A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roli, nem kell könnyebben megfejthető, ez sem volt nehéz. Vagy csak én gondolom úgy?
Az a CD valóban drága, de ha azt nézzük hogy 10 maxi zenét is rátettek, akkor már nem is olyan "brutál magas" az ára, ahhoz képest vannak maxi vinyl lemezek, vagy akár kislemezek amiken csak 1 zene van, és akár 5-ször magasabb áron adják.
Az a CD valóban drága, de ha azt nézzük hogy 10 maxi zenét is rátettek, akkor már nem is olyan "brutál magas" az ára, ahhoz képest vannak maxi vinyl lemezek, vagy akár kislemezek amiken csak 1 zene van, és akár 5-ször magasabb áron adják.
Jók ezek a listák, lehetne még London Boys, vagy esetleg Rick Astley top 5-öt is csinálni, azok között is volt sok jó <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.03.05. 19:18:31
Reggel gyorsan belehallgattam, de nem volt időm tovább nyomozni, hogy a Giancarlo Pasquini vokál melyik
művész néven futó zenéje ez. Jó kis feladvány volt, a radio verzió eleje már jó segítség volt, hogy a vokál
alapján a Pasquini zenék között keresgélje a feladványt. Csak az idő volt rövid, sokan most estünk be ide.
művész néven futó zenéje ez. Jó kis feladvány volt, a radio verzió eleje már jó segítség volt, hogy a vokál
alapján a Pasquini zenék között keresgélje a feladványt. Csak az idő volt rövid, sokan most estünk be ide.
üdv Tagok,
Divine :
1.Shoot Your Shot
2.You Think You're A Man
3.Walk Like A Man
nálam 3 szám, ezt a 3-at nagyon szeretem, többit meghallgatom de nem ragaszkodom :-)
94-es, de talán ide jobban passzol:
A2
Divine :
1.Shoot Your Shot
2.You Think You're A Man
3.Walk Like A Man
nálam 3 szám, ezt a 3-at nagyon szeretem, többit meghallgatom de nem ragaszkodom :-)
94-es, de talán ide jobban passzol:
A2
Legközelebb,tán még a hétvégén egy könnyebben megfejthető játékkal érkezem.
E feladványban ez a korong illetve dal játszott!
A vinylt linkeltem már korábban,érdekességként mutatom ha valaki CD formátumon szeretné beszerezni a dalt,akkor a discogs-on az egyetlen lehetőség,brutál magas összegre van beárazva.
The Best Disco' 91 (Seven Seas – KICP 8017-8 ) Japan (Discogs)
E feladványban ez a korong illetve dal játszott!
A vinylt linkeltem már korábban,érdekességként mutatom ha valaki CD formátumon szeretné beszerezni a dalt,akkor a discogs-on az egyetlen lehetőség,brutál magas összegre van beárazva.
The Best Disco' 91 (Seven Seas – KICP 8017-8 ) Japan (Discogs)
ItaloDisco4Ever !
Játszunk egyet,nem könnyű,de akik jól ismerik a 80s évek végi italo-disco zenéket,azok számára tán megfejthető a feladványom,ami egy bitang jó zene!
Na gyerünk,érkezzen valakitől egy megfejtés.
(B2)_snippet
Na gyerünk,érkezzen valakitől egy megfejtés.
(B2)_snippet
ItaloDisco4Ever !
Köszönjük Allada!
Addigra én összeírom a saját listámat,ez egy nagyon jó téma.
A helyesírási hibákért elnézést,siettem.
kel *kell
leehetőség *lehetőség
Addigra én összeírom a saját listámat,ez egy nagyon jó téma.
A helyesírási hibákért elnézést,siettem.
ItaloDisco4Ever !
Oké, itt nincs év végi határidő, Bobby mester 20-as listákkal startolhat, ha indul a szavazás. De az Elton John, Kim Wilde,
meg a The Flirts is játszik majd, mert tettem, vagy tettünk egy ígéretet fülcsi-nek. A következő akkor a Bobby O, kb.
márc. 15-16. Árp. meg az előbb említettek.
meg a The Flirts is játszik majd, mert tettem, vagy tettünk egy ígéretet fülcsi-nek. A következő akkor a Bobby O, kb.
márc. 15-16. Árp. meg az előbb említettek.
Igen,"O" mester szerzeményeire,saját dalaira fókuszálva,a tízes rangsorolás is szűk leehetőség,majd megdumálom Alladával,legyen top 20 ez a téma,ígérem ha sok szavazat jön,besegítek és ennek végeredményét akár publikálhatom is.
De a főnök Allada,erre neki kel rábólintani.
De a főnök Allada,erre neki kel rábólintani.
ItaloDisco4Ever !
