A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen!
Déli szomszédaink nem voltak prûdek!
Itt egy Bijelo Dugme lemezborító szintén abból a korból.
jav: bositó=borító

Musachy
Ilyen gépem nekem is volt vagy három, persze ezt a fajta MOD-ot nem alkalmaztam. Ügyes.

imo :) science fiction is science fact

Musachy
Abban az idõben egy ilyen borító... maga volt a kánaán!<#hehe>

Szép napot!
Az ígért bosító(k):
Front:

A hátsó: (nem a csajé, ez hotdozza az infót)

A "Bengo" elõtti legjobb lejátszó magnóm eggy Aiwa 220 -as, melyet átalakítottam változtatható fordulatszámúvá, 2,3 cm/sec, és 9 cm/sec közé.( így a dizsibe széthajthattam a táncoló lábakat )

...szinte gyári:

...ime, csak semmi extra:

Bakelitrõl: Karen Kamon - Manhunt
Hanglánc😛ioneer Pl 200, Kenwood Riaa corrector,Pentium 3, sb 128 hangkártya,My Mp3,Clean 5.0, Sound F. 8.0,My Mp3,Mp3 192.

Kazettáról:Coco Bello - Coco Bello
Hanglánc:Technics Rs bx 404,TDK AR 60 (felvételben jobb),Bang&Olufsen Beocord 5000 (lejátszásban jobb),(Dolby semmi,mert csak rontja a hangképet, eltûnnek a felharmónikusok, és "vödörhangúvá" válik a felvétel),Pentium 3.....a többi ua.

computerguru
Szép jó reggelt nektek!
Leszedtem ezt a progit,hát nem is tudom,jó is lenne ez,de valamiért nálam nem mindem mp3-at enged berakni a progiba,pont azt,amelyikrõl szeretném a lemez pattogást eltüntetni,azt nem engedi,ezt irja ki:
An Error Occured While Opening The Selected File.
Lehet hogy azért mert trial verzió?
Mert akkor kell néznem egy másikat.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Sziasztok!

Én megkövült egyszerû progikat használok, begrebbelés utáni kipofozáshoz,de beváltak és néha jobbak az újabbaknál:

Lemezpettogás, sercegés,kazettazaj,fordulatváltoztatás: Steinberg Clean 5.0
Enyhe dinamikanövelés,bedigitalizálás wav-ban: My Mp3
Legtöbbet a Sound Forge 8.0-t használom,de az elõzõ funkcióknál a butább progik szerintem jobbak.
A s.f.8.0 a zenék szétszedésébe, összerakásába,szinte hangjegy szinten, a legjobb.

Szuszidi
Persze felfogom dobni de idõ kell mert szépen el vannak pakolva a lemezek mivel nem használom õket.
Legyen szép napotok!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Szép estét mindenkinek!
Ugye két lemezrõl beszélünk, az egyik képe kint van, azon csak Lobo található, a másik címe: LATIN DISCO SHOW.
Ez egy válogatás lemez, rajta a Lobo, Two Man Sound, stb. Ez a cicis elejû. Szerintem mindkettõ elég ritka lehet, utóbbit én még a neten is csak RTZ (Radio Telivizio Zagrab)kiadásban láttam. Pár hete sikerült az ócskapiacin szert tennem egy hallgathatóra. Ha nem jön közbe semmi, holnap lesz cicis borító.

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Wescone
Itt egyébként többet megtudni arról is amit Ambient ajánlott.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Rengeteg mindent, jó ideig el lennél vele, de megéri az áldozatot.

In Lak\'ech Ala K\'in

computerguru
Ezt nem ismertem,tud magyarúl?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

computerguru
Mondhatod a progit,én is tudok egy kettõt,de az hátha jobb!

kaposi1
Idáig nem volt szükségem rá!
Mondjuk azt sem tudom hogy mit tudnak még ezek a progik?
De már van egy-két olyan bedigizett lemezem amire ráférne egy kis javítás sercegés terén!

Wescone
khm...példányt.<#lookaround>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Talán kérhetnél egy verziót.<#ravasz1>

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Az lehet hogy tudja ezeket a dolgokat,csak nekem se ez, se az a program sincs meg!<#shakehead>

Wescone
Inkább a SoundForge-t tanuld meg kezelni - azt valóban érdemes. Tudja "ezt" (click and crackle removal) a mûveletet, ezen felül sok egyebet is, nem akármilyen szinten.

In Lak\'ech Ala K\'in

kaposi1
Szia!

Engem érdekelne a progi!<#worship>

Na ennyit a videó beszúrásról..

Katt ide!

A problémádra jelenleg ez a program kínálja a legjobb lehetõséget!!

Ha érdekel a program, jelezd!

Musachy

01.Bambolina Che Fa No No (Une Poupee Qui Fait Non)
02.Bang Bang (Al Cuore Bang Bang)
03.Sono Bugiardo (I'm Believer)
04.Ho Difeso Il Mio Amore (Nights In White Satin)
05.Piangi Con Me
06.Io In Mente Te (You Were On My Mind)
07.Sognando La California (California Dreamin')
08.Resta (Stay)
09.Se Perdo Anche Te (Solitary Man)
10.La Bambola
11.Per Vivere Insieme (Happy Together)
12.Prendi La Chitarra E Vai (Lovers Of The World Unite)
flac:
1
2
3
4
5

Musachy
A vinyl az vinyl. <#vigyor2>

computerguru
Öregem,király vagy!Köszi szépen,már csak a pattogást kell eltávolitanom,vagy legalább is háttérbe szoritani és akkor egészen jó lesz,mégegyszer köszi szépen!<#worship>
Az a másik boritót is jó lenne látni!

