A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
félve kérdem: mit xól ehhez brekiné õnagysága<#vigyor5>#vigyor5>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Kántor története nem légbõl kapott, valós, élõ rendõrkutya volt. A sors nem egybõl rendelte a nyomozók segítségére, elõtte is kalandos élete volt. Azt is mondhatnánk, hogy rablóból lett a legjobb pandúr, ugyanis Kántor kutyaéletének kezdetén egy olyan férfi gazdát tudhatott a magáénak, aki egy piaci árus volt. Ez a férfi a késõbbi rendõrkutyát arra tanította meg, hogy a piac nyüzsgõ forgatagában elcsenje a vásárlók táskáit. Egyszer hibázott szegény állat, mert akkori gazdája majdnem lebukott miatta, és ekkor elzavarta a háztól. Hosszú kóborlás következett Kántor életében, amikor szerencséjére összehozta a sors Tóth Tiborral, aki rendõrkutya-kiképzõ volt. Ettõl a pillanattól kezdve Kántor sorsa megpecsételõdött, jó kezek közé került. Kiváló segítség lett a kutyából, rendõrgazdájával számos rablót és gyilkost kaptak el.
Ez a sorozat tulajdonképpen Kántornak állít emléket. Történetét Szamos Rudolf könyvei alapján filmesítették meg. A könyvben Kántor gazdáját, Tóth urat a szerzõ Csupatinak nevezte el. A filmbeli karakter is más színezetet kapott, mint az eredeti személy, de a kutya jellemén semmit nem ferdítettek el. Ugyanolyan nagyszerûre sikerült ábrázolni, mint amilyen volt az igazi életben. Csodálatos tetteket hajtottak végre gazdájával, számtalanszor keveredtek tûzharcba, fogtak el kémeket is, és nem egyszer robbant mellettük akna.
http://www.youtube.com/watch?v=_v-3Jf_lsnI
De így is nagyon sok jó szám vár még bemutatásra
ilyenek pl mint a mai két kedvencem
Dj Project
Ryan & Radu
Elize van de Horst 1982 Júlis 22-én született Utretch-ben,24 éves volt amikor elköltözött Amszterdamba.
Foglalkozása:énekesnõ és dalszöveg író.
Bussumban nõtt fel,Elize szenvedélyesen szeretett énekelni-már kislány korában-édesanyja fedezte fel benne a szunnyadozó tehetségét.Amely nagy jövõt tartogatott fiatal kora ellenére.Amikor Elize nem akart aludni,alvás helyett énekelt és táncolt.Aztán valóban komollyá vállt. 8 éves korában kezdte a "Children for Children" címû tehetségkutatóban.Abban az idõben õ tudott a legjobban énekelni.Elize neve már kamaszkorában is elterjedt.
producerei😛eter Hartmann és Jan Langhoff,õk dolgoztak már korábban is az Aqua együttesnél.Májusban Elize új albumán dolgozott.Elsõ kimásolt maxi:Shake ez volt az áttörése ami csak a 32. helyen végzet,amely a Radio 538-ban debütált..Amásodik single Automatic már a 7.helyen állt.Ezért 2005ban felkerült a Dancemash válogatás cd-re.Ami szépen kúszott fela listákra.A 3.kislemez az Im no latino 2005 augusztusában megválasztották a "TMF Superclip" kategóriájában.Még mindig töretlenül kapaszkodik a listán az Automatic 14.helyen 6 héten át!!2006ban kiadót váltottElize szerzõdést köt a CMMnél és közben lerakja az autóvezetési vizsgát az AT Productions-nál.2006-ban robban be teljesen a köztudatba az Into your system ami debütál a 33. helyen majd szépen mászott fel a listák élére a National Top 40-en.A folytatás már 23 helyen volt.Elize kiadja elsõ albumát az In Control-t 2006.Szeptember 26-án.Az albumot útjára bocsájtották a Benelux államokban.Az In Control 66.helyen van a Dutch Mega Album Top 100 listáján.(Holland Mega Album).A legnagyobb lehetõsége a duett volt egy raperrel az "Itsy Bitsy SPider"ami sajnos megbukott Netherlandsban,viszont Europában sikerre vitték.De az album attól még feljebb ment a listákon 18.helyen majd bekerül a legjobb 5 közé.
Közben meglett az album, ha szétvágtam és rajta van ez a szám felrakom.
De Sasha Dith-nek is több nagyon jó zenéje van
nagyon tetszett.Aki felrakta annk külön KÖSZÖNÖM.
Akcent - Lets Talk About It
flac (26.52 M😎
http://www.multiupload.com/M4J9PH1YZS
320 mp3 (7.59 M😎
http://www.multiupload.com/CQGYJZG14Y
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Last Summer Da Buzz has announced about comeback of the project with new single "U Gotta Dance" and surprisingly Annika appearing alone on the cover leaving many questions for fans. Promotion of the song was quite... not confident and release wasn't too welcome due to sales but in a few months band has published new press-release about their comeback once again bringing re-made version of the song as soundtrack to "Let's Dance" show and only Annika Thörnquist with Per Lidén (with Pier Schmid leaving band for making another project Broken Door) being parts of new Da Buzz.
By some weird reasons there were actually no promotion, performances or anything so "U Gotta Dance" hasn't become hit again. And it's pity as upgraded song has become not less interesting, actually it turned to be completely different comparing with original. From straight pop-tune verses have become more dreamy and clubby in guitar wrap and deeper Annika's manner of singing. Male reverbed vocals in chorus also have added remix feeling but don't sound out of place at all. So we're still waiting and hoping for the third Da Buzz' comeback and this time for real and in full mode!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Ettõl a Tony Ray nevû csókától itt van néhány:
http://balkanbeats.blogspot.com/search?q=tony+ray
http://rapidshare.com/files/428866333/Tony_Ray_Feat._Dj_Take_-_Put_Your_Hands_Up___Extended_Mix_.mp3
...én nem nézem a következõ mûsort, de a Fiam függõ .
A mûsorban debütált két dalt élõ adásból "megcsináltam" Neki.
Gondoltam hátha v.kit érdekel, Íme:
V V nóták
hamarosan elõvarázsolok pár ritkaságot 😉
kapásból kettõt is tudok:
walter gibson és ford fairline 😊
Ennek ellenére a zene nem (olyan) rossz, hogy nyomtuk a Je t'aime means I love you -ra is. <#integet2>#integet2>
Kár ezért a Hasselhofért.
Jó éjszakát mindenkinek!
De így már ez holnapra marad.<#wave>#wave>
Másodszor meg inkább ez , mint a már említett szörnyûség.
Mistery - Never Fall In Love Again.flac
info
http://www.multiupload.com/NDKQ7EQVLP
Ennél szarabb videot abban az idõben nem nagyon láttam.
Rohadtul rühelltem anno, és ahogy néztem most, mára se változott a véleményem róla.<#oooo>#oooo>
Szóval ezt kerestem konkrétan.
Nagyon sok ölelés!<#smile>#smile>
lehet össze voltak nõve :-)
Egyébként ha jól emlékszem vki korábban fel is rakta ezt a számot <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
A következõ elõadó is elég 'érdekes' Köztársaságból származik