A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mix ez bisztosan rofo!( 1 kedves kollégátol kaptam nemrégen!)
Mix

vagyis csak 1<#sir><#wink>
Igen ez a maxi nagyon barátságos két trckbõl áll<#wave>
csak sajnos nincs meg ez a kettõ<#sir>
kaposi1
Az "ez"bõl legalább egy megvan garantáltan veszteségmentesben!<#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

köszönöm neked
Wescone
Ezt én is aláírom! <#eljen>

In Lak\'ech Ala K\'in

Szuszidi
Szép napot 80as évek!
Breki ez az Akai magnó fergeteges ezt hagyd meg. <#taps><#taps><#taps>

Hallgasd a MegaDanceRádiót 70-80-90 évek zenéivel!

http://zenefuleidnek.blogspot.com/
Pedig nagyon jó lenne ha az lenne aminek hirdetve van !

Laci ennek az egyik alapfeltétele ez lenne.Ennek hiányában kicsit bajos ezt a szép jelzõt ráakasztani.
Egyébként még a számok viszonylag barátságosak is.Láttam és éreztem már brutálisabbat is.

Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?

Köszönöm jól, de nem ugrik be ki lennél.

Egy kicsit ha gondolkodsz rájössz privi nélkül is.Osztálytársak voltunk a hangmérnöki karon.(HP vagyok)<#mf1><#mf1><#mf1><#wave>

[/url][/img]

Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek !!!<#wave>
Nemrégiben kért valaki itt egy számot Oliver Simon-tól.
Feltöltöttem egy albumát, nagyon kellemes zene, a romantikus muzsikák kedvelõinek ajánlom figyelmébe.

http://img2.pict.com/76/b6/5e/3753723/0/oliversimonfront.jpg

http://img2.pict.com/56/14/cf/3753728/0/oliversimonback.jpg

Oliver Simon - Take a look in your heart album letöltése (mp3 320 kbps)

kaposi1
Pedig nagyon jó lenne ha az lenne aminek hirdetve van !
Mert ez egy nagyon nagyon keresett zene részemrõl( is)!<#sir>

Wescone
Tény, hogy nem jó - már csak az agyon normalizálás miatt sem.

In Lak\'ech Ala K\'in

Musachy
B+ ez idegesítõen sziszeg és pösze is! Ráadásul egy alap progi is kidobja, hogy MPEG. De akkor mi a francnak kell wavban tálalni. Felesleges idõpocsékolás mindenki részérõl. <#duhos2>

imo :) science fiction is science fact

Dióka
b+ TB Zsolti!

Örülök, hogy fél világkörüli turné után végre hozzád is elért a korábbi veszteséges minõségû feltöltésem, megosztásom és sikerült áldozatos (+béna) munkával, egy kis dinamikázással és/vagy túlerõsítéses vágásos normalizálással (azaz hangosabb) wav-vé konvertálnod és dióka helyett "LP" forrásként feltünteni az általam megosztott verziót, de sajnos ezt megint elcseszted,mert ez még így is milliméterrõl milliméterre megegyezik az enyémmel,ami ugye kizárja, hogy ezt Te hoztad bármilyen LP-rõl, azt meg fõképp, hogy ez WAV (mert nem az, hisz akkor anno már én is odaírtam volna és úgy tálalom)

gratula barátom!<#nyes><#hehe>

ha fel akarsz vágni valamivel,akkor legalább rendesen készülj fel belõle!<#nevetes1><#falbav>

az már csak slusszpoén, hogy az eredeti maxi változat meg kb. 30-40 mp-vel hosszabb,mert van ellõte egy felvezetõ rész is! <#nyes> amit én leszedtem, így a te verziódban sincs benne.<#nevetes1>

de legalább már azt tudjuk, hogy jó a feltöltési sebeséged! így gyorsabban felmennek a felkonvertált wav-jaid mindenhová.

Nekem meg ez a kedvenc!

