A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Az Elvis Presley albumot megtaláltam és feltöltöttem akit érdekel az szedje.
https://rapidshare.com/files/430403800/Elvis_Presley-Viva_Elvis_The_Album__2010_.rar
Üdv: akizu<#wave>#wave>
Lacikám,
kérem szépen ezt a számot is, tetszik !!
Köszönöm elõre is !!<#worship>#worship>
Így vagyunk szerintem mindannyian ezekkel a fülbemászó dallamokkal.
Én is ajánlok egyet, ez a világ legegyszerûbb dallama, de napok óta a fülemben van, olyannyira magával ragadó :
Oscar Benton - I believe in love (mp3 320 kbps)
Köszönettel !!!!<#wave>#wave><#smile>#smile>
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Szia Feri,
örülök, ha tetszenek a zenék !
Tudod, én rossz muzsikát sohase ajánlok, mindig csak jót !!<#awink>#awink>
Köszönöm a napokban felrakott feltöltéseidet, jó mindegyik<#worship>#worship><#taps>#taps><#wave>#wave>
Szia Atikám,
akkor gyorsabb voltál, mint én !! <#wink>#wink>
Fülcsikém, megtaláltam a Musical-es cd-t, köszike!
Köszönöm mégegyszer 😊
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
youtubedownload.altervista.org
Indítás után kijelölöd a youtube zene linkjét, a progi üres mezõje fölé mész,auto beírja,kijelölöd, hogy hová mentse,OK,vársz néhány másodpercet,beírja a rendes fájlnevet és mentés.
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!
Kellen nekem némi segítség: keresek vmi fejlettebb technikát, vélhetõen egy programot, amivel a youtubról ki lehet csenni a szövegeket, zenéket etc. Ha vki ismer ilyet, s az mûködik is, az megoszthatná velem!
Köszönettel, én.
A Legacy Recordings* az Elvis Presley Enterprises Inc. és a Cirque du Soleil Viva ELVIS produkciója büszkén jelenti be a Viva ELVIS album megjelenését, mely Elvis életének és zenei pályafutásának állít egyedülálló, 21-ik századi emléket. A november elsõ hetében megjelenõ albumon a Király hangja teljesen új kontextusba helyezve hallható.
A Rock’ n ‘Roll Királya, Elvis Presley vitathatatlanul egyike a populáris kultúra legnagyobb hatású mûvészeinek. Ahogy John Lennon mondta egykor: “Elvis elõtt semmi nem volt.”
Elvis után pedig a világ már egészen máshogy festett. Jellegzetes csípõmozgásával és karakteres hangjával Elvis addig megingathatatlannak vélt korlátokat döntött le, forradalmasította a zene, a film és a divat világát, hatására még az emberek közötti kapcsolatok is változáson mentek keresztül.
Elvis forradalma a Viva ELVIS album megjelenésével folytatódik.
A kiváló posztmodern stúdióalbum amellett, hogy jelen korunkból idézi fel Elvis szellemét, megõrzi az eredeti Elvis-hangzás jellegzetességeit. A lemez széles zenei spektrumot ölel át, blues, rockabilly, gospel, folk és pop egyaránt fellelhetõ rajta, emellett a garázs rock, a punk és hip-hop mûfajokból is merítkezik, így hûen érzékelteti Elvis sokoldalúságát.
“A Viva ELVIS nem mindennapi zenei élményt nyújt.” – mondja Adam Block a Legacy Record elnöke. Egy rendkívül kreatív, kortárs mû, mely könnyedén helyezi Elvist napjainkba úgy, hogy az a különbözõ ízlésû és eltérõ korosztályokba tartozó hallgatók számára egyaránt vonzó legyen. A dalok üdesége és elõremutató hangzása figyelemre méltó kifejezése Elvis örökérvényûségének.”
“Vajon hogy hangzanának Elvis dalai, ha ma írná õket?” – ebbõl a kérdésbõl indult ki az album producere Erich van Tourneaua, a Cirque du Soleil Viva ELVIS produkciójának zenei igazgatója és rendezõje. Elvis szellemének felidézése volt a célunk, a lemez elkészítésével egyfajta hidat építettünk a Király zenéje és jövõbeli rajongói közé.” – mondja van Tourneaua.
Van Tourneau és asszisztense, Hugo Bombardier több, mint 3000 órát töltött el számtalan Elvis album, film, koncert és interjú áttekintésével, miközben a Viva ELVIS zenéjén dolgozott. A produkcióhoz több mint 17 000 hangminta készült Elvis felvételeibõl, s egy-egy dalból – néhol csak az ütem változtatásával – rengeteg verzió lett. A Viva ELVIS lemez elkészítésekor van Tourneau a dalok érzelmi töltését szerette volna kihangsúlyozni és felfokozni, úgy burkolva õket ragga, punk vagy akár hip-hop köntösbe, hogy az eredeti felvételek mondanivalója maximálisan megmaradjon.
Elvis zenei zsenialitásának minden egyes korszakát ünnepelendõ, a Viva ELVIS lemez egyaránt tartalmaz ‘50-es évekbeli dalokat a Király híressé válásának kezdeteitõl, emellett filmzenéibõl, gyõzedelmes színpadi visszatérésének idejébõl (68 Special) és feledhetetlen Las Vegas-beli fellépéseinek korszakából is ízelítõt kapunk.
