A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Edelweiss--Beam Me Up 1992.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss 1989.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (Extended - Tourist Rmx) 1995.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (Justin Strauss Dub).mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (Rap) 1990.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (SFW version).mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (Vocal Mix) 1990.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss (Yodel Mix) 2005.mp3
Edelweiss--Bring Me Edelweiss 2001 (Extended Version).mp3
Edelweiss--Computerlogbuch Der Edelweiss 1992.mp3
Edelweiss--Dancin' White Horses 1992.mp3
Edelweiss--Forest 1992.mp3
Edelweiss--Kitz-Stein-Horn '88 (Disco).mp3
Edelweiss--Planet Edelweiss (Single Version) (O Yess Mix) 1992.mp3
Edelweiss--Planet Edelweiss (Traveler?s Paradise Mix) 1992.mp3
Edelweiss--Raumschiff Edelweiss 1992.mp3
Edelweiss--Ski Instructor 1992.mp3
Edelweiss--Space Yodel'93.mp3
Edelweiss--Starship Edelweiss (AudioDile's Illogical Mix).mp3
Edelweiss--The Kangaroo Theory 1992.mp3
Edelweiss--To The Mountain Top.mp3
Edelweiss--Wake Up 1992.mp3
Edelweiss--Yodel Selector (Dreadlock Masta Mix) 92.mp3
Edelweiss--Yodel Selector (Rub-A-Mix-Stylee) 1992.mp3

Edelweiss.rar (166.21 M😎 MP3 192 Bkps
Szia!
Elõre is köszi!
Várok, várok - a türelem havasi gyopárt terem. <#vigyor2>
Ráérsz amúgy vele, legközelebb vasárnap leszek csak gépközelben.
Szia
ha addig valaki nem rakja fel holnap délelõtt felrakok egy pár változatot belõle most nem vagyok otthon. helo (Türelem)
Breki33
Nem is tudtam, hogy õk énekeltek együtt

Egy nagyszerû duett két nagyszerû énekesnõtõl: What a wonderful world <#taps><#eljen>

Egy közös számuk Frida albumán

Zephyr Retiring
a ginseng jó. én is iszom teában<#nevetes1>

és nem csak az agymûködést serkenti..

hanem a fogamat is tisztíccsa<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Musachy
Ja, tényleg. Látod,nekem sem szemüveg kellene, hanem ginseng, hátha felpezsdítené az agymûködésemet.

imo :) science fiction is science fact

kaposi1
Kösz ,nekem nem kell.
Mint tudod lézerrel kezelték a szemem.<#taps>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Köszönöm.
Musachy
Különben próbáltam elõkeríteni, de egyelõre nem sikerült, nekem sincs meg. Több idõt és veszõdséget meg nem érdemel, úgy tûnik.

Musachy
Laci, te is szerezz be egyet!

Musachy
Úgy tûnik, hogy a dal címe szó szerint értendõ jelen esetben...

Amúgy meg

Breki33
Charm School is the upcoming Roxette new album.
Release date: February 14th, 2011.
Tracklist:
01. Way Out
02. No One Makes It On Her Own
03. She's Got Nothing On (But The Radio) (first single)
04. Speak To Me
05. I'm Glad You Called
06. Only When I Dream
07. Dream On
08. Big Black Cadillac
09. In My Own Way
10. After All
11. Happy On the Outside
12. Sitting On Top Of the World
Pre-order it on: www.roxette.se

This new video is a teaser with a promo medley with snippets of 40" from all 12 album tracks. Enjoy it and don't miss this masterpiece in the recordstores on February 14th!

A Roxette Medley of Hits -- A Request from the UK Fans!

Gyengén látók kedvéért nem egy lemezrõl, hanem egyetlen dalról van csak szó és igen, egy dalra nem tudok ennyit sem áldozni. Nem szívesen vásárolok külföldi oldalakról amúgy (hazairól már megtettem), harmadrészt meg ha megvehetném, nyilván nem írogatnék ide.
Köszönöm a segítõkész, megértõ hozzáállást.

