 ) Japan (Discogs)
  • reynaud #109752
    Adok további részletet,ez a "Radio Version" eleje!

snippet_two
  • reynaud #109751
    Játszunk egyet,nem könnyű,de akik jól ismerik a 80s évek végi italo-disco zenéket,azok számára tán megfejthető a feladványom,ami egy bitang jó zene!
    Na gyerünk,érkezzen valakitől egy megfejtés.

(B2)_snippet
  • reynaud #109750
    Köszönjük Allada!
    Addigra én összeírom a saját listámat,ez egy nagyon jó téma.

A helyesírási hibákért elnézést,siettem.
    kel *kell
    leehetőség *lehetőség
  • allada67
    Oké, itt nincs év végi határidő, Bobby mester 20-as listákkal startolhat, ha indul a szavazás. De az Elton John, Kim Wilde,
    meg a The Flirts is játszik majd, mert tettem, vagy tettünk egy ígéretet fülcsi-nek. A következő akkor a Bobby O, kb.
    márc. 15-16. Árp. meg az előbb említettek.
  • reynaud #109748
    Igen,"O" mester szerzeményeire,saját dalaira fókuszálva,a tízes rangsorolás is szűk leehetőség,majd megdumálom Alladával,legyen top 20 ez a téma,ígérem ha sok szavazat jön,besegítek és ennek végeredményét akár publikálhatom is.
    De a főnök Allada,erre neki kel rábólintani.
  • fülcsimanó2
    Még két remek lírai dal, s ez is kimaradt a múltkor, pedig gyűjteménybe illő, és szerintem mindenki ismeri:

Luke Evans - Show Me Heaven

The Piano Guys - Over The Rainbow

Ez az életöröm, virtuzitás remek szerintem.

• fülcsimanó2
    Top 10-es szavazást javasolnék Orlando-tól,TOP 5-be nem lehet össze írni sajnos (????) a kedvenceket.
    Lehetne 20-as, vagy 30-as szavazást is tartani, de legyünk szerények, én 10-nél kevesebbet nem tudnék össze írni.

• mathezoltan
    Divine Top 5 :

1. You Think Your A Man
    2. I'm So Beautiful
    3. Love Reaction
    4. Shoot Your Shot
    5. Jungle Jezebel

Egy jó tanács : a leghíresebb filmjét ne nézzétek meg - Rózsaszín flamingók 1972.
  • cucurbia
    Igen,vetted a poent:))
    Annak idején minden megjelenő dalán halálra röhögtük magunkat a studiókba.
  • reynaud #109743
    Elfelejtettem,mert másfelé is figyelnem kellett ,pedig akartam írni, a Bobby "O" Projects szavazásnál 10-es rangsorolásokat javaslok én is,rengeteg jó zene van a témában,a Top 5-ben,csak a legnagyobb kedvenceimet sem tudnám besűríteni.
  • becauseIsaid
    Fszt!
  • allada67
    Így van, ismét hasonlóan jár az agyunk, de mind a kettő lista nagyon komoly lenne. Bobby O szerzeményekből, és
    The Flirts-ből is kell külön egy szavazás. Bobby O 10-es listákban lenne az igazi, még akkor is ha több melóm lesz vele.
  • reynaud #109740
    Allada,
    The Flirts szavazás kapcsán,én azt javasolnám ,legyen egy "The Best of Bobby Orlando Projects" voksolás a mester dalaiból és szerzeményeiből,ez szerintem érdekesebb.
  • reynaud #109739
    Összeadtam,szoroztam,kivontam ,a képlet vége,megoldás az , amikor ezt kiadták,te már jócskán kinőttél a gyerekkorból.
    De ha poénnak szántad,annak jó.

• fülcsimanó2
    Nos ebből egyet sem ismerek.
    Egy ilyen szavazásra nekem is fel kéne készülnöm, mint Alladának Kim Wilde-re.
    Ezek a P betűsek úgy látszik nem ütötték át az ingerküszöbömet (Papp Rita, P. Mobil?)
    Utóbbitól egyetlen dal ugrik be, a Kétforintos.
    Akkor már inkább P.Box, na azt bírtam a Vikidál miatt.

• cucurbia
    Akkor már inkább Pap Rita:

1.Kuckó Mackó
    2.Csovi Csovi Jasper
    3.Hápi kacsa
    4.Nyuszi Muszi
    5.Pamacs a csacska macska

Lehet csatlakozni:)))

Igy aki nem tudja,az is sejti egyes e-mail cimeimben miért az a név jelenik meg,ami....))
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.02. 09:55:14
  • djani75
    Divine Top 5:

1.Shoot Your Shot !
    2.Shake it Up
    3. You Think You're a Man
    4.I'm So Beautiful
    5..Hard Magic
  • fülcsimanó2
    Részemről mindhárom listát támogatom, Flirts, Kim Wilde, Elton John is.