Én 1 éve lettem a Rapidon prémium elõfizetõs ....nem bántam meg!<#eljen><#eljen><#eljen>

Akkor nézzük a medvét:

egy ritkaságot jelöltem meg, próbáltam nem tömeg cikket feltenni nektek. Rapid, Megaupload, Deposit, Hotfile négyes mellett döntöttem.
Az eredmények:
Rapid - 05 mp
Megaupload - 12 mp
Deposit - 07 mp
Hotfile - 09 mp

A feltett anyag mérete: 71045772 b
Kiterjesztés: WAV
Származása: LP
File Name: Mode One - In The Heat Of The Night (Original Maxi Version)

Amint az jól látható, mindenhová más más idõvel megy fel az anyag. Persze a "mester"-kéim, úgy is megmagyarázzák, hogy miért, de a lényeg akkor is az átlaga ennek a tesztnek, mert azzal reálisan lehet számolni, a többi meg szerintem, csak mutatós teszt, és duma...
Jó szórakozást a zenéhez...

Rapid
Megaupload
Deposit
Hotfile

Just A Mote In The Wind... (I Am Only A Grain Of Dust In The Wind...)

tgolyo
nékem valahogy nem tetszik az új daluk. lehet,hogy többször kell meghallgatni. ezt viszont máig is szívesen hallgatom:

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Köszönöm jól, de nem ugrik be ki lennél. Egy priviben való árulkodást elviselnék azért...<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Lehet más nyelvet beszélünk uraim, de a lényeg nem egy mérésen van. Szerverek ide-vagy oda, áteresztõk itt vagy ott, a lényeg, hiába van brutális interneted, ha éppen hozzád csak kullogva ér el az anyag...
Viszont egy file szerver valamennyire valósabb képet mutat, mert az idõ tényezõvel számolok. Tételezzük fel, elakarok hozzád juttatni egy anyagot, mely legyen kereken 1GB, nem mindegy 1 óra alatt, vagy 1 nap alatt ér el hozzád. Számháborúkat játszhatok, és ide dicsekedhetek jó nagy számokat, semmit nem ér...
Na majd kísérletezem párral, és az adatok függvényében talán tisztább lesz egykét "mesternek" a tényállás...

<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Aranyos...

Szerintem is Zsolti.Amúgy jól vagy?

de a valóság azért kicsit más...

Az lehet hogy más,de itttöbb lehetõség is adódik a valóság megközelítõ megismerésére.Az igazság baz +odaát.<#wink>

Dióka
baszdki aranyos, akkor mi a francnak kérdezel, ha olyan profi vagy.
értelmesen elmondtam a választ. ha a szolgáltatónak nincs saját teszt szervere, akkor speedtest a hozzád legközelebbi szerverrel, ha bármi mást választasz,akkor csomó szerver közbe miatt "kicsit más" lesz a végeredmény is. te vérprofi! menj a szomszédhoz,aztán ftp-éz össze vele a neten át és tesztelgess.mégis mekkora up-ot ígértek, mennyinek kéne lennie. 120megabitig tudok adni uptest-et.

Aranyos... Ennyire nem vagyok amatõr, valós motyót akarok a lehetõ leggyorsabban feltenni valahová. Speedtest-en már túl vagyok, de a valóság azért kicsit más...

Dióka
ha hiteleset akarsz,akkor a szolgáltatódé, ha nincs neki,akkor még mindig a speedtest.net a legközelebbi a valósághoz.

Más:
Melyik most a leggyorsabb upload szerver? (kellene nyomnom egy tesztet) Kicsit rám bõvítettek, és még nem próbáltam ki, mit tud felfelé...

Gondoltam, hogy ez lesz. Nekem sem tetszik, csak azért tettem ide, mert megdöbbentett, hogy ilyen hulladékból is képesek, még nagyobb hulladékot kovácsolni... Komolyan, megdöbbentõ a dolog <#szomoru1><#szomoru1><#fejvakaras><#fejvakaras><#confused><#confused>

Musachy
Ifjúkorom egyik meghatározó zenéje volt a Big In Japan, kétlábbal rúgnám tökön az ilyen majmokat, akik így alázzák porba.

imo :) science fiction is science fact

Breki33
2 Unlimited visszatér

Ray & Anita a 2 Unlimited nevet nem használhatják jogi problémák miatt, de visszatértek egy új dallal és klippel!

Hello Wescone!

Mikor meghallottam a megamixet azt hittem ez AZ. Na, akkor ezt hívják korai örömnek... 😊
Breki33
Avenue - imagination
http://www.multiupload.com/7FNXS53V4C<#nevetes1>
Zsolti ez tényleg förtelmes.Ahogyan szól és a témája is.<#mf1><#mf1>

<#shakehead>
Én sem tudom mit mondhatnék erre.<#fejvakaras>
Ez esetben valaki nagyon jól utánozza mind énekhangban mind hangzásban.
A többi annyira ismeretlen ráadásul nem is jó zenék, hogy ne fûzz nagy reményeket hozzá..<#csodalk>

kaposi1
Mit vársz egy olyan országtól ahol még a Himnuszt is "discosítják!
Pont ezt hagyták volna ki!
Amúgy egy hulladék az egész!
<#duhos2>

Hát, hogy hová nem jutottunk, ezt magam sem gondoltam volna... <#wow3><#wow3><#nemtudom><#nemtudom><#fejvakaras><#fejvakaras><#mf1><#mf1>

Klick (megéri)

cucurbia
Nos,valoban losslessre gondoltam,kétszer is elgépelve irtam le,,de a végén csak entert ütöttem,nyelvtannal nem foglalkozva,akit érdekel ugyis tudja mit akartam.
A második felvetésedben tévedsz mert most vasárnap volt a születésnapom,ERGO,Én most nyugodtan kérhetek ilyesmiket😊)
Harmadik felvetésedre válaszolva,április 23 ota(akkor a névnapom volt) egyáltalán a forum közelébe sem jutottam,nem olvastam,nem léptem be,stb.most mult hét ota kezdtem el visszafele olvasgatni mik történtek errefele.Hát ahogy olvasom sok nem😊)Max fülcsi feltöltései okoztak számomra örömet, abban találtam csak magamnak valo csemegét, a többi a "szokásos"sziporka jellegû csevegés,amit elég könnyen végig lehetett lapozgatni.
Miután az elmult 2 honap kimaradt az életembõl,igy sem uploaddal sem downloaddal nem igazán foglalkoztam,igy valoban ennek aránya most eléggé minimális😊)
Nos,kielégitettelek?

Zephyr Retiring
szewa cucukám<#integet2>
látom, te sem változtál semmit..
elõször is, valszeg losslessre gondoltál,
másodszor is, természetesen fel lehet tölteni valahová,
a kérdés már csak az, hogy miért is tenne bárki is ilyesmit<#hehe>
tudtommal nincs se karácsony, se születésnap, se névnap<#nevetes1>
amúgy mizu<#kerdes>
uploadok száma elérte már a downloadokét<#nemtudom>
ha igen, megy a maxi<#hehe>
..gondolom. vaklaki úgyis feltornázza elõbb vagy utóbb, kaukázuson innen vagy túl<#nyes>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Tyia
Utolsó információm szerint a Mr. Mister nem rendelkezik ilyen címû dallal......

New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0

Wescone
További ötletek nincsenek?
...bár sejtettem, hogy meglehetõsen nehéz feladat elé állítottalak Titeket. <#nevetes1>

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hi!
Nem tudom mit mondhatnék erre - Mr.Mister-nek "Surrender" címû számára nem leltem és ennek a darabnak nagy valószínûséggel az a címe.

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Hello Azureus!
Tény, hogy több Rofo darab is megszólal a megamix-ben, de ettõl még "ez" nem Rofo megamix sajnos, de köszönet a jó szándékért és fáradozásért!

In Lak\'ech Ala K\'in

1977!

01. Blood And Honey
02. Alphabet (Prelude In C By J.S.Bach)
03. These Boots Are Made For Walkin'
04. Tomorrow
05. Pretty Boys
06. Queen Of China-Town
07. Alligator
08. The Lady In Black
09. I Am A Photograph
10. Blue Tango