A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen,ez nekem is megvan és a mai napig az egyik kedvencem!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Nekem tetszik. Olyan Goombay Dance Band-es.
Chris Denning - Jamaica Farewell
http://www38.zippyshare.com/v/67715747/file.html
Kutakodtam én is egy kicsit de nem találtam az "Edyta - Comeback (1990)"
dalt és ha már dolgoztam vele akkor had ajánljak egy albumot amit találtam. Sajnos csak mp3-ban és 192kbs -ban van meg.
"-Pop--- Edyta - Invisible-Cd-2003"
https://rapidshare.com/files/429837950/-Pop---_Edyta_-_Invisible-Cd-2003.zip
Üdv: akizu<#wave>#wave>
Ezzel sajna én is így vagyok, nekem sincsen meg gyáriban, még nem is láttam. De, persze a neten már fennt van, innen horgásztam le. Bár mp3, de azért tûrhetõ, addig legalábbis, míg nem lesz meg az eredeti. Ha kell a cím, akkor jelezd, priviben elküldöm!
hello <#wave>#wave>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Szeretnék egy dalt jó minõségbe.Nekem megvan,de hibás a dal.A dal Edyta - Comeback (1990).Köszönöm.
És most nézem - nézzétek csak !! -
milyen jól megy a borító színe a fórum háttérképéhez... ez aztán az összhang !! <#taps>#taps>
Sziasztok,
egy remek albumot hoztam most nektek, megtörve az elmúlt napok csendjét.
Szép dallamok és hangszerelési bravúrok kedvelõinek kimondottan ajánlott, szerintem mûvészi muzsika, nagyon kellemes hallgatnivaló !!
Formatum: wav (lossless)<#taps>#taps>
part 1.
part 2.
part 3.
part 4.
Egy kis kedvcsináló:
Sebaj, lehet mégiscsak meglesz akizu jóvoltából.
Franz Lambert úgy került képbe annak idején nálam, hogy kezdõ billentyûsként szívesen hallgattam mindenféle bill. muzsikát legyen az szinti vagy orgona. Nos Lambert koma a német Clayderman csak Õ Wersi orgonán muzsikálgat nem zongorán.
Egy jóbarátomtól kaptam annak idején kazin ezt az albumot és nagyon megtetszett, azóta is keresem jobb minõségben de eddig hiába.
Igazság szerint több zenét nem is nagyon ismerek tõle, azt látom a diszkográfiájában, hogy fõként slágereket dolgozott fel orgonára hangszerelve de a keresett Begegnungen album ha jól tudom saját szerzeménye, ettõl különleges számomra.
Itt bele is lehet hallgatni a zenékbe: demok
Szia Ambient,
sajnos, én sem jártam sikerrel, pedig elég sokat kerestem ezt az ominózus Begegnungen c. albumot.
Viszont leltem más albumokat tõle (Franz Lambert-tõl) - és tényleg kellemes muzsika, magát az elõadót egyébként eddig nem is ismertem.
Itt egy OFF következik!
Ezt most organizáltam, gondoltam megosztom veletek is, hátha kell vkinek. Ugyan kora szerint nem idevaló, de ezért odaírtam, hogy OFF!
Négy mentor - Mentor faktor
320 mptré
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Egy válogatáson találtam, és nekem nagyon tetszik. Ja és nem is ismertem.
Richard T. Bear-Hey Johnny
http://www18.zippyshare.com/v/25248654/file.html
Lehet hogy ezt keresed?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
vagyis pontosabban hármat .Anno a Komjáti György péntek esti kivánség mûsorában hallottam.Mindig azt kérte hogy, egy 90.perces kazettát készitsünk be mert kb.40.percesek voltak.Rögzitettem is de sajnos idõ közben elveszett.Egy sorozatnak indúlt.
Italo boot mix -ként lett be konferálva ,már átnéztem az egész collekciót és valahogy ezeket nem találom.Csak annyi információ...
Az elsõ a [ max mix.05
a második megamix introja a
És legvégûl a harmadik Megamix intrója egy western jellegû volt.
