A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5.3.0.111
pont ma teszteltem a telefonost <#eljen>#eljen>
Tanácsot szeretnék kérni tõletek.
Melyik Skype-t érdemes letölteni, ami jó? Nem nekem kell, nem is ismerem.
Bocs az off-ért!
In Lak\'ech Ala K\'in
In Lak\'ech Ala K\'in
APE (image + .cue) lossless,289 MB
Download:
http://www.fileserve.com/file/hhnsE8t
http://www.fileserve.com/file/qQHABGC
http://www.fileserve.com/file/WurMtEJ
keresném ezt a számot valami jó minõségben
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
A topikomban megtalálod külön neked címezve.<#wink>#wink>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bus Stop Feat. Carl Douglas - Throw Those Hands Up
http://www.multiupload.com/MU_95030ZW94L
Sajnos csak 192-es,de jól szól!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Forma1után esetleg tudnál skype- ra jönni?
imo :) science fiction is science fact
Csak a WAV peregjen
A csapat már megkezdte turnéját, jelenleg Dél-Amerikát utazzák körbe vadonatúj koncertjükkel.
A hírek szerint minden városban szenzációs a hangulat, és a közönség végtelenül hálás, hogy Marie-t és Per-t ismét színpadon láthatja.
Marie jól bírja az utazással és koncertekkel járó megterhelést, bár pont az egészsége érdekében semmilyen más tevékenységet nem vállal, hogy minél több ideje maradjon pihenni.
A budapesti koncerten a Roxette elõtt az elmúlt év egyik közönség kedvence, Tolvai Renáta lép színpadra, aki nem csupán a legismertebb slágereket adja elõ, de már készülõ albumával is bemutatkozik.
"Megtiszteltetés és óriási elismerés, hogy én léphetek fel egy világhírû formáció, a Roxette elõtt! "
A Roxette este 9 körül lép színpadra és több mint 20 számot játszanak; alapvetõen a legnagyobb slágereiket és 3 dalt a februárban megjelent lemezükrõl.
A koncerten a hangsúly a zenekaron lesz, nem használnak különleges díszleteket vagy effekteket; csupán füstgép és egy háttérvetítõ egészíti ki a látványt.
Reggel 8-kor kezdik az építést az Arénában, amihez magyar technikusok is segédkeznek majd, sõt, 6 hazai technikai ember a koncert alatt is együtt dolgozik a produkcióval. A technikát teljes egészében magukkal hozzák, több mint 300 lámpa világítja meg a Roxette és kísérõzenekarának tagjait.
Az öltözõkön kívül a színpad mögött közvetlenül is kialakítanak egy helységet a gyors ruhaváltásokra.
A csapatnak nincsenek különösebb igényei, az öltözõkbe is csupán kényelmes kanapét, székeket, álló- és asztali lámpákat kértek, illetve virágokat.
Az ételek kapcsán sem érkezett extra kérés, egyszerû levesek, saláták, különbözõ húsok és köretek szerepelnek az étlapon. Színpadra lépés elõtt friss gyömbér szeleteket kértek, gyümölcsöket és ásványvizet.
A rendezvényre nem lehet semmilyen palackot vagy üveget behozni; illetve szigorúan tiltják a videókamerákat is a koncerten.
Az eredetileg tervezett kapacitás megtelt és az elmúlt héten a belépõk elfogytak, azonban a produkció engedte a bõvítést, így jegyek újra kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.
Budapest Bár-klippremier
Hoppá! címmel megjelent a Budapest Bár negyedik lemeze, amin ismét a már megszokott vendégénekesekkel adják el a cigányzenei köntösbe bújtatott popdalokat, illetve olyan szerzeményeket, amik kötõdnek valamelyik nép a cigánykultúrájához. Olyan énekesek szerepelnek a lemezen, mint Kiss Tibor, Szûcs Krisztián, Németh Juci, Behumi Dóri, Frenk, Ferenczi György, Keleti András, Kollár–Klemencz László, Rutkai Bori és Lovasi András. Utóbbival rögzítették a Szilvafácska dalt, amit eredeti formájában (Bubamara) sokan ismernek a Macskajaj címû szerb film betétdalaként, a lemez szereplõi közül szinte mindenki ott mulat Budapest belvárosában, egy busz tetején:
Budapest Bár - Szilvafácska (Bubamara) (Énekel: Lovasi András).
1999 LGT
2003 Elton John
2004 Sting
2007 Bryan Adams
2008 Santana
2009 Simply Red
2010 Rod Steward
Ezután az idei.........
A Magyar Telekom idén elég sokat várt a Kapcsolat koncert bejelentésével. A szerdán tartott sajtótájékoztatón viszont filmbe illõ módon az utolsó pillanatban jött a visszaigazolás, úgyhogy elárulhatták: az idei ingyenes koncert sztárvendége Kesha lesz június 25-én az 56-osok terén.
Ami azt illeti most egy maxira nem adnék több ezer Ft-ot, talán majd máskor. Ugyanis 9€ és 70$ közt vesztegetik. Egy "dokizoli" nevû magyar srác is 10€ kér érte. Lehet, hogy majd egyszer.
Úgyhogy KÖSZI, jöhet!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
tiszta cicikeccs nemde? 😊
Ironikus célzásod értettem, de szerintem nem olvastad el, amit írtam. Amit keresek, azt 1980-ban Bán Róbert rendezte (a Canterville-i Kísértet magyar tévéjáték változata). A betétdala azóta is itt a fejemben. (A betétdalát is keresik - a net szerint - néhányan) Az MTV-nek írtam, de gyanítom, nem fogok választ kapni.
http://filmletoltes.netfilmek.eu/filmek-letoltes-ingyen/canterville-i-kisertet-das-gespenst-von-canterville-2005/#comments
Én most töltöm!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.