111892
-
allada67 #109756 Köszi a listát, de a Shake It Up, meg a Give it Up sem rossz ám.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.05. 19:18:31 -
allada67 #109755 Reggel gyorsan belehallgattam, de nem volt időm tovább nyomozni, hogy a Giancarlo Pasquini vokál melyik
művész néven futó zenéje ez. Jó kis feladvány volt, a radio verzió eleje már jó segítség volt, hogy a vokál
alapján a Pasquini zenék között keresgélje a feladványt. Csak az idő volt rövid, sokan most estünk be ide. -
#109754 üdv Tagok,
Divine :
1.Shoot Your Shot
2.You Think You're A Man
3.Walk Like A Man
nálam 3 szám, ezt a 3-at nagyon szeretem, többit meghallgatom de nem ragaszkodom :-)
94-es, de talán ide jobban passzol:
A2
-
#109753 Legközelebb,tán még a hétvégén egy könnyebben megfejthető játékkal érkezem.
E feladványban ez a korong illetve dal játszott!
A vinylt linkeltem már korábban,érdekességként mutatom ha valaki CD formátumon szeretné beszerezni a dalt,akkor a discogs-on az egyetlen lehetőség,brutál magas összegre van beárazva.
The Best Disco' 91 (Seven Seas – KICP 8017-8 ) Japan (Discogs) -
#109752 Adok további részletet,ez a "Radio Version" eleje!
snippet_two -
#109751 Játszunk egyet,nem könnyű,de akik jól ismerik a 80s évek végi italo-disco zenéket,azok számára tán megfejthető a feladványom,ami egy bitang jó zene!
Na gyerünk,érkezzen valakitől egy megfejtés.
(B2)_snippet -
#109750 Köszönjük Allada!
Addigra én összeírom a saját listámat,ez egy nagyon jó téma.
A helyesírási hibákért elnézést,siettem.
kel *kell
leehetőség *lehetőség -
allada67 #109749 Oké, itt nincs év végi határidő, Bobby mester 20-as listákkal startolhat, ha indul a szavazás. De az Elton John, Kim Wilde,
meg a The Flirts is játszik majd, mert tettem, vagy tettünk egy ígéretet fülcsi-nek. A következő akkor a Bobby O, kb.
márc. 15-16. Árp. meg az előbb említettek. -
#109748 Igen,"O" mester szerzeményeire,saját dalaira fókuszálva,a tízes rangsorolás is szűk leehetőség,majd megdumálom Alladával,legyen top 20 ez a téma,ígérem ha sok szavazat jön,besegítek és ennek végeredményét akár publikálhatom is.
De a főnök Allada,erre neki kel rábólintani. -
fülcsimanó2 #109747 Még két remek lírai dal, s ez is kimaradt a múltkor, pedig gyűjteménybe illő, és szerintem mindenki ismeri:
Luke Evans - Show Me Heaven
The Piano Guys - Over The Rainbow
Ez az életöröm, virtuzitás remek szerintem.
-
fülcsimanó2 #109746 Top 10-es szavazást javasolnék Orlando-tól,TOP 5-be nem lehet össze írni sajnos (????) a kedvenceket.
Lehetne 20-as, vagy 30-as szavazást is tartani, de legyünk szerények, én 10-nél kevesebbet nem tudnék össze írni.
-
mathezoltan #109745 Divine Top 5 :
1. You Think Your A Man
2. I'm So Beautiful
3. Love Reaction
4. Shoot Your Shot
5. Jungle Jezebel
Egy jó tanács : a leghíresebb filmjét ne nézzétek meg - Rózsaszín flamingók 1972. -
#109744 Igen,vetted a poent:))
Annak idején minden megjelenő dalán halálra röhögtük magunkat a studiókba. -
#109743 Elfelejtettem,mert másfelé is figyelnem kellett ,pedig akartam írni, a Bobby "O" Projects szavazásnál 10-es rangsorolásokat javaslok én is,rengeteg jó zene van a témában,a Top 5-ben,csak a legnagyobb kedvenceimet sem tudnám besűríteni. -
#109742 Fszt! -
allada67 #109741 Így van, ismét hasonlóan jár az agyunk, de mind a kettő lista nagyon komoly lenne. Bobby O szerzeményekből, és
The Flirts-ből is kell külön egy szavazás. Bobby O 10-es listákban lenne az igazi, még akkor is ha több melóm lesz vele. -
#109740 Allada,
The Flirts szavazás kapcsán,én azt javasolnám ,legyen egy "The Best of Bobby Orlando Projects" voksolás a mester dalaiból és szerzeményeiből,ez szerintem érdekesebb. -
#109739 Összeadtam,szoroztam,kivontam ,a képlet vége,megoldás az , amikor ezt kiadták,te már jócskán kinőttél a gyerekkorból.
De ha poénnak szántad,annak jó.
-
fülcsimanó2 #109738 Nos ebből egyet sem ismerek.
Egy ilyen szavazásra nekem is fel kéne készülnöm, mint Alladának Kim Wilde-re.