Többiek véleményét is várjuk meg, de szerintem mindhárom méltó egy top listára.
  • becauseIsaid
    Részemről a P. Mobil is jöhet!
  • allada67
    Az Elton John-t, biztos hogy akarjuk ???
  • cucurbia
    Lassan már arról is listát kéne irni,hogy miről kérünk listát.
    Elton John,Kim Wilde,Flirts..csak a legutobbi hét listakivánságai....Csak sorba sorban utaim,hölgyeim.
  • allada67
    The Flirts is lesz hamarosan. Arra biztos sok lista jön majd.
  • becauseIsaid
    Viszont, ha már dallamos, táncolható és minden + Bobby O, akkor jöhetne majd egy The Flirts toplista is.
  • allada67
    Módosíthatjuk, de ha a Native Love esne ki, a You Think You're A Man helyett, annak jobban örültem volna.
    Ez utóbbinak még a Sipos F tamás féle verziója is egész jó.
  • becauseIsaid
    Divine TOP5:

1) Show Me Around
    2) I'm So Beautiful
    3) You Think You're A Man
    4) Hard Magic
    5) Walk Like A Man
  • becauseIsaid
    Az I'm So Beautiful meg a Walk Like A Man már pont nem az Orlando "korszak". '84 -től SAW (Stock-Aitken-Waterman) zenék voltak, azok lettek igazán sikeresek. Kevésbé gépies, jóval dallamosabb, fogyaszthatóbb, táncolhatóbb, énekelhetőbb... stb. nóták.
  • jba123 #109726
    My Divine TOP5:
    1. You Think You're A Man
    2. I'm So Beautiful
    3. Shoot Your Shot
    4. Love Reaction
    5. Hard Magic
  • fülcsimanó2
    Nem is akármekkora!!!
    Orlando nélkül nem lettek volna ilyen nóták, mint I'm So Beatiful, Walk Like A Man, Shake It Up, és sorolhatnám.
    Tipikus Orlando hangzás, ezer közül felismerni.

Óriási fazon volt Divine, ismerjük el. Isten Nyugosztalja. Mindig rácsodálkozom a tehetségére, amikor megnézem 1-1 videóját.

Aki nem látta egyébként, ajánlom egy filmes brillírozását is, nagyon régi film, Hajlakk a címe, szenzációs!

• fülcsimanó2
    Az a helyzet, hogy az első helyezettet módosítanám I'm So Beutiful-ra, s minden csúszik eggyel lejjebb.
    A bejegyzésemet ami a korábbi volt, már nem tudom módosítani.

Ez a legjobb kétségkívül:

• fülcsimanó2
    Divine TOP 5

01 Walk Like A Man
    02 Shoot Your Shot
    03 Shake It Up
    04 Native Love
    05 You Think You're A Man

• fülcsimanó2
    Okés, akkor jöjjön legközelebb Kim Wilde top lista.
    Nekem nagyon sok kedvencem van tőle, nemcsak ötöt tudnék össze írni.

Meglátjuk, a tagokat mennyire mozgatja meg...Cambodia első helyezett nálam, minden idők második legjobb dala.

• allada67
    A Bobby Orlando által készített zenéi közül, nekem is a "Shake It Up" az első számú kedvenc.
  • allada67
    Köszi előre is a Divine listát, és persze lehet a Kim Wilde is a következő. Arra viszont készülnöm kell majd, mert bevallom
    fejből most nem sok ugrik be rögtön.
  • allada67
    Divine Top 5 (A 3. helyezett "Give It Up" -ot is bírom. Kár hogy csak a 2.50 idejű album verzióban adták ki.)

01 You Think You're A Man
    02 Shake It Up
    03 Give It up
    04 I'm So Beautiful
    05 Walk Like A man
  • carbit
    Sziasztok,

Divine Top 5:

1. I'm So Beautiful
    2. Love Reaction
    3. Native Love (Step by Step)
    4. Shoot Your Shot
    5. You Think You're A Man

És még egy kérdés. A ''DWS'' oldaláról ugyan rendelni lehet, de valójában él még az oldal? Jó pár éve rendeltem innen minden probléma nélkül. Köszönöm a választ.
    Utoljára szerkesztette: carbit, 2021.02.28. 18:30:05
  • reynaud #109717

The Best Songs Of Divine - Top 5 By Reynaud _____1. Love Reaction 2. Shoot Your Shot 3. You Think You're A Man 4. Shake It Up 5. I'm So Beautiful