A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!<#integet2>

Tyia
Én a szerencse fia vagyok....apám neve Szerencse Szilárd...<#hehe>

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Szép estét!
A fiataloknak egy majdnem 80-as (77) zenét ajánlok a tavasz (nyár) alkalmából.

Put your love in me
Ajánlom még tõlük az Emmát, a So you win againt, és Szilvia mamáját!

Musachy
Szerencséd...

imo :) science fiction is science fact

lervi
tõlem ennyire futotta!
ha valakinek megvan jobban az majd küldi!
link

lervi
a két kiváncsiskosdásból felrakott zenéhez szerintem itt már senki nem tud hozzászólni mert error szinten van a letölthetõsége!!!
multiupload cimbora vagy valami más helyre rakd ne erre a szar rapidra
még ha mások istenítik is!<#wave>

lervi
sziasztok!
koma ha javasolhatnám rakd fel olyan tárhelyre a dolgot ahol nem törlõdik a 10 ik letöltés után és akkor tán másnak is lehet véleménye a dologról!

Ha nem tudja senki, told fel újra, s megkérdezem máshol is.

Nem tudok rájönni, de tényleg hasonlít Blondira. Még nekem Bangles jutott eszembe...

Ez szerintem nem az, mert mintha ez reggie zene lenne.😞

Esetleg ez?

Sugar Minott
http://www.youtube.com/watch?v=4o2c1vW-Tnc

itt nem tudok belehallgatni

computerguru
Szerintem olyan Blondisnak tûnik nem?

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Én nem ismerem.<#nemtudom>

Tessék Italo cimbi
http://www.multiupload.com/L9HJX6A69R
<#nevetes1><#wave><#wink>
Oki, nagy szerencséd van, hogy szeretnek olvasni a csemetéid.

Az én fiam tipikus mai kamasz. Nem érdeklik a könyvek. Inkább megnézi Tv-ben vagy a neten ami érdekli.

De végül is gyerekként én sem szerettem olvasni. Csak amikor már nem jártam suliba. Addig elég volt a sok tankönyv, meg a kötelezõk. Na ne is beszéljünk a kötelezõkrõl. Errõl is megvan a véleményem, hogy általános suliban mik voltak a kötelezõk. És ez nem egyéni vélemény. De inkább ide nem írok címeket, mert biztos vagyok benne, hogy vita támadna belõle.😞

Srácok, köszönöm mindenkinek a segítséget!!!<#eljen>

Megoldódott...

Italo carlos
Sziasztok!

szeretném kérni ha lehetséges jó mínõségben...

MIKE ROGERS-JUST A STORY

<#worship>

Tyia
Bocsi!

A muszály az muszáj...

Szuszidi
Köszi így nekem nincs gondom rá. <#worship>

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

Codigoro
Ez össze van foglalva itt , ha az angol felejtõs esetleg, akkor a gugli fordító barátja lehet..<#wink>

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Codigoro
Helló mindenki!<#wave>

85-bõl egy kis hozomány 320-ban.

M=P.B. - Co-Operation(Extended)

Ember küzdj, és bízva bízzál... Hallgass zenét, hogy el ne hízzál!

Tyia
Szép Estét!

Ezt muszály kommentálnom, mert helytelen...

"Az 54 éves brit Paul Young talán minden idõk legfeketébb hangú fehér soul/popénekese. Legnagyobb sikerét az 1985-ben kiadott The Secret of Association címû albumával érte el, amelyen olyan slágerek szerepeltek, mint az Everytime You Go Away, az I'm Gonna Tear Your Playhouse Down vagy az Everything Must Change. Paul Young sikeres volt a Mike and the Mechanics-ban, a Genesis-tag Mike Rutherford által alapított projektben is. Huszonkét évvel ezelõtt..."