Amennyiben valaki valóban tudna segíteni, továbbra is szívesen várom.
(Edelweiss: I Can't Get No Edelweiss c. dala bármilyen formátumban)
kaposi1
<#wink>

Musachy
Hogyisne! Az pénzbe kerül...<#hehe>

kaposi1
Ja hogy te csak letöltõ lelõhelyet kerestél?<#nyes>
Õszintén sajnálom a problémádat hogy ennyit sem tudsz áldozni egy lemezre.
Akkor jó keresgélést.

Köszi, ezt már magam is megtaláltam... <#levele>
Breki33
ROXETTE COME BACK <#taps><#eljen><#pias><#vigyor2>

Február 11-én megjelenik az az album, amit már legszebb álmainkban sem reméltünk. A 70 millió albumot eladott világhírû svéd csapat - 10 évvel legutóbbi lemezük (“Room Service”😉 megjelenése után - ismét visszatér a rivaldafénybe.

Nem is akárhogyan; egy vadonatúj albummal, a ”Charm School”-lal, melyen 12 dalt hallhatunk, melyek stílusát legjobban úgy lehet leírni “naprakésszé tett klasszikus Roxette”, az erõtõl kirobbanó "Way Out”-tól egészen a keserédes záródalig, a ”Sitting On Top Of The World”-ig.

Az elsõ videóklipp

A legújabb dal a 2010 õszén írodott ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”, egy igazi fülbemászó groove remekmû lett. Ebben a nótában minden megvan, amiért a Roxette a világ egyik legtöbb rádiójátszását elért bandája lett: fûzött melódiák, szenvedélyes elõadás, különös humorral vegyített érzék a pop zenéhez, és végül, de nem utolsósorban Marie Fredriksson és Per Gessle énekhangjának különleges keveredése

Roxette Speak To Me (A Fan video from Pakistan)

kaposi1
Persze ,van lelõhely.<#ravasz1>

Régóta keresem az Edelweiss egyik dalát, alighanem egy külön maxi lemezen jelent meg - a nagy albumon (The Wonderful World Of...) nincs rajta.
"I Can't Get No Edelweiss"
Valaki esetleg tudna lelõhelyet?
donbig

Angelo Maria Morales - Pretty Babe (Pretty Mix) .flac

discogs

itt

donbig
Gold
logout ez alapján tetszett, de például a pluginek mûködését sem értem (Advanced Duplicate find & fix ), bár egyelõre sok mással sem boldogulok. Valamikor régen már tettem egy próbát vele, akkor nem volt türelmem hozzá, most nem adom fel olyan könnyen.

Breki33
Az ingyenes változattal?
donbig
Sziasztok!

Én meg a MediaMonkey-val barátkozom jelenleg, sok mindent tud, csak még rá kell jönnöm hogyan

Breki33
Ha már A La Carte szóba került nekik is sok remek számuk volt
több Michael Cretu közremûködésével !

Az A La Carte együttes 1979-ben alakult az NSZK-ban. Egyike volt az eurodisco legkedveltebb nõi trióinak. A fõleg a Távol-Keleten és a Szovjetunióban népszerû Arabesque-kel ellentétben az A La Carte Európában aratta sikereit az 1980-as évek elején. Bár a trió az NSZK-ban készítette lemezeit, az együttes énekesnõi angol anyanyelvûek voltak.

Tagok

* Patsy Fuller
* Julia
* Elaine
* Jenny Renshaw
* Denise Distelle
* Katie Humble
* Linda Daniels
* Joy Martin

