A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It was so fantastic
Nagyon nagy volt a közönség ha jól értem Per-nek is nagyon tetszett
Sok nagy elõadó koncertjén voltam már, de itt ez most hatalmas élmény volt az utolsó számnál azt kérdeztem máris vége?
EZT VÉTEK LETT VOLNA KIHAGYNI !!!!!!
Egy nem Roxette rajongó hölggyel mentünk,de a második részt már õ is végig énekelte bulizta.
A twitteren pedig ilyet írt.
"Yep! Super crowd in B-pest as expected! Thanx all of you 10 11 12000 for screamin singin shoutin wavin. We luv you, BP! Let's get married!!"
Nagyon jó volt a küzdõtér gratulálok felülrõl nézve is fantasztikus volt
a hangulat mikor énekeltetek.
Hogy kívülrõl is lásd milyen hangulatot csináltatok 😊
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.

Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
http://tinypic.com/r/124v3w4/7
http://tinypic.com/r/124v3w4/7Paul Parker - Take It From Me (2010)
Year — 2010
Time — 43:22
Bitrate — 224 Kbps CBR
Size — 68 Mb
01 Take It From Me (5:09)
02 Chargin' Me Up (6:43)
03 Wallflower (4:55)
04 Don't Stop (What You're Doin' To Me) (6:07)
05 Echoes Of Love (4:18)
06 Letting Go (4:50)
07 I'll Be That Man (2:56)
08 Just Hold Onto Love (3:54)
09 Raining For You (Piovendo Per Te) (4:30)
http://www.megaupload.com/?d=0KOLFG4I
De ha feldobod, újra leszedem. Tegnap nosztalgiáztam, és hallgattam Parker-t. Régen nagyon szerettem a számait. És most is tetszett.😊
CD 1
Tracklisting:
01 Right On Target (6:18)
02 Love's On The Line (6:10)
03 Shot In The Night (6:03)
04 Too Much To Dream (5:57)
05 Baby You Can Have My Lovin' Anytime (4:43)
06 Travelin' Man (4:17)
07 Nighthawk (5:37)
08 Patrick Cowley & Paul Parker Tech-No-Logical World (7:22)
09 Desire (Remix) (8:40)
10 Patrick Cowley & Paul Parker Lift Off (6:21)
11 Right On Target (3:46)
CD 2
Tracklisting:
01 Desire (8:36)
02 Pamala Stanley & Paul Parker Stranger In A Strange Land (5:53)
03 Pamala Stanley & Paul Parker Running Around In Circles (5:49)
04 Body Talk (6:11)
05 Abracadabra (6:41)
06 From Here To Eternity (7:01)
07 Ready Or Not (6:36)
08 Don't Play With Fire (9:59)
09 One Look Was Enough (6:06)
10 Time After Time (6:40)
Tudok rá rapidos linket,ha kell?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Igen ingyenes,de elég szigorúan veszik a visszatöltést.
Szóval könnyen kirúghatnak ha nem úgy ténykedsz ahogy elõ van írva.
Parancsolj Paul Parker !!!
Amúgy ez ingyenes?
Bobby Orlando zenéi.
Amúgy jó zenéket gyûjtögetsz.<#wink>#wink>
Na és még emlékszel, hogy melyik a másik vonal, amit szeretek?<#finom>#finom>
És még nagyon sok minden szintén Paul Parker & Patrick Cowley társaságában.
Amit úgy tudom szintén szeretsz.<#wink>#wink>
Gondolom ezt keresed.
Most is csak azt tudom mondani.Rutracker
Elõbb utóbb kénytelen leszel regelni.
Ott minden ilyesmihez hozzájuthatsz.<#wink>#wink>
Paul Parker-nek van egy dupla albuma. Ezt keresném lossless-ben.
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Szerintem hatalmas bulit csináltak Per-ék!
Nekem szerencsére sikerült odajutnom az elsõ sorba, ott csápoltam!😊
Marie-nek a hangja még mindig fantasztikus, viszont a mozgása feltûen visszafogott( nem tudom, hogy ez még a betegsége miatt van -e, vagy miért, hogy ilyen visszafogott).
Per pedig egy energiabomba, sosem fárad el!😊
Valóban azokat a számokat játszottak, amiket írtál, hogy azokat játszották Dél - Afrikában, Argentínában, Romániában stb., egy kivétellel: az új dalt, a Way Out itt most valami miatt kimaradt, de összeségében nagyon jó koncert volt, és szerintem a dalok ugyanúgy szóltak élõben, mintha egy profi stúdiófelvételt hallottunk volna, vagy talán még jobban is!
De köszi az infót.<#worship>#worship>
Hányra mentek?
Román koncert állítólag nagyon jó volt,dicsérték a közönséget
de beírtam nekik, hogy mi is várjuk õket reméljük egy hasonlóan fergeteges bulival.
Jean Michel Jarre
itt bele lehet hallgatni a számokba
http://world.idolweb.fr/disques-dreyfus/jean-michel-jarre/rarities/3460503628724.html
Sikerült!
Ezek ha jól tudom mind Videoklippesek az Immaculate Collection viszont az elõzetesek alapján "élõ" koncert felvételekbõl áll pont ezért különleges, legalábbis számomra.
http://www.skype.com/intl/hu/get-skype/on-your-computer/windows/downloading/
Én csak megnéztem a sajátom verziószámát lehet van már újabb bár nemrég frissített
Mert én csak külföldit találtam.
Köszi Breki, akkor ezt fogom feltetetni. (én tegnap az origo-n az 5.3.0.113-as verziót láttam, de azt nem éppen dicsérték. Ez hátha jobb.