Köszi !
köszi szépen a segítséget 😊
Egy kicsit bõvebben is írhatnál róla!<#taps>#taps><#worship>#worship>
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Halihó mindenki.
Valakinek megvan véletlenül a
Magix audio cleaming lab 11-tõl felfelé bármelyik
program ami nem próbaidõs? XP Windows hoz.
Köszönöm!!
Ne töröld a feltöltést egy ideig mert átlinkeltem egy másik helyre - ott nagyobb eséllyel találok (találsz) választ a kérdésedre.
In Lak\'ech Ala K\'in
Egy kis reklám! Holnap 19:00-tól akinek van kedve halgathat minket.
DANCE WAVE RÁDIÓ
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Cime a rádiónak : http://wishman-hosting.hu:8600/listen.pls
70' - 80' & 90 évek discó zenéi minden mennyiségben !
A cd játszónál :MUSIC LADY
A mûsorban csak a kedvenc zenék fognak szólni !
VÁRUNK MINDEN ITALO ÉS SLÁGER ZENÉT KEDVELÕ HALLGATÓT !
New Italo Vinyl
Bare Bones 2010
Please Forgive Me.flac
Nemsemmi a fickó 1:50 után belerak egy country paródiát és úgy énekli tovább <#taps>#taps><#circling>#circling>
Az elõbb említett két albumot feltöltöttem akit érdekel az szedje.
http://rapidshare.com/files/429232604/Pet_Shop_Boys_-_Ultimate_2010.rar
Pet_Shop_Boys_-_Ultimate_2010.rar 181.49 MB
Bryan_Adams_-_Bare_Bones_2010.rar 130.00 MB
http://rapidshare.com/files/429233095/Bryan_Adams_-_Bare_Bones_2010.rar
üdv: akizu
<#wave>#wave>
Hálás köszönetem. Te egy ISTEN vagy.
Majdnem egy egész munkaidõ ráment a keresésre, de semmi 😞 Pedig általában megtalálok mindent.
Köszönöm még 1x.
Tracklist:
01 you ve been a friend to me 03:17
02 here i am 03:47
03 im ready 04:02
04 lets make a night to remember 03:47
05 it aint a party (if you cant come round) 03:10
06 (everything i do) i do it for you 05:21
07 cuts like a knife 04:43
08 please forgive me 03:48
09 summer of 69 04:12
10 walk on by 02:44
11 cloud number nine 03:48
12 its only love 03:33
13 heaven 04:45
14 the right place 02:54
15 the way you make me feel 03:08
16 only thing that looks good on me is you 02:50
17 youre still beautiful to me 04:12
18 straight from the heart 03:24
19 i still miss you a little bit 03:30
20 all for love 03:24
A Pet Shop Boys új slágergyüjteménye az ’Ultmate Pet Shop Boys’ november 1-jén jelenik meg a Parlophone gondozásában. Az album 25 év slágereit ünnepli az 1985-ös ’West End girls’–tõl a 2009-es ’Love etc.’–ig, és tartalmazza a zenekar legújjabb slágerét is, melynek címe ’Together’. Az új dalt, amely kislemez formájában is megjelenik, Tim Powell írta és producerelte.
A kollekció Delux kiadása egy bónusz DVD-t rejt, ami a BBC-ben történt fellépéseik eddig meg nem jelent ritka gyüjteményét tartalmazza 1985-ig visszamenõleg, valamint a 2010-es Galstonbury koncertfelvételt, ami a kritikusok nagy számának elismerését nyerte el:
„Galtonbury történrtének egyik leglátványosabb pillanata volt” – Daily Telgraph
„Az egész fesztivál egyik legjobb elõadása volt” – The Sun
„Egy abszolút királyi fellépés volt” – The Times
A Pet Shop Boys 1985-ben szerzõdött le a Parlophone kiadóhoz, és azóta Angliában egyedüliként hét platina, két arany és négy ezüst albumot adott ki, de természetesen lemeziket az egész világon folyamatosan vásárolják.
