A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg sem merem kérdezni, hogy veszteségmentesen....? <#help>#help><#help>#help>
néha te is felkapcsolhatnád a lámpád!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1> bár tudom, jobban érzed magad sötét korongok közt.<#hehe>#hehe>
http://www.multiupload.com/AXSGT47L31<#lookaround>#lookaround>
Lacikám,
biztos, hogy tõlem kaptad ? Nem is rémlik.
Lossless-ben fellelhetetlen ez a zene, már kerestem nagyon sokat, a 320-as mixek vannak meg nekem is. De a legjobban mind közül nekem ez a Bad Girls Blue mix tetszik.<#smile>#smile>
Utóirat: szétnéztem a szekrényemben, hogy nincs-e meg nekem ez a mai nap sokat emlegetett Elvin, de nincs.
Mondjuk nekem annyira nem is tetszik.
Anno ezt a zenét én tõled kaptam.
Nagyon nagyon szeretem .
Ha lossless-ig nem is jutottam el, de azért kaptam valamit a szomszédban.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Elérhetõ árban is van.
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
A kérdés 2008 õszén így hangzott az idézett személytõl:
Neked ez wav-ban van?
Azután jött a +váltó i love disco diamonds.....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Szia Imi,
szívesen a Thembit. Csak kár érte, hogy ez a 2009-es lemez stílusában egyáltalán nem hasonlít a régi Thembire. Kellemes zene, de nem az az abszolút sláger, mint pl. a Love me, forever love me - a hetvenes években.
A New Baccara - és a régi is - nagy kedvenc nálam.
Ez például Bette Midler nagy slágerének pazar feldolgozása:
A lehetõ legjobb pillanatban.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
"és ezért kérte tõled ezt a másik Elvin muzsikát"
Nem kértem csak céloztam hogy nincs e véletlenül kedve feltölteni a fórumra mivel szóba került.Egyébként Dió Bá elõtte áll még.<#nyes>#nyes>
Amennyiben valami nem világos szívesen ajánlom figyelmedbe az sg-s fórum aláírásomat.<#nyes>#nyes>
Nem te figyelsz hanem italograbber!
Ma reggel páran egy másik fórumon Elvin munkásságát boncolgattuk.
Említésre került hogy jó lenneez a lemez lossless-ben, amin ugye mind két száma rajta van.
Nos õ meg pont ezt a számát említette a hozzászólásában.
Nem szólt hozzá a témához , de gondolom figyelte a beszélgetést,és ezért kérte tõled ezt a másik Elvin muzsikát.<#nyes>#nyes>
Ami valóban jó lenne veszteségmentesben.<#szomoru1>#szomoru1>
a 2. mondatodat sem tudom betályolni, ne körbeírogatva mondj valamit,mert megint nem értem a célzást,mire gondolsz ezzel? milyen másik fórumra? mi az összefüggés??<#nemtudom>#nemtudom> <#falbav>#falbav><#wow1>#wow1>
Viszont az hogy pont ezt a számot hozta fel arra a következtetésre juttatott kedves Dió bá, hogy ön figyel egy másik fórumot.
Nem de bár! <#nyes>#nyes>
Ez se kutya ám!!!!!!!!
<#wink>#wink>
persze az ILD változat elõttrõl már jóval régebben volt néhány minõségi kópiánk errõl a számról, megmondom õszintén az ILD-éset nem is hallottam még.
ha a tied jobb,annak elsõsorban te örülj a legjobban.<#nyes>#nyes> ja és rakd fel, ha tudod!<#vigyor5>#vigyor5> nekem elég egy perc is belõle.
régebben (vagy 2 éve) felraktam a Luggi Luggi Ludwig-ot már kívánság miatt, de nekem akkor sem tetszett a szám, azóta már nem áll rendelkezésmere.del.
