A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kihagyom. nekem vinyl formátumban van + :)
de egy kis bikininek örültem volna ;)
...akár még 320-as empéjben is...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
innen. *katt*
csak aztán "ne hagyd otthon a bankkártyádat"<#nevetes1>#nevetes1>
tudom ám, hogy pszichikai esetnek tartasz<#hehe>#hehe>
(Welcome to the 80's)
Rap, dance és graffiti
Üdvözöljük a 80-as években
német ismeretterjesztõ filmsorozat, 3. rész, 2009
Az 1980-as évek emberének felfogását "mi a menõ"- és "mi a ciki"-listák formálták. A trendek alakítói határozottan kigolyózták az 1970-es évek trapéznadrágjait valamint rendezetlen hajviseletét, harcba szálltak a valószerûség ellen a Talking Heads, az ABC és a Yazoo hangján. A posztmodern popfilozófusok nyíltan beszéltek a médiafelhajtásról és a rajongókról, szidtak mindent, ami kicsit is emlékeztetett a hippikre, miközben az átlagemberek Madonnára, Modern Talkingra és Michael Jacksonra táncoltak a hatalmas diszkókban. Otthon apránként rászoktak a szelektív hulladékgyûjtésre, és környezetbarát tisztítószereket kezdtek használni, hogy harcoljanak az elszürkülés ellen. A punktól, amely egy egész évtized alakítója lett a hippiléttel való szembenállásával, eljutunk egészen a popzene teljes elüzletiesedéséig. A rap és a house képében megjelenõ fekete ellenkultúra elsõ bátortalan lépéseitõl - bár eleinte még a diszkó is erõsen érezteti hatását - egészen az újfajta táncos bulikig, amelyek majd az 1990-es években indulnak útjukra. A Casio szintetizátorokkal és a C64-esekkel tett elsõ játékos kísérletektõl kezdve egészen a szintipopig, amely meghatározta egy évtized hangzását: amikor a dobok szögletesek lettek, a digitális technika és a sampler használata pedig lehetõvé tette, hogy az alkotás lehetõségei exponenciálisan megsokszorozódjanak.
22:00, Péntek (április 8.), Viasat History
http://port.hu/udvozoljuk_a_80-as_evekben_welcome_to_the_80_s/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=15087612&i_topic_id=1&i_where_tv=1
Akizu: Köszönöm,de a maxi megvan 192ben már,ezért keresek jobb minõséget belõle! De nincs fent sehol... :(
Szóval még mindig keresem: Kano - Another Life 2000 maxi.t! Ha valakinek meglenne,vagy tud linket ahol letölthetném,megköszönném ha megírná!
Hatalmas köszönettel!
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Attack - Make Up Your Mind (Long Version)6.01 min ''1989''
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
de rá már ma nincs idõm<#rinya>#rinya>
esetleg holnap..
vagy a héten valamikor<#papakacsint>#papakacsint>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Próbáltam követni az eseményeket Kano ügyben.
Ha jól sejtem nekem az általad keresett lemezrõl a 7:11-es verzió van meg.
Az viszont nagyon jó minõségben.
Ha gondolod feltehetem.<#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
11 év + 1 kicsi :)
300.000 feletti regisztrált tag.
barátságok, veszekedések, mindennapjaink.
van, aki benéz, mert unja már..
mások + pont hogy nem.
van, aki benéz, mert keres..
mások + találnak.
van, aki irígy :)
mások + adakoznak..
ez az sg<#eljen>#eljen>
különleges meglepetésként páran összeröffentünk.
ez sült ki belõle :) ==katt!!==
vidám szép napot.
vagy ahogy +xokhattátok már:
"have a nice day" esgések<#integet2>#integet2>
http://www.uploadic.com/pzn5cbc3gr6a/10.Modern_Talking_-_Gela_Gela(Bollywood_Remix_2011).mp3.html
Nagyon köszi mindenkinek a Kano-t,aki segíteni próbált,de úgy ahogy Musachy kolléga is írta,sajnos nem ezt a verziót keresem. Én az átdolgozást keresem,de úgy látom nem lesz egyszerû...
Az igazat megvallva,az egész maxinak örülnék jó minõségben,de ha csak az Another Life 2000 (Snapshot Radio Edit) lenne meg losslessbe,annak is tudnék örülni... (amúgy szerintem ez a legjobb verzió a maxin,s nagy kár hogy ennyire rövid!!)
További köszönettel...
Üdv.Csaby
A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong... \"Nem az életemet akarom végigálmodni,hanem az álmaimat végigélni!\" \"A Japán TDK együttes kazettáját meg ne vedd!NINCS RAJTA SEMMI!!\"
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
APE, Img+Cue, Log+Checker, 483Mb ZYX Music Electronic, Disco,
http://www.fileserve.com/file/sEy8DVw/KN01KN80AL83.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/9H86Ddm/KN01KN80AL83.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/Mn9pJYw/KN01KN80AL83.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/5VEv3r5/KN01KN80AL83.part4.rar
http://www.fileserve.com/file/UKNeSv3/KN01KN80AL83.part5.rar
<#wave>#wave>
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
1. Romeo & Juliet (Collaborated 92 Mix) 3:52
2. Romeo & Juliet (Instrumental) 3:52
3. Romeo & Juliet (New Single Mix) 3:52
4. Romeo & Juliet (New Curtain Mix) 7:10
5. Romeo & Juliet (Instrumental) 3:52
6. Romeo & Juliet (Acoustic Version) 3:35
320 kbps mp3 53.3 MB Pass: dennis
A dal a Blue System 1992-es számának a feldolgozása a Sony BMG, az Universal Music és az SMP engedélyével !