A teljes CD lemezanyag a következõ:
1. West End girls
2. Suburbia
3. It’s a sin
4. What have I done to deserve this?
5. Always On My Mind
6. Heart
7. Domino dancing
8. Left to my own devices
9. Being boring
10. Where The Streets Have No Name (I Can’t Take My Eyes Off You)
11. Go West
12. Before
13. Se a vida é (That’s the way life is)
14. New York City boy
15. Home and dry
16. Miracles
17. I’m with Stupid
18. Love etc.
19. Together
Gondoltam is ra hogy neked kulon felhivom a figyelmedet ra,mert hogy Bohlenes.<#wink>#wink>
Lacikám,
ez valóban egy szép találat, az én Bohlenes ízlésemnek telitalálat.
Köszönet érte ItaloKV-nak, hogy kereste, és köszönet érte Neked, hogy megtaláltad. <#taps>#taps>
A 2. és az 5. szám szerintem csúcs.
Isteni szerencse, hogy nem vietkongul énekelnek.
Köszi Neked is és ItaloKV-nak is, hogy ennek az albumnak az elérhetõségét és a figyelem felkeltést lehetõvé tettétek.
Ez a szám alapján jónak tûnik az album, de majd kiderül, he az egész lejött.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
<#worship>#worship>
Szia jó reggelt
Nekem ezek vannak ha érdekel Szia Feri
Casablanca--Angel Of Night 1985 (Extended) (Italo Disco).mp3
Casablanca--Angel Of The Night 1985
Casablanca--Girls Of Lucifer (Italo Disco) Szuper.mp3
Casablanca--Girls Of Lucifer (12 Version) 1986 (Italo Disco) szuper.mp3
Casablanca--Hot Nights In Ibiza (Extended Mix) (Italo Disco) szuper.mp3
Casablanca--Lost In Paradise (Italo Disco).mp3
Casablanca--Scandal Eyes 1986 (Extended) (Italo Disco) szuper.mp3
Casablanca--Sweet Sensation (Oh Yes,Oh No) (Radio Edit).mp3
Casablanca--Wonderful Train (Italo Disco).mp3
Jó reggelt mindenkinek.
Köszönöm a z albumot nagy érdeklõdéssel várom hogy milyen lesz.<#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship>
Én megnéztem a nyilvántartásomat!
Casablanca-át találtam de ezt a múzikot nem....
<#rinya>#rinya>
Kéne egy kis segítség. Van egy szám, ami nálam a kazin "Casablanca - Dancing on the sand" címen szerepel. Namost ilyet én nem találok. Az alábbi linken meghallgatható, aki felismeri az visítson 😊
Zene
Ne szépítsük ez egy szép találat!<#nyes>#nyes>
Fõleg annak tükrében hogy még Vietkongul is meg kellett tanulnom a regisztrációhoz, hogy el tudjam hozni neked ezt az albumot 320Stereo-ban!
De hát aki egyszer velem jót tesz, azt igyekszem meghálálni!<#wink>#wink><#wave>#wave>
DOWNLOAD
Ismét 1 kéréssel fordunlnék Hozzátok Italo társak.
Ha ezt valaki meg tudná szerezni mp3-ban vagy esetleg loslessben, akkor annak nagyon örülnék:
Gondolom az eredetit mindenki ismer. Erre az új verzióra bárhogy kereseg a Google-val, csak video találatok jönnek 😞
Most már nem halok meg hülyén sokat tanultam<#csodalk>#csodalk>
millió tonnányi plugin létezik a tc-hez meg máshoz is, mert te használod a tc-ét (én is), mindenki tudatlan,aki nem használja vagy nem ismeri a létezõ összes plugint (azt a néhány százat!)?!<#falbav>#falbav><#nevetes1>#nevetes1> nem is értem....<#beka2>#beka2> brekk
www.multiupload.com/SNXUCARH0F
Üdv és köszönet mindenkinek!
András
Netalán ha valakinél mozog Erotic Drum Band Disco Dancing In Haarlem, kérnék egy linket.