Persze ha tudta volna.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>Amíg a disco diamonds nem került lossless felírattal fel a netre (persze nem biztos hogy az) addig õ is kereste ezerrel.Azóta hipp és hopp már + is van.<#hehe>#hehe>
"sajnos 10kHz-tõl meredeken zuhanó frekivel"
Az enyém 21kHz-tõl zuhan lefelé enyhén.
Egyébként ha már szóba hoztad a vinylt akkor feltolnád nekünk a Luggi Luggi Ludwig-ot ugyanerrõl a vinyl bakelitrõl.Errõl kevés iromány szól pedig szerintem kiváló muzsika az is.
egyébként tényleg van ennél lényegesen jobb is. ez egy közepes állapotú bakelit rip,sajnos 10kHz-tõl meredeken zuhanó frekivel....hangzásra nem rossz, de nem is HQ. <#kacsint>#kacsint>
Légy szives dobd fel a Elvin - You Set My Heart On Fire-t ha neked megvan,(gondolom hogy igen) és jobb ennél.
Nagyon kíváncsi lennék rá.
Szia Imi !
Köszönöm én is az 5000 Volts albumot, jó kis zene és eddig nem volt meg. <#worship>#worship>
In Lak\'ech Ala K\'in
nem mondod wazze...<#fejvakaras>#fejvakaras>
(hq sound...ott mizu????????<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wink>#wink>
Én is a fülemnek hiszek és az eredeti korongoknak.<#crazya>#crazya>
Már megint kezdõdik?
Kár volt említened.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Egyébként az csekkol aki marhára ráér vagy qrvára nem ért hozzá.<#hehe>#hehe>
Azért néha van is némi igazság ezekben.<#nyes>#nyes>
Jól, igen. Az viszont messze áll a gyönyörûtõl.
"na, de ez ebben a fórumban azt hiszem gyakorlatuilag szinte lényegtelen kérdés."
Igen, az.
In Lak\'ech Ala K\'in
"igen gyenge lehet a hallásod ha képes vagy azt állítani; gyönyörûen szól" <#nevetes1>#nevetes1> csak mert veszteséges,attól még szólhat jól, de ha Májki azt mondja ez gyenge, én hiszek neki.<#kacsint>#kacsint>
na, de ez ebben a fórumban azt hiszem gyakorlatuilag szinte lényegtelen kérdés.
...Meg ne haragudj, de a Mike képei alapján neked igen gyenge lehet a hallásod ha képes vagy azt állítani; gyönyörûen szól.
In Lak\'ech Ala K\'in
Hát, a neten! nagyon szívesen! Örülök, hogy van benne olyan is, ami neked kellett! Nem gyakori!
bocsika
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Az elsõ egy fülre is hallható felturbózott tutyika mptrébõl készült, a másikon viszont a fül mellett szemmel láthatóan, talán még a 128-as szintet sem üti meg.
What about the forests?
Itt is megkérdezem, hátha (?) itt többen járnak.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Egy notebook, 3 usb porttal. Eddig volt az egyiken egy külsõ WD vinyó, ment rendesen.
Vettem egy másikat (1,5 TB,külsõ, WD, USB, NTFS-re formázva, ajánlott jumper rövidre zárva), két napig látta a gép, minden OK volt.
Most USB prtról semmit nem lát, még pendrivet sem, csak külsõ kártyaolvasót.(egyikrõl sem)
Próbálkoztam rendszervisszaállítással, semmi.
Másik gép szépen látja a vinyókat. Op. rendszer xp sp2 3-as szervízcsom.
Az eszközkezelõ az USB eszközöknél két ismeretlen eszközt ír (3 van rajta), engedélyezve vannak, azt írja , nincs llesztõprogi az egyik fülön, a másikon, hogy a widowsnak xxxx számú illesztõprogija van rajta. Azt is olvastam, hogy vannak új vírusok, a windows az XP-hez naponta ad ki a rések tömködésére módosításokat.
Milyen drivert tegyek fel? A gép HP (nx 7400), a gép honlapján nincs külön usb driver.
Köszi a segítséget!