Aki fellép ezen a koncerten az sohasem énekelt a Mechanics-ban.
Az a Paul Young aki ott elõfordult (és a Sed Café-ban) az 2000-ben maghalt!!!!
Tehát 2 Paul Young van. Bizonyára nem annyira ritka név...
Szerintem a mi Paulunknak eszébe sem lett volna Rutherforddal közösködni, már csak azért sem mert hót más a stilusuk.
Ráadásul a Mechanics egy totál zsákutca volt....

Belekeverek egy kis New wavet is.

Paul Young "berobbanása" a No Parlez albummal történt 1983-ban.
Ezen az albumon van rajta az a bizonyos feldolgozás amit 3-4 évvel korábban egy Ian Curtis fémjelzett zenekar követett el. Ez a zenekar nem volt más, mint a New Order elõdje a Joy Division...
Egyébként a No Parlez LP 1983-ban Angliában 1. volt...
Ezen az albumon volt a Come back and stay és a Sex is...

okiland
Gyerekek, majdnem bepisiltem a röhögéstõl:

Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.

okiland
Szia!

Persze, egyértelmûek az okok, csak a 3. osztályt nem értettem igazán ilyen szinten.
Mindien fórumon, médiában arról papolnak, hogy a mai fiatalok milyen szinten nem tudnak olvasni, fogalmazni és a szövegértésük is gyalázatos.
Szerencsém van, mivel a gyerkõc eléggé szeret olvasni, és ha valamit nem ért, vagy számára ismeretlen fogalom, szó van a könyvben, azonnal kérdez.
Van egy kisöccse (4 éves), és elég sûrûn elõfordul, hogy este mesét olvas fel neki. Én ennek különösen örülök, mivel mindkettõ összpontosító készsége fejlõdik. (Persze csak addig amíg a Martin el nem alszik) <#nevetes1>

Wescone
Ha már szóba került:

Antonio Vivaldi - Spring (Four Seasons)

wav - ezt nem szabad tömöríteni! <#ejnye1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Szabad fogalmazás, képzelet világának kifejezésre juttatása - felmérése, stb.
Gondolom nem osztályozták volna a fogalmazást, felméréshez viszont nem is rossz mind amellett, hogy nem mindennapi téma.
Vivaldi "Négy évszak"-ábol én is a "Tavasz"-t kedvelem a legjobban, de a "Nyár" is gyönyörû.

In Lak\'ech Ala K\'in

Igazad van, akkor csak 25 oldal repül a kobakomnak.<#nevetes1>

okiland
Akkor nyomtasd ki, vágd ketté, és máris "csak" 25 oldal.

Az nem jó, mert akkor biztos sokkal több minden jelent meg.<#wink>

okiland
....vagy az apának a tanító nénit! <#papakacsint><#wink>

Nem semmi vagy, hogy mit nem találsz.<#integet2> Köszi, hogy kutatsz...

De oda sem merem adni neki, hogy nesze fiam, olvasd el, mert tuti, hogy a fejemhez vágja. Legalábbis én a helyébe biztos azt tenném.<#wink>

Nekem csupán egy rövid tartalom kellene.

okiland
Ha a fiad szeretne olvasni, akkor itt elolvashatja a történetet magyarul.

Miért nem mondta a csemetéd, hogy kb. annyi jutott eszébe, mint ha a tanító néninek megemlítette volna Fancy-t.<#nevetes1>

Szia cimbi!

Az enyém gimis 1. osztályos.

Na nem semmi a Te történeted sem.

Tényleg nem értem a magyar oktatást.

ui: tudod mi a köze? tavasz és magyar magánhangzói. Mert kb. ilyen lehetett a kapcsolat.😊 Vagy mi nem vagyunk elég fantáziadús apukák.😊

okiland
Hihhhetetlen a mai tanmenet!