Még két remek lírai dal, s ez is kimaradt a múltkor, pedig gyűjteménybe illő, és szerintem mindenki ismeri:
Luke Evans - Show Me Heaven
//www.youtube.com/embed/M2JLI9QJQs8
The Piano Guys - Over The Rainbow
//www.youtube.com/embed/jzF_y039slk
Ez az életöröm, virtuzitás remek szerintem.
<#wave>#wave>
Luke Evans - Show Me Heaven
The Piano Guys - Over The Rainbow
Ez az életöröm, virtuzitás remek szerintem.
<#wave>#wave>
Top 10-es szavazást javasolnék Orlando-tól,TOP 5-be nem lehet össze írni sajnos (????) a kedvenceket.
Lehetne 20-as, vagy 30-as szavazást is tartani, de legyünk szerények, én 10-nél kevesebbet nem tudnék össze írni.
<#wave>#wave>
Lehetne 20-as, vagy 30-as szavazást is tartani, de legyünk szerények, én 10-nél kevesebbet nem tudnék össze írni.
<#wave>#wave>
Divine Top 5 :
1. You Think Your A Man
2. I'm So Beautiful
3. Love Reaction
4. Shoot Your Shot
5. Jungle Jezebel
Egy jó tanács : a leghíresebb filmjét ne nézzétek meg - Rózsaszín flamingók 1972.
1. You Think Your A Man
2. I'm So Beautiful
3. Love Reaction
4. Shoot Your Shot
5. Jungle Jezebel
Egy jó tanács : a leghíresebb filmjét ne nézzétek meg - Rózsaszín flamingók 1972.
Igen,vetted a poent:))
Annak idején minden megjelenő dalán halálra röhögtük magunkat a studiókba.
Annak idején minden megjelenő dalán halálra röhögtük magunkat a studiókba.
Elfelejtettem,mert másfelé is figyelnem kellett ,pedig akartam írni, a Bobby "O" Projects szavazásnál 10-es rangsorolásokat javaslok én is,rengeteg jó zene van a témában,a Top 5-ben,csak a legnagyobb kedvenceimet sem tudnám besűríteni.
ItaloDisco4Ever !
Így van, ismét hasonlóan jár az agyunk, de mind a kettő lista nagyon komoly lenne. Bobby O szerzeményekből, és
The Flirts-ből is kell külön egy szavazás. Bobby O 10-es listákban lenne az igazi, még akkor is ha több melóm lesz vele.
The Flirts-ből is kell külön egy szavazás. Bobby O 10-es listákban lenne az igazi, még akkor is ha több melóm lesz vele.
Allada,
The Flirts szavazás kapcsán,én azt javasolnám ,legyen egy "The Best of Bobby Orlando Projects" voksolás a mester dalaiból és szerzeményeiből,ez szerintem érdekesebb.
The Flirts szavazás kapcsán,én azt javasolnám ,legyen egy "The Best of Bobby Orlando Projects" voksolás a mester dalaiból és szerzeményeiből,ez szerintem érdekesebb.
ItaloDisco4Ever !
Összeadtam,szoroztam,kivontam ,a képlet vége,megoldás az , amikor ezt kiadták,te már jócskán kinőttél a gyerekkorból.
De ha poénnak szántad,annak jó.
De ha poénnak szántad,annak jó.
ItaloDisco4Ever !
Nos ebből egyet sem ismerek.
Egy ilyen szavazásra nekem is fel kéne készülnöm, mint Alladának Kim Wilde-re.
Ezek a P betűsek úgy látszik nem ütötték át az ingerküszöbömet (Papp Rita, P. Mobil?)
Utóbbitól egyetlen dal ugrik be, a Kétforintos.
Akkor már inkább P.Box, na azt bírtam a Vikidál miatt.
<#wave>#wave>
Egy ilyen szavazásra nekem is fel kéne készülnöm, mint Alladának Kim Wilde-re.
Ezek a P betűsek úgy látszik nem ütötték át az ingerküszöbömet (Papp Rita, P. Mobil?)
Utóbbitól egyetlen dal ugrik be, a Kétforintos.
Akkor már inkább P.Box, na azt bírtam a Vikidál miatt.
<#wave>#wave>
Akkor már inkább Pap Rita:
1.Kuckó Mackó
2.Csovi Csovi Jasper
3.Hápi kacsa
4.Nyuszi Muszi
5.Pamacs a csacska macska
Lehet csatlakozni:)))
//www.youtube.com/embed/0WqntAAnoIQ
Igy aki nem tudja,az is sejti egyes e-mail cimeimben miért az a név jelenik meg,ami....))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.02. 09:55:14
1.Kuckó Mackó
2.Csovi Csovi Jasper
3.Hápi kacsa
4.Nyuszi Muszi
5.Pamacs a csacska macska
Lehet csatlakozni:)))
Igy aki nem tudja,az is sejti egyes e-mail cimeimben miért az a név jelenik meg,ami....))
