111892
-
gyula1971 #109997 16th channel - Living On Video (Trans-X cover) -
italomanjoco #109996 Igen, a 2-es a Betty Wright, akkor már ez is megvan, gratulálok.
A 3-ast azt majdnem eltaláltad, de nem az lesz. A kalimba helyére egy másik szót kell betenni, és már meg is van az is -
katonak #109995 Engem viszont még mindíg ezek hoznak lázba . -
katonak #109994 Lemaradtam kicsit a lassú zenékről.Felénk annak idején ez volt az egyik kedvenc. -
katonak #109993 Sziasztok. Itt van Igaz 320 - ban .Ha kell valakinek.Amos - Cary one -
allada67 #109992 Köszi ! Nagyon jó kis Bobby O lista lett ez. Akár 5-ös, vagy 10-e kis listák is jöhetnek, az első ott is 20 pontot kap az összesítéskor.
Még egy bő hétig Bobby Orlando szerzemények top 20. Aki szereti a zenéit írjon listát. Köszönet előre is. -
#109991 Aaah bocs, fordítva akartam! A 2-es a 3-as és vice versa -
#109990 2 - Kalimba de Luna
3- Betty Wright - Sinderella (ez mekkora zene volt! / van) -
#109989 Sziasztok. Nekem csak 14-es Orlando listám lett:
1. Bobby Orlando & Claudja Barry - Whisper To A Scream
2. Flirts - Helpless (You Took My Love)
3. Flirts - Dancin' Madly Backwards
4. Flirts – Danger
5. Oh Romeo - These Memories
6. Divine - Shoot Your Shot
7. Divine - Love Reaction
8. Flirts – Passion
9. Eric - Who's Your Boyfriend
10. Bobby Orlando - She Has A Way
11. Roni Griffith - Desire
12. Waterfront Home - Take A Chance On Me
13. Miss Kimberly - DJ Girl
14. Hotline – Fantasy
Utoljára szerkesztette: jba123, 2021.03.20. 21:58:37 -
italomanjoco #109988 Azt hittem többen ismeritek az Amos-t, úgy látszik tévedtem.
A 4-es 87-es.
A 2-es, és 3-ashoz lehet hogy teszek fel egy vocal részt, mert az csak instru. -
katonak #109987 Gaily News - Do the Batman . Egy kis remek zene . -
ItaloMucsacso70 #109986 Ha jól meghallgatod némi Italobox jegyeket venni észre rajta ! -
#109985 A 4-es sorszámú feladványt választottam a következőnek.
Egy évszámot szeretnék,könnyítésül. -
#109984 Mutatok egy jó kis zenét,amolyan ritkaságszagú! :)
Funfair Express – You Call My Name (1987) Discogs
-
#109983 Szia Akizu!
Sosem felejtem el,anno amikor regisztráltam az SG-re ,Te voltál az egyetlen tag,akitől kedves fogadtatásban részesültem!
Üdvözöllek!
P.S . : A zenei magazin ,helyesen írva : Der Musikmarkt ,csak a rend kedvéért. -
#109982 Egy kis OFFFF Disco Info újságok és Der Musicmarkt újságok eladók, érdeklődni privátban lehet.
Utoljára szerkesztette: akizu, 2021.03.20. 15:32:17 -
allacska #109981
M=P.B.-- Co-Operation ( Extended Version )
Sziasztok, ritkán vagyok itt, de most szeretném megosztani veletek az én egyik nagy italo kedvencemet :) -
fülcsimanó2 #109980 Ez nekem is nagyon tetszik, nem ismertem!
Amos - Carry On
Köszi az ajánlót! -
ItaloMucsacso70 #109979 Amos - Carry On nekem is nagyon tetszik!
Köszönet Józsinak a bemutatását! -
#109978 Nem véletlen hogy pont a 6-os sorszámú feladványban hallható zene keltett bennem meglehetősen nagy érdeklődést.
Csak 1 nevet említek a dal vonatkozásában : Gino Caria
Amos – Carry On (Discogs)
Ez egy italo-disco mestermű,nagyon tetszik!
Írtam múltkor,ha jelen vagy a fórumon,ilyen különlegességek érkeznek tőled.
Karen – Nothing's Gonna Take My Love From You ,igen ez volt a másik feladvány.
Gratulálok.
-
italomanjoco #109977 A te két feladványodat tegnap nem tudtam meghallgatni, mert nem jött be az oldal. Most sikerült, és látom az egyik már megvan.
