A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave><#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Köszönet érte!
hoppáááá
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
4:35 - 4:52
7:44 - 7:54
Az alábbi videóból szeretném megtudni 4 dalnak a címét és az elõadóját, mégpedig a következõket:
6:42 - 6:56
7:05 - 7:21
7:30 - 7:43
9:23 - 9:32
Köszi elõre is a segítséget!
többekközt totyikgazdánk nagy kedvence még ma is..
ez pedig a vándor.
heli és csapata pár éve újra értelmezte:
heli feat. jenny - vándor 😊
figyelem quicktime player frissítés szükséges lehet torz lejátszás esetén!
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
zephyrtheking <#nevetes1>#nevetes1>
bocsi
kinek hogy..
kérésre 320-asban:
1 Five Letters - Tha Kee Tha Tha 5:39
2 Kasso - Brazilian Dancer (DJ Version) 4:38
3 Number One Ensemble - Flor De Coca 5:40
4 Kano - Now Baby Now 5:59
5 Freddy The Flying Dutchman & The Sistina Band - Wojtyla Disco Dance (Part 1) 4:25
6 Firefly - Love (Is Gonna Be On Our Side) 7:03
7 D.D. Sound - Burning Love 9:30
8 Revanche - 1979 It's Dancing Time 8:14
9 Red Dragon Band - Let Me Be Your Radio (Part 1) 5:37
10 Rainbow Team - Dreaming 4:11
11 Easy Going - Do It Again 8:04
12 Tullio De Piscopo - 'E Fatto 'E Sorde! E? (Money Money) (Maxessa Edit) 5:05
13 Valentine - Tina Are You Ready (Instrumental) 5:15
a zenéket itt találod 😊
zephyrthekig
neked és bárkinek akit még érdekel ez a korszak:
jó szórakozást a retro italodisco világában<#integet2>#integet2>
Szerintem is sok !
Úgyhogy kénytelen vagyok mp3-ban hallgatni...<#szomoru1>#szomoru1>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Sziasztok,
jó reggelt kívánok mindenkinek ezzel a remek zenével:
Hogy is tudnálak megcáfolni.
Pontosan így van.
Mivel a fiatalok torkán a Sz..t dugják le ( lásd rádió zenék) ezért szerencsétlenek azt sem tudják igazándiból hogy mi is a jó zene.
És ha véletlenül hallanak valami olyat aminek igazi dallama van akkor néznek mint az UFO-k hogy jé ez valami teljesen más.
Saját példámból kiindulva.
Nálam melóban állandóan szól a zene a gépemen és mondanom sem kell nem rádió zenék.<#crazya>#crazya>
Néha azt veszem észre hogy igen csak leragadnak a fiatalok az asztalomnál mert valami olyat hallanak ami számukra teljesen ismeretlen, és tetszik is nekik.
Aztán mikor elkezdem sorolni hogy épp mit hallanak a lejátszóban az arcukra rá van írva hogy KB mint ha egy marslakóval beszélgetnének.<#nevetes2>#nevetes2>
Persze hogy nem ismerik õket mert nem játsszák sehol max Internet rádiókon.
Meg amúgy is be vannak már oltva a Tuc Tuc zenére.
Lehet hogy tetszene nekik de milyen égõ már a társ elõtt ilyet hallgatni.<#nyes>#nyes>
Mivel imádom Tobias Bernstrup munkásságát nem voltam rest letölteni az ajánlatodat.
Nos azt kell hogy mondjam kicsit összekutyulták ott a számokat.
Ha valakit érdekel esetleg a valós lista az javítsa át arra amit a Total Commanderben átjavítottam.
Ami a lejátszóba be van töltve az a letöltés után látható HIBÁS!<#wink>#wink>
Amúgy egy kicsit eltévedtél az ilyen ajánlatokkal a topikot illetõen.<#crazya>#crazya>

Tényleg olyan, mint az OMD.<#eljen>#eljen>
Szép napot mindenkinek!
ui: fülcsi, nem talizunk valamikor?
Sziasztok.
Riccardp Campa:
[url]http://www.easy-share.com/1916061395/Riccardo_Campa_-_Looking_For_A_Way_Out_%28Maxi-Single%29_%282010%29_%5BMP3%5D_ES_3611530.rar
The Flashback Band:
[url]http://www.easy-share.com/1916060315/Flashback_Band_The_-_Celebration_%28Maxi-Single%29_%282010%29_%5BMP3%5D_ES_3612402.rar
Mike_Simonetti_Johnny_Jewel:
http://www.easy-share.com/1915280083/Mike_Simonetti_Johnny_Jewel_-_Albuterol_%282010%29_%5BMP3%5D_SO_3204462.rar
Tobias_Bernstrup:
http://www.easy-share.com/1916335680/Tobias_Bernstrup_-_Hitman_%282010%29_%5BMP3%5D_ES_3625741.rar
Alan Cook:
http://www.easy-share.com/1916060263/Alan_Cook_-_Don_039_t_Give_Up_%28Maxi-Single%29_%282010%29_%5BMP3%5D_ES_3611457.rar
Lotuz
http://www.easy-share.com/1916791720/Lotuz_-_2_Singles_%281995%29_%5BMP3%5D_ES_2016344.rar
Rio amp Mars:
http://www.easy-share.com/1916079872/Rio_amp_Mars_-_2_Singles_%281994%291995_%5BMP3%5D_ES_3613068.rar
Mára ennyit. 🤣 Jó éjt. Jó zene hallgatást........bay dj.staccato
Éppen készültem átküldeni amire Sztakiba megelõzött, remélem az a változat megfelel neked.
<#wave>#wave>
Sjon & Sjeffrie - Het cowboylied gaat zo
http://www65.zippyshare.com/view.jsp?locale=hu&key=31185234
Szia Atikám,
egyetértünk, semmilyen jó zenét nem zárok ki.
De a szívem a hetvenes-nyolcvanasoké.
Mit csináljak, ha DJ Bobo-t mondjuk jobban unom, mint Ken Lászlót ?
Retroman írása nekem is szimpatikus, egyszerû de lényegre törõ megfogalmazása a lényegnek.
Látod, a zenei jóízlés nem korfüggõ, elvégre pont húsz évvel vagyunk idõsebbek nála...
"Na és szerettem a nem italo közül az OMD-t."
Errõl a mondatodról eszembe jutott egy jó kis zene, szakasztott OMD.
Ha nem ismered, töltsd le bátran - kénytelen vagy vaktában, mert nem találtam a YouTube-on videót hozzá - nagyon jó zene !!
Megbízhatsz az ízlésemben!
D-Emotion Project - Lady of stars (mp3 320 kbps)
Szia Akizu,
jó ez a cowboy-os zene, kicsit õrültes, tán épp ezért tetszik...
Föltehetnéd, ha megvan Neked. Köszönöm szépen !
http://www.4shared.com/file/Jioo_Nd8/70disconights_presents_The_Sim.html
1979. jó zene....:yes:
THE SIMON ORCHESTRA - MR. BIG SHOT (1979)
<#integet2>#integet2>
Sziasztok !
A minap találtam egy érdekességet.
Matthias Reim együttesének, a Fairfax-nak egy maxiját.
Nem is tudtam, hogy ilyen jó zenéket komponált jó tíz évvel a 'Verdammt ich liebe dich' sikere elõtt:
Fairfax - Satellite dream (maxi single) (mp3 256 kbps)
Érdemes letölteni, fõleg hogy van rajta egy (szerintem) bomba sláger:
Hali Zephyr,
hálásan köszönöm a "hálád jeléül" tegnap küldött zenét,nagyon tetszik !
Egyébként nem is ismertem semmilyen verzióban !
Különösen megható, hogy ezt a veziót én inspiráltam !
Máris úgy érezhetem magam, "mint egy múzsa"....
Írok pár sort én is.
Nekem a kedvenceim a mai napig a 80-as évek italo-zenéi. Számomra korszakalkotó volt Orlando, Savage, Yazoo valamint Patrick Cowley irányzat. Persze a többi 'klasszikus' italo-t is szeretem már régóta, mint a Bad Boys Blue, Fancy, Silent Circle, Radiorama vagy éppen Den Harrow. De ezek a zenék nekem elég egyformák. Persze aztán az én hallásomra nem igen lehet adni.😛
Na és szerettem a nem italo közül az OMD-t.
A 80-as elõtti, illetve a 90-es évekbõl (meg a napjainkból) vannak kedvencek, amolyan slágerek, de az ilyeneket ritkán hallgatom. És ezek száma körülbelül összességében annyi, mint a 80-asok.
Viszont Fülcsikém, mondod, hogy a 90-es éveket nem is hallgatod. Pedig szerintem azokat sem lehet kizárni. Akkor is voltak dallamos zenék, mint a DJ. Bobo, vagy az Experience. És emellett nekem kedvencem volt az Inner Circle (szeretem a reggie zenét is).
Szóval én végülis minden korban találok 'fincsi' zenét, de az igazi kedvenceim mindig is a 80-as kor zenei világa.
ui: retro cimbi írása nagyon szimpatikus
ha így folytatjátok, szegény kaposi mester végtelenül szomcsi lesz😊
amúgy sorrendben:
a legütõsebb italódiszkó zenék a 80-as, a beat és az "õs"diszkó a 70-es, a hard rock és a blues rock pedig a 60-as években élte fénykorát..
a 90-es években pedig megjelent a dancefloor és beérett a rap is..
talán a legjobb rap slágerek születtek ezidõtájt..
érdekességképpen megemlíteném azt is, hogy a rock`n roll-ból kialakult rock zene bizonyos körökben mindmáig sikeres maradt..
ahogy egy kiváló énekes is elénekelte egyszer:
"..a rock örök, és elpusztíthatatlan!"
közel 30 éve hallottam egy sercegõs vinylen ezeket a szavakat. megmosolyogtam.
pedig milyen igaz is ez..
hiszen már 57 éve, hogy felcsendült az a bizonyos híres bill haley nóta 😉
Igazság szerint még a 70-es, sõt a 60-as évekbeli zenéket is szívesebben hallgatom, mint a mai "menõ" zenéket, pedig azok a zenék még jóval elõttem születtek, mégis többet mondanak nekem, mint a maiak.
Sokan csodabogárnak is tartanak emiatt, hogy fiatal korom ellenére régi zenéket hallgatok, de én akkor is ragaszkodok a régiekhez, nem fogom a maiakat hallgatni csupán csak azért, hogy "trendi" legyek.
Hát a feltérképezés nekem már gyerekkoromban elkezdõdött.
Mivel épp a hetvenes éveket éltük, amikor a zenei szenvedélyem útjára indult. Emlékszem, mindennap ahogy hazaértem a suliból, fölmásztam egy hokedlire, és bekapcsoltam apukám néprádióját, aztán egész délután zenéltem.
Melódiakoktél, tánczenei koktél, kívánságmûsor, ötödik sebesség, jöttek szép sorban délutánonként - mind-mind tele volt jó zenével. Én már akkor megfertõzõdtem és ebbõl csak a sír gyógyíthat ki.
A hetvenes-nyolcvanas évtizedben fürdõztem szó szerint. Nekem ma is az a két évtized a ZENE - így csupa nagybetûvel.
Aztán a 90-es évtized totálisan kimaradt, inkább a munkáról szólt, semmint a hobbiról - házaság, építkezés, stb. amin majdnem mindenki átesik, - mellesleg az a korszak zeneileg nem is annyira tetszett. Vannak azért zenéim ebbõl az idõszakból is, de kapaszkodj meg: soha nem hallgatom õket !!
És a mai zenék: ami a Te nagy szerelmed a nyolcvanas italo mellett, az ugyanilyen hangzású friss zenék: kétségkívül születnek most is szenzációsak, de talán nem olyan maradandóak és közismertek, mint régen.
Én a topikodon látott és hallott információkon kívül holt hülye lennék a témához, elárulom Neked.
Vannak fiatal, húsz és harminc év közötti kollegáim, ismerõseim, nekik a mai zene egész mást jelent, állítom Neked, hogy a 99 %-uk nem is ismeri azt a mûfajt, amirõl a topikod szól. Nincs is rá igényük, nem is tudják milyen ez. Ma egyszerûen totál más a divat. Cáfolj meg, ha másként gondolod, de ez a tapasztalatom.
Véleményem szerint a 90-es évekbõl a 95-96-os év volt brutálisan jó zeneileg.
Aztán a 2000 feletti zenékben nem sok köszönet volt.
Majd 2006 - 2007-tõl ismét nagyon jó zenék következtek és hála az égnek azóta nincs megállás.
Ezt a korszakot én már csak úgy hívom hogy " Napjain Italo Zenéi a 80-as Évek Stílusában.<#wink>#wink><#taps>#taps>
Lacikám,
nagyon szívesen Neked is és mindenki másnak is.
Aztán majd eldöntöd, hogy tetszik-e...
Én imádom a hetvenes évek zenéit, egyszerûen magával ragadó a hangulatuk !!
És ha már a sötét lóra utaltál, nos nekem a kilencvenes évek az !!
A 2000 utáni idõk meg egyenesen egy hatalmas fekete lyuk....
Nekem a 80-as évek elõtti zene teljesen sötét ló,de ezzel a lemezzel most teszek egy próbát.
Köszönöm szépen a megosztást.<#worship>#worship>
imádom minden egyes nótáját.
hálám jeléül hoztam valamit én is:
katt 😊
ez a verzió, csak miattad készült ma el<#papakacsint>#papakacsint>
nekem így van meg de talán a címe így helyes
Bobby "O"* – Bobby "O" & His Banana Republic vagy
BOBBY O' & HIS BANANA REPUBLIC - A Man Like Me (1985)
http://www.discogs.com/Bobby-O-His-Banana-Republic-A-Man-Like-Me/release/260571
<#wave>#wave>
http://shareplace.com/?F83E714018
Sziasztok!
Computerguru ajánlásával szerepelt itt pár hete egy album.
Most feltöltöttem veszteségmentesen, mindenkinek, aki mp3-nál jobba szívesebben hallgatná.
COSMIC GAL - KEEP ON MOVING (1979)
Produced: Bernard Möhrle (Chilly)
Formatum: wav
part1
part2
part3
part4
Egyébként nem tudom felfigyelt-e rá más is, néhány új mirror van a multiupload-ra feltöltéskor. A rapidshare például furcsa módon eltûnt...
Lacikám,
köszönjük, nagyon nagy kedvenc nálam is mind a kettõ !!