Musachy
Feltolhatnád azt a borítóképet ide...

Musachy
Na, szenvedtem vele egy sort, mire meglett, de íme:
flac1
flac2
flac3

computerguru
Sziasztok!!
Igen,igen,ez az a lemez amit keresek jó minõségben(flac,ape,wav,mp3/320)

Musachy
Az biztos sokkal jobban néz ki, mint ez:

Szuszidi
Szép reggelt!
Nekem megvan az eredeti lemez. Nem mondanám ritkának. Viszont Mp3 ban csak 192 es ben tudnám produkálni mert amikor még volt lemezjátszóm így játszottam át. Amúgy a lemezen egy pár nõi mell látható amit tart két kéz szenzációs.
Legyen szép napotok!

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

computerguru
Megköszönném!<#worship>

Kedves Computerguru!

Kérésed éppen abban az idõben érkezett, amikor egy másik zenei fórumon pont ezt a lemezt keresték - és keresik most is nagy erõkkel. Kíváncsi vagyok rá, hogy hol lehet fellelni, mert leginkább az eladó használt lemezek között említik, így flac-ban én is csak a rövid <05:31> midley-t tudnám adni.

Szóval, szerintem is elég ritka. Ha van eredmény - feltéve, hogy nem elõznek meg - akkor feltétlenül szólok, mert egyik ismerõsöm nagyon hajtja magának!

Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu

Jó estét mindenkinek! Jó estét Zephyr Kolléga!<#wave>

Sajnálom, hogy csak most tudtam gép elé ülni, mert örömömre szolgál, hogy ismét megszólítottál - ez mutatja, hogy nem vagyok jelentéktelen személyiség. Bár én magam nem vagyok olyan szerény, mint te, akihez hozzákalibrálták az IQ skálát...<#nyes>

Mindamellett nem kell attól tartanod, hogy bárki is - így mflex - megfed minket, hiszen sosem ajnároztalak. Egyfelõl azért, mert sosem kényeztettelek (hacsak nem számít az érveink ütköztetése annak), másfelõl azzal, hogy egyes érdemeidet méltattam, messze vagy a csodálat(om)tól. Ehhez még nagyon sok kell!<#awink>

Azért az "amatõrszintenügyesenfejlõdõ" megszólítás tetszik!

"<...> mivelhogy én tudom jól, hogy te mirõl beszéltél, de vajh te is tudod hogy én mirõl beszéltem-é..." - megnyugtatlak én is tudom.

Egyébiránt nem akarok semmilyen elméleti fejtegetésbe, pláne nem elméletek vitatásába belemenni (lásd. deduktivitás), hiszen ennek nem ez a megfelelõ helye. Pláne azért, mert
pro primo
nem célom senkinek sem "beszólni" - hiszen egyáltalán nem vagyok olyan (vendégként pláne nincs is semmiféle jogalapom);
pro secundo
a személyeskedést eleve utálom.
(Bár hozzá vagyok szokva, hiszen az elmúlt egy évtizedben "munkásságom" okán sokfélét hallottam/elviseltem már, ám arra, hogy ki mennyit ér az idõ majd megadja a választ. Hidd el, én nem panaszkod(hat)om...)
pro tertio
ez nem az a fórum, ahol másokat kell szórakoztatni különféle pour parler-kal. Így maradjunk a '70-es és '80-as évek zenéinél!

Baráti üdvözlettel:

G

Azóta nem vagyok babonás, amióta egy nyúllábat hordok magammal, amely megóv minden bajtól. http://tandera.hu http://businessmanagement.hu

okiland
1000THX!! <#worship>

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

Wind 67
Ha EZT hát EZT Papi, még az órát is oda állítottam.

Csak a WAV peregjen

Musachy

okiland
Köszi!

Ez akkor az albumon lévõ "eredeti" lehet, mert 3:58-as?

okiland
Ezt a videót keresném jó minõségben:

Breki33
A 200-es Modern Talking - Year Of The Dragon albumon van

Amúgy ilyen változatai vannak

"No Face No Name No Number" (Latin Radio Mix) - 3:05
"No Face No Name No Number" (Airplay Disco Mix) - 3:35
"No Face No Name No Number" (Latin Club Mix) - 8:19
"No Face No Name No Number" (Extended Disco Mix) - 6:39
okiland
Az elõzményeket a 90-es fórumba már leírtam:

"Van egy rokonom, aki latin amerikai és standard táncot tanít, ill. Õ szolgáltatja a zenét is.
Kaptam tõle pár cd-t és az egyik cd-n, ami pasodoble zenéket tartalmaz találtam rá erre a feldolgozásra."

Ez a samba cd-n volt:

Modern Talking - No Face, No Name, No Number

Ezt a számukat eddig nem ismertem. lehet róla többet tudni?
Mikor adták ki, melyik albumon, ez már változat-e?

kaposi1
Hali!

Ha az utolsó privim a játékkeresés volt akkor az már megvan ,tehát tárgytalan.

Köszi azért!<#worship><#integet2>

computerguru
Sziasztok! Ez ügyben akkor semmi hir?Ennyire ritka lenne?

tgolyo
Jéééééé!
ez csak 20 percre van tõlem.
PM-nek utána nézek.

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Musachy
Nagy a szád, de ha beszorítana a dundikái közé, akkor nem mondanál ilyet! <#nyes>

kaposi1
Konkrétan?
Leszarom a Dundikát!<#nyes>

Musachy
Látom lesz Dundika is...

kaposi1
Hátha érdekel valakit egy ilyen!
Mondjuk a Lord koncert miatt is!