Nem tudom a fiad hányadikos, de az enyém tavaly (ált. isk. 3. o.) azzal a feladattal állított haza, hogy "Hallgasssátok meg Vivaldi - Négy évszak mûvébõl a "tavasz" részt, és írjátok le, hogy mi jut errõl eszetekbe." <#wilting><#wow1>
Mondanom sem kell, csak nézett szegény gyerek, és nem igazából tudott vele mit kezdeni. <#fejvakaras>
Ami a leg meglepõbb az egészbõl, hogy mindez nem ám énekre kellett. Á nem, hanem magyarra! Na ehhez mi köze van?? <#nemtudom>

Sziasztok!

Lenne egy nem idevaló kér(d)ésem, de hátha van köztetek egy operarajongó.

Fiam megkapta leckében, hogy írja le Friedrich von Flotow-nak a Martha címû opera tartalmát.
Szegény nem talált róla semmit. Mondom segítek neki, de hát én sem találok semmit róla.

Nincs valakinek ötlete???

ui: mindig is utáltam az énekórákat a suliban, és többek között pont az ilyen dolgok miatt. Nem értem, ha már keresni kell a gyerekeknek valamit, mondván, hogy ez az alapmûveltséghez tartozik, akkor miért nem adnak fel valami ismertet. Mondjuk ha ezt tényleg ismerni kéne, akkor én egy hatalmas bunkó vagyok, mert errõl én még nem is hallottam. De megnyugodtam, mert az ismerõseim sem.😊

pomogacs2
szatti42: privi ment!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

hali-hali!

Ha valakinek még nincs meg a nyári programja, annak ajánlanék egy nagyon kultúrális kis fesztivált, minden idõk zenéjébõl...
Heted 7 Vigasság !!!

Nézz utánna:
http://www.heted7vigassag.hu

Üdv.
Breki33
A nyolcvanas években nagy népszerûségnek örvendõ brit popelõadók egész sora ad koncertet október 2-án a Papp László Budapest Sportarénában: a fellépõk között lesz Paul Young, Kim Wilde, Boy George, Rick Astley és Nik Kershaw. Az öt elõadó együtt több mint 130 millió lemezt adott el, nevükhöz több mint 50 Top10-es sláger kötõdik. A mintegy három órásra tervezett, Here and Now (Itt és most) címû show 2001-ben indult útjára. A mûsorban minden fellépõ csak a legnagyobb, legismertebb slágereit adja elõ. Számos elõadó csak e turné miatt állt újra színpadra.

Az 54 éves brit Paul Young talán minden idõk legfeketébb hangú fehér soul/popénekese. Legnagyobb sikerét az 1985-ben kiadott The Secret of Association címû albumával érte el, amelyen olyan slágerek szerepeltek, mint az Everytime You Go Away, az I'm Gonna Tear Your Playhouse Down vagy az Everything Must Change. Paul Young sikeres volt a Mike and the Mechanics-ban, a Genesis-tag Mike Rutherford által alapított projektben is. Huszonkét évvel ezelõtt, 1988. szeptember 6-án fellépett a The Human Rights Now! turné budapesti állomásán a Népstadionban, akkor olyan sztárok társaságában, mint Sting, Peter Gabriel, Bruce Springsteen vagy Tracy Chapman.

Kim Wilde 1960-ban született Londonban. Énekes, dalszerzõ, kertépítõ és író. Máig a legsikeresebb brit énekesnõ 17 Top40-es kislemezzel. 1981-es debütálása óta aktív mûvész, aki pályafutása során együtt turnézott többek között Michael Jacksonnal, és David Bowie-val.

Debütáló „Kids In Amercia” c. kislemezét a new-wave stílus klasszikus dalaként jegyzik. A 2000-es években, közel tíz év kihagyás után lépett ismét színpadra. A koncertek sikerén felbuzdulva újabb lemezeket adott ki, melyekkel Európában, Japánban, Ausztráliában önálló turné keretei között lépett föl.

Jelentõs karriert tudhat magáénak, mint profi kertész, kertépítõ. Bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is, amikor sikeresen áttelepítette a világ legnagyobb fáját. Aktív környezetvédõként számos természettudatos cégnek vállalt reklámszerepeket.