A “Burning Love”, a “Suspicious Minds,” a “Blue Suede Shoes” és az “It’s Now or Never” egyike azoknak a daloknak, amik újraértelmezve kerültek fel erre a kivételes albumra.
Ez miatt a szám miatt szereztem be az utolsó dal címü filmet aminek ez a szám a betétdala, mint ahogy az a klippben is látható.
Sajnos a film annyira nem tetszett mint ahogy ez a dal.
Ha kell a szám felteszem neked 320-ba.
Lacikám,
ez is gyönyörû, katartikus zene !!! Köszönöm szépen !!<#worship>#worship>
Gondoltam, hogy a képek megmozgatják a férfiak fantáziáját...
De nõi szemmel nézve is szépek és ízlésesek, sokat sejtetõek...<#awink>#awink>
Akkor marad a YouTube-s megtekintés.
Tényleg szép kis nóta.<#eljen>#eljen>
Hm... és azok a képek.<#finom>#finom>
Én is ajánlok a kedvenceim közül egy ilyen stílusút, hátha nem ismered.
320
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek !<#wave>#wave>
Imi tegnap osztrák szomszédainktól ajánlott egy muzsikát,
én most déli szomszédainktól ajánlok egy gyönyörû zenét meghallgatásra, illetve letöltésre.
Nekem nagyon tetszik !!
Ivana Banfic - Navodno (duet Hari Mata Hari) mp3 320 kpbs
In Lak\'ech Ala K\'in
"...én mégis ragaszkodom valamiért a eredeti(vagy azt mind inkább megközelitõ)formátumokhoz."
Kíváncsi volnék, hogy szerinted mi lehet az a "valami"?
In Lak\'ech Ala K\'in
Köszi szépen!<#eljen>#eljen>
Elõször is köszönöm az albumot. Én csak azt a kislemezt találtam meg egy blogban, amit keresel, csak sajna 128-as! De ha jól láttam, legalább nem joint sztereó! De a lemezborító az jó nagy felbontású.
Semmit sem ismertem tõlük, állítólag ez a csokis szám ment annak idején a diszkókban, és mellette kuriózum, mert csak egy kislemezen jelent meg. A discogs az gyenge, az osztrák vagy német wikin több lemeze van ismertetve.
Link a kislemezhez.
Sajnos nekem is csak gyenge minõségben van meg feltettem a Zip-ben benne van a Chocolata is sajnos kaziról de legalább végig van.
https://rapidshare.com/files/430206840/Waterloo___Robinson_-_1980_-_Brand_New_Start.zip
<#wave>#wave>
Ja, ezt elfelejtettem:
pass a Waterloo & Robinson-hoz: discomp
Szia Imi,
kicsit körülnéztem, a Chocolate c. daluk elég reménytelennek látszik, viszont találtam tõlük mást. Kíváncsiságképpen én is letöltöm, bár elég lassan jön. Ha esetleg az Eurovíziós daluk, a My little world meglenne Neked, engem meg az érdekelne.
Waterloo & Robinson - Brand New Start (1980)
Style: Disco, Pop
Quality: 320 kbps
Size: 85,45 mb
Tracklisting:
01- Stay Another Night
02 - Do You Remember Marianne
03 - The Limousine
04 - America
05 - Caribbean Queen
06 - Hey Dollar Girl
07 - Sally,They'Re Selling The Army
08 - Voodoo Witch
09 - Why Butterfies Never Cry
10 - Take Me Higher Tonight
11 - Lady Frankenstein
12 - Show Me
http://depositfiles.com/en/files/y8carnxlz
Emellett találtam még két albumot rapidos linkkel, ha érdekel, szól és elküldöm azokat is, úgy látom, élõ linkek, de csa 160-as minõségben.
192vbr
http://hotfile.com/dl/8265815/bc7aae9/Vikidl_Gyula_I._(1985).rar.html
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Érdekelne a Vikidál album, amit találtál!
Egy 70-es évek beli osztrák együttes egyik zenéjét keresem.
Egy kis mintát sikerült letöltenem a netrõl.
Az együttes és a szám: Waterloo & Robinson - Chocolate
Belehallgat a zenébe.
Esetleg más is érdekelne tõlük. Itt egy Youtube-s klip:
Youtbe-s klip:
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Lacikám,
örülök, ha örömet okozhattam.
A köszönet félig Atiapukáé, mivel ezt a zenét nem ismertem.
Szia Atikám,
a Jamaica Farewell-t ismertem, meg is van nekem.
A Musical legendák-nak utánanézek, hátha találok letöltõ linket.
Bezzeg azok a 80-as évek...
Múltkor kollegám fejhallgatón hallgatott 70-es és 80-as évek zenéit. Mondtam neki, hogy ez Blondie, az meg Gloria Gaynor, ...