A második szerintem a Karen - Nothing's Gonna...
Az én 6-osom 87-es, maxi, és azonosítható -
#109976 6-os sorszámú,nagyon jó,nem ismertem,ezt meg kell találnom.
Kérek segítséget.
Évszám?
Maxi?
Beazonosítható,azaz van feltöltés a dalból a YouTube-on? -
#109975 Raymond Barry = találat!
Menni fog a másik is,ugyanaz a lemezkiadó adta ki! -
fülcsimanó2 #109974 És még egy pár ajánló a lírai zenékhez:
Luke Ewans - Show Me Heven
Doro - I'm In Lovei With You
Within Temptation - Let Us Burn
Cecilia Krull - My Life Is Going On
The Sexican - Cuarto de la Banda
És minden idők egyik legjobb lassú zenéje nálam:
Wet Wet Wet - Love Is All Around:
-
fülcsimanó2 #109973 Itt egy újabb kedvenc, a lírai dalokból, ez is kimaradt korábban, tegnap hallottam a rádióban, s rögtön beugrott mennyire szerettem:
Ozzy Osborne - Dreamer
-
fülcsimanó2 #109972 "Pl. fűnyírás közben meghallgatnám"
Lassan aktuális!
Április mindjárt itt van, s lehet izzítani a fűnyírókat!
-
allada67 #109971 Ez az ! Köszi. Mekkora lista lesz ez, ha még páran bevállalják. -
allada67 #109970 A második feladvány Raymond Barry - Get Back , az első is ismerős, de az így késő este beesve melóból, most nem ugrik be.
Lehet hogy Queen Of Times, de ez csak egy hirtelen tipp. -
#109969 Igen,én ezen korszak tempósabb zenéit kifejezetten kedvelem,tisztábban vagyok azzal is hogy akadnak olyan a stílust egyébként kedvelők, akik ezeket a dalokat kevésbé.
Anno ,azokban az években ezt én az italo-disco túléléseként éltem meg ,itt a kontinensünkön az aranykorszakhoz képest jócskán veszített a népszerűségéből, s ugyebár a klubokban is változtak a zenei trendek,én jó dolognak tartottam ezen kiadványok ,lemezek piacra dobását.
Leírtam hogy nincs azzal semmi probléma ha te ezeket nem kedveled,tehát nem támadásként fogom fel,hidd el nekem.
Személyeskedés akkor lett volna ,ha rákérdezek arra a bizonyos dologra,ámde annál én egy tapintatósabb ember vagyok,legfeljebb majd privát.
Ez van,megbeszéltük,részemről semmi probléma. -
#109968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez az "elmúlt nyolc év" ismerős szlogen a politikából. Biztos eleinte agresszívnek tűnt a stílusom, de aztán amíg nem voltam megittam elég sok szentöltvizet, s javultam kicsit
De nem hinném hogy egyszer dobgépzene kedvelővé válnék. Viszont a lemezek legalább szépek. Kár, hogy a szerintem jobb zenék nem nagyon kerültek ilyen ízléses korongokra
-
#109967 Persze, persze. Én meg tudom, hogy kimondottan kedveled. De mivel szó volt róla, akkor elmondtam. Ha azt lehet mondani valakinek, hogy kedveli ezt azenei stílust akkor tán azt is lehet, ha vki nem kedveli. Ez nem jelent semmi negatívumot arra ki szereti.
Biztos van köztük olyan is, amit szerettem de nekem ez ilyen mennyiségben tömény egymás után. Az italót kevelem, de szerintem az sokszínűbb világ volt. Meg szeretem a 70-80-as rockot is gondolom feltűnt .
Személyeskedni meg nem kell azért mert érzékeny pont amikor valakinek épp ellenvéleménye van, mint a mienk. Nem kell támadásnak venni.nekem a "rendszerváltás" idejével kábé egy időben változott az életem, az italó világa is (már ami a klasszikus évtizedet illeti) is akkor volt leáldozóban. Elkezdtem másféle irányba menni, nem nagyon hallgattam a korabeli rádióadásokat már
Ilyesmire most sincs időm vagy ambícióm, pedig sokszor érdekelnének ezek a tematikus műsorok. Az a bajom hogy nincs lehetőség ezeket bármikor visszahallgatni, amik lemennek egyszer mondjuk a linkelt helyen. Pl. fűnyírás közben meghallgatnám, de nem tudok akkor ilyennel foglalkozni, amikor pont van. Ez van -
#109966 Rólad az elmúlt közel 8 évben számomra kiderült,ez nem a te zenei világod!