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2021.03.02. 09:55:14
Divine Top 5:
1.Shoot Your Shot !
2.Shake it Up
3. You Think You're a Man
4.I'm So Beautiful
5..Hard Magic
1.Shoot Your Shot !
2.Shake it Up
3. You Think You're a Man
4.I'm So Beautiful
5..Hard Magic
Részemről mindhárom listát támogatom, Flirts, Kim Wilde, Elton John is.
Többiek véleményét is várjuk meg, de szerintem mindhárom méltó egy top listára.
Többiek véleményét is várjuk meg, de szerintem mindhárom méltó egy top listára.
Az Elton John-t, biztos hogy akarjuk ???
Lassan már arról is listát kéne irni,hogy miről kérünk listát.
Elton John,Kim Wilde,Flirts..csak a legutobbi hét listakivánságai....Csak sorba sorban utaim,hölgyeim.
Elton John,Kim Wilde,Flirts..csak a legutobbi hét listakivánságai....Csak sorba sorban utaim,hölgyeim.
The Flirts is lesz hamarosan. Arra biztos sok lista jön majd.
Viszont, ha már dallamos, táncolható és minden + Bobby O, akkor jöhetne majd egy The Flirts toplista is. <#eljen>#eljen>
Because I said so... that's why.™
Módosíthatjuk, de ha a Native Love esne ki, a You Think You're A Man helyett, annak jobban örültem volna.
Ez utóbbinak még a Sipos F tamás féle verziója is egész jó.
Ez utóbbinak még a Sipos F tamás féle verziója is egész jó.
Divine TOP5:
1) Show Me Around
2) I'm So Beautiful
3) You Think You're A Man
4) Hard Magic
5) Walk Like A Man
1) Show Me Around
2) I'm So Beautiful
3) You Think You're A Man
4) Hard Magic
5) Walk Like A Man
Az I'm So Beautiful meg a Walk Like A Man már pont nem az Orlando "korszak". '84 -től SAW (Stock-Aitken-Waterman) zenék voltak, azok lettek igazán sikeresek. Kevésbé gépies, jóval dallamosabb, fogyaszthatóbb, táncolhatóbb, énekelhetőbb... stb. nóták.
My Divine TOP5:
1. You Think You're A Man
2. I'm So Beautiful
3. Shoot Your Shot
4. Love Reaction
5. Hard Magic
1. You Think You're A Man
2. I'm So Beautiful
3. Shoot Your Shot
4. Love Reaction
5. Hard Magic
...too much time on my hands...
Nem is akármekkora!!!
Orlando nélkül nem lettek volna ilyen nóták, mint I'm So Beatiful, Walk Like A Man, Shake It Up, és sorolhatnám.
Tipikus Orlando hangzás, ezer közül felismerni.
Óriási fazon volt Divine, ismerjük el. Isten Nyugosztalja. Mindig rácsodálkozom a tehetségére, amikor megnézem 1-1 videóját.
Aki nem látta egyébként, ajánlom egy filmes brillírozását is, nagyon régi film, Hajlakk a címe, szenzációs!
<#wave>#wave>
Orlando nélkül nem lettek volna ilyen nóták, mint I'm So Beatiful, Walk Like A Man, Shake It Up, és sorolhatnám.
Tipikus Orlando hangzás, ezer közül felismerni.
Óriási fazon volt Divine, ismerjük el. Isten Nyugosztalja. Mindig rácsodálkozom a tehetségére, amikor megnézem 1-1 videóját.
Aki nem látta egyébként, ajánlom egy filmes brillírozását is, nagyon régi film, Hajlakk a címe, szenzációs!
<#wave>#wave>
Az a helyzet, hogy az első helyezettet módosítanám I'm So Beutiful-ra, s minden csúszik eggyel lejjebb.
A bejegyzésemet ami a korábbi volt, már nem tudom módosítani.
Ez a legjobb kétségkívül:
//www.youtube.com/embed/iAWYeg38boo
<#wave>#wave>
A bejegyzésemet ami a korábbi volt, már nem tudom módosítani.
Ez a legjobb kétségkívül:
<#wave>#wave>
Divine TOP 5
01 Walk Like A Man
02 Shoot Your Shot
03 Shake It Up
04 Native Love
05 You Think You're A Man
01 Walk Like A Man
02 Shoot Your Shot
03 Shake It Up
04 Native Love
05 You Think You're A Man
Okés, akkor jöjjön legközelebb Kim Wilde top lista.
Nekem nagyon sok kedvencem van tőle, nemcsak ötöt tudnék össze írni.