Music & Lyric by Dieter Bohlen
Guitar by Balázs Pámer
Performance by Dennis Balden
Gondoltam,itt is megkérdezem,hátha itt tud valaki nekem segíteni!
Egy maxi lemezt keresnék: Kano - Another Life 2000 (1998)
Ahogy a neten megtalálni 192k minõségben,az már megvan,így jó minõségben (320k vagy lossless) keresném. Akinek meglenne,vagy linket talál róla,nagyon megköszönném ha feltöltené nekem!
Üdv.Csaby
délután teszem a dolgomat,
és megy majd a válasz..
elõre is: thx.
nem leszek hálátlan cimbora ;)
1. Romeo & Juliet
A Blue System 1992-es dalának feldolgozása a megjelenési évnek megfelelõ köntösben.
Download
320 kbps 7,8 MB Pass: McInary
az a gmail-es. azt azonnal látnám, mert állandó online vaok. a másikat késõbb nézem...
thx.
1. I Never Like A Hero (Maxi Version) 6:06
2. The Years Of Heaven (Maxi Version) 5:36
3. Dream Night 4:52
4. When The Sky Is Too Gray (Maxi Version) 5:09
5. There Is No Time (Maxi Version) 5:01
6. Summer Nights (Maxi Version) 6:02
7. Dont Make Me Blue (Maxi Version) 6:39
8. Dream If You Dare 3:17
9. American Nights 3:59
96.1 MB 320 kbps mp3 pass: dennis
Download
Dennis Balden - The Years Of Heaven (2008)
1. The Years Of Heaven (Original Version) 3:34
2. The Years Of Heaven (Original Dub Long Mix) 6:09
3. The Years Of Heaven (Original Instrumental) 3:34
4. The Years Of Heaven (Dance Version) 4:27
5. The Years Of Heaven (Long Dance Mix) 7:24
6. The Years Of Heaven (Dance Instrumental) 4:27
60.7 MB 320 kbps mp3 pass: dennis
Download
ez a nóta nem jött volna létre, ha nincs m.j.<#worship>#worship>
hosszú évek után új lemezt adott ki a bikini.
az album üzenete egyértelmû.
"úgy ment el mellettünk a XX. század, hogy a hangzatos ígéretek nem valósultak meg, nem lett sem jobb élet, sem munka, sem béke, sem biztonság. A világ egy nagy mellébeszéléssé vált. A címadó dal szövege is ezt az állapotot festi le: a Nyugat a zsírjába fullad, a Kelet a nyomorúságába, gazdagnak szabad csak lenni, a szegénynek meg kell halni" - emelte ki Németh Alajos, a Bikini vezetõje, dalszerzõje, basszusgitárosa és producere az MTI-nek.
Az Elmúlt illúziók címû dal szövegét Németh Alajos közösen jegyzi Nagy Feróval, aki sokáig a zenekar állandó szövegírója volt. Mint Németh elmondta, az alapötletet Nagy Feró már három éve leírta, és most együtt formálták a végleges változatot.
Kitért arra, hogy a megszületõ zenék alapján - a lemez tíz dalából hetet õ, hármat Lukács Peta gitáros komponált - mindig megérzi, ki lehet a legalkalmasabb szövegíró; ezúttal Németh Lajos mellett kettõt hozott D. Nagy Lajos énekes és Jantyik Zsolt, a PG Csoport vezetõje is.
A õs Bikini 1982-ben alakult, az elsõ két, ma már a magyar rocktörténet alapmûvei között számon tartott lemezen (Hova lett..., XX. százai híradó) Nagy Feró volt a frontember, a zene leginkább punkos underground volt. Az akkori felállásból mára egyedül Németh Alajos maradt, 1985-ben D. Nagy Lajossal kezdõdött a Bikini második, máig tartó idõszaka, a sikerekben gazdag dallamos rockzene. A csapat eddigi története során 23 lemezt készített, a mostanit megelõzõ stúdióalbum Õrzöm a lángot címmel 2007-ben jelent meg.
A basszusgitáros megemlítette, hogy rengeteget klubkoncertet adtak az elmúlt években, sok kis helyen is játszottak, ami a közönségük egy új generációját "termelte ki", ugyanakkor a régi rajongók, a ma már negyvenesek-ötvenesek is rendszeresen ott vannak a bulikon.
"Évente mintegy száz koncertet adunk, idén is ott leszünk több fesztiválon, például az EFOTT-on, ami Szolnokon lesz" - fûzte hozzá Németh Alajos. A zenekar - a már említettek mellett Mihalik Viktor dobon, Makovics Dénes szaxofonon, Bördén Szabolcs szintetizátoron játszik - a 30. születésnapot 2012-ben egy nagy Aréna-koncerttel tervezi megünnepelni, erre Nagy Ferót mindenképpen meghívják."
forrás: mti
mtv videótár bikini 2011 -katt-