112174
-
Nekem is megvan 320-ban,közben megtaláltam flacban a 2 szám,az instrumentális verzioval együtt 420mb,kiváncsi vagyok hogyan szól? -
Mit mondjak,elég sz....szól! -
Retroman #96248 Ezt én is vittem, köszi Fülcsimanó! -
fülcsimanó #96247
Szia Atikám,
itt a keresett zene:
Jermaine Stewart - Get Lucky (extended version) flac
-
átfuttattad??! 

én nem ismerek olyan editort,amibe bedobsz valamit és csak úgy magától kijön valami teljesen más...
miért nem mondod azt, hogy megpróbáltál kihozni belőle valami hangzást, és neked ez sikerült.
a forrás tényleg gyenge, sajnos az utómunka is hagy némi kivetnivalót maga(d) után,de az kétségtelen, sokkal jobb....csak nagyon loudness-es lett....na de majd legközelebb.
ha már csak ez van nektek.
-
italove #96245 Továbbra sem tartok meg ape és flac kiterjesztésű zenéket! 
Ebben a nehéz gazdasági helyzetben, mikor az országnak szüksége van minden erőforrásra, nem pazaroljuk az értékes helyet a merevlemezen!
-

-
italove #96243 Természetesen losslessben küldtem át, csak az eredményt "butítottam" vissza. -
Akkor már miért nem a lossless-t küldted át rajta?
-
italove #96241 Ez volt az a szám, ami semmilyen felvételen nem szólt jól, színtelen magas, gyenge basszus, pedig valós 320 volt. Maga a zene kimagasló italo remekmű. Átfuttattam egy wave editoron, ilyen lett, azt hiszem jól hallható a különbség:
Cliff Turner - Burning Love
http://www25.zippyshare.com/v/47489201/file.html -
atiapuka #96240 Előre is köszike Fülcsikém!
-
Wicked Belzebub #96239 Sziasztok! Régebben kerestem itt Cliff Turner - Burning Love c. számát losslessben. Akkor nem volt meg senkinek. Most hozzájutottam, gondoltam megosztom. -
Retroman #96238 Köszi! -
beva02 #96237 INNEN TÖLTHETED
http://www.unibytes.com/vdWJEWJPlZsB -
Retroman #96236 Ezt a zenét fel tudná valaki tölteni LOSSLESS-ben?
-
fülcsimanó #96235
Szia Atikám,
ha hazaérek este melóból, felrakom Neked !!
-
atiapuka #96234 Srácok, ezt keresem flac-ben:
Jermaine Stewart - Get Lucky -
atiapuka #96233 Szerintem is!
Szívesen!
-
maxi71 #96232 Nagyon nagy muzsika!
Köszi szépen!
-
italove #96231 Keresek egy zenét, kazettán volt meg régen:
Pino Panduri - Solo -
Regiujzenek #96230 Itt egy újabb cikk a régi szép időkről:
Electro zene - 1975-1986
Időközben befejeződött a szintipop történetét bemutató sorozat, az utolsó:
A szintipop hanyatlása - 1989-1994
Ez a befejezése, az előző 9 részt is megtaláljátok a blogban, benne szép emlékekkel, klipekkel, adatokkal. -
imre07 #96229 Bocsi, most látom, hogy Computerguru már kereste a lemezt... -
imre07 #96228 Még annyit, hogy a neve hol Roberto, hol Robert, tehát nem elírésról van szó. -
imre07 #96227 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a fórumosoktól, elsősorban azoktól, akik külföldi fórumokat is látogatnak,abból is spanyol, vagy esetleg portugál(?)nyelvűeket. Ettől a Roberto Montecristonevű eladótól keresnék bármit, ami a fenti oldalon található, és olyat is, ami nincs a discogson, de létezik.A segítséget előre is köszönöm!
Kedvcsinálónak egy videó: -
fülcsimanó #96226
Szia Wepapa,
valamiért nem tudok Neked privát üzenetet küldeni.
Azt írja ki, hogy le vagy tiltva.
Kérésedre felraktam ezt a zenét, hátha másnak is hiányzik:
Antilles - You and me (vocal version) flac
-
ez a százszor feldolgozott 74-es eredeti lírainak valami átdolgozása?! vagy csak a női vokál miatt jó?
szerintem ennek az eredetije tökéletes! bár ettől az előadótól nem tudom hogy szól... -
fülcsimanó #96224
Szia Wepapa,
találtam a gépemen egy másik, hosszabb verziót ebből a zenéből.
Tessék, ha érdekel:
Daryl Hall & John Oates - Maneater (extended club mix) (wav)
-
zolcsibácsi #96223 Hát igen valójában 1 szám érdekelne az albumról amit éppen nem találni sehol A4 Feelings -
hajaj, ne is mondd! 
elnézést, nem akartam megbántani a 'rajongót', csak ez még egy átlagos Ottawan szintet sem üt meg, igaz nem is pont aféle a stílus, hanem akkori kevert mediterrán latinos korai 'diszkó'....de biztos nem véletlen, hogy nincs elárasztva a net sok-sok kópia másolattal és hogy szűkebb rétegzene a régmúltból, még akkor is, ha eljutott a néhai szocializmusba is néhány azóta már hősi halott példányban. -
zolcsibácsi #96221 Sziasztok ha esetleg valakinek meg van és megosztaná velem ezt az albumot nagyon megköszönném
Judy Jackson - Electric Love
A1 Shake-A-Belly
A2 My Home Town
A3 Electric Love
A4 Feelings
A5 Paradise Generation
B1 Hey Sam
B2 Dusty
B3 Don't Walk
B4 Sister, I Heard You Lost Your Mister
B5 The Sun Shines When Somebody Loves You -
italove #96220 Óriási zene. Olyan 1 évvel ezelőtt bukkantam rá én is, mikor kanadai italokat keresgettem. Azóta is sokat hallgatom. -
S még mennyi ilyen ritkaság van!
-
Azért ritkaság,mert Te nem találtad meg egyből? 
2-3ezerért bárkihez hozzávágnak egy sistergős, recsegős példányt, abból a néhány,poros polcokról kilomtalanított megmaradt kópiáért. A többit kidobták vagy megsemmisült. Szóval hála a jó égnek! Maradjon is ritkaság örökre ez az album!
Így, szomabt este ilyennel sokkolni...
-
atiapuka #96217 Sziasztok!
Nekem most ez tetszik nagyon:
Janet D'Eon - Anything Like You (Original 12'' Euro Mix).flac
http://www8.zippyshare.com/v/91522614/file.html
-
fülcsimanó #96216
Szia Computerguru,
ez aztán a ritkaság !!
Még a leggyengébb mp3-ban sem lelem sehol.

-
Én csak annyit, hogy mind a négy szám tökéletes a maxi-ról. 
-
atiapuka #96214 Szerintem ezt fülcsi szereti:
Fantastique - Mama Told Me (Original 12'' Mix).flac
http://www7.zippyshare.com/v/75716376/file.html -
atiapuka #96213 Én sajna nem ismerem. De az ilyen stílusú zenéket abszolút nem is ismerem. -
telepitsem....bocs! -
Ez valahogy nem akar letöltödni,állandóan valami programot akar,hogy teéepitsem.