Meglátjuk, a tagokat mennyire mozgatja meg...Cambodia első helyezett nálam, minden idők második legjobb dala.
<#wave>#wave>
Nekem nagyon sok kedvencem van tőle, nemcsak ötöt tudnék össze írni.
Meglátjuk, a tagokat mennyire mozgatja meg...Cambodia első helyezett nálam, minden idők második legjobb dala.
<#wave>#wave>
A Bobby Orlando által készített zenéi közül, nekem is a "Shake It Up" az első számú kedvenc.
Köszi előre is a Divine listát, és persze lehet a Kim Wilde is a következő. Arra viszont készülnöm kell majd, mert bevallom
fejből most nem sok ugrik be rögtön.
fejből most nem sok ugrik be rögtön.
Divine Top 5 (A 3. helyezett "Give It Up" -ot is bírom. Kár hogy csak a 2.50 idejű album verzióban adták ki.)
01 You Think You're A Man
02 Shake It Up
03 Give It up
04 I'm So Beautiful
05 Walk Like A man
01 You Think You're A Man
02 Shake It Up
03 Give It up
04 I'm So Beautiful
05 Walk Like A man
Sziasztok,
Divine Top 5:
1. I'm So Beautiful
2. Love Reaction
3. Native Love (Step by Step)
4. Shoot Your Shot
5. You Think You're A Man
És még egy kérdés. A ''DWS'' oldaláról ugyan rendelni lehet, de valójában él még az oldal? Jó pár éve rendeltem innen minden probléma nélkül. Köszönöm a választ.
Utoljára szerkesztette: carbit, 2021.02.28. 18:30:05
Divine Top 5:
1. I'm So Beautiful
2. Love Reaction
3. Native Love (Step by Step)
4. Shoot Your Shot
5. You Think You're A Man
És még egy kérdés. A ''DWS'' oldaláról ugyan rendelni lehet, de valójában él még az oldal? Jó pár éve rendeltem innen minden probléma nélkül. Köszönöm a választ.
Utoljára szerkesztette: carbit, 2021.02.28. 18:30:05
1. I'm So Beautiful
2. You Think You're A Man
3. Walk Like A Man
4. Twistin' The Night Away
5. Shake it up
Sajnos én az Orlandos korszakát sosem szerettem,és azota sem tudtam megszeretni hiába állandoan ebből a korszakábol mixelgetnek össze ujabb és ujabb verziokat.
Nem is tudnék 5 nél többet összeirni.A Shake it up is csak azért van benne,mert nehogy szó érje a ház elejét,és ezt talán még szivesen hallgatom.
2. You Think You're A Man
3. Walk Like A Man
4. Twistin' The Night Away
5. Shake it up
Sajnos én az Orlandos korszakát sosem szerettem,és azota sem tudtam megszeretni hiába állandoan ebből a korszakábol mixelgetnek össze ujabb és ujabb verziokat.
Nem is tudnék 5 nél többet összeirni.A Shake it up is csak azért van benne,mert nehogy szó érje a ház elejét,és ezt talán még szivesen hallgatom.
Megérdemelt az első hely!
Köszönjük a munkádat, Laci!
Divine TOP 5-be is vannak tippjeim. Küldeni fogom.
Divine után jöhetne egy Kim Wilde szavazás is, kíváncsi vagyok, hogy Cambodgia nyer-e?
Nálam minden idők második legjobb zenéje Fancy - Bolero után.
<#wave>#wave>
Köszönjük a munkádat, Laci!
Divine TOP 5-be is vannak tippjeim. Küldeni fogom.
Divine után jöhetne egy Kim Wilde szavazás is, kíváncsi vagyok, hogy Cambodgia nyer-e?
Nálam minden idők második legjobb zenéje Fancy - Bolero után.
<#wave>#wave>
DIVINE TOP 5. Március 14-ig jöhetnek az 5-ös listák.
Igen, egy jó Sandra Best Of válogatást raktunk össze.
Köszönjük.
A Fancyval meg C.C.Catchal szemben ami tele volt általam utált dalokkal,ebbe nem tudok belekötni minden kedvencem benne van.:)))
És megérdemelt az első hely.
A Fancyval meg C.C.Catchal szemben ami tele volt általam utált dalokkal,ebbe nem tudok belekötni minden kedvencem benne van.:)))
És megérdemelt az első hely.
SANDRA szavazás végeredménye a 8 listából.
01 In the head of the night 29 pont
02 Everlasting love 12
03-04 Maria Magdalena 10
03-04 You and I 10
05 We'll be together 9
06 Heaven can wait 8
07 Innocent love 7
08 Hi! Hi! Hi! 6
09-10-11 Midnight man 5
09-10-11 Loren 5
09-10-11 Johnny wanna live 5
09-10-11 Secret land 5