Nincs is ezzel semmi probléma,szoktuk mondani "ízlések és pofonok" !
Én azt is megkérdőjeleztem veled kapcsolatban már hogy egyáltalán kedveled é az italo-disco stílust.
Ezen hozzászólásod alapján tán jogosan.
Megjegyzem Haluska Imre egykori műsorát,melynek e korszak zenéi képezték alapját,legendás rádióműsorként tartjuk sokan számon,azok közt akik igazán kedvelik az italo-disco stílust.
Kérdeznék is valamit tőled,de nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.... -
#109965 Köszi Józsi!
Most éppen hallgatom DJ Adrián remek műsorát.
Ez nagyon az én zenei világom.
Aztán majd csekkolgatom a feladványaid,valószínű holnapra csúszik,addig kérlek hagyd fent.
Üdv. -
#109964 Belehallgattam a linkelt rádióműsorba az imént. Örülök, hogy nem ez volt a fő csapásirány a tinikoromban. Rohadtul nem az én zenei világom ez a puffogós dobgépzene. -
italomanjoco #109963 Tessék. itt a rejtvény, teszek fel többet is:
1
2
3
4
5
6
Próbáltam könnyűeket választani
-
italomanjoco #109962 Ok mindjárt vágok párat. -
A ma esti programom 19 órától,rádióhallgatás lesz,ajánlom nektek is.
Itt hallgathatjátok:
Disco Diamond Radio
A kiadó által piacra dobott lemezekből,dalokból,profi DJ kolléga válogat ,szakértő kezekbe került a zenei téma.
Nagyon jó műsornak ígérkezik.
Ennek apropóján, a zenefelismerő játékban két feladvány:
sample_1
sample_2 -
1. Bobby "O" – Reputation
2. Waterfront Home – Take A Chance (On Me)
3. The Flirts – Danger
4. Bobby "O" – She Has A Way
5. The Flirts – Helpless
6. Girly – Working Girl (One Way Love Affair)
7. Bobby "O" – Givin' Up
8. The Flirts – Dancing Madly Backwards
9. Bobby "O" & His Banana Republic feat. Claudja Barry – Whisper To A Scream
10. One-Two-Three – Runaway
11. Bobby "O" & His Banana Republic – Somebody
12. The Flirts – Passion
13. Miss Kimberly – D.J. Girl
14. Tony Caso – All The Love In My Heart
15. Hotline – Guilty
16. The Flirts – Opposites Attract
17. Oh Romeo – Try It (I'm In Love With A Married Man)
18. Roni Griffith – Desire
19. Malibu – Pleasure
20. Teen Rock – Make Up Your Mind
-
ItaloMucsacso70 #109959 Sajnos már jó pár kiadványból kommersz kategóriát csináltak.
Címeket direkt nem említek mert se vitát nem akarok , se megsérteni másokat akik megvették a re lemezt!
Szerintem egy igen ritka maxi kiadvány addig őrzi a misztikumát a varázsát az elérhetetlenség sóvárgó érzését amíg nem köszön rád úton útfélen vissza rád az újranyomás.
De ez csak a magán véleményem!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.03.17. 15:25:08 -
allada67 #109958 Az év talán legszínesebb, és legizgalmasabb listája lehet ez a Bobby O szerzeményekből összeállítható TOP 20, vagy
kinek hányra van kedve, ideje. Egyfajta tisztelet is lehet a mester felé egy ilyen lista.
Bár én könnyen beszélek,mert van egy 1100 db-os külön 80-as disco BEST OF mappám, abból kb. 20 perc alatt
kiszedtem vagy 40 Bobby O szerzeményt. Ami a nagyobb meló volt kb. 1 óra, mire a sorrend összeállt.
A másik oldala a dolognak, hogy szerintem ő így lett nagy név, ezzel a sok előadóval, vagyis én így egyben
kedvelem a munkásságát a 80-as évekből. Tetszett is az ötleted,hogy legyen egy ilyen szavazás, és legalább 20-as.
Én szeretném így hagyni, és fülcsimano2-nek előre is köszönöm a listát, a fiúk meg húzzanak bele, mert szégyelleném
magam,ha ezt ketten játszanánk le fülcsivel.