Ezek a P betűsek úgy látszik nem ütötték át az ingerküszöbömet (Papp Rita, P. Mobil?)
Utóbbitól egyetlen dal ugrik be, a Kétforintos.
Akkor már inkább P.Box, na azt bírtam a Vikidál miatt.
-
#109737 Akkor már inkább Pap Rita:
1.Kuckó Mackó
2.Csovi Csovi Jasper
3.Hápi kacsa
4.Nyuszi Muszi
5.Pamacs a csacska macska
Lehet csatlakozni:)))
Igy aki nem tudja,az is sejti egyes e-mail cimeimben miért az a név jelenik meg,ami....))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.02. 09:55:14 -
djani75 #109736 Divine Top 5:
1.Shoot Your Shot !
2.Shake it Up
3. You Think You're a Man
4.I'm So Beautiful
5..Hard Magic -
fülcsimanó2 #109735 Részemről mindhárom listát támogatom, Flirts, Kim Wilde, Elton John is.
Többiek véleményét is várjuk meg, de szerintem mindhárom méltó egy top listára.
-
#109734 Részemről a P. Mobil is jöhet! -
allada67 #109733 Az Elton John-t, biztos hogy akarjuk ??? -
#109732 Lassan már arról is listát kéne irni,hogy miről kérünk listát.
Elton John,Kim Wilde,Flirts..csak a legutobbi hét listakivánságai....Csak sorba sorban utaim,hölgyeim. -
allada67 #109731 The Flirts is lesz hamarosan. Arra biztos sok lista jön majd. -
#109730 Viszont, ha már dallamos, táncolható és minden + Bobby O, akkor jöhetne majd egy The Flirts toplista is. -
allada67 #109729 Módosíthatjuk, de ha a Native Love esne ki, a You Think You're A Man helyett, annak jobban örültem volna.
Ez utóbbinak még a Sipos F tamás féle verziója is egész jó. -
#109728 Divine TOP5:
1) Show Me Around
2) I'm So Beautiful
3) You Think You're A Man
4) Hard Magic
5) Walk Like A Man -
#109727 Az I'm So Beautiful meg a Walk Like A Man már pont nem az Orlando "korszak". '84 -től SAW (Stock-Aitken-Waterman) zenék voltak, azok lettek igazán sikeresek. Kevésbé gépies, jóval dallamosabb, fogyaszthatóbb, táncolhatóbb, énekelhetőbb... stb. nóták. -
#109726 My Divine TOP5:
1. You Think You're A Man
2. I'm So Beautiful
3. Shoot Your Shot
4. Love Reaction
5. Hard Magic -
fülcsimanó2 #109725 Nem is akármekkora!!!
Orlando nélkül nem lettek volna ilyen nóták, mint I'm So Beatiful, Walk Like A Man, Shake It Up, és sorolhatnám.
Tipikus Orlando hangzás, ezer közül felismerni.
Óriási fazon volt Divine, ismerjük el. Isten Nyugosztalja. Mindig rácsodálkozom a tehetségére, amikor megnézem 1-1 videóját.
Aki nem látta egyébként, ajánlom egy filmes brillírozását is, nagyon régi film, Hajlakk a címe, szenzációs!
-
fülcsimanó2 #109724 Az a helyzet, hogy az első helyezettet módosítanám I'm So Beutiful-ra, s minden csúszik eggyel lejjebb.
A bejegyzésemet ami a korábbi volt, már nem tudom módosítani.
Ez a legjobb kétségkívül:
-
fülcsimanó2 #109723 Divine TOP 5
01 Walk Like A Man
02 Shoot Your Shot
03 Shake It Up
04 Native Love
05 You Think You're A Man
-
fülcsimanó2 #109722 Okés, akkor jöjjön legközelebb Kim Wilde top lista.
Nekem nagyon sok kedvencem van tőle, nemcsak ötöt tudnék össze írni.
Meglátjuk, a tagokat mennyire mozgatja meg...Cambodia első helyezett nálam, minden idők második legjobb dala.
-
allada67 #109721 A Bobby Orlando által készített zenéi közül, nekem is a "Shake It Up" az első számú kedvenc. -
allada67 #109720 Köszi előre is a Divine listát, és persze lehet a Kim Wilde is a következő. Arra viszont készülnöm kell majd, mert bevallom
fejből most nem sok ugrik be rögtön. -
allada67 #109719 Divine Top 5 (A 3. helyezett "Give It Up" -ot is bírom. Kár hogy csak a 2.50 idejű album verzióban adták ki.)
01 You Think You're A Man
02 Shake It Up
03 Give It up
04 I'm So Beautiful
05 Walk Like A man -
carbit #109718 Sziasztok,
Divine Top 5:
1. I'm So Beautiful
2. Love Reaction
3. Native Love (Step by Step)
4. Shoot Your Shot
5. You Think You're A Man
És még egy kérdés. A ''DWS'' oldaláról ugyan rendelni lehet, de valójában él még az oldal? Jó pár éve rendeltem innen minden probléma nélkül. Köszönöm a választ.
Utoljára szerkesztette: carbit, 2021.02.28. 18:30:05 -