A nemiségi szereppel elõszeretettel játszó Boy George a popot a soullal vegyítõ, szintén londoni Culture Club nevû formáció frontembereként volt elképesztõen sikeres a nyolcvanas évek közepéig. Karma Chameleon címû, listavezetõ dalukat éjjel-nappal játszották a rádiók, a klipet a televíziók, de a Do You Really Want To Hurt Me szintén nagyon népszerû volt. A most 49 éves Boy George-ról az elmúlt években sok ellentmondásos hírt lehetett olvasni, a hangja viszont ma is a régi.

Rick Astley a Stock-Aitken-Waterman sztárgyár "terméke" volt. A kiváló brit énekes - 44 évével a Here and Now show legfiatalabb elõadója - a nyolcvanas évek második felében jelentette meg két sikeres albumát és olyan táncos dalok fûzõdnek a nevéhez, mint a Never Gonna Give You Up, a Whenever You Need Somebody vagy a Together Forever. A bristoli születésû Nick Kershaw saját szerzeményû, fülbemászó dalaival aratott sikereket a nyolcvanas években, de róla is ritkán lehetett hallani azóta. A szintipopot akkoriban meghatározó, ma 52 éves énekes legemlékezetesebb slágere a Don Quixote és a Wouldn't It Be Good volt.
Breki33
Rick Astley, Kim Wilde és más sztárok nosztalgiáznak az Arénában

Október 2-án a nyolcvanas évek öt szupersztárja lép fel Budapesten. Az esemény értékét növeli, hogy Nik Kershaw, Paul Young, Kim Wilde, Rick Astley és Boy George még sosem léptek fel így együtt.

A Here And Now turnésorozat 2001-ben indult Nagy-Britanniában, melynek keretében különbözõ nyolcvanas évekbeli sztárok koncerteznek együtt, változó felállásban. Október 2-án a turné elõször érkezik Budapestre, és ez az öt énekes lép majd föl a Papp László Sportarénában, háromórás mûsort adva. Közülük a legtöbben már jártak Magyarországon, de így együtt még soha nem léptek fel, és mindez azt jelenti, hogy egy este alatt hangzanak majd el olyan világslágerek, mint a Kids In America (Kim Wilde), a Never Gonna Give You Up (Rick Astley) vagy a Do You Really Want To Hurt Me (Boy George). Bár Paul Young vagy Nik Kershaw nem rendelkezik ilyen védjegyszerû slágerrel, elõbbi a nyolcvanas évek közepén hat fehér soulos dallal is bekerült a brit Top 10-be (közülük a Wherever I Lay My Hat (That's My Home) vezette is a slágerlistát), míg Kershaw igazi tinibálvány volt ugyanabban az idõszakban, legnagyobb sikere a I Won't Let The Sun Go Down On Me volt. Ma már ugyan nem olyan jó pasi egyikük sem, de azért biztosan nem felejtettek el énekelni. A koncertre jegyek 9.900, 16.900 és 23.900 forintos árakon kaphatók.

Breki33
Az a fényesség rajta a vaku? 😛
Breki33
nem szükséges beregisztrálni anélkül is lehet csak regisztrációval több a lehetõség
ha valaki tudla a dal elõadóját és címét az is jó nekem.
sziasztok innen letölthetõ a dal amit keresek:http://www.multiupload.com/RS_4TR9W4G5EZ
A multiupload feltöltõre beregisztrálsz, majd feltöltöd oda a zenét, a kapott linket bemásolod a fórum szövegmezõ alján található "url beszúrás" felkínált rovatába, az "ok" megnyomása után az üres rublikába beírod amit akarsz, pl. a szám címét, és a hozzászólásod elküldése után az megjelenik kékkel a fórumoldalon.

sziasztok!hogy lehet hanganyagot,pl.mp3 fájlt feltölteni ide a fórumba?