Kérdezte, hogy az elsõ pár taktusból hogy a francba ismerem õket. Mondtam, hogy én azokon nõttem fel. Bezzeg ha 90-tõl tenne be zenét, valszeg lövésem sem lenne. És szerintem fülcsi, és még itt jópáran egyformák vagyunk.😊))
Bár azért nekem abból az idõbõl is voltak olyan zenék, amik nem tetszettek. De szerintem nincs olyan ember, akinek minden zene tetszik egy korszakból.
De az biztos, hogy ha meghallok egy 80-as zenét, legyen az Fancy vagy éppen Morroder, visszamegyek az idõben, amikor még kazettás magnón hallgattam ezeket.
Sõt, emlékszem, hogy amikor egyedül voltam otthon (anyukám dolgozott), akkor bizony táncikáltam a szobámban a Bad Boys Blue-ra nmeg a Scotch-ra. Ott vagány voltam, mert senki nem láthatta.<#vigyor2>#vigyor2>
Azt a Jamaicás zenét leszedted, amit ajánlottam? Vagy már megvolt?
ui:
Lenne egy kérésem: Ildi keres valami Musical legendák címû lemezt. Állítólag most reklámozzák. Nem tudsz ebben segíteni?
Szép napot Mindenkinek!<#integet2>#integet2>
Én is egyetértek. A divat valóban változik, bár ezen belül úgy gondolom, hogy az emberek egyéni zenei ízlése viszonylag, némi mozgástérrel azért, de állandó.
Számomra a hetvenes-nyolcvanas évek zenei világa kimeríthetetlen kincsesbánya, ebben mindenevõ vagyok, akár rock, akár diszkó, és sorolhatnám a mûfajokat, minden úgy volt tökéletes ahogy volt.
Mintha minden elõadó megtáltosodott volna akkoriban, úgy gondolok erre a zeneileg parádés két évizedre.
Persze, jó adag nosztalgia is kötõdik ehhez az idõszakhoz, az a semmihez nem hasonlítható feeling, amikor az ember tizen- és huszonéves korszakát élheti.
Ez megint nem semmi talalat volt.
En legjobb verzio is 256 volt amit talaltam belole.
Koszonom szepen.<#worship>#worship>
imo :) science fiction is science fact
Szia Atiapuka !<#wave>#wave>
Köszi ezt a zenét, én sem ismertem, de nekem is nagyon bejön.
Ügyesen ötvözi a rockos és diszkó elemeket.
Olyannyira tetszik, hogy máris beszereztem kicsit jobb minõségben:
Richard T. Bear - Hey Johnny (maxi version) flac
vagy
Richard T. Bear - Hey Johnny (maxi version) mp3 320 kbps
Ha tudnád régen mennyi szart is be kellett szerezni meg át kellett játszani csak azért mert...(és ide mindenki képzeljen azt amit akar,számtalan szempont volt)
Aztán érdekes modon eltelik 10-15 év és aztán hirtelen egy hasonlo szituban hasonlo környezetben valamiért pont az a szar kell mindenkinek,és csodák csodája kinek van csak meg...hát aki a szart is megörökitette anno😊)
Ez olyan mint a divat.Folyton változik.(akárcsak manapság a jog és a jogtalanság definicioja)😞(((
Én is tettem már fel ide néhány olyan szart(számomra),amitöl itt néhányan elájultak😊)
Ezt az albumot keresem jó minõségben:
Vikidál Gyula - I.
Nekem ez a lemez csak bakeliten van meg, nem tudom, hogy azóta valaha megjelent-e CD-n.
Ha valakinek tud róla valamit, vagy megvan esetleg valakinek CD-n, nagyon megköszönném, ha feltenné! Elsõsorban a Nehéz Idõk és a Csak A Szívemet Teszem Eléd címû dalok érdekelnének róla CD minõségben.
Sziasztok.
Néhányan már jó ideje keresitek a Saragossa Band - Za Za zabadak egyvelegét.Meg van már valakinek.
Nekem errõl a lemezrõl a véleményem, hogy sicher nem Dieter Bohlen, sicher nem italo, hála a nagy Atyaúristennek, hanem inkább vmiféle katymasz, némi jó kis funky ( Malek), egy klasszikus darab, ez a Feró, a maradék pedig klasszikus Geszti-sound. S éppen ezekért teszik.
Természetesen ilyetén módon megvalósul fülcsi tétele is...
Szia Cucurbia,
tök-igazad van !
Még kiegészíteném azzal, hogy ha valami szar, akkor még mp3-ban sem kell. <#nevetes1>#nevetes1><#ejnye1>#ejnye1>
ilyen alapon egy rakás zenét amit hallok eleve csak mp3-ban irnék ki,én mégis ragaszkodom valamiért a eredeti(vagy azt mind inkább megközelitõ)formátumokhoz.
1. Négy mentor - Mentor faktor (4:03)
2. Balkan Fanatik feat. Geszti Péter - Repülj madár (3:16)
3. Ifj. Malek Miklós - Zseton a zsákban (3:51)
4. Keresztes Ildikó - A nevem (3:39)
5. Nagy Feró - A felkelõ nap háza (4:01)
Linket nem írok, mert én is csak mp3-at leltem elsõre, aki meg nagyon akarja, úgyis megszerzi egyszer...