Karriertörténet

Az A La Carte története 1978-ban kezdõdött, amikor a Hansa lemezcég (a Boney M. kiadója) alkalmazásában álló producer-házaspár, Tony Hendrik és Karin van Haaren (Karin Hartmann néven is ismert) elhatározták, hogy nõi triót szerveznek. A diszkómûfajban ugyanis akkoriban igen sikeresek voltak a nõi duók és triók, mint például a Silver Convention, a Belle Epoque, a Luv, az Arabesque és a Baccara, illetve ezt a trendet követte késõbb a Babe, a Maywood, a Doris D. and the Pins és a The Flirts is. Az A La Carte végül három csinos, kellemes hangú angol énekesnõ, Patsy, Julia és Elaine társulásával jött létre. 1979 márciusában jelent meg elsõ kislemezük. A When the Boys Come Home címû dal meglepõen jól szerepelt az eladási listákon, ezért a triót meghívták a Musikladen címû népszerû német zenés showmûsorba. Fellépésük nagy siker volt, melynek hatására a kislemez eladási mutatói tovább emelkedtek. 1979 októberében került piacra az újabb single, a Doctor, Doctor (Help Me Please). A görögös hangvételû dal hamar sláger lett, s az A La Carte-ból rövidesen Európa legkedveltebb nõi poptriója vált. A két kislemez között eltelt alig féléves idõszakban viszont változott a felállás: Julia és Elaine helyére Jenny Renshaw és Denise Distelle érkeztek. Denise nem maradt sokáig, néhány hónap múlva Katie Humble váltotta fel. 1980 márciusában újabb A La Carte-kislemez jelent meg, a Do Wah Diddy Diddy. Manfred Mann ’60-as évekbeli slágerének diszkóváltozata nagy sikernek bizonyult, melynek eredményeként a rajongók rövidesen kézbe vehették a trió elsõ nagylemezét is.

A Do Wah Diddy Diddy Round címû LP háttérzenészei között szerepelt Michael Cretu, aki részt vett többek között a „konkurens” nõi trió, az Arabesque sikereinek háttérmunkájában is, sõt késõbb feleségül vette énekesnõjüket, Sandrát. Az A La Carte elsõ albuma nem okozott csalódást a dallamos diszkózene kedvelõinek, amit mi sem bizonyít jobban, mint a két újabb kislemez, a Ring Me Honey és a Farewell, Farewell To Carlingford sikere. A színfalak mögött azonban újabb tagcserére került sor. Távozott Katie Humble, s vele együtt az utolsó alapítótag, Patsy Fuller. Jenny mellé Joy Martin énekesnõ érkezett, illetve Linda Daniels, akinek tulajdonképpen ugyanaz volt a feladata, mint korábban Denise-nek: külsejével eladni a produkciót. Az 1981 januárjában megjelent kislemezen (You Get Me On The Run) Jenny és Joy énekeltek. A dal sláger lett, akárcsak a következõ három kislemez, a River Blue, a Viva Torero és a Have You Forgotten. (Ez utóbbi egy Lehár Ferenc-melódia feldolgozása.) Az A La Carte második albumán (Viva) természetesen szerepeltek a kislemezen már befutott dalok, továbbá két új Michael Cretu-szerzemény is: Wanted (Jean Le Voleur); In The Summer Sun Of Greece. Mire az In The Summer Sun Of Greece 1982 áprilisában kislemezen is megjelent, lezajlott az utolsó tagcsere: Linda ment, s visszatért Katie.

1982 júliusában Ahé Tamouré címmel jelent meg a trió következõ kislemeze, továbbá ugyanabban az évben megjelent elsõ válogatásalbumuk, a The Wonderful Hits Of A La Carte. 1983 januárjában jött az újabb single, a Radio, amely máig nagy kuriózum a rajongók körében, mivel nem került rá a trió egyik albumára sem.

1983-ban az A La Carte Rockin’ Oldies címmel egy olyan LP-t jelentetett meg, melyen kizárólag régi slágereket énekelnek. A dalok közé felkerült a Do Wah Diddy Diddy, ami az elsõ nagylemezükön már szerepelt, illetve a Dong Dong Dikki Dikki Dong, ami a másodikon volt hallható. Az albumról 1983 szeptemberében az On Top Of Old Smokie címû dal jelent meg kislemezen. (Hazánkban a Magyar Rádió annak idején inkább a The Honeycombs Have I The Right címû slágerének feldolgozását favorizálta.) 1984-ben a lányok elsõ nagylemezük egyik szerzeménye, a Jimmy Gimme Reggae új változatával jelentkeztek, sõt néhány évig ez maradt az utolsó újdonságuk. Producereik ugyanis követték a zenei divatok változásait, s ahogyan késõbb Frank Farian is magára hagyta a Boney M.-et, úgy Hendrikék is „ejtették” az A La Carte-ot egy újabb trió, a csak fiúkból álló Bad Boys Blue kedvéért. A ’80-as évek európai diszkózenéjében ugyanis „hatalomváltás” történt: a nõi duókat és triókat felváltották a fiúkból álló formációk, mint például a Modern Talking, a Silent Circle, a Joy vagy a London Boys.

Breki33
Whereisit-et többször is ajánlottuk itt korábban

De most pont azt igyekeztem kiemelni pl #91132-ben ez a program mivel tud többet

"Megkeresi a borítókat kitölti a ID helyettünk"
"akár ismeretlen albumok adatait is pillanatok alatt megkeresi és letölti"
"beépített lejátszóval rendelkezõ - alkalmazás, mely képes az audioállományok tagjeinek (ID3v1, ID3v2, Vorbis comments, APEv2, WindowsMedia és MP4(iTunes)) szerkesztésére, az ezeken alapuló file-átnevezésre (és vica versa). Ki tudja tölteni az albuminformációkat a freedb vagy az Amazon adatai alapján. Mindezt akár kötegelt (batch) módon, automatizáltan is"

Tehát nem csak katalogizáló hanem számos más funkcióval is rendelkezik ezenkívül magyar nyelvû is lehet és ingyenes !

Ezért gondoltam, hogy egy próbát megér

computerguru
Where Is It? Én ezt használom,az egyik legjobb szerintem,de csak magánvélemény!Egyszerû és sok mindent tud!

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

pomogacs2
Köszi!
Elõször nem találtam,aztán beírtam a keresõbe, hogy ape.

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Breki33
egy cikk és egy rövid leírás róla

Tegye rendbe zenegyûjteményét egyszerûen

Nagyobb zenegyûjteményeket karbantartani nem kis feladat. Ha a régebben CD-rõl rippelt, régi lemezjátszóról digitalizált és egyéb forrásból beszerzett zenéinket nem láttuk el a megfelelõ adatokkal, akkor meglehetõsen nehéz kiigazodni közöttük, amikor lejátszanánk a kedvenceinket.

http://www.techline.hu/kiprobaltuk/20100316_tagscanner.aspx

Ha már átláthatatlanná nõtt zenegyûjteményünk, itt az ideje rendszerezni dalainkat. Ebben nyújt segítséget ez az ingyenesen használható - és beépített lejátszóval rendelkezõ - alkalmazás, mely képes az audioállományok tagjeinek (ID3v1, ID3v2, Vorbis comments, APEv2, WindowsMedia és MP4(iTunes)) szerkesztésére, az ezeken alapuló file-átnevezésre (és vica versa). Ki tudja tölteni az albuminformációkat a freedb vagy az Amazon adatai alapján. Mindezt akár kötegelt (batch) módon, automatizáltan is. További erõssége a lejátszási listák (playlist) szerkesztõje, mellyel akár HTML vagy Excel formátumba is rögzíthetjük legkedvesebb dalaink listáját.

http://terminal.hu/Letoltes/Bejegyzes/39/TagScanner
Breki33
Ha már ilyesmirõl van szó ajánlottak egy programot hátha mást is érdekel itt

"TagScanner! Megkeresi a borítókat kitölti a ID helyettünk, de mi kézzel is megtehetjük vagy fajból. Elnevezi zenéket, ahogy mi szeretnék 1 másodperc alatt. Ja és magyar nyelvû. Ha belépsz a wd-el a zenei könyvtárba akkor egy rakás ikont kapsz azt is el lehet felejteni, mert a borítót a gépedrõl a + jelel integrálhatod, tehát minden egyes számnál ott lesz hallgatáskor, böngészéskor! Támogatja a MP3, OGG, FLAC, AAC,WMA(64kb), MP4(iTunes) zenei fájlokat! Teljesen ingyenes Kezelése nem könnyû, de már teljesen ki ismertem!

Letölthetõ itt:
http://www.xdlab.ru/en/index.htm"

"A helyedben ha wav-hoz lenne szerencsém, rögtön konvertálnám flac-ba akármivel, aztán ráengedném a TagScanner-t. Kellemes orosz program, a fájlnevekbõl is sokkal kifinomultabban dolgozik, de erre általában nincs szükség, mert általában akár ismeretlen albumok adatait is pillanatok alatt megkeresi és letölti, meg gyakorlatilag mindent tud, amit ebben a mûfajban lehetséges."
kaposi1
Marpedig a Flacmusic-rol ne is varj 50-nel nagyobb sebesseget.
Ha idaig esetleg gyorsabban jott annak orulj,de a tovabbiakban szerintem el is felejtheted a dolgot.
Egyebbkent ugyan ez az anyag, sott joval tobb is , fent van a rutrackeren is.<#ravasz1>

pomogacs2
Szia!

APE plugint honnan töltöttél?

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Zephyr Retiring
..még 1 apróság.
miután fülre és parametikusan is ellenõrizted a veszteségmentességet, csak akkor írd ki audio cd-nek a hanganyagot.
mert könnyen lehet, hogy elég lesz csupán mp3-ban tárolni..
cdda, ill. wav helyett.
csak baráti tanács. nem kötelezõ +fogadni 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Köszönöm a segítséget, de amint alant már írtam, sikerült megoldanom a problémát. <#wave>
Foobar2000 + ape plugin segített. Cue-ra kattintva kiírta a tracklistát, aztán konvertáltam az egész anyagot wav-ba (track-enként).
Breki33
VLC Player, Jet Audio, Aimp2 alapból lejátssza, de te azt írtad, hogy válogatni is szeretnél belõle tehát ez esetben mindenképpen ajánlott számokra darabolni.

Szerintem egyébként is
Breki33
esetünkben sem az
au Ape tömörített változat már, csak visszaalakítható az erdeti cd belõlük.

ha egy nagy APE van az általában egyben az egész album ami pl aimp2-vel így is lejátszható és ki is írja a címeket ha van cue
de a cue alapján darabolható is ahogy #91120-ben le is írták neked

Az APE konvertalashos a Monkey's Audio a készítõk "keretprogramja" amivel pl Wav-ba vagy wav-ból konvertálhatsz.
itt olvashatsz róla bõvebben

http://pcworld.hu/monkey-audio-8211-vesztesegmentes-zenetomorito-20070112.html

Ha pedig egybõl ki akarod írni ajánlottam korábban a burrrn-t
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1105716561&no=88087
Esetünkben az APE lemezképfájl, legalábbis nekem nagyon úgy tûnik. Az album egy darab APE+egy darab cue fájlban érkezik.
A Monkey's Audio-t próbáltam, semmi.
Winamp az ape pluginra nem reagált.

De lényeg, hogy sikerült... <#eljen>
akizu
Sziasztok!

Aki szereti a Boney M-et annak itt van 3db 700Megás fájl igaz csak 254-ben de hátha megfelel így is.

Létrehozva 2011-02-02 23:00:49 by Directory Lister v0.7

\Boney M Full Discography 256 Kbps\ 2 200 293 743
\Boney M Full Discography 256 Kbps\1984 10 000 Lightyears\ 93 560 445
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1976 Take The Heat Off Me\ 80 854 284
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1977 Love For Sale\ 79 433 716
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1978 Nightflight To Venus\ 86 333 216
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1978a Nightflight To Venus\ 77 973 648
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1978b Long Versions\ 93 317 252
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1979 Oceans Of Fantasy\ 214 618 175
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1980 Long Versions\ 84 525 508
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1981 Boonoonoonoos\ 236 225 772
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1981 Christmas Album\ 86 614 800
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1984 10 000 Lightyears\ 76 845 641
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1984 Kalimba De Luna\ 82 293 902
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1985 Eye Dance\ 78 423 736
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1985-87 Eye Dance\ 89 492 281
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1986 The 20 Greatest Christmas Songs\ 108 466 120
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1988 Remix'88\ 93 993 391
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - 1989 Remix'89\ 96 632 480
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - Singles 1975-79\ 96 226 804
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - Singles 1980-81\ 83 194 550
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - Singles 1982-85\ 90 638 010
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - Singles 1986-91\ 86 139 054
\Boney M Full Discography 256 Kbps\Boney M - Singles And New Songs 1992-09\ 84 490 958

http://rapidshare.com/files/445852439/Boney_M_Full_Discography_256_Kbps_Cd1Of10_1975-81.zip
http://rapidshare.com/files/445852440/Boney_M_Full_Discography_256_Kbps_Cd3Of10_Long_Versions.zip
http://rapidshare.com/files/445852441/Boney_M_Full_Discography_256_Kbps_Cd2Of10_1982-07.zip

Üdv: akizu

<#wave>
Sztornó!
Probléma megoldva... Foobar 2000 + ape codec.
<#vigyor2>
Breki33
Az APE egyáltalán nem lemezképfájl !

"Az APE kiterjesztés a Monkey's Audio codec-el tömörített hangfájl formátuma.

A Monkey's Audio veszteségmentesen tárolja a hangokat a fájl formátumában, ellentétben pl. az mp3 vagy az ogg formátummal, vagyis a méret csökkentés érdekében nem áldozza fel a minõséget.

Az ape fájl hiba felismerõ algoritmust is tartalmaz, és belsõ címkében tárolhat információkat a hangfájlról.

A Monkey's Audio encoder ingyenes, szabadon használható, szoftverekbe beépíthetõ, általa fájlok létrehozhatók, lemezek rippelhetõk."

A célprogramról többször írtam korábban itt

Monkey's Audio 4.06 - download and run to install
MAC_406.exe (1.0 M😎

http://files.monkeysaudio.com/MAC_406.exe

Az APE-t sok lejátszó alapból többi általában pluginokkal lejátssza.

pl Winamp APE plugin
http://www.winamp.com/plugin/monkey-audio-winamp-plugin/138099
trexxhunter
üdv!
például : a medieval cue splitter-rel szétdarabolhatod! és akkor már trekkenként van, a felesleget eldobálhatod<#nevetes2>
keress rá a neten
egybe, vagy darabolva aztán valami konvertálóval olyan formátumba konvertálod, amilyenbe akarod (pölö wav)<#pias>

Tudom, hogy az ingyenes lassú... (Nem tegnap kezdtem netrõl töltögetni.)
De lassú és lassú közt különbség van... Eddig is a free verziókat használtam, de általában 100-130 Kb/s sebességet azért elért a letöltés. De most a flacmusicos linkekrõl max. 50-es sebességet tudok kihozni. Erre értettem, hogy lassú...

Más:
APE + .cue kiterjesztésû fájlokkal mit lehetne kezdeni? Tudom, hogy lemezképfájl, de se a Nero-m, se a DaemonTools nem ismeri. Van valamilyen célprogram APE lemezképfájlokhoz?
Ráadásul én nem csak simán lemezre szeretném írni,de adott esetben több lemezbõl szeretnék dalokat összeválogatni az eredeti minõség megtartása mellett, tehát bele kellene tudnom nyúlni az APE tartalmába...
Aki tud rá megoldást, kérem segítsen ötletekkel! Köszi!
donbig

The Snapper-Like a virgin.mp3

itt

bigivan
Az Adobe honlapja, a fölsõ linked az megoldotta a problémát, innetõl mennek a megosztók.
Nem gondoltam, hogy ekkora a jelentõsége, hogy 32 vagy 64 bites a rendszer. Mondjuk a különbséget sem értem köztük.
Köszi a segítséget.

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

Breki33
Az utolsó link

http://www.mozilla-x86-64.com/

Sokan írják viszont, hogy náluk 64 bites Explorerrel jó csak a java
Breki33
Szubjektív vélemény, de én 64 bites oprendszert csak akkor raknék fel, ha 4Gb memóriám van. Addig felesleges!

Jó mondjuk most is annyi van és XP alól írok 😛

de fent van két win7 is egyik 64-es
Musachy
Lángszóró.<#zavart1>

bigivan
Szevasztok Tagok!

Off....Off ....Off
Hallgattam a bölcsebbek tanácsára, s így aztán leváltottam a Vistámat a win 7-re. Ennek hatására semmi nem mûködik, illetve nem úgy mûködik, mint kellene neki. Jelenleg a legnagyobb gondom az Adobe céggel van, ti. nem mûködnek a videómegosztók, pl. a Youtube, mivel a Flash player csak 32 bites verzióban létezik, nekem pedig a browserem 64 bites.Eme topikban sem jelenik meg egyetlen kép sem, meg egyáltalán semmi a szövegen kívül. És méghozzá a 32 bites verziót nem is engedi telepíteni. Megoldás ???

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !