111892
-
ItaloMucsacso70 #109796 Tour D'Amour – Man In Love / Disco Paradise sem gyenge -
#109795 Úgy tűnik ez a nem könnyen megfejthető kategória.
Ellensúlyozásképpen ,
sample_radio version
A megunhatatlan favorit dalok közt jegyzem. -
fülcsimanó2 #109794 Na ezt is régóta keresem jó minőségben! -
#109793 Köszönöm,lecsekkolom hamarosan ezeket!
A francia nyelvűt " Patrick Champion " már hallgatom is,wow! nagyon tetszik!
Panama - 1989
Ettől jobb zenét az általam ismeretlenek közt senki nem mutatott!
Kár hogy nincs extended verzió. -
italomanjoco #109792 A legalsó maxi Jackie Touche - Watch Out, aztán Italian Kids - Ferrari Go, a fehér szélű jobbra egy szintén Francia nyelvű zene, Patrick Champion - Danse, és Umberto Tabbi - Ciao.
Sajnos nem tudom már melyik lehet az. De ha tippelni kell akkor talán Kenny Masters? -
#109791 Találgatnék,de esélytelen hogy felismerjem,egy már kilőve ,akkor a többit megkérlek írd le.
Lassan 8 éve itt vagyok a fórumon,az általam ismeretlen zenék közt a legjobb lemezt te mutattad a közelmúltban.
Tippeld meg,melyikre gondolok!
Chris White digizésnek én is örülnék,klassz zene! -
italomanjoco #109790 Ott van az is -
Biatomi #109789 Fabio Battistelli - Rondo Dance -
carbit #109788 Rendben. Köszönöm! -
italomanjoco #109787 Azt is másolnom kell még. -
italomanjoco #109786 Ha valakinek nagyon kell megveszi így is, de ez nem magyar ember pénztárcájának való, sajnos ez van.
Ez is egy jó rejtvény lenne, hogy mi van a Chris White alatt
A legalsó sárga maxit szerintem könnyű felismerni, de ha nem akarsz találgatni leírom.
Utoljára szerkesztette: italomanjoco, 2021.03.07. 17:18:02 -
#109785 Jöhetne a Martinez is,nemcsak a White. -
italomanjoco #109784 Szia, ha lesz időm felteszem ide, de egyenlőre még nem digiztem be. -
#109783 A következő dalfelismerő feladványom.
(A1)_sample -
#109782 pld. ( Kenny Martinez – Princess Of The Night) , Megtehetik ugyan, hogy ilyen magas áron kínálják,a kérdés az, akad e rá vevő,ennyiért.
Chris White – Blue Bloody, Bloody Blue ,ismeretlen volt,jó zene,és ugyanezt mondhatom "Alban - Luna" dalára,kedvelem a francia nyelvű zenéket .
Chris White alatti korongokat,én nem tudom beazonosítani.
Az egyik lemezedet elfogadnám,jó minőségű felvételen (is)! :)
Grat. a korongokhoz Józsi! -
#109781 THX.Majd megnézem. -
carbit #109780 Szia,
Most veszem észre, hogy ott figyel az egyik kislemez Chris White dalával, amit nagyon régóta vadászom. -
italomanjoco #109779 A CD-ket nem szeretem mostanában, én nem venném meg ennyiért, meg olcsóbbért sem, meg aztán ezek 2 kivételével megvannak nekem műanyagban, analóg formában
Valószínű hogy azért adják ennyiért, mert kevés van belőle a piacon. De amit már írtam, hogy ezen legalább több zene is van, és jobban megéri megvenni (aki szereti a CD-t), mint pl. egy kislemezt, amin csak 1 rövid szám van. De ha azokból is csak 1 példány van a piacon, megtehetik hogy felárazzák. Mutatok pár darabot:
-
fülcsimanó2 #109778 Még ezzel adós vagyok.
Ady Zehnpfennig
Elő fogom keresni, tuti megvan, amit keresel, addig is egy privi ment.
-
fülcsimanó2 #109777 Nem ismertem, jó zene, kíváncsi vagyok meglesz-e valakinek, nekem is jöhetne, jó kis ritkaság!
-
#109776 -
#109775 Sziasztok!
Keresnék egy zenét,tudomásom szerint megvolt most meg nem találom ,ha valakinek megvan nagyon meg köszönném..
Kelvyn Halifax - White Boy In Europe 1986
Utoljára szerkesztette: pitynyesz, 2021.03.07. 10:19:10 -
#109774 Hát lassan akkor ha ilyen spanyol,mexikoi lemezeket keresek akkor már csak neked irok.))
Akkor ez is hozzáadódik az előző lemezhez.Kivárom. -
fülcsimanó2 #109773 Ez is ott lapul a szekrényben.
Már csak elő kell vadásznom.
Jönni fog. -
#109772 Mela – I Want Your Love (Asia Records – ARD 1040 ) 1989 (Discogs)
Bravó,szép megfejtés! -
#109771 -
#109770 Keresem,hátha valakinek megvan a lemez vagy lossless letöltés.
https://www.discogs.com/Emmanuel-Quisiera/master/600530 -
#109769 -
allada67 #109768 Igen, a Bobby-t ígértem következőnek. A felsoroltjaid meg mind kötelező darabok. Modern Talking top 10-es legyen szerintem is.
A találd ki játékhoz a lemez fotó sem segít, ezen most nem találok fogást. Talán a vinyl gyűjtőknek meg lesz. Kíváncsian várom.
-
#109767 Én is így gondolom,mehet ez az év során folyamatosan.
Aztán majd az idei év legjobb dalaiból is megtartjuk a szokásos év végi szavazást.
A Divine szavazás lezárását követően Bobby Orlando legyen a következő,s majd figyelve az igényeket,én Modern Talking Top 10-est is szeretnék.
London Boys ,akár a Bobby O után jöhetne,Miko Mission feltétlenül sorra kell kerüljön,Mike Mareen kihagyhatatlan és Silent Circle,Joy úgyszintén.
Reméljük és kérjük a tagok részvételét! -
#109766 Úgy van,gratulálok Allada ,helyes a megfejtés!
Robert Stone dalai közt a "Dance Girl" az első számú kedvencem !
A másikhoz adok plusz segítséget,a lemezborítóból is részlet.
-
allada67 #109765 Jó lenne top listázni akár folyamatosan, reméljük menni fog. Sok jó előadót lehetne bevonni. Az 80s euro-italo ami nekem
az első számú kedvenc. De tervezek 70s évek Boney M, Chilly, Saragossa Band, Ottawan, stb. A 80s évekből meg aztán
rengeteg előadó van 5 vagy több jó zenével, amire lehet top 5 listát írni. Miko Mission, Monte Kristo, David Lyme, Aleph stb.
A jövő hét végéig pedig még mindig DIVINE TOP 5 van.
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.06. 17:44:58 -
allada67 #109764 Az (A1) nekem nem ugrik be. Alatta a Robert Stone - Dance Girl-t kedvelem is a mai napig. -
#109763 Ahogy néhány napja irtam,most már tényleg lista kéne arról is hogy miről kérünk listát.mert követhetetlen lesz.
Vagy maradjon a Papp Rita?:) -
#109762 Türelmesebbnek kellett volna lennem,elnézést!
Józsi javaslatát is figyelembe véve,az aranyközépútra lépek.
Egy általam nehéznek gondolt és 1 könnyebben megfejthető a zenefelismerő játékban.
Tessék:
(A1)_sample
sample
Play with me guys! -
#109761 London Boys ,nagyon jó ötlet,csatlakozom!
Alap kedvenc!
Rick Astley - Take Me to Your Heart,elsősorban ami nálam nyerő! -
#109760 Szia Józsi,
A második részletből,melynek végén a dal címe sőt az artist név is elhangzott,én is megfejthetőnek gondoltam.
Jó az a dupla CD,de szerintem annyit nem ér,persze ez relatív,ki mit tart értékesnek,begyűjtésre érdemesnek! -
#109759 Nem rosszak ezek sem,de ha Zsolt azt a 3 rangsoroltat tartotta érdemesnek kiemelni,teljesen rendben van.
A magam részéről (is) köszönöm hogy a kis hazai italo-disco fan csapatunk ezen szavazásában részt vesz!
-
italomanjoco #109758 Roli, nem kell könnyebben megfejthető, ez sem volt nehéz. Vagy csak én gondolom úgy?
Az a CD valóban drága, de ha azt nézzük hogy 10 maxi zenét is rátettek, akkor már nem is olyan "brutál magas" az ára, ahhoz képest vannak maxi vinyl lemezek, vagy akár kislemezek amiken csak 1 zene van, és akár 5-ször magasabb áron adják. -
italomanjoco #109757 Jók ezek a listák, lehetne még London Boys, vagy esetleg Rick Astley top 5-öt is csinálni